6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele, teď mě na to téma patné líbaní napadla jedna příhoda. Kdy jsem se rozela s první láskou, tak jsem ze zoufalství několikrát la na rande "naslepo". A dolo na líbání a v jednom případě, to byla katastrofa...
Ten dotyčný vdy otevřel pusu, jako u doktorky,kdy vyetřuje mandle a pak nic. Asi čekal co já. No asi po třetím pokusu, jsem se odtáhla a koukala na jeho zavřené a otevřenou pusu a nenapadla mě jiná kravina ne řici: " čtyřka dole extrakce, osmička prořezává, dvojka vlevo kaz"...
Jo to bylo asi nepříjemné probuzení pro toho dotyčného... víckárt jsme se neseli....
Není tady
Klubko napsal(a):
Hele, teď mě na to téma patné líbaní napadla jedna příhoda. Kdy jsem se rozela s první láskou, tak jsem ze zoufalství několikrát la na rande "naslepo". A dolo na líbání a v jednom případě, to byla katastrofa...
Ten dotyčný vdy otevřel pusu, jako u doktorky,kdy vyetřuje mandle a pak nic. Asi čekal co já. No asi po třetím pokusu, jsem se odtáhla a koukala na jeho zavřené a otevřenou pusu a nenapadla mě jiná kravina ne řici: " čtyřka dole extrakce, osmička prořezává, dvojka vlevo kaz"...
Jo to bylo asi nepříjemné probuzení pro toho dotyčného... víckárt jsme se neseli....
No, taky dobrý
Ne,neslintá ani jako můj pes
Jen je hrozně hrubej, ztuhlej, bez něhy..nevím, asi to neumím pořádně popsat
Není tady
Nechápu, proč si tě kvůli smyslu pro homor nezamiloval a mohli jste si hrát na zubní laborantku a pana doktora (dočasný pacient) :-)))))
Není tady
Klubko napsal(a):
pomoooc málem jsem spadla smíchy ze idle
Není tady
Santala napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo to bylo asi nepříjemné probuzení pro toho dotyčného... víckárt jsme se neseli....No, taky dobrý
Ne,neslintá ani jako můj pes
Hmmm... tak říká hrubej, ztuhlej a bez něhy, jo?! .... no tak to je ovem JINÁ... !
Schválně se nad těmi přívlastky zamysli....
Není tady
Myslím, e tady nejde o chemii, ale o INSTINKT...
Zdalipak u Santala slyela o muích, ze kterých se vyklubal majetnický árlivec....
Jednou jsem stopoval, z rodné vísky do nejbliího města... zastavilo mi auto, řídila ho
taková sympatická paní... vedle ní seděl její manel... Celou cestu do ní hučel, e mě
asi musí znát a co e spolu máme a proč by mi jinak zastavovala.....
Marně mu vysvětlovala, e mě pouze poznala, e jsem brácha toho a toho, který byl
jejím spoluákem na ZDce.... ;o(
Být na divokém západě, tak bych ho asi na fleku zastřelil (nebo on mě).
Bylo mi hrozně, z auta jsem vypadl, v rychlosti poděkoval, na paní vrhnul útrpný chápající
pohled a rychle jsem se dekoval pryč.... No HRůůůůza !!!!
Můe být chlap jaký chce sekáč, kdy je to árlivý zmetek, je to na zabití... !
Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:14)
Není tady
Santala napsal(a):
A tak to on spí bude trochu mít strach. To je normálka být trochu rozpačitý a nejistý na začátku.
Moje BM mi po letech trvání naeho manelství zničeho nic začala vyčítat, e moje polibky jsou
takové měkké a e se jí to nelíbí.... - - ... Najednou, z ničeho nic...
Dneska se tomu směji, no hádejte, jaký to pak nabralo směr?
Jestli někoho má dnes? - Nevím a ani se o to nezajímám. - Popravdě: Pochybuji!
Já vak jsem si nael novou partnerku, hubičky nám oběma chutnají naprosto skvěle
a vůbec si vyhovujem v hodně věcech....
Bóe, kdy já si vzpomenu na vechny ty tehdejí nespokojené remcy.... ?!?!?!!!
Ono je toho docela dost v čem dva lidi musí najít zalíbení a shodu, aby doli k závěru,
e jsou jeden pro druhého tím pravým!
Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:25)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Myslím, e tady nejde o chemii, ale o INSTINKT...
Zdalipak u Santala slyela o muích, ze kterých se vyklubal majetnický árlivec....
Jednou jsem stopoval, z rodné vísky do nejbliího města... zastavilo mi auto, řídila ho
taková sympatická paní... vedle ní seděl její manel... Celou cestu do ní hučel, e mě
asi musí znát a co e spolu máme a proč by mi jinak zastavovala.....
Marně mu vysvětlovala, e mě pouze poznala, e jsem brácha toho a toho, který byl
jejím spoluákem na ZDce.... ;o(
Být na divokém západě, tak bych ho asi na fleku zastřelil (nebo on mě).
Bylo mi hrozně, z auta jsem vypadl, v rychlosti poděkoval, na paní vrhnul útrpný chápající
pohled a rychle jsem se dekoval pryč.... No HRůůůůza !!!!
Můe být chlap jaký chce sekáč, kdy je to árlivý zmetek, je to na zabití... !
Já ti nevím, Slávku - to mi na něj vůbec nesedí
Je to děsnej pohodář, pro ostatní by se rozdal, je milej, ve znamení vah
myslím, e nos na lidi vcelku mám - tady není jediný náznak majetnickosti, ani ničeho podobnýho...
Jasně, ale znám ho krátce...
Není tady
San, přeji hodně těstí!
Tedy - ve smyslu - správně fungujícího instinktu....
Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 12:29)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
San, přeji hodně těstí!
Dík
Dám vědět - tedy jestli budu mít anci, zda tvá teorie o způsobu líbání, můe ukazovat na povahový rys - samotnou mě to zajímá
kdyby to fakt fungovalo, moná by stačilo domluvit se s někým na prvním rande na pořádný líbačce a člověk by měl jasno
Upravil(a) Santala (14. 3. 2008 12:31)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Nechápu, proč si tě kvůli smyslu pro homor nezamiloval a mohli jste si hrát na zubní laborantku a pana doktora (dočasný pacient) :-))))) http://www.kolobok.us/smiles/artists/co … nnie_3.gif
Mě někteří pánové za můj styl humoru i nenávidí....
Není tady
Santalo,
já vím, jak to je obtíný, čelit realitě.
A namísto toho bájného meče, který zapadne přesně do pochvy a tím nám dá znamení, e ve je posvěceno a e to je ten pravý a jediný meč, kterého nám seslalo nebe...se člověk musí zaobírat faktem, e druhý protějek neodpovídá 100% naim představám o vzhledu, majetku, empatii, výchově dětí, tvaru lebky či způsobu líbání...
Vdy pova, kolikrát tě motýlci v břie či kalhotkách utvrzovali v tom, e to je sakry ono. A kolikrát z motýlkování nakonec vyplynulo, e se panáček trefil pouze do plodných dnů... Ale nebylo to to, co jsi očekávala...
Líbí se mi to, co napsala Pandora, i kdy to pro nai technickou diskusi nemusí vypadat jako relevantní. Ale vzhledem k tomu, e snad 90% toho, co máme v sobě, je ukryto a často zakopáno v naich srdcích a podvědomí, tak bych to nechal nějakou dobu jen tak.
Nikam nespěchá. Nemusí se zítra vdávat. Ani se rozhodnout na celý ivot. I kdy ty romantické představy o pořádné líbačce a u.kačce máme vichni. Prostě tomu jen nechej třeba měsíc či dva. Komunikuj s pánem. Buď otevřená. A pak uvidí.
PS: samozřejmě i líbat se dá naučit. Copak jsi to jako 13-letá uměla hned skvěle? :-) (tím neříkám, e pánovi je 13-let, ale třeba ho to nikdo nenaučil a třeba tě měl potkat i proto, e ho provede cestou do ráje polibků - alespoň co vím z kladných ohlasů a referencí).
Není tady
...já bych se v ivotě orientovala u jen po čuchu, jediná věc která se mi stoprocentně osvědčila.
Není tady
poletucha napsal(a):
...já bych se v ivotě orientovala u jen po čuchu, jediná věc která se mi stoprocentně osvědčila.
No,ale on mi i voní
Není tady
Santala napsal(a):
poletucha napsal(a):
No,ale on mi i voní
myslíme to samé?
Není tady
k tomu líbání,kdy mi dá mu na prvním rande francouzáka,je konec....ale na večírku jsem se s kamarádem políbila a bylo to spontánní a on si to ani nepamatoval si myslím,byl u na rot,já taky,a\le to si pamatuji,bo bm tam byl a zda mě vidí,ale to mi bylo fuk,po provalení
Není tady
Kdy jsem se poprvé líbala s muem, o kterém jsem měla dlouho před tím a dlouho poté myslela, e je "osudový", straně mě to vyděsilo. Bylo to příerné! Pak jsme se ale nějak sladili, naučili se to a bylo to nádherné.
Není tady
Santala napsal(a):
myslím, e nos na lidi vcelku mám - tady není jediný náznak majetnickosti, ani ničeho podobnýho...
Jasně, ale znám ho krátce...
Sorry, ale jetě jsem neslyel o jediném árlivci, který by se jako árlivec jevil u ve stádiu nadbíhání, namlouvání...
Sorry, ale ode mne schválení tohoto vztahu nečekej. ROZHODNĚ ne !!!
Já s odstupem a z dálky varovné signály vidím.
Paranoidní nejsem, jen ostraitý. e by se někdo v dnením světě rozdával, není normální. Spí je to
zastírací póza. Maskování.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Santala napsal(a):
Jasně, ale znám ho krátce...Sorry, ale jetě jsem neslyel o jediném árlivci, který by se jako árlivec jevil u ve stádiu nadbíhání, namlouvání...
Sorry, ale ode mne schválení tohoto vztahu nečekej. ROZHODNĚ ne !!!
Já s odstupem a z dálky varovné signály vidím.
Paranoidní nejsem, jen ostraitý. e by se někdo v dnením světě rozdával, není normální. Spí je to
zastírací póza. Maskování.
To je teda názor... . Takhle usuzuje na základě rozpačitého polibku? Můj chronicky árlivej milej byl skvělej líbač, výbornej v pelechu.
Já bych tomu dala čas. Nenapadlo tě, Santalo, e je třeba nervózní a záleí mu na tobě? Stejně jako tobě? Já mám zkuenost, e kdy na té slečně pánovi záleí, tak prvotní výkony mohou být poněkud rozpačité. Nehrotila bych to.
Není tady
Tak hlásím, e ádné zlepení nanastalo a po prvním sexu to balím......
Přítě budu vědět, e kdy mi nebude fungovat chemie hned ze začátku, nemusím na nic čekat
Není tady
Santala napsal(a):
Přítě budu vědět, e kdy mi nebude fungovat chemie hned ze začátku, nemusím na nic čekat
A proč a po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex u jako proběhl?
Jetě, e nemusím nikoho hledat
Upravil(a) shiden (5. 5. 2008 12:19)
shiden napsal(a):
...A proč a po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex u jako proběhl?
klídek, určitě si nenechala platit ...
Není tady
shiden napsal(a):
Santala napsal(a):
Přítě budu vědět, e kdy mi nebude fungovat chemie hned ze začátku, nemusím na nic čekatA proč a po prvním sexu? To mě příjde zbytečné vodění za nos. Nebo ten sex u jako proběhl?
Proběhl
Není tady
Santala napsal(a):
Proběhl
Podle Tvého rozhodnutí usuzuji, e to za moc nestálo
Není tady