Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 3. 2008 16:22

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: „Ani si tě nezasloužím"

pomněnka napsal(a):

adra napsal(a):

tedm budu OFF...ale

pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...please

No jo máš pravdu a jen do mě , ale já ty dva mám rozdělený...ten druhý je jen občas a jen na to jedno vissla

ale houby pravdu lol já chtěla jen na tom vlákně reagovat a nevím kde to bylo dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#52 13. 3. 2008 16:23

L_aura
♥♥♥♥♥--

shiden napsal(a):

Jeden vtip:
Pokud si myslíš, že máš úžasnou manželku (přítelkyni), že vám to spolu perfektne klape a že máš naprosto nepřekonatelný sex...je na čase přestat kouřit trávu.

lol

to je hezkýlol

Není tady

#53 13. 3. 2008 16:27

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

adra napsal(a):

pomněnka napsal(a):

adra napsal(a):

tedm budu OFF...ale

pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...please

No jo máš pravdu a jen do mě , ale já ty dva mám rozdělený...ten druhý je jen občas a jen na to jedno vissla

ale houby pravdu lol já chtěla jen na tom vlákně reagovat a nevím kde to bylo dumbom

No ještě jsem psala na sexuologické (on chce denně...) nebo tak nějak. A co jsi chtěla napsat za reakci ?

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#54 13. 3. 2008 16:31

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

L_aura napsal(a):

Nicolasi, to v Savoyi tak málo vyděláváš, že tam všechny slečny zveš, jen za předpokladu, že Tě ony budou zvát? wink

A pána s kartama FAKT neřeším - i bez karet. Proč? Protože se nestane to, co skutečně nebudu chtít a že skutečně jeho nechci, je fakt, ovšem to, že bych zase ráda zašla na kafe s někým, s kým to energeticky jiskří, je prostě zajímavé a vzdávat se toho nebudu. Ovšem víc, nic, proč? Protože:
1) Mám muže, se kterým jsem šťastná (není to bezproblémová láska, ale takovou já ani nechci, od takové jsem vždycky utekla), který chce, abych byla šťasná a já chci, aby byl šťastný on a proto děláme věci, kterými se vzájemně obohacujeme
2) Není to až zas taková "jistota", že bych měla "roupy", a je mi už dost na to, abych měla potřebu si ještě něco prožít či dokazovat.
3) Mám úžasný sex, mám muže, se kterým spolu v posteli dokonale ladíme, i v těch nejrůznějších specifikách, které máme.
4) Mám muže, na kterého se můžu spolehnout, když potřebuju, je to ten, kdo mě vyslechne, a podrží ve chvílích, kdy je mi těžko.. a, který už taky ví, jak na to, když jsem protivná a hysterická, prostě mě umí zklidnit
5) A to, že tady není pořád? Že bydlí v jiném městě? Před pár dny mi sám o sobě řekl, že by rád prodal firmu a hledal si práci tady. Tedy i tohle má perspektivu

Nepotřebuju nic jiného od pána s kartama, než hezké povídání - to nám spolu vždycky šlo, máme docela podobnéí názory atp.

Aaa bože, že si toho jako nevážím? To jako proto, že jdu s někým na kafe?

Vydělávám hodně. Ale těch slečen je tolik, že právě otevření mysli i něčemu jinému, než zaběhnutému stereotypu, je pro mě jedním z výběrových kritérií.
Jinak si myslím, že jsi uplne v pohodě a OK (ta akce s kamosem s kartami).

Není tady

#55 13. 3. 2008 17:55

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Měli jsme totiž v sobotu prudší debatu, tedy já měla wink

Hmmm, debatu? big_smile Ja tomu hovorim monolog lol

Inak, aj ja som „Ani si tě nezasloužím" pocuval v dobe, ked BBM sukala so svojim sefom a modlila sa aby som uz vypadol.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#56 13. 3. 2008 17:59

L_aura
♥♥♥♥♥--

Oxi, no jasne, proc si myslite, ze jsem to sem napsala? Prave proto, ze mi to asociuje vsechny tyto typy pribehu, co mi tu pisete a ktere taky dobre znam - i z opacne strany. Kdybych to nevnimala jako vztyceny ukazovacek, neprisla bych sem k vam zase po delsi dobe na diskuzi, poptat se, co ze si o tom myslite, a zila bych v bajecne nevedomosti i pocitu, jak je skvele, ze si me muj pritel tak vazi wink

Není tady

#57 13. 3. 2008 18:12

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

„Já si tě ani nezasloužím"... mě teda naplnilo hrůzou...............

Tak to se ti nedivím, měla bych stejné pocity. Chlap, když něco říká, má pro to nějaký důvod. Řekla bych, že něco provedl a má výčitky svědomí lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#58 13. 3. 2008 18:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Chlap, když něco říká, má pro to nějaký důvod.

Zena nemusi mat ziadny dovod ...  wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#59 13. 3. 2008 18:22

L_aura
♥♥♥♥♥--

No holt se ho na to proste primo ve vhodnou chvili zeptam

Není tady

#60 13. 3. 2008 19:55

vany27
♥♥♥----

Ježíš,, tak já jsem asi natvrdlá,ale já za tím nutně nevidím nějaký šílený podtext....... třeba to jen tak plácl a tady už přinejmenším obštastnil půl města.....

Asi bude fakt nejlepší se ho zeptat....... možná malujeme čerta na zeď..... třeba...

Není tady

#61 13. 3. 2008 21:11

maricka
♥♥♥♥♥--

Já na té větě nic zvláštního nevidím...prostě to řekl, no... Přijde mi, že řešit takové prkotiny mi přijde jako ztráta času... Ale zeptej se ho, za to nic nedáš. Ale vsadím se, že to řekl jen tak... Člověk plácne za svůj živo tolik věcí...

Není tady

#62 13. 3. 2008 21:28

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Mě to teda přijde uplně normální věta    tongue  přítel mi to taky říká. Taky mu připomínám data, věci, srazy...prostě jsem taková jeho sekretářka a vubec mi to nevadí. Mám takovej uděl, potřebuju někomu sloužit  lol  lol  lol  ale on je za to vděčnej a dávám ji to patřičně najevo.  hjarta  hjarta

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#63 13. 3. 2008 21:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak tady má někdo roupy....... asi na něj brzy spadnou kroupy..... sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#64 13. 3. 2008 21:40

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Pandorraa napsal(a):

Tak tady má někdo roupy....... asi na něj brzy spadnou kroupy..... sad

jak to myslíš??

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#65 13. 3. 2008 23:08

L_aura
♥♥♥♥♥--

Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
Je blbost řešit hypoteticky něco, protože to NĚCO může taky znamenat. Já vím, že na něj neudeřím: tys mi byl nevěrný, chceš se se mnou rozejít atp... protože takové věty se v takových případech říkají... to ne... Jen mu chci prostě říct, jak se to dá také chápat. Prostě to tak spolu máme, že on není zvyklý řešit vztahové věci (pět let žádný trvalý vztah neměl), navíc ženské vnímání je pro něj španělská vesnice, takže mu určité skutečnosti, pocity.. trpělivě vysvětluju, ale marné to není spíš naopak, protože on mě skutečně slyší, poslouchá a povídáme si o tom a pak s tím pracuje.
Prostě mu to řeknu ve chvíli, kdy nebudeme z ničeho stresovat z čehokoli, řeknu, že tahle věta se dá vnímat i tak, jak mi to tady říkáte....
Ale je pravda, a klidně mě za to kamenujte, že si tak nějak myslím, že je to blbina. Zkrátka jsemv tu danou chvíli řekla, navrhla něco, co bylo pro něj strašně důležité a zásadní a co v něm vyvolalo takovou vlnu "vděčnosti". Jsou to věci, které jsou pro mě normální, běžné, přirozené, tudíž mi nedělají žádný problém, a které bych udělala pro spoustu svých přátel, většinu, ale on takové přátele nemá, proto je to pro něj vzácné.
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět wink

Není tady

#66 14. 3. 2008 7:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak třeba ani nespadnou tummenupp

Není tady

#67 14. 3. 2008 7:14

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Ale mě by to vysvětlení taky docela zajímalo...

Není tady

#68 14. 3. 2008 7:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Damila napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ale mě by to vysvětlení taky docela zajímalo...

Tak si přečti, co teď napsala Laura - je to tam smile Je to chytrá holka, co jen neslyší trávu růst, ale taky přemýšlí  stolt

Není tady

#69 14. 3. 2008 7:34

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

L_aura napsal(a):

Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
Je blbost řešit hypoteticky něco, protože to NĚCO může taky znamenat. Já vím, že na něj neudeřím: tys mi byl nevěrný, chceš se se mnou rozejít atp... protože takové věty se v takových případech říkají... to ne... Jen mu chci prostě říct, jak se to dá také chápat. Prostě to tak spolu máme, že on není zvyklý řešit vztahové věci (pět let žádný trvalý vztah neměl), navíc ženské vnímání je pro něj španělská vesnice, takže mu určité skutečnosti, pocity.. trpělivě vysvětluju, ale marné to není spíš naopak, protože on mě skutečně slyší, poslouchá a povídáme si o tom a pak s tím pracuje.
Prostě mu to řeknu ve chvíli, kdy nebudeme z ničeho stresovat z čehokoli, řeknu, že tahle věta se dá vnímat i tak, jak mi to tady říkáte....
Ale je pravda, a klidně mě za to kamenujte, že si tak nějak myslím, že je to blbina. Zkrátka jsemv tu danou chvíli řekla, navrhla něco, co bylo pro něj strašně důležité a zásadní a co v něm vyvolalo takovou vlnu "vděčnosti". Jsou to věci, které jsou pro mě normální, běžné, přirozené, tudíž mi nedělají žádný problém, a které bych udělala pro spoustu svých přátel, většinu, ale on takové přátele nemá, proto je to pro něj vzácné.
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět wink

Aha :-)))
Tohle být popsáno na samém začátku, tak skoro žádná diskuse není.
Kdo by tě kamenoval  a za co? Jsi nesmírně milá a chytrá a myšlenky si srovnáváš mnohem rychleji než většina ostatních.

Pěkný víkend.

Není tady

#70 14. 3. 2008 9:09

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

L_aura napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Slova "já si tě nezasloužím" pod nimi si představuju ROZCHOD. Tak mi to aspoň zní.
Určitě jsem to ve své minulosti v téhhle souvislosti už slyšela :-)

No takhle to žhavé nebude:-)) Měli jsme totiž v sobotu prudší debatu, tedy já měla wink, pro něco jsem se na něj zlobila a já v takových stavech bývám dost radikální, tak jsem se zase rozcházela, a on ze ne, ne, ne, ne, ne a ne! Od té doby se ke mě chová jako znova zamilovaný, je strašně hodný, milý, pozorný... jako nikdy před tím

bacha, abys nedopadla jako já (viz opakované rozchody, které vlastně rozchody nejoou)
viz tema Opouštím tě, lásko...
p.s. ale že je potom dycky strááááášně milej smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#71 14. 3. 2008 12:20

L_aura
♥♥♥♥♥--

Děkuju pussa

Není tady

#72 14. 3. 2008 20:14

terezka007
♥♥♥----

Ježiši, nic proti, ale proč řešit to že mi někdo koho miluju, rekne: "Ani se Tě nazaslouzim." Proste chtel byt tady nekdo hodny a pozorny a proste to rekl, aspon vsechno nebere jako samozrejmost. To budete spokojena, az vam zacně vyhazovat obed z okna a opovrhovat tim, ze uklizete a starate se o nej. Ja myslim, ze dlouhodoby vztah je hlavne o partactvi, touha vyprcha a kazdy normalni chlap to chape a pokud zenu opusti, protoze uz je jenom "partak" tak je blb¨rock

Není tady

#73 14. 3. 2008 23:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura: "Tak jsem si tak nějak vzpomněla na scénu ze seriálu Taková normální rodinka, kterak Hanzlík přinesl své ženě květiny.. a všichni, nedávej jí to, protože si bude myslet, že jí to dáváš za nevěru..
A vám tu děkuji za to, že se tu strhla taková debata a já si v sobě mohla srovnat myšlenky, opět wink"

No, zrovna jsem Ti chtěla napsat, že každý člověk má v sobě jinou míru vděku, je jinak vychovaný... Někomu se nezavděčíš ničím a jiný Ti bude vděčný za cokoliv. Takže Tvůj partner je možná fajn a milý človíček... Dodala bych: "nemaluj čerta na zeď" a taky ho vnímej a TY pracuj zase s tím, co Ti povídá on.

Upravil(a) Tercila (14. 3. 2008 23:38)

Není tady

#74 17. 3. 2008 11:37

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Racice,

- proč bys prchla? (je to podobný argument, jako když ženy uvádějí, že před panem XY spaly s různými jinochy a střídaly je 5x do týdne a ted najednou nemají tu potřebu?)
- co toho kryje víc?

.

Asi už jsem mimo diskuzi, já myslím, že to má L_aura až příliš srovnáno big_smile , ale chci odpovědět, proč bych prchla... big_smile
Asi proto,že bych z toho buď cítila jistou závislost, nebo že něco ukrývá ....  jak jsem psala....
(to víš, podle sebe soudím Tebe big_smile , ta závislost mi byla vlastní s mým dlouholetým ex, ikdyž trošku jiného rázu, a to ukrývání mi bylo vlastní v současném vztahu.... smile )

Nic by ve mě nezavibrovalo, kdyby si můj přítel někdy třeba povzdychl, ve stylu:ježiš tam a tam byla nuda, ani se mi s nikým nechtělo tancovat.....a dodal,proč taky, s Tebou to je stejně nejlepší a třeba by s úsměvem
na mě mrknul nebo mě obejmul...wink big_smile
-to by bylo Ok , ale v tom kontextu jak to popsala L_aura, bych se cítila jako "bohyně",ke které vzhlíží, na kterou
se příliš váže a ještě to oznamuje nesmělým pípnutím .... no nevím,  sice mám ráda jistotu ve smyslu toho, že můžu důvěřovat ,ale tohle ve mě evokuje chlapa závislého....nemůžu si pomoct smile

A ano, některé ženy uvádějí, že před panem Xy spaly s různými jinochy...a teď už nemají potřebu....to je OK... big_smile  já to taky říkám big_smile
Ale kdyby o tomhle skromně píply před svými jinochy ve stylu, jen ty a už žádný jiný, tak já být chlapem, tak taky prchám....
Nejde o to, co je vyřčeno,ale jak a za jakých okolností ....ženy, které to myslí vážně, tohle před svým jinochem takovým způsobem "ala píp a ty jsi jen pan božskýa na žádného ani koutkem oka se nepodívám "nikdy nevysloví wink Resp.  ano, mohou vyslovit, ale jinak a v jiných souvislostech wink big_smile   Pokud v podobných, tak vissla nevím, nevím....  asi jsou závislé, nebo že by špatně svědomí vissla  (proto jsem to napsala...)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#75 17. 3. 2008 21:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice
",ale tohle ve mě evokuje chlapa závislého...."

No, a nemůže být třeba jen slušný? smile (nevím)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí