Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 3. 2008 11:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nerozumím tomu ?

Hele, teď mě na to téma špatné líbaní napadla jedna příhoda. Když jsem se rozešla s první láskou, tak jsem ze zoufalství několikrát šla na rande "naslepo". A došlo na líbání a v jednom případě, to byla katastrofa...
Ten dotyčný vždy otevřel pusu, jako u doktorky,když vyšetřuje mandle a pak nic. Asi čekal co já. No asi po třetím pokusu, jsem se odtáhla a koukala na jeho zavřené a otevřenou pusu a nenapadla mě jiná kravina než řici: " čtyřka dole extrakce, osmička prořezává, dvojka vlevo kaz"...

Jo to bylo asi nepříjemné probuzení pro toho dotyčného... víckárt jsme se nesešli....vissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#52 14. 3. 2008 11:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Hele, teď mě na to téma špatné líbaní napadla jedna příhoda. Když jsem se rozešla s první láskou, tak jsem ze zoufalství několikrát šla na rande "naslepo". A došlo na líbání a v jednom případě, to byla katastrofa...
Ten dotyčný vždy otevřel pusu, jako u doktorky,když vyšetřuje mandle a pak nic. Asi čekal co já. No asi po třetím pokusu, jsem se odtáhla a koukala na jeho zavřené a otevřenou pusu a nenapadla mě jiná kravina než řici: " čtyřka dole extrakce, osmička prořezává, dvojka vlevo kaz"...

Jo to bylo asi nepříjemné probuzení pro toho dotyčného... víckárt jsme se nesešli....vissla

lol
lol
lol

No, taky dobrý tummenupp

Ne,neslintá ani jako můj pes tummenupp vissla

Jen je hrozně hrubej, ztuhlej, bez něhy..nevím, asi to neumím pořádně popsat va lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#53 14. 3. 2008 11:43

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nechápu, proč si tě kvůli smyslu pro homor nezamiloval a mohli jste si hrát na zubní laborantku a pana doktora (dočasný pacient) :-))))) http://www.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_3.gif

Není tady

#54 14. 3. 2008 11:43

Majja
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

pomoooc málem jsem spadla smíchy ze židle lollolloltummenupp

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#55 14. 3. 2008 11:57

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Klubko napsal(a):

No, taky dobrý tummenupp
Ne,neslintá ani jako můj pes tummenupp vissla
Jen je hrozně hrubej, ztuhlej, bez něhy..nevím, asi to neumím pořádně popsat va lol

Hmmm... tak říkᚠhrubej, ztuhlej a bez něhy, jo?! .... no tak to je ovšem JINÁ... !
Schválně se nad těmi přívlastky zamysli....
neutral

Není tady

#56 14. 3. 2008 12:01

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že tady nejde o chemii, ale o INSTINKT...
Zdalipak už Santala slyšela o mužích, ze kterých se vyklubal majetnický žárlivec....

vissla roll cool

Jednou jsem stopoval, z rodné vísky do nejbližšího města... zastavilo mi auto, řídila ho
taková sympatická paní... vedle ní seděl její manžel... Celou cestu do ní hučel, že mě
asi musí znát a co že spolu máme a proč by mi jinak zastavovala.....
Marně mu vysvětlovala, že mě pouze poznala, že jsem brácha toho a toho, který byl
jejím spolužákem na ZDŠce.... ;o(

Být na divokém západě, tak bych ho asi na fleku zastřelil (nebo on mě).
Bylo mi hrozně, z auta jsem vypadl, v rychlosti poděkoval, na paní vrhnul útrpný chápající
pohled a rychle jsem se dekoval pryč.... No HRůůůůza !!!!

Může být chlap jaký chce sekáč, když je to žárlivý zmetek, je to na zabití... !

Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:14)

Není tady

#57 14. 3. 2008 12:01

shiden
Host

Santala napsal(a):

A tak to on spíš bude trochu mít strach. To je normálka – být trochu rozpačitý a nejistý na začátku.

#58 14. 3. 2008 12:22

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Moje BM mi po letech trvání našeho manželství zničeho nic začala vyčítat, že moje polibky jsou
takové měkké a že se jí to nelíbí.... - lol - ... Najednou, z ničehož nic... godlike

Dneska se tomu směji, no hádejte, jaký to pak nabralo směr?

Jestli někoho má dnes? - Nevím a ani se o to nezajímám. - Popravdě: Pochybuji!

Já však jsem si našel novou partnerku, hubičky nám oběma chutnají naprosto skvěle
a vůbec si  vyhovujem v hodně věcech.... stolt

Bóže, když já si vzpomenu na všechny ty tehdejší nespokojené remcy.... ?!?!?!!!
lol godlike fuckyou lyssna stolt

Ono je toho docela dost v čem dva lidi musí najít zalíbení a shodu, aby došli k závěru,
že jsou jeden pro druhého tím pravým!

Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:25)

Není tady

#59 14. 3. 2008 12:23

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Myslím, že tady nejde o chemii, ale o INSTINKT...
Zdalipak už Santala slyšela o mužích, ze kterých se vyklubal majetnický žárlivec....

vissla roll cool

Jednou jsem stopoval, z rodné vísky do nejbližšího města... zastavilo mi auto, řídila ho
taková sympatická paní... vedle ní seděl její manžel... Celou cestu do ní hučel, že mě
asi musí znát a co že spolu máme a proč by mi jinak zastavovala.....
Marně mu vysvětlovala, že mě pouze poznala, že jsem brácha toho a toho, který byl
jejím spolužákem na ZDŠce.... ;o(

Být na divokém západě, tak bych ho asi na fleku zastřelil (nebo on mě).
Bylo mi hrozně, z auta jsem vypadl, v rychlosti poděkoval, na paní vrhnul útrpný chápající
pohled a rychle jsem se dekoval pryč.... No HRůůůůza !!!!

Může být chlap jaký chce sekáč, když je to žárlivý zmetek, je to na zabití... !

Já ti nevím, Slávku - to mi na něj vůbec nesedí va
Je to děsnej pohodář, pro ostatní by se rozdal, je milej, ve znamení vah va gloria
myslím, že nos na lidi vcelku mám - tady není jediný náznak majetnickosti, ani ničeho podobnýho...
Jasně, ale znám ho krátce...

Není tady

#60 14. 3. 2008 12:27

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

San, přeji hodně štěstí!
cool

Tedy - ve smyslu - správně fungujícího instinktu.... stolt

Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:29)

Není tady

#61 14. 3. 2008 12:30

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

San, přeji hodně štěstí!
cool

Dík tongue

Dám vědět - tedy jestli budu mít šanci, zda tvá teorie o způsobu líbání, může ukazovat na povahový rys - samotnou mě to zajímá tummenupp

kdyby to fakt fungovalo, možná by stačilo domluvit se s někým na prvním rande na pořádný líbačce a člověk by měl jasno tummenupp lol

Upravil(a) Santala (14. 3. 2008 12:31)

Není tady

#62 14. 3. 2008 13:00

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Nechápu, proč si tě kvůli smyslu pro homor nezamiloval a mohli jste si hrát na zubní laborantku a pana doktora (dočasný pacient) :-))))) http://www.kolobok.us/smiles/artists/co … nnie_3.gif

Mě někteří pánové za můj styl humoru i nenávidí....visslavissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#63 14. 3. 2008 13:13

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Santalo,

já vím, jak to je obtížný, čelit realitě.
A namísto toho bájného meče, který zapadne přesně do pochvy a tím nám dá znamení, že vše je posvěceno a že to je ten pravý a jediný meč, kterého nám seslalo nebe...se člověk musí zaobírat faktem, že druhý protějšek neodpovídá 100% našim představám o vzhledu, majetku, empatii, výchově dětí, tvaru lebky či způsobu líbání...

Vždy považ, kolikrát tě motýlci v břiše či kalhotkách utvrzovali v tom, že to je sakryš ono. A kolikrát z motýlkování nakonec vyplynulo, že se panáček trefil pouze do plodných dnů... Ale nebylo to to, co jsi očekávala...

Líbí se mi to, co napsala Pandora, i když to pro naši technickou diskusi nemusí vypadat jako relevantní. Ale vzhledem k tomu, že snad 90% toho, co máme v sobě, je ukryto a často zakopáno v našich srdcích a podvědomí, tak bych to nechal nějakou dobu jen tak.

Nikam nespěcháš. Nemusíš se zítra vdávat. Ani se rozhodnout na celý život. I když ty romantické představy o pořádné líbačce a šu.kačce máme všichni.  Prostě tomu jen nechej třeba měsíc či dva. Komunikuj s pánem. Buď otevřená. A pak uvidíš.

PS: samozřejmě i líbat se dá naučit. Copak jsi to jako 13-letá uměla hned skvěle? :-) (tím neříkám, že pánovi je 13-let, ale třeba ho to nikdo nenaučil a třeba tě měl potkat i proto, že ho provedeš cestou do ráje polibků - alespoň co vím z kladných ohlasů a referencí).

Není tady

#64 14. 3. 2008 14:53

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

...já bych se v životě orientovala už jen po čuchu, jediná věc která se mi stoprocentně osvědčila.

Není tady

#65 14. 3. 2008 15:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

poletucha napsal(a):

...já bych se v životě orientovala už jen po čuchu, jediná věc která se mi stoprocentně osvědčila.

No,ale on mi i voní lol

Není tady

#66 14. 3. 2008 15:58

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

poletucha napsal(a):

No,ale on mi i voní lol

myslíme to samé?

Není tady

#67 14. 3. 2008 16:07

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

k tomu líbání,když mi dá muž na prvním rande francouzáka,je konec....ale na večírku jsem se s kamarádem políbila a bylo to spontánní a on si to ani nepamatoval si myslím,byl už na šrot,já taky,a\le to si pamatuji,bo bm tam byl a zda mě vidí,ale to mi bylo fuk,po provalení

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#68 14. 3. 2008 16:15

L_aura
♥♥♥♥♥--

Když jsem se poprvé líbala s mužem, o kterém jsem měla dlouho před tím a dlouho poté myslela, že je "osudový", strašně mě to vyděsilo. Bylo to příšerné! Pak jsme se ale nějak sladili, naučili se to a bylo to nádherné.

Není tady

#69 14. 3. 2008 17:32

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Je to děsnej pohodář, pro ostatní by se rozdal, je milej, ve znamení vah va gloria
myslím, že nos na lidi vcelku mám - tady není jediný náznak majetnickosti, ani ničeho podobnýho...

Sorry, ale ještě jsem neslyšel o jediném žárlivci, který by se jako žárlivec jevil už ve stádiu nadbíhání, namlouvání...
Sorry, ale ode mne schválení tohoto vztahu nečekej. ROZHODNĚ ne !!!

Já s odstupem a z dálky varovné signály vidím.
dumbom

Paranoidní nejsem, jen ostražitý. Že by se někdo v dnešním světě rozdával, není normální. Spíš je to
zastírací póza. Maskování.
cool

Není tady

#70 14. 3. 2008 18:04

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Santala napsal(a):

Sorry, ale ještě jsem neslyšel o jediném žárlivci, který by se jako žárlivec jevil už ve stádiu nadbíhání, namlouvání...
Sorry, ale ode mne schválení tohoto vztahu nečekej. ROZHODNĚ ne !!!

Já s odstupem a z dálky varovné signály vidím.
dumbom

Paranoidní nejsem, jen ostražitý. Že by se někdo v dnešním světě rozdával, není normální. Spíš je to
zastírací póza. Maskování.
cool

To je teda názor... albert roll . Takhle usuzuješ na základě rozpačitého polibku? Můj chronicky žárlivej milej byl skvělej líbač, výbornej v pelechu. 

Já bych tomu dala čas. Nenapadlo tě, Santalo, že je třeba nervózní a záleží mu na tobě? Stejně jako tobě? Já mám zkušenost, že když na té slečně pánovi záleží, tak prvotní výkony mohou být poněkud rozpačité. Nehrotila bych to.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#71 5. 5. 2008 11:48

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Tak hlásím, že žádné zlepšení nanastalo a po prvním sexu to balím......sad

Příště budu vědět, že když mi nebude fungovat chemie hned ze začátku, nemusím na nic čekat vissla

Není tady

#72 5. 5. 2008 12:14

shiden
Host

Santala napsal(a):

Příště budu vědět, že když mi nebude fungovat chemie hned ze začátku, nemusím na nic čekat vissla

A proč až po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex už jako proběhl? smile

Ještě, že nemusím nikoho hledat vissla

Upravil(a) shiden (5. 5. 2008 12:19)

#73 5. 5. 2008 12:22

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

...A proč až po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex už jako proběhl? smile

klídek, určitě si nenechala platit ... smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#74 5. 5. 2008 12:36

Santala
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Santala napsal(a):

A proč až po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex už jako proběhl? smile

Proběhl vissla

Není tady

#75 5. 5. 2008 13:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Proběhl vissla

Podle Tvého rozhodnutí usuzuji, že to za moc nestálo sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí