6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
taky jsem se seznámila s přítelem přes internetovou seznamku (i kdy to trvalo dloooouho,ne jsem na někoho takového narazila ). Za měsíc spolu budeme 3 roky, u 2,5 roku spolu bydlíme, plánujem koupi společného vlastního bydlení a časem i svatbu. Take za ně můu říct, e to funguje.
Není tady
Tak jsem se s tim dotycnym muzem setkala.Muzu rict,ze to byla laska na prvni pohled s obou stran.Opravdu fotka zkresluje je to pekny muzsky.Prozila jsem s nim krasne odpoledne a pristi tyden se chystame na vylet.Jsem opravdu stastna,ze jsem ho poznala on rika totez.Konecne jsem stastna to to trvalo.....
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak jsem se s tim dotycnym muzem setkala.Muzu rict,ze to byla laska na prvni pohled s obou stran.Opravdu fotka zkresluje je to pekny muzsky.Prozila jsem s nim krasne odpoledne a pristi tyden se chystame na vylet.Jsem opravdu stastna,ze jsem ho poznala on rika totez.Konecne jsem stastna to to trvalo.....
...neposlal mladího bráchu ?
ne, jen ertuju... dríme palečky
Upravil(a) Jessika (5. 5. 2008 15:47)
Není tady
To je jak z pohádky eremuruss docela mu závidím. A to výjde
erem, také se připojuji ke gratulantům a drím vechny palce, aby Ti to konečně vylo.
Po vech těch ivotních peripetiích si to, holka, víc ne zaslouí
Není tady
Ahoj lidičky! - Zdravím vechny, kteří se seznamili přes seznamku a jsou spolu !!!
Není tady
Dekuji Vam vsem, jsem vdecna svemu zenaci,ze me uvolnil cestu pro tento krasny vztah.Vsechno spatny je opravdu pro neco dobry.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dekuji Vam vsem, jsem vdecna svemu zenaci,ze me uvolnil cestu pro tento krasny vztah.Vsechno spatny je opravdu pro neco dobry.
Jetě není rozhodnuto, na tohle pozor. Aby za rohem nečekalo zklamání.
Není tady
Tak takového člověka znám. Seznámil se přes seznamku celou dobu to bylo o.k., ale jakmile se ta holka nastěhovala tak mu ukazala co je zač a nestačil se divit a diví se do dnes.
Fatigatus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Vim to,ze to nemusi vyjit,ale uzivam si to pekne co je ted.Hlavne me ted konecne prijde,ze konecne ziju.
Není tady
No já se seznámila přes seznamku, ale nelo o tradiční inzerát na seznámení. Hledala jsem někoho kdo by mi nafotil nějaký pěkný fotky, no a z ikovného fotografa se vyklubal můj současný přítel. Na takový ty vyloeně seznamovací inzeráty moc nevěřim, poněvad to člověk akorát něco očekává a pak je větinou zklamanej.
Není tady
Fatigatus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mí pappenheimtí zásadne nesklamú... etee tu máme týchto pesimistických kuvikov/sýčkov, inak by sa človek hádam nebodaj aj začal tei...
Není tady
Selima napsal(a):
Mí pappenheimtí zásadne nesklamú... etee tu máme týchto pesimistických kuvikov/sýčkov, inak by sa človek hádam nebodaj aj začal tei...
Čo je po slovensky kuvik?
Není tady
Sýček.
Není tady
dobré téma. Já měla přes seznamku jak manela, tak přítele se kterým mám dítě a i přítele, se kterým jsem ted. S manelem to krachlo po 4 letech, s přítelem to byl omyl a je z toho vztahu "jen" krásný a chytrý klučík a s přítelem, se kterým jsem dosud, je to krásný i po roce chození. Plánujeme svatbu a stavíme baráček. Myslím, e je úúúúplně jedno, kde člověka potkáte. Záleí na tom, jak si budete rozumět. A co si budem povídat, dneska se normálně seznámit je u fakt velká fuka. To, co je pěkné nebo milé, je zadané a nebo to stojí za nic. Nebo vlastně ani netuíte, zda je to zadané apod. Zlatý internet a seznamky. Doporučuji www.chcitebe.cz.
Není tady