19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Holky prosím o názor, syn přinesl ze koly v notýsku: VYBÍRÁME 300 KČ PŘÍSPĚVEK SRP. Docela mě to nadzvedlo, jednak mi níkdo nikdy neoznámil na co se to vybírá, jestli je to povinné nebo dobrovolné, zkrátka forma zapla a mlč, fakt mě to tve, zajmalo by mě jestli je to u vás na kolách taky tak a jestli jste/nejste informované na co ty prachy dáváte? Stejně nedělám nic jinýho ne vytahuju peněenku take mi o tři kila ani nejde, ale fakt je doba taková e se prostě napíe vyndej prachy a neptej se
Není tady
čekanko, u nás se platí akorát 200Kč na celý kolní rok, myslím, e snad do konce října. A to jenom nejstarí dítě v rodině. je to taky jakoby na srp. Je to prý příspěvek na ceny v různých soutěích, na jízdné (kdy děcka jedou na soutěe) atd.
Upravil(a) dusička (13. 3. 2008 21:38)
Není tady
My platíme na SRP jen 100 Kč a taky pouze starí sourozenec na kole. Bylo nám vysvětleno, e kola tyto peníze pouije např. na nákup cen při různých soutěích apod. Stejnou částku stejným způsobem vybírají i na zdejí LU a i z toho jsou hrazeny cesty dětem na soutěe atd. Na LU ale platíme dětem mimo to jetě kolné.
Není tady
tak dobrý e vám to aspoň vysvětlili, u nás se jen vybírá a rodiče jsou za blbce, teda aspoň já a kamarádky, taky nic neví....
Není tady
My vdy na začátku k.roku před třídníma schůzkama máme schůzku s vedením rady rodičů a tam se ve přednese a pak odsouhlasí kolik.Větinou to je 120,- kč + dar a ten můe buď dát kole a nebo třídě.
Taky jsem kdysi byla v radě rodičů a vybrané peníze se investovaly na mikuláe, karneval , ples, dětský den a z výdělků za tyto akce, ze vstupného , losu a občerstvení jsme dětem kupovali věci do tomboly,představení kouzelníka, hradili autobusy na kolní výlety, dopravu na kolní soutěe, kupovaly se dárky za vysvědčení nejlepím ákům a končící ročníky dostaly nějaký dárek, třeba potitěné tričko.
Zeptej se třídní, ta Ti na to určitě odpoví.
Není tady
my jsme platili na začátku roku - prvnáček - tuím 600,- kč a ted o pololetí 50,- na ceny do soztae, seity a pomůcky do koly....
Není tady