29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomněnka napsal(a):
adra napsal(a):
tedm budu OFF...ale
pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...pleaseNo jo máš pravdu a jen do mě , ale já ty dva mám rozdělený...ten druhý je jen občas a jen na to jedno
ale houby pravdu já chtěla jen na tom vlákně reagovat a nevím kde to bylo
Není tady
shiden napsal(a):
Jeden vtip:
Pokud si myslíš, že máš úžasnou manželku (přítelkyni), že vám to spolu perfektne klape a že máš naprosto nepřekonatelný sex...je na čase přestat kouřit trávu.
to je hezký
Není tady
adra napsal(a):
pomněnka napsal(a):
adra napsal(a):
tedm budu OFF...ale
pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...pleaseNo jo máš pravdu a jen do mě , ale já ty dva mám rozdělený...ten druhý je jen občas a jen na to jedno
ale houby pravdu
já chtěla jen na tom vlákně reagovat a nevím kde to bylo
No ještě jsem psala na sexuologické (on chce denně...) nebo tak nějak. A co jsi chtěla napsat za reakci ?
Není tady
L_aura napsal(a):
Nicolasi, to v Savoyi tak málo vyděláváš, že tam všechny slečny zveš, jen za předpokladu, že Tě ony budou zvát?
A pána s kartama FAKT neřeším - i bez karet. Proč? Protože se nestane to, co skutečně nebudu chtít a že skutečně jeho nechci, je fakt, ovšem to, že bych zase ráda zašla na kafe s někým, s kým to energeticky jiskří, je prostě zajímavé a vzdávat se toho nebudu. Ovšem víc, nic, proč? Protože:
1) Mám muže, se kterým jsem šťastná (není to bezproblémová láska, ale takovou já ani nechci, od takové jsem vždycky utekla), který chce, abych byla šťasná a já chci, aby byl šťastný on a proto děláme věci, kterými se vzájemně obohacujeme
2) Není to až zas taková "jistota", že bych měla "roupy", a je mi už dost na to, abych měla potřebu si ještě něco prožít či dokazovat.
3) Mám úžasný sex, mám muže, se kterým spolu v posteli dokonale ladíme, i v těch nejrůznějších specifikách, které máme.
4) Mám muže, na kterého se můžu spolehnout, když potřebuju, je to ten, kdo mě vyslechne, a podrží ve chvílích, kdy je mi těžko.. a, který už taky ví, jak na to, když jsem protivná a hysterická, prostě mě umí zklidnit
5) A to, že tady není pořád? Že bydlí v jiném městě? Před pár dny mi sám o sobě řekl, že by rád prodal firmu a hledal si práci tady. Tedy i tohle má perspektivu
Nepotřebuju nic jiného od pána s kartama, než hezké povídání - to nám spolu vždycky šlo, máme docela podobnéí názory atp.
Aaa bože, že si toho jako nevážím? To jako proto, že jdu s někým na kafe?
Vydělávám hodně. Ale těch slečen je tolik, že právě otevření mysli i něčemu jinému, než zaběhnutému stereotypu, je pro mě jedním z výběrových kritérií.
Jinak si myslím, že jsi uplne v pohodě a OK (ta akce s kamosem s kartami).
Není tady
L_aura napsal(a):
Měli jsme totiž v sobotu prudší debatu, tedy já měla
Hmmm, debatu? Ja tomu hovorim monolog
Inak, aj ja som „Ani si tě nezasloužím" pocuval v dobe, ked BBM sukala so svojim sefom a modlila sa aby som uz vypadol.
Není tady
Oxi, no jasne, proc si myslite, ze jsem to sem napsala? Prave proto, ze mi to asociuje vsechny tyto typy pribehu, co mi tu pisete a ktere taky dobre znam - i z opacne strany. Kdybych to nevnimala jako vztyceny ukazovacek, neprisla bych sem k vam zase po delsi dobe na diskuzi, poptat se, co ze si o tom myslite, a zila bych v bajecne nevedomosti i pocitu, jak je skvele, ze si me muj pritel tak vazi
Není tady
„Já si tě ani nezasloužím"... mě teda naplnilo hrůzou...............
Tak to se ti nedivím, měla bych stejné pocity. Chlap, když něco říká, má pro to nějaký důvod. Řekla bych, že něco provedl a má výčitky svědomí
Není tady
mashanka napsal(a):
Chlap, když něco říká, má pro to nějaký důvod.
Zena nemusi mat ziadny dovod ...
Není tady
No holt se ho na to proste primo ve vhodnou chvili zeptam
Není tady
Ježíš,, tak já jsem asi natvrdlá,ale já za tím nutně nevidím nějaký šílený podtext....... třeba to jen tak plácl a tady už přinejmenším obštastnil půl města.....
Asi bude fakt nejlepší se ho zeptat....... možná malujeme čerta na zeď..... třeba...
Není tady
Já na té větě nic zvláštního nevidím...prostě to řekl, no... Přijde mi, že řešit takové prkotiny mi přijde jako ztráta času... Ale zeptej se ho, za to nic nedáš. Ale vsadím se, že to řekl jen tak... Člověk plácne za svůj živo tolik věcí...
Není tady
Mě to teda přijde uplně normální věta přítel mi to taky říká. Taky mu připomínám data, věci, srazy...prostě jsem taková jeho sekretářka a vubec mi to nevadí. Mám takovej uděl, potřebuju někomu sloužit
ale on je za to vděčnej a dávám ji to patřičně najevo.
Není tady
Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
Je blbost řešit hypoteticky něco, protože to NĚCO může taky znamenat. Já vím, že na něj neudeřím: tys mi byl nevěrný, chceš se se mnou rozejít atp... protože takové věty se v takových případech říkají... to ne... Jen mu chci prostě říct, jak se to dá také chápat. Prostě to tak spolu máme, že on není zvyklý řešit vztahové věci (pět let žádný trvalý vztah neměl), navíc ženské vnímání je pro něj španělská vesnice, takže mu určité skutečnosti, pocity.. trpělivě vysvětluju, ale marné to není spíš naopak, protože on mě skutečně slyší, poslouchá a povídáme si o tom a pak s tím pracuje.
Prostě mu to řeknu ve chvíli, kdy nebudeme z ničeho stresovat z čehokoli, řeknu, že tahle věta se dá vnímat i tak, jak mi to tady říkáte....
Ale je pravda, a klidně mě za to kamenujte, že si tak nějak myslím, že je to blbina. Zkrátka jsemv tu danou chvíli řekla, navrhla něco, co bylo pro něj strašně důležité a zásadní a co v něm vyvolalo takovou vlnu "vděčnosti". Jsou to věci, které jsou pro mě normální, běžné, přirozené, tudíž mi nedělají žádný problém, a které bych udělala pro spoustu svých přátel, většinu, ale on takové přátele nemá, proto je to pro něj vzácné.
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak třeba ani nespadnou
Ale mě by to vysvětlení taky docela zajímalo...
Není tady
Damila napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Tak třeba ani nespadnou
Ale mě by to vysvětlení taky docela zajímalo...
Tak si přečti, co teď napsala Laura - je to tam Je to chytrá holka, co jen neslyší trávu růst, ale taky přemýšlí
Není tady
L_aura napsal(a):
Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
Je blbost řešit hypoteticky něco, protože to NĚCO může taky znamenat. Já vím, že na něj neudeřím: tys mi byl nevěrný, chceš se se mnou rozejít atp... protože takové věty se v takových případech říkají... to ne... Jen mu chci prostě říct, jak se to dá také chápat. Prostě to tak spolu máme, že on není zvyklý řešit vztahové věci (pět let žádný trvalý vztah neměl), navíc ženské vnímání je pro něj španělská vesnice, takže mu určité skutečnosti, pocity.. trpělivě vysvětluju, ale marné to není spíš naopak, protože on mě skutečně slyší, poslouchá a povídáme si o tom a pak s tím pracuje.
Prostě mu to řeknu ve chvíli, kdy nebudeme z ničeho stresovat z čehokoli, řeknu, že tahle věta se dá vnímat i tak, jak mi to tady říkáte....
Ale je pravda, a klidně mě za to kamenujte, že si tak nějak myslím, že je to blbina. Zkrátka jsemv tu danou chvíli řekla, navrhla něco, co bylo pro něj strašně důležité a zásadní a co v něm vyvolalo takovou vlnu "vděčnosti". Jsou to věci, které jsou pro mě normální, běžné, přirozené, tudíž mi nedělají žádný problém, a které bych udělala pro spoustu svých přátel, většinu, ale on takové přátele nemá, proto je to pro něj vzácné.
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět
Aha :-)))
Tohle být popsáno na samém začátku, tak skoro žádná diskuse není.
Kdo by tě kamenoval a za co? Jsi nesmírně milá a chytrá a myšlenky si srovnáváš mnohem rychleji než většina ostatních.
Pěkný víkend.
Není tady
L_aura napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Slova "já si tě nezasloužím" pod nimi si představuju ROZCHOD. Tak mi to aspoň zní.
Určitě jsem to ve své minulosti v téhhle souvislosti už slyšela :-)No takhle to žhavé nebude:-)) Měli jsme totiž v sobotu prudší debatu, tedy já měla
, pro něco jsem se na něj zlobila a já v takových stavech bývám dost radikální, tak jsem se zase rozcházela, a on ze ne, ne, ne, ne, ne a ne! Od té doby se ke mě chová jako znova zamilovaný, je strašně hodný, milý, pozorný... jako nikdy před tím
bacha, abys nedopadla jako já (viz opakované rozchody, které vlastně rozchody nejoou)
viz tema Opouštím tě, lásko...
p.s. ale že je potom dycky strááááášně milej
Není tady
Děkuju
Není tady
Ježiši, nic proti, ale proč řešit to že mi někdo koho miluju, rekne: "Ani se Tě nazaslouzim." Proste chtel byt tady nekdo hodny a pozorny a proste to rekl, aspon vsechno nebere jako samozrejmost. To budete spokojena, az vam zacně vyhazovat obed z okna a opovrhovat tim, ze uklizete a starate se o nej. Ja myslim, ze dlouhodoby vztah je hlavne o partactvi, touha vyprcha a kazdy normalni chlap to chape a pokud zenu opusti, protoze uz je jenom "partak" tak je blb¨
Není tady
L_aura: "Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět "
No, zrovna jsem Ti chtěla napsat, že každý člověk má v sobě jinou míru vděku, je jinak vychovaný... Někomu se nezavděčíš ničím a jiný Ti bude vděčný za cokoliv. Takže Tvůj partner je možná fajn a milý človíček... Dodala bych: "nemaluj čerta na zeď" a taky ho vnímej a TY pracuj zase s tím, co Ti povídá on.
Upravil(a) Tercila (14. 3. 2008 23:38)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Racice,
- proč bys prchla? (je to podobný argument, jako když ženy uvádějí, že před panem XY spaly s různými jinochy a střídaly je 5x do týdne a ted najednou nemají tu potřebu?)
- co toho kryje víc?
.
Asi už jsem mimo diskuzi, já myslím, že to má L_aura až příliš srovnáno , ale chci odpovědět, proč bych prchla...
Asi proto,že bych z toho buď cítila jistou závislost, nebo že něco ukrývá .... jak jsem psala....
(to víš, podle sebe soudím Tebe , ta závislost mi byla vlastní s mým dlouholetým ex, ikdyž trošku jiného rázu, a to ukrývání mi bylo vlastní v současném vztahu....
)
Nic by ve mě nezavibrovalo, kdyby si můj přítel někdy třeba povzdychl, ve stylu:ježiš tam a tam byla nuda, ani se mi s nikým nechtělo tancovat.....a dodal,proč taky, s Tebou to je stejně nejlepší a třeba by s úsměvem
na mě mrknul nebo mě obejmul...
-to by bylo Ok , ale v tom kontextu jak to popsala L_aura, bych se cítila jako "bohyně",ke které vzhlíží, na kterou
se příliš váže a ještě to oznamuje nesmělým pípnutím .... no nevím, sice mám ráda jistotu ve smyslu toho, že můžu důvěřovat ,ale tohle ve mě evokuje chlapa závislého....nemůžu si pomoct
A ano, některé ženy uvádějí, že před panem Xy spaly s různými jinochy...a teď už nemají potřebu....to je OK... já to taky říkám
Ale kdyby o tomhle skromně píply před svými jinochy ve stylu, jen ty a už žádný jiný, tak já být chlapem, tak taky prchám....
Nejde o to, co je vyřčeno,ale jak a za jakých okolností ....ženy, které to myslí vážně, tohle před svým jinochem takovým způsobem "ala píp a ty jsi jen pan božskýa na žádného ani koutkem oka se nepodívám "nikdy nevysloví Resp. ano, mohou vyslovit, ale jinak a v jiných souvislostech
Pokud v podobných, tak
nevím, nevím.... asi jsou závislé, nebo že by špatně svědomí
(proto jsem to napsala...)
Není tady
Račice dračice
",ale tohle ve mě evokuje chlapa závislého...."
No, a nemůže být třeba jen slušný? (nevím)
Není tady