|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky prosím o názor, syn přinesl ze školy v notýsku: VYBÍRÁME 300 KČ PŘÍSPĚVEK SRPŠ. Docela mě to nadzvedlo, jednak mi níkdo nikdy neoznámil na co se to vybírá, jestli je to povinné nebo dobrovolné, zkrátka forma zaplať a mlč, fakt mě to štve, zajmalo by mě jestli je to u vás na školách taky tak a jestli jste/nejste informované na co ty prachy dáváte? Stejně nedělám nic jinýho než vytahuju peněženku takže mi o tři kila ani nejde, ale fakt je doba taková že se prostě napíše vyndej prachy a neptej se 
Není tady
čekanko, u nás se platí akorát 200Kč na celý školní rok, myslím, že snad do konce října. A to jenom nejstarší dítě v rodině. je to taky jakoby na srpš. Je to prý příspěvek na ceny v různých soutěžích, na jízdné (když děcka jedou na soutěže) atd.
Upravil(a) dusička (13. 3. 2008 21:38)
Není tady
My platíme na SRPŠ jen 100 Kč a taky pouze starší sourozenec na škole. Bylo nám vysvětleno, že škola tyto peníze použije např. na nákup cen při různých soutěžích apod. Stejnou částku stejným způsobem vybírají i na zdejší LŠU a i z toho jsou hrazeny cesty dětem na soutěže atd. Na LŠU ale platíme dětem mimo to ještě školné.
Není tady
tak dobrý že vám to aspoň vysvětlili, u nás se jen vybírá a rodiče jsou za blbce, teda aspoň já a kamarádky, taky nic neví....
Není tady
My vždy na začátku šk.roku před třídníma schůzkama máme schůzku s vedením rady rodičů a tam se vše přednese a pak odsouhlasí kolik.Většinou to je 120,- kč + dar a ten můžeš buď dát škole a nebo třídě.
Taky jsem kdysi byla v radě rodičů a vybrané peníze se investovaly na mikuláše, karneval , ples, dětský den a z výdělků za tyto akce, ze vstupného , losu a občerstvení jsme dětem kupovali věci do tomboly,představení kouzelníka, hradili autobusy na školní výlety, dopravu na školní soutěže, kupovaly se dárky za vysvědčení nejlepším žákům a končící ročníky dostaly nějaký dárek, třeba potištěné tričko.
Zeptej se třídní, ta Ti na to určitě odpoví.
Není tady
my jsme platili na začátku roku - prvnáček - tuším 600,- kč a ted o pololetí 50,- na ceny do soztaže, sešity a pomůcky do školy....
Není tady