29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
No sláva
velké gratulace
(i jemu, vzal to jako chlap)
To teda jo, u mě je to frajer
No, právě že já vím, že je to fakt "pohodář" a fajn chlap
Však ho jako "pohodáře" a fajn chlapa ve svém životě ztratit nemusíš ne
Ale když není ta chemie, tak je to pro partnerství o ničem a ty problémy v budoucnu..., kdyby jsi to mermomocí chtěla udržet jen protože je to fajn chlap a pohodář....ani raděj nemyslet....psala bys nejspíš na vlákně o nevěře... - mám ho ráda, ale .....
Já myslím, že to, že to přijal takhle v pohodě je strašně moc fajn, možná si to neuvědomuješ, ale je to fakt frajer, pokud on Tě fakt chtěl, ale byl odmítnut.....asi Tě má doopravdy rád, když souhlasí s kamarádstvím....
Kdyby to jeho mužská ješitnost nezvládla, pak by bylo nad čím brečet ne..... Ale takhle jsi z toho myslím vyšla úplně nejlíp, jak se dalo, takže podle mého není proč brečet
Ale že Ti je to líto, že právě zde chemie nefungovala, chápu...
Upravil(a) Račice dračice (7. 5. 2008 13:07)
Není tady
Chemie je věda.... .... ale taky to není všechno!
Není tady