29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potkala jsem chlapa, fakt si rozumíme, několik večeří, kino, procházky, dokážeme prokecat hodiny...
Moc mě přitahuje, líbí se mi, líbí se mi na něm všechno...,ale včera jsme se poprvé líbali a já jsem z toho úplně zmatená???
Vůbec nic to semnou nedělá, dokonce bych řekla, že je to na hraně s tím " to přetrpět"
Nechápu to, ještě nikdy se mi to nestalo ?? Zradily mě moje vlastní signály ? Chtěla jsem to, myslela jsem na to...a když se stalo - řekla bych "malér" .
Stalo se vám to ?
Může se to změnit ?
Jsem z toho dost zmatená, teď mi píše, volá a já jsem jako opařená - nevím co s tím.
Když ho vidím, podlamujou se mi kolena a když dojde k " čemukoliv" je to pryč, nelíbí se mi to
Chci ho vidět, je mi s ním parádně..ALE...
Upravil(a) Santala (14. 3. 2008 8:25)
Není tady
ahoj Santalo....
já bych počkala, třeba ten zbytek bude o to lepší
Není tady
nefunguje chemie...
Není tady
Spina napsal(a):
ahoj Santalo....
já bych počkala, třeba ten zbytek bude o to lepší
Ahoj kočko !
No, já jsem tak nějak rozhodnutá se s ním dneska vidět ( neodmítnout to rande ),ale zároveň nerozumím svýmu tělu
Když ho jen vidím, jsem z něj na větvi a když se mě dotkne, tak nic ... To se mi ještě nikdy nestalo
PS: Já musím mít pořád něco "blbě"
Není tady
Sally napsal(a):
nefunguje chemie...
No, toho se bojím...Ale, když se mi líbí ! Fakt moooc ! Doprčic !
Může se to změnit ? Měl jste někdo na začátku vztahu tenhle problém ? Srovnalo se to ?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Možná do toho moc "tlačíš hlavu"......
Pan, doufala jsem, že se ozveš
Mám ráda tvůj pohled na svět
Jak to myslíš ? "hlavu " ??
Není tady
asi tě zklamu... když ta chemie nefunguje, dá se to pak jen okecat rozumem. Jako: jo líbí se mi... je hodnej, no dobře snaží se, mám ho ráda, tak se budu snažit taky... Ono to není úplně špatné, jen prostě nebudou lítat blesky....
Možná jsi chtěla moc, ověř si to v různých situacích
nikdy nic není tak zlé jak se zdá
Není tady
Sally napsal(a):
asi tě zklamu... když ta chemie nefunguje, dá se to pak jen okecat rozumem. Jako: jo líbí se mi... je hodnej, no dobře snaží se, mám ho ráda, tak se budu snažit taky... Ono to není úplně špatné, jen prostě nebudou lítat blesky....
Přesně takhle to myslím.
Není tady
Sally napsal(a):
Na uplne presne tohle tema existuje jedna epizoda serialu Sex ve meste. Akorat ze jim to nefungovalo v posteli ;-)) Mela bys to videt.
Mas nejake ftpko, kam bych ti to mohla hodit? Pokud nemas, tak vecer to uploadnu na nejaky rapidshare ci tak neco, pak si to stahnes ;-)))
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sally napsal(a):
nikdy nic není tak zlé jak se zdáPřesně takhle to myslím.
Ne, nejsem zamilovaná.....Takhle to myslíš ?
Neumím to po několika schůzkách...potřebuju víc času.Potřebuju ho víc poznat.
Může jít zamilovanost s chemii ruku v ruce ?
Má smysl tomu dávat čas ? Vídat se a uvidí se ?
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
Sally napsal(a):
nikdy nic není tak zlé jak se zdáNa uplne presne tohle tema existuje jedna epizoda serialu Sex ve meste. Akorat ze jim to nefungovalo v posteli ;-)) Mela bys to videt.
Mas nejake ftpko, kam bych ti to mohla hodit? Pokud nemas, tak vecer to uploadnu na nejaky rapidshare ci tak neco, pak si to stahnes ;-)))
Vlčice, ty na mě mluvíš jako marťan
Jen jsem pochopila, že mi chceš někam uložit film ??
Prosím, jako na blondýnu - děkuji !
Není tady
aha, takze ftpko nemas...cili neprovozujes server, kde by se dal najit nejaky ulozny prostor ;-)))
tak jo, neco vymyslim ;-)
Není tady
Santalo.
taky jsem řešič hlavou. Nikdy jsem se nezamilovala na první pohled. Emoce jsou u mě docela potlačeny. Asi právě, že jsem v pubertě dávala zase emocím průchod a všichni mě na to upozorňovali a tlumili...
Taky mi to "docvakne" až po několikátém rande. Ale to neznamená, že si teď ty schůzky nemusíš užívat, když je ti s ním dobře.
Sedni si a řekni si narovinu. Když to vzdám, bude se mi po něm stýskat? Pokud odpovíš ano, tak tomu dej ještě čas. Kafe, kino, divadlo. Třeba i bez sexu,nenuť se. Pak to třeba příjde. Když ne,taky se svět nezboří.
Možná chceš vztah za každou cenu a ona vždycky někde ta mince do celku chybí))
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
aha, takze ftpko nemas...cili neprovozujes server, kde by se dal najit nejaky ulozny prostor ;-)))
tak jo, neco vymyslim ;-)
Jsi poklad
Jinak, poslal jsem ti SZ.
Není tady
no ta chemie je to první, co ti jako ženeě řekne: jooooo!!!! tohle je on, budoucí ploditel....
To je záležitost pár vteřin, prvních vteřin...
Smysl to má... můžeš mít poruchu na svém vnímači, ale dvakrát, třikrát a pořád nic? Tak nemá. Pak buď nastoupí rozum nebo někdo jiný.
Vždy nakonec záleží na tobě, ona ta chemie taky po čase nějak vyprchá.
Není tady
Přesně tohle se mi stalo, vídala jsem s klukem, který se mi hrozně líbil, měli jsme společné zájmy, dobře se mi s ním povídalo, imponovalo mi jak bych chytrý, prostě byla jsem z něj nadšená.. Ale něco tomu prostě chybělo, vůbec nejsem schopná popsat co to bylo, ale prostě jsem cítila, že to nejde.. Ale dodnes to nechápu a pak mi to bylo líto, že jsem to ještě nezkusila, třeba bych aspoň věděla, v čem to tedy je.. Přestala jsem se ozývat a on to zřejmě vycítil.. Takže jestli ti můžu za sebe poradit, tak tomu zkus dát ještě trochu času, aby ti to pak taky nebylo líto jako mě..
Není tady
Ona ta chemie má úlohu řekněme jen u rozmnožování. Tělo ti říká, že budete mít dobré potomky, páč má vhodné (kompatibilní) geny. Tělo pak touží po sexu Jak už tady bylo řečeno, časem to vyprchá.
Není tady
Čili problém je v tom, říci mu na rovinu: Moc se mi líbíš, je mi s tebou moc fajn, ale nefunguje mi chemie.
Můžeme být kamarádi - a nechat tomu prozatím volný průběh?
Tvůj čuchometr není naladěn na jeho feromony. S tím nic nenaděláš...
Raději si řekni, že to tak asi má být... a spíše zkoumej, co ti to má přinést do života?
Raději se do sexu nenuť, rozčarování by mohlo vztah pokazit...
A jak říkám, třeba má v tvém životě sehrát roli, jenom ještě nevíš jakou... ;o)
Krásný den!
Není tady
Pak je taky ještě možné, že jeho chemie nakoupená v drogerii bojuje proti té tvé, živočišné...
Tj. že přípravky proti pocení a přípravky které používá k navonění tak dokonale potlačují
ty jeho feromony, že tvé receptory nemají šanci je zachytit a nějak na ně reagovat?!
Ona přílišná čistotnost může být i na škodu rozmnožovacímu pudu....
Snad tedy... zkus si nenápadně přivonět k jeho vlasům.... to by mohlo napovědět!
Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 9:17)
Není tady
zuzík22 napsal(a):
Přesně tohle se mi stalo, vídala jsem s klukem, který se mi hrozně líbil, měli jsme společné zájmy, dobře se mi s ním povídalo, imponovalo mi jak bych chytrý, prostě byla jsem z něj nadšená.. Ale něco tomu prostě chybělo, vůbec nejsem schopná popsat co to bylo, ale prostě jsem cítila, že to nejde.. Ale dodnes to nechápu a pak mi to bylo líto, že jsem to ještě nezkusila, třeba bych aspoň věděla, v čem to tedy je.. Přestala jsem se ozývat a on to zřejmě vycítil.. Takže jestli ti můžu za sebe poradit, tak tomu zkus dát ještě trochu času, aby ti to pak taky nebylo líto jako mě..
...a nebyl jsem to náhodou já? S jednou Zuzanou jsem randil a dopadlo to přesně tak. Pravda je, že mě to po čase přestane bavit a už bych se o ni znovu nepokoušel - není pak totiž žádná inspirace.
podle mě je nejlepší mu to říct na rovinu.
Taky bych řekla, že je to hlavou.
Mám stejné problémy a dávám si už aspoň šanci je překonat. Líbání je svérázný druh zbližování, nemusí se povést a spojume-li s tím budoucí zážitek v sexu, tak nás dokáže totálně rozhodit. Dá se naučit, stejně jako jízda na kole.
Pokud Tě jinak přitahuje, tak tam chemie je. Zkusila bych se líbat znovu a zcela pragmaticky měnit "techniku, až to bude ono. A až to bude ono, tak i ta hrůza z toho, jaký bude tenhle chlap v posteli zmizí.
KALIK napsal(a):
Ona ta chemie má úlohu řekněme jen u rozmnožování. Tělo ti říká, že budete mít dobré potomky, páč má vhodné (kompatibilní) geny. Tělo pak touží po sexu
Jak už tady bylo řečeno, časem to vyprchá.
Po posledním randění jsem taky nad tím přemýšlel, řekla mi že chybí z její strany ta tzv. jiskra. Přečetl jsem si něco o zamilovanosti a zjistil, že to je spíš jen tělesná láska –hormony. Začátek lásky to být může, ale nemusí, myslím.
Santala napsal(a):
Potkala jsem chlapa, fakt si rozumíme, několik večeří, kino, procházky, dokážeme prokecat hodiny...
Moc mě přitahuje, líbí se mi, líbí se mi na něm všechno...,ale včera jsme se poprvé líbali a já jsem z toho úplně zmatená???
Vůbec nic to semnou nedělá, dokonce bych řekla, že je to na hraně s tím " to přetrpět"
Nechápu to, ještě nikdy se mi to nestalo ?? Zradily mě moje vlastní signály ? Chtěla jsem to, myslela jsem na to...a když se stalo - řekla bych "malér" .
Stalo se vám to ?
Může se to změnit ?
Jsem z toho dost zmatená, teď mi píše, volá a já jsem jako opařená - nevím co s tím.
Když ho vidím, podlamujou se mi kolena a když dojde k " čemukoliv" je to pryč, nelíbí se mi to![]()
Chci ho vidět, je mi s ním parádně..ALE...
Boží mlýny melou? Jen tak dál...
Tak proto ta tvoje věčná oněmění. Jinak střídáš to dokonale, měníš si aspoň ponožky tak často jako chlapy?
Není tady
Zephyre, bacha na blbé připomínky, aby tě psi neroztrhali
Není tady