29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem včera slyšela od svého drahého větu: „Ty jsi tak strašně hodná, já si tě ani nezasloužím."... no jo, někteří nevědoucí by se asi tetelily blahem, ale já si myslím, že tyhlety pocity (pakliže jsou trvalejšího charakteru ne jen projev momentální vděčnosti za něco konkretniho) vedou vztah do zahuby. Tedy - že se s partnerky najednou stanete parťačkou, což není dobré a je těžce nepřitažlivé... tak jsem se rozhodla zvolnit a nebýt tak "skvělá"..
Co si o tom myslíte?
Pro vysvětlení jen dodám, že pro svého partnera prostě dělám věci, které mi přijdou jednoduché, jako koupit mu něco na oblečení (to mu teda fakt moc nejde) nebo připomenu, že má jeho babička narozeniny (já jsem na ty horoskopy, tak si to podle toho pamatuju) a poradím, co koupit atd, prostě takový to ženský, co ti chlapi moc neumí.. Ale nic tak extrémního, zkrátka dělám pro něj věci, které dělám pro všechny mé přátele, neobětovávám se mu... ale přesto: „Já si tě ani nezasloužím"... mě teda naplnilo hrůzou
Není tady
Hm, tak tohle by se mi taky asi nelíbilo..... souhlas, dej zpátečku ......
....souhlasím s Tebou, že by se z Tebe mohla v jeho očích stát spíš parťačka, strašně hodná holka, ale tak nějak by utekl objekt jeho touhy.....
Jak chlap v Tobě přestane vidět ve svých slovech milenku, tak je nasnadě něco změnit....
Upravil(a) Račice dračice (13. 3. 2008 14:42)
Není tady
Slova "já si tě nezasloužím" pod nimi si představuju ROZCHOD. Tak mi to aspoň zní.
Určitě jsem to ve své minulosti v téhhle souvislosti už slyšela :-)
Není tady
Tohle jsem slýchala, když měl manžel milenku a já to ještě netušila.
Byl to u nás začátek konce, taková "dobrá" omluva, proč odchází.
tolik zá*p*o*r*ných reakcí
jejda
Upravil(a) adra (13. 3. 2008 14:52)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Slova "já si tě nezasloužím" pod nimi si představuju ROZCHOD. Tak mi to aspoň zní.
Určitě jsem to ve své minulosti v téhhle souvislosti už slyšela :-)
No takhle to žhavé nebude:-)) Měli jsme totiž v sobotu prudší debatu, tedy já měla , pro něco jsem se na něj zlobila a já v takových stavech bývám dost radikální, tak jsem se zase rozcházela, a on ze ne, ne, ne, ne, ne a ne! Od té doby se ke mě chová jako znova zamilovaný, je strašně hodný, milý, pozorný... jako nikdy před tím
Není tady
Přesně tak - cítím za tím jakože něco provedl a teď z něj mluví špatný svědomí.
Není tady
... NIKDY je taky zajímavé slovo
Není tady
no Adro, jak jsem si tu přečetla holky, vlastně jsem si taky na něco vzpoměla, v krizi s mým přítelem jsem taky před naším několika měsíčním odloučení slyšela " víš, ty jsi strašně hodná a já tě mám rád, ale.... " tak jim asi musím dát taky zapravdu....
Protože tak nějak si nedovedu v partnerském vztahu představit, že bych svému milujícímu příteli mohla tohle říct, pokud by to nebyl ojedinělý projev díku, ve spojitosti s tím, že bych se cítila momentálně něčím zahanbena, třeba tím, že jsem sama na něco zapoměla a bylo mi to líto........... ale tak obecně ..... hm
Není tady
No, Adři, i když to třeba neznamená rozchod nebo milenku, tak slova z nadpisu tohoto vlákna jsou podle mě minimálně známkou nízkého sebevědomí toho, kdo je vyslovil, což pro vztah není zrovna blahodárné.
Není tady
L_auro, tak teď jsi něco podobného napsala.....jestli je zahanben a "napravuje", tak je to o něčem jiném, ale stejně mi na tom něco "vadí", asi to, že se s ním radikálně rozcházíš a nemyslíš to vážně A on pak musí škemrat ....
Není tady
majkafa napsal(a):
Tohle jsem slýchala, když měl manžel milenku a já to ještě netušila.
Byl to u nás začátek konce, taková "dobrá" omluva, proč odchází.
No ano, majko, tohle bývá docela časté a často se to říká taky při rozchodu, prostě ve smyslu: "Ty jsi tak hodná, já takový hnusák, nezasloužím si tě, tak se rozejdeme a ty si najdeš někoho, kdo si tě zaslouží.."
No ano, já už to jednou taky zažila, tak proto chci zvolnit... Na druhou stranu, já nejsem svatá. Příští týden mám jít na kafe s mužem se kterým jsme se před pár lety hodně přitahovali (bylo to jen platonické, ale trvalo to fakt celý rok), jenže, on byl ženatý a já do toho smo nešla. Teď mi psal, že se rozvádí... No tak já jdu a docela se těším, prostě jsme si vždycky skvěle rozuměli.. Fakt nejsem hodná holčička. A shodou okolností se tohle před mým přítelem nějak profláklo, takže jsem mu to ve finále prostě všechno řekla, tedy ON teď VÍ, že jdu na kafe s bývalým ctitelem, který se rozvádí, a že je to skutečně velmi zajímavý chlap.
Není tady
Vanilko69...dávám Ti za pravdu...musím uznat že dokud jsem si to nepřečetla od Lury - ten nadpsi a pak všedchyn rekace tak mi to tak nepřišlo ale ted zpětně to vidím a vím, že tak nějak to začalo u nás v BM - bývalém maželství....
Lauro - tak ty to máš něco jako: když ty tak já taky...a ted se ukáže kdo z koho...nebo jak ???
proč jdes na kafe s velmi zajímavým chlapem a dríždíš tak svého stávajícího přitele...????
respektive mu to podáváš stalem...JA NEJSEM taková "chudinka" podívej na co mám!
Upravil(a) adra (13. 3. 2008 15:09)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
L_auro, tak teď jsi něco podobného napsala.....jestli je zahanben a "napravuje", tak je to o něčem jiném, ale stejně mi na tom něco "vadí", asi to, že se s ním radikálně rozcházíš a nemyslíš to vážně
A on pak musí škemrat ....
Já se tak nějak rozcházela vlastně pořád a s každým. Prostě některé věci neumím jinak řešit, já nejsem trpělivá, když se jedná o mé vlastní zásadní potřeby a taky mám na partnera hodně vysoké nároky... i když se už docela snažím chápat věci pro mě nepochopitelné.
Pro mě prostě není problém se rozejít, myslím, že když si ve vztahu vzájemně nedáváme to, co potřebujeme, tak to prostě má skončit a máme si najít někoho, kdo nám to bude dávat.
To, proč jsem se "rozcházela" byla skutečnost, že mi prostě chybí víc projevů lásky, já prostě chci víc objetí, polibků, vyznání... můj přítel na to nikdy moc nebyl, ani v předchozích vztazích, tvrdí, že to neumí.. a já na to, že když to neumí, tak ať si najde nějakou, které to nebude vadit... a pak už to znáte... Od té doby mě pusinkuje jak o život:-)
Není tady
jde o to lauři jestli to je jeho přirozenost...pusinkovat, objímat, dávám ti najevo takto svou lásku..nebo jestli to dělá proto že ty to vyžaduješ,chceš...to mu pak dlouho nevydrží...a ty se budeš zase na oko rozcházet...a tak stále dokola...
Není tady
adra napsal(a):
Vanilko69...dávám Ti za pravdu...musím uznat že dokud jsem si to nepřečetla od Lury - ten nadpsi a pak všedchyn rekace tak mi to tak nepřišlo ale ted zpětně to vidím a vím, že tak nějak to začalo u nás v BM - bývalém maželství....
Lauro - tak ty to máš něco jako: když ty tak já taky...a ted se ukáže kdo z koho...nebo jak ???
proč jdes na kafe s velmi zajímavým chlapem a dríždíš tak svého stávajícího přitele...????
respektive mu to podáváš stalem...JA NEJSEM taková "chudinka" podívej na co mám!
Protože jsem si myslela, že chce pomoci, že má teď těžké období, myslím, že je to tak, že ho manželka opouští... Prostě jsem myslela, že si chce popovídat a vyložit karty, tak jako všichni ostatní. S přítelem jsme o tom v tomto duchu mluvila. On tuhle věc o mě ví, protože ten muž je prostě známá osobnost, proto jsem o něm před čase (když jsme jej společně viděli v televizi), mluvila, i o tom, jak to mezi námi bylo... Já jsem prostě myslela, že chce podpořit a teprve přítel mi řekl, že to možná tak nebude - což také vyplynulo s dalších smsek s tím mužem. No ano, trošku se toho bojím, na druhou stranu mě to i kapku láká...
Není tady
L_auro, ono jde o to, zda to, co tak požaduješ a je pro Tebe prioritou od druhého, taky sama dávaš, či se jen domníváš, že dáváš.... Nikdy nemůžeme požadovat po druhém, co sami nedáváme....
Ty toužíš po projevech lásky, ale takovou mírně "vyděračskou" metodou..... nic ve zlém..... a můžeš si pak svého přítele vážit, když dělá něco jen pro to, že to chceš ty, a hlavně pro to, že má strach, že se s ním jinak rozejdeš ? To vypovídá hodně o obou.... a myslím, že to nemůže vydržet dlouhou....
No a za projevy lásky, dostane "hele, já nejsem taková chudinka, jdu na kafe s jiným chlapem, tak si nemysli" -- tedy, volně přeloženo.... no já nevím....
Není tady
L_auro, pan ještě ženatý je stále ženatý a podle mého je jasné, co chce.....
A já mám z Tvých řádek pocit, že ať udělá Tvůj přítel cokoliv, že Tě to stejně až tak nebaví, nudí, a není toho nikdy dost... takže Tě to láká jinde ...
Já to takhle vnímala v krizi s přítelem a taky mi v té době přišel do cesty ženáč (neb rozvádějící se, je stále ještě ženáč ).... třeba potřebuješ podobnou lekci života
Upravil(a) Račice dračice (13. 3. 2008 15:21)
Není tady
Ty Lauro...promin mi ten výraz ale ty jsi asi praštěná....
teprve přítel ti řekl jak to asi bude. s oním mužem ... ehm....chytrý přítel to se musí nechat....
a "líbí" se mi jak píšeš že sis myslela že chce on - ten dotyčný muž - vyložit karty "tak jako ostatní"...
kdyby všichni vykládali karty na stul...to by se krásně žilo ... teda si to myslím
ty mu budeš pomáhat....protože má těžké odbodí...trofuám si tvrdti že se tím pohnojí váš vztah s přítelem
ale zase na druho ustranu - když tě to láká - znám to
Není tady
A jestli mi byl můj přítel nevěrný? To samozřejmě nemůžu vědět. Na druhou stranu si říkám, kdy by to jako dělal? Sice bydlíme v jiném městě, ale volá mi několikrát denně a po večery se mnou chce trávit na skypu.. mě to až unavuje, protože já jsem fakt dost zaměstnaná... A když jsme na tohle téma asi před čtrnácti dny zabředli hovor, některé věci mě dost překvapili, třeba to, že jsem věděla, že šel před časem s klukama na diskotéku a já shodou okolností den před tím taky byla. A on se mě zeptá, jestli jsem s někým tančila a já, že jasně, že je to přece normální a na tom nic není a on že taky s holkama určitě tančil. Jentak pípl, že prý ne, od té doby, co mě zná, že s žádnou jinou nechce.
Není tady
L_aura napsal(a):
Jentak pípl, že prý ne, od té doby, co mě zná, že s žádnou jinou nechce.
Hm, tak už rozumím proč Tě to láká jinde.....
Mít přítele, který by píp, že netančil někde na diskotéce s nikým, protože od té doby co mě zná, s nikým jiným nechce, tak bych prchla ...jestli on toho nekryje víc
Upravil(a) Račice dračice (13. 3. 2008 15:26)
Není tady
někde jsem četla, že když tohle chlap řekne, tak to tak opravdu je a máme utýct ... ale to je podle mě nadnesený ... já jsem tyhle věty "já si tě vůbec nezasloužim, jsem jenom obyčejnej šmejd ... " atd. slyšela, když jsem měli krizi před rozchodem, pořád jsem mu to vymlouvala, že to tak neni, že není šmjed, myslela jsem, že má nějaký období depek a že to bude zase fajn ... jenže v tý době jsem nevěděla, že to táhne s jinou a má vlastně pravdu
Není tady
"ani si tě nezasloužím" podle mě znamená, buď - že má malé sebevědomí, nebo - už Tě nechci ale nechci vypadat jako ten zlej
Není tady
adro, já myslím, že to nebude tak žhavé, na druhou stranu jaro je tu, lejtka se zapalují
Ježíš, no a co, jdu na kafe s bývalým ctitelem, nejdu s ním spát nebo plánovat společnou budoucnost!
A jestli nejsem praštěná? No asi jsem, já si totiž skutečně myslím, že se mnou může jít chlap na kafe jen proto, že chce vyložit karty, respektive proto, že chce mít vedle sebe někoho milého, aby se necítil sám
Není tady
Račice dračice napsal(a):
L_aura napsal(a):
Jentak pípl, že prý ne, od té doby, co mě zná, že s žádnou jinou nechce.
Hm, tak už rozumím proč Tě to láká jinde.....
Mít přítele, který by píp, že netančil někde na diskotéce s nikým, protože od té doby co mě zná, s nikým jiným nechce, tak bych prchla...jestli on toho nekryje víc
a ještě mě napadlo:
"Já si tě nezasloužím ne proto že jsi tak hodná...ale protože že JÁ jsem takový prevít!!!"
Není tady