Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 7. 5. 2008 13:06

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nerozumím tomu ?

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

No sláva smile velké gratulace smile (i jemu, vzal to jako chlap)

To teda jo, u mě je to frajer tummenupp

No, právě že já vím, že je to fakt "pohodář" a fajn chlap grater

Však ho jako "pohodáře" a fajn chlapa ve svém životě ztratit nemusíš ne smile

Ale když není ta chemie, tak je to pro partnerství o ničem vissla  a ty problémy v budoucnu..., kdyby jsi to mermomocí chtěla udržet jen protože je to fajn chlap a pohodář....ani raděj nemyslet....psala bys nejspíš na vlákně o nevěře... - mám ho ráda, ale ..... 
Já myslím, že to, že to přijal takhle v pohodě je strašně moc fajn, možná si to neuvědomuješ, ale je to fakt frajer, pokud on Tě fakt chtěl, ale byl odmítnut.....asi Tě má doopravdy rád, když souhlasí s kamarádstvím....
Kdyby to jeho mužská ješitnost nezvládla, pak by bylo nad čím brečet ne.....  Ale takhle jsi z toho myslím vyšla úplně nejlíp, jak se dalo, takže podle mého není proč brečet wink
Ale že Ti je to líto, že právě zde chemie nefungovala, chápu... smile

Upravil(a) Račice dračice (7. 5. 2008 13:07)

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#102 8. 5. 2008 18:56

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nerozumím tomu ?

Chemie je věda.... lol .... ale taky to není všechno!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí