6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
No sláva velké gratulace (i jemu, vzal to jako chlap)
To teda jo, u mě je to frajer
No, právě e já vím, e je to fakt "pohodář" a fajn chlap
Vak ho jako "pohodáře" a fajn chlapa ve svém ivotě ztratit nemusí ne
Ale kdy není ta chemie, tak je to pro partnerství o ničem a ty problémy v budoucnu..., kdyby jsi to mermomocí chtěla udret jen protoe je to fajn chlap a pohodář....ani raděj nemyslet....psala bys nejspí na vlákně o nevěře... - mám ho ráda, ale .....
Já myslím, e to, e to přijal takhle v pohodě je straně moc fajn, moná si to neuvědomuje, ale je to fakt frajer, pokud on Tě fakt chtěl, ale byl odmítnut.....asi Tě má doopravdy rád, kdy souhlasí s kamarádstvím....
Kdyby to jeho muská jeitnost nezvládla, pak by bylo nad čím brečet ne..... Ale takhle jsi z toho myslím vyla úplně nejlíp, jak se dalo, take podle mého není proč brečet
Ale e Ti je to líto, e právě zde chemie nefungovala, chápu...
Upravil(a) Račice dračice (7. 5. 2008 13:07)
Není tady
Chemie je věda.... .... ale taky to není vechno!
Není tady