27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Reisér a scénárista Roland Emmerich si, moná záměrně, neujasnil jaký typ filmu chce vlastně natočit. Kdyby to byla vzruující a dobrodruná historická freska, nemohl by třeba mamuty z doby ledové zapřáhnout do stavby pyramid ....
Pro ty, kteří si historické nelogičnosti neuvědomují, anebo je dokáí ignorovat, předevím tedy děti a mláde, vak 10 000 let př. n. l. bude barvitou podívanou, na kterou se bez dechu vydrí dívat a do konce.
Stručný obsah: Člen horského kmene, mladý lovec DLeh (Steven Strait) objevil tu nejsilnějí váeň svého srdce krásnou dívku Evolet (Camilla Belle). Do vesnice jednoho dne vtrhnou neznámí nájezdníci a Evolet unesou.
Více o filmu zde:
http://babinet.cz/zobraz.php?4873
Není tady
Ale Roland Emmerich je přeci Němec
Není tady
Máte pravdu, Roland Emmerich je sice co do národnosti původem Němec, ovem točil pro Američany a film je také americký. Proto zkratkou američtí filmaři.
Není tady
No on Emmerich byl vdycky megaloman co točí američtějí filmy ne větina Američanů Třeba takový Den nezávislosti... ale aspoň se člověk pobavil
Není tady
Myslim, ze ked Americnia tocia historicky film, tak okolo historie len " preleti rychlostou tryskaca". Potom sa na film ozaj treba pozarat ako na - vasimi slovami - komercnu " podivanou" a nehaldat fakty. No vedai urobit aj filmy, ktore si zase clovek pozrie aj 5 x a vzdy sa daju pozerat.
Není tady
nobi: souhlas, je třeba to brát s rezervou
Není tady
Pokud se u na nějaký takzvaný historický film podívám,tak nepřestávám asnout.Je to obyčejně velkolepá podívaná,historie ale roní trpké slzy.
Není tady
No jo, mě hlavně dojímalo jak jsou vichni ti divoi, co zrovna opustili opičí stádium vývoje takoví kultivovaní. A vyloeně se mi líbilo, jak měli perfektní zuby..v tý době se to myslím rovnalo skoro zázraku.
Nicméně....tohle asi nemá být klasický historický film, ale spí čistá fantazie ...tak proč ne.
Není tady
Tiina napsal(a):
No jo, mě hlavně dojímalo jak jsou vichni ti divoi, co zrovna opustili opičí stádium vývoje takoví kultivovaní. A vyloeně se mi líbilo, jak měli perfektní zuby..v tý době se to myslím rovnalo skoro zázraku....
no pozor, oni se zase ivili jenom masem , někdy syrovým nebi suseným a sem tam kořínky a bobulemi...
ádnej cukr ani dortíky
Není tady