18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
prosím o radu. Moje dcera je často nemocná s průdukama, plícema a teď prodělala oklivý oboustraný zápal plic a MUDra mi řekla, a si vyberu kam chceme jet - Jánky, Jeseníky, Luhačovice..cokoliv.
Moc uvítám vechny zkuenosti, rady, poznatky. Jak pro pobyt pro Kátu, tak pro mě.
děkuji moc!!
Není tady
Docela pěkné jsou dětské lázně Bludov. Jsou starí, mimo civilizaci, ale je tam krásně.
Není tady
Moje dcera byla opakovaně v lázních ve Zlatých Horách v Jeseníkách.
Nevím přesně stránky, ale zkuste napsat do vyhledávače Edel Zlaté Hory.
Je tam opravdu krásně a byla vdycky spokojena, s malými dětmi tam můou i rodiče.
Není tady
u jsem nala ty stánky : www.speleoterapie.cz
Není tady
DCERA JE V JANSKÝCH LÁZNÍCH. JE TO VELIKÝ KOMPLECH....ASI 9 PATER A S DĚTMI TAM JEZDÍ I RODIČE....BYLA JSEM TAM S NÍ KDY JÍ BYL ROK A LÍBILO SE MI TAM.
DĚTSKÁ LÉČEBNA SE JMENUJE VESNA.
TAKÉ JSME BYLY VE VELKÝCH LOSINÁCH, ALE TAM SE MI NELÍBIL BYZÉN PRO DĚTI...BYL VELMI MALÝ. VÝHODOU BYLO, E TYTO LÁZNĚ JSOU MALÉ A TAKOVÉ RODINNÉ.
PŘEJI DOBRÝ VÝBĚR A HEZKÝ POBYT V LÁZNÍCH.
Není tady
Byly jsme s dcerou v Lázních Kynvart. Byla jsem moc spokojená, s personálem, ubytováním i procedurami. Je tam také hezké okolí, kousek do Mariánských lázní a hlavně stačil 1 pětitýdenní pobyt a dcerčin zdravotní stav se zlepil o 200%
Není tady
kety napsal(a):
Moje dcera byla opakovaně v lázních ve Zlatých Horách v Jeseníkách.
Nevím přesně stránky, ale zkuste napsat do vyhledávače Edel Zlaté Hory.
Je tam opravdu krásně a byla vdycky spokojena, s malými dětmi tam můou i rodiče.
to vypadá fakt krásně..
Pořád zvauju mezi Jeseníkama a Jánkama - Jánky mám blí, Jeseníky jsou skoro 3hodiny jízdy
jde mi o co nejlepí péčei pro Kátu..já snesu vechno, ale moc si od pobytu v lázních slibuju..
Není tady
Také mám zkuenost s lázněmi Kynvart, jeden rok jsem tam byla s klukem (tři roky zpět) dalí rok jel sám. Moc mu to pomohlo a je tam hezky.
Není tady
AHOJ MIMMYY,MY MÁME ZKUENOSTI, S LUHAČOVICEMI. SYN I DCERA JSOU ASTMATICI -ALERGICI, DCERA NAVÍC PROBLÉMY S IMUNITOU. V LUHAČOVICÍCH JE KRÁSNĚ, ALE MY JSME BYLI UBYTOVÁNÍ V DOMĚ JMÉNEM - MIRAMONTE A TO JE DŮM,KDE DÁVAJÍ MAMINKY S DĚTMI A I DĚTI, V PATRECH NAD NÁMI, KTEŘÍ JSOU TAM SAMOSTATNĚ OD MALÝCH,A PO PUBOE ,TAKE TROKU TAM BYLO RUNO. A MNOHA MAMINKÁM TO NEVYHOVOVALO. DÁ SE TAM PRÝ DOMLUVIT(NAPŘ. TELEFONICKY) I POBYT V JINÝCH UBYTOVNÁCH JAKO NAPŘ. VÍTKOV,KDE JSOU JEN MAMINKY S DĚTMI. TAM BYLA ZNÁMÁ A BYLA SPOKOJENÁ,TAK TO JEN TŘEBA K LUHAČOVICÍM. JINAK MÁ NETEŘ BYLA V JESENÍKÁCH I ZNÁMÁ TAM MĚLA DCERKU A CHVÁLILI SI TO OBĚ.
NO O JÁNSKÝCH JSEM TAKÉ SLYELA CHVÁLU. MONÁ,E U MÁ VYBRÁNO,TAK PŘEJI HEZKÝ POBYT A ZLEPENÍ ZDRAVÍ.
JINAK JETĚ DODATEK,NA KTERÝ JSEM SI VZPOMNĚLA,MY BYLI PO LÁZNÍCH(TY LUHAČOVICE) POTÉ I DOVOLENÁ U MOŘE BEZ EFEKTU - ZLEPENÍ.. ZA ROK JEL SYN DO JESENÍKU JEN NA TÁBOR CCA 14 DNŮ A BYL NĚJAKOU DOBU,MYSLÍM,E CELÝ PODZIM BEZ VĚTÍCH PROBLÉMŮ. TAKE ASI NA TĚCH JESENÍKÁCH NĚCO JE..