29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, vy jste ale pátračky
Ale jo, mám to stejně, taky tu mám tendenci dělat z h... kuličku. Já si sem přišla pokecat o vztahu, ve kterém jsem stále šťastnější (ježíš, jak si můžu dovolit chodit na kafe s cizejma chlapama?!) a je prostě říct svůj poznatek k něčemu a vám hned je jasný, jaký je to sviniar.
Není tady
Lauro nepřeslechla jsi se, neříkal on spíš: „Ani si mě nezasloužíš"
Lauro za to slovo "praštěná" se omlouvám - to byly moje pobouřené emoce....
nicméně osobně neveřím na to že "chce jen vyložit karty" - ostatně jsi to pak dál psala že se potvrdilo v následných sms že chce asi něco víc....
ale zase říkám - je to tvoje věc - nejsem moralistka
(snad
)
Není tady
adro, já vím, že jsem v těchto věcech docela naivní, to není naivní, ale spíš to souvisí s tím, s čím ještě neumím moc pracovat a to je vědomí vlastní hodnoty. Prostě hooodně zjednodušeně řečeno - nechápu, proč by mě měl nějakej chlap zvát na kafe z jiných důvodů než, že chce vyložit karty
Není tady
L_aura napsal(a):
adro, já vím, že jsem v těchto věcech docela naivní, to není naivní, ale spíš to souvisí s tím, s čím ještě neumím moc pracovat a to je vědomí vlastní hodnoty. Prostě hooodně zjednodušeně řečeno - nechápu, proč by mě měl nějakej chlap zvát na kafe z jiných důvodů než, že chce vyložit karty
..aby to náhodou nebyly ty erotický...
Lauři - možná tady mám spíš problém já :-((((
protože přesně jak ty nechápeš že by ti chtěl opravdu jen vyložit karty...tak přesně tak já nechápu že by chtěl vyložit jen ty karty...rozumíš mi? Mám opačný problém - naopka ze vším vidím NECO VIC - a to je taky průser
Není tady
shiden napsal(a):
Lauro nepřeslechla jsi se, neříkal on spíš: „Ani si mě nezasloužíš"
shiden, jako, ze jdu na kafe s nekym jinym? No to je teda strasny prusvih!
Co se tyce toho, proc mi to rikal, proste jsem mu v posledni dobe hodne pomahala ve vecech tykajicich se jeho rodiny, proste meli nejakou velkou krizovku a ja mu-jim pomohla to zvladnout. Ztratil mamu, jeho bratr neco provedl, otec je nervak, tak jsem tam vbehla a po zensku (ten zensky element jim tam proste chybi), jsem to vyresila. Uz je vsechno v poradku a kdyz jsem mu vcera do telefonu rekla, ze jsem vyresila uz i tu posledni vec, ktera je trapila, tak mi rekl to, co jsem v uvodu psala.
Není tady
To není žádný průšvih Lauro, právě jsem se ti chtěl zeptat kdy půjdeš se mnou na kafe. Budu ti věštit z koule.
Racice,
- proč bys prchla? (je to podobný argument, jako když ženy uvádějí, že před panem XY spaly s různými jinochy a střídaly je 5x do týdne a ted najednou nemají tu potřebu?)
- co toho kryje víc?
Lauro, nevím, co bych napsal více. Věta "ani si tě nezasloužím" opravdu zazněla i z úst mé ex, když ode mě odcházela. Ale i když se to může ukázat jako statisticky významné, tak tebe to asi moc nezajímá a těšíš se na toho pána s kartami. Tak jsem to nějak pochopil.
Není tady
adra napsal(a):
Lauři - možná tady mám spíš problém já :-((((
protože přesně jak ty nechápeš že by ti chtěl opravdu jen vyložit karty...tak přesně tak já nechápu že by chtěl vyložit jen ty karty...rozumíš mi? Mám opačný problém - naopka ze vším vidím NECO VIC - a to je taky průser![]()
ahaaa... víš, adři, možná to mám ze své zkušenosti. Když někdo říká, že muž s ženou šli spát do jedné místnosti, tak mě nenapadne, že by rovnou TO... já totiž tolikrat spala s kamarády i na jedné posteli a nic (no ano, dodržovali jsme patřičnou vzdálenost ve smyslu: neprovokovat:-))) ale prostě vím, že to jde
Není tady
Nicolas napsal(a):
Lauro, nevím, co bych napsal více. Věta "ani si tě nezasloužím" opravdu zazněla i z úst mé ex, když ode mě odcházela. Ale i když se to může ukázat jako statisticky významné, tak tebe to asi moc nezajímá a těšíš se na toho pána s kartami. Tak jsem to nějak pochopil.
Nicolasi, ty jsi geniální ne, fakt neřeším víc než to, že bych měla zvolnit, abych nebyla parťák.. a na pána se jo, kapku těším
Není tady
shiden napsal(a):
To není žádný průšvih Lauro, právě jsem se ti chtěl zeptat kdy půjdeš se mnou na kafe. Budu ti věštit z koule.
a namasíruješ mi nožičky?
Není tady
Lauro,
je ti už přes 30 a na to, že jsi velmi přitažlivá žena, která ví, jak na muže působí a má i dostatek sexuálních zkušeností...mně tvá odpověď upřímně děsí (když mě chlápek pozve na kafe, abych mu vyložila karty, tak chce, abych mu vyložila karty...).
1. Byli jste si blízcí, aba jste to věděli, on tě chtěl, ty jeho ne, protože byl ženatý
2. To se nikdy nezmění. I kdyby tě měl jako kamarádku, tak tě vždycky bude chtít do postele. I když samozřejmě bude tvrdit všem opak :-)
3. Jsou období, kdy i muži mají své dny a mohou mít potřebu jen tak pokecat a využít služeb kartářky. Protože jsou ve srabu.
4. Kartářka a ještě přitažlivá kamarádka, která se mi líbila a dělal jsem jí návrhy, je pro tyto dny jako stvořená. Vyloží mi karty. Postěžujeme si na osud a pak si nenápadně sjednám další kafíčka.
5. Když to jiskření pořád bude fungovat, tak jí (kartářce) navrhnu, ať si to se mnou rozdá.
PS: můžeme o tom pokecat v Savoyi - ale zveš mě ty. To bude bezpečný :-)
Měj se, určitě bude všechno v pohodě. I s panem domácím přítelem i s panem na hraní karet.
Není tady
PS: já tyhle hry "zvolnit", přitáhnout uzdu, povolit, být mrcha apod. moc nemusím. Vyhovovala bys mi klidně taková, jaká jsi. Proto jsem si tě přeci vybral. Mezi dalšími tisicí Laurami.
Ale na druhou stranu to fakt funguje. Minimálně proto, abys si udělala čas na sebe, na karty, na mě a vůbec.
Konec keců, kdy jdeme to toho Savoye? Muzu v UT pres obed.
Není tady
Asi si tě nezasloužím..Proboha vy jste mě úplně vyděsili..to teď slyším docela často. Tak teď nevím na cem jsem:co:
Není tady
A já si zase myslím a VERIM Lauře že skutečně jde na karty...a čím víc bude (bude "dělat") překvapená...tím víc ji pan s kartami bude chtít do tý postele...to prostě funguje...a Laura "chudák" ani nebude tušit jaku touhu v něm vzbuzuje...(bude to samozřejmě tušit - ale nebude to poznat)
sem se snad do toho nezamotla
Není tady
tedm budu OFF...ale
pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...please
Není tady
L_aura napsal(a):
shiden napsal(a):
No když ti budu moc věštit z koulí, tak pak i jo.
Já věřím Lauře, že jde na karty i tomu chlápkovi, že jde na Lauru (resp. po Lauře).
Vše je tedy v naprostém pořádku. Laura má svůj osud i své karty pevně v rukou.
Není tady
Nicolasi, to v Savoyi tak málo vyděláváš, že tam všechny slečny zveš, jen za předpokladu, že Tě ony budou zvát?
A pána s kartama FAKT neřeším - i bez karet. Proč? Protože se nestane to, co skutečně nebudu chtít a že skutečně jeho nechci, je fakt, ovšem to, že bych zase ráda zašla na kafe s někým, s kým to energeticky jiskří, je prostě zajímavé a vzdávat se toho nebudu. Ovšem víc, nic, proč? Protože:
1) Mám muže, se kterým jsem šťastná (není to bezproblémová láska, ale takovou já ani nechci, od takové jsem vždycky utekla), který chce, abych byla šťasná a já chci, aby byl šťastný on a proto děláme věci, kterými se vzájemně obohacujeme
2) Není to až zas taková "jistota", že bych měla "roupy", a je mi už dost na to, abych měla potřebu si ještě něco prožít či dokazovat.
3) Mám úžasný sex, mám muže, se kterým spolu v posteli dokonale ladíme, i v těch nejrůznějších specifikách, které máme.
4) Mám muže, na kterého se můžu spolehnout, když potřebuju, je to ten, kdo mě vyslechne, a podrží ve chvílích, kdy je mi těžko.. a, který už taky ví, jak na to, když jsem protivná a hysterická, prostě mě umí zklidnit
5) A to, že tady není pořád? Že bydlí v jiném městě? Před pár dny mi sám o sobě řekl, že by rád prodal firmu a hledal si práci tady. Tedy i tohle má perspektivu
Nepotřebuju nic jiného od pána s kartama, než hezké povídání - to nám spolu vždycky šlo, máme docela podobnéí názory atp.
Aaa bože, že si toho jako nevážím? To jako proto, že jdu s někým na kafe?
Není tady
Nicolas napsal(a):
PS: já tyhle hry "zvolnit", přitáhnout uzdu, povolit, být mrcha apod. moc nemusím. Vyhovovala bys mi klidně taková, jaká jsi. Proto jsem si tě přeci vybral. Mezi dalšími tisicí Laurami.
Ale na druhou stranu to fakt funguje. Minimálně proto, abys si udělala čas na sebe, na karty, na mě a vůbec.
Konec keců, kdy jdeme to toho Savoye? Muzu v UT pres obed.
A pozveš mě? Nicolasi, já jsem ženská, se vším všudy!
Není tady
shiden napsal(a):
L_aura napsal(a):
shiden napsal(a):
No když ti budu moc věštit z koulí, tak pak i jo.
ježíš, to mi nedělej, já mám strašně bujnou fantazii!
Není tady
adra napsal(a):
tedm budu OFF...ale
pomněnko kde my jsme to diskutovali na jakým vlkákně ...o tom ženáči...vzpomínáš...tuším v uterý...??nemůžu to najít...please
No jo máš pravdu a jen do mě , ale já ty dva mám rozdělený...ten druhý je jen občas a jen na to jedno
Není tady
Jeden vtip:
Pokud si myslíš, že máš úžasnou manželku (přítelkyni), že vám to spolu perfektne klape a že máš naprosto nepřekonatelný sex...je na čase přestat kouřit trávu.
A platí to i obráceně ?
Není tady