Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 4. 5. 2008 10:41

Sfings
♥♥-----
Místo: Praha 6

Re: Znate nekoho kdo se seznamil pres seznamku a jsou spolu?

Ahojky,

taky jsem se seznámila s přítelem přes internetovou seznamku (i když to trvalo dloooouho,než jsem na někoho takového narazila big_smile). Za měsíc spolu budeme 3 roky, už 2,5 roku spolu bydlíme, plánujem koupi společného vlastního bydlení a časem i svatbu. Takže za ně můžu říct, že to funguje. smile

Není tady

#202 5. 5. 2008 14:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem se s tim dotycnym muzem setkala.Muzu rict,ze to byla laska na prvni pohled s obou stran.Opravdu fotka zkresluje je to pekny muzsky.Prozila jsem s nim krasne odpoledne a pristi tyden se chystame na vylet.Jsem opravdu stastna,ze jsem ho poznala on rika totez.Konecne jsem stastna to to trvalo.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#203 5. 5. 2008 15:46

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

eremuruss napsal(a):

Tak jsem se s tim dotycnym muzem setkala.Muzu rict,ze to byla laska na prvni pohled s obou stran.Opravdu fotka zkresluje je to pekny muzsky.Prozila jsem s nim krasne odpoledne a pristi tyden se chystame na vylet.Jsem opravdu stastna,ze jsem ho poznala on rika totez.Konecne jsem stastna to to trvalo.....

...neposlal mladšího bráchu ?  smile

ne, jen žertuju... tummenupp držíme palečky tummenupp

Upravil(a) Jessika (5. 5. 2008 15:47)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#204 5. 5. 2008 16:18

shiden
Host

To je jak z pohádky eremuruss…docela mu závidím. A to výjde smile

#205 5. 5. 2008 17:36

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

erem, také se připojuji ke gratulantům a držím všechny palce, aby Ti to konečně vyšlo.
Po všech těch životních peripetiích si to, holka, víc než zasloužíš pussa

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#206 5. 5. 2008 17:50

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj lidičky! - Zdravím všechny, kteří se seznamili přes seznamku a jsou spolu !!!

tummenupp tummenupp tummenupp

Není tady

#207 5. 5. 2008 18:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dekuji Vam vsem, jsem vdecna svemu zenaci,ze me uvolnil cestu pro tento krasny vztah.Vsechno spatny je opravdu pro neco dobry.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#208 5. 5. 2008 18:25

Fatigatus
♥♥-----

eremuruss napsal(a):

Dekuji Vam vsem, jsem vdecna svemu zenaci,ze me uvolnil cestu pro tento krasny vztah.Vsechno spatny je opravdu pro neco dobry.

Ještě není rozhodnuto, na tohle pozor. Aby za rohem nečekalo zklamání.

Není tady

#209 5. 5. 2008 18:26

Maya.82
Host

Tak takového člověka znám. Seznámil se přes seznamku celou dobu to bylo o.k., ale jakmile se ta holka nastěhovala tak mu ukazala co je zač a nestačil se divit a diví se do dnes.

#210 5. 5. 2008 18:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Fatigatus napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Vim to,ze to nemusi vyjit,ale uzivam si to pekne co je ted.Hlavne me ted konecne prijde,ze konecne ziju.par

Není tady

#211 5. 5. 2008 18:51

Me-In-Honey
♥♥♥----

No já se seznámila přes seznamku, ale nešlo o tradiční inzerát na seznámení. Hledala jsem někoho kdo by mi nafotil nějaký pěkný fotky, no a z šikovného fotografa se vyklubal můj současný přítel. Na takový ty vyloženě seznamovací inzeráty moc nevěřim, poněvadž to člověk akorát něco očekává a pak je většinou zklamanej.

Není tady

#212 5. 5. 2008 22:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Fatigatus napsal(a):

eremuruss napsal(a):

smile Mí pappenheimští zásadne nesklamú... ešteže tu máme týchto pesimistických kuvikov/sýčkov, inak by sa človek hádam nebodaj aj začal teši...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#213 5. 5. 2008 22:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

smile Mí pappenheimští zásadne nesklamú... ešteže tu máme týchto pesimistických kuvikov/sýčkov, inak by sa človek hádam nebodaj aj začal teši...

va Čo je po slovensky kuvik? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#214 5. 5. 2008 22:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sýček.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#215 5. 5. 2008 23:13

mabos
♥♥-----

big_smile dobré téma. Já měla přes seznamku jak manžela, tak přítele se kterým mám dítě a i přítele, se kterým jsem ted. big_smile S manželem to krachlo po 4 letech, s přítelem to byl omyl a je z toho vztahu "jen" krásný a chytrý klučík a s přítelem, se kterým jsem dosud, je to krásný i po roce chození. Plánujeme svatbu a stavíme baráček. Myslím, že je úúúúplně jedno, kde člověka potkáte. Záleží na tom, jak si budete rozumět. A co si budem povídat, dneska se normálně seznámit je už fakt velká fuška. To, co je pěkné nebo milé, je zadané a nebo to stojí za nic. Nebo vlastně ani netušíte, zda je to zadané apod. Zlatý internet a seznamky. Doporučuji www.chcitebe.cz. hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí