29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vlcice_samotarka napsal(a):
zensky, ja se z vas picnu, vy moc premyslete nad takovyma pic.ovinami, misto toho abyste vyrazily do terenu a prozkoumaly ho holyma rukama ;-)))
tobě se to mluví,kolik ti je let,to já taky mohla,ale čím jsem starší a po tom zklamání
Není tady
Jéžiš. tak najprv rozhcoď to kslamanie, hlavne neporovnávaj všektých hcudákov s bývalým(aspoň nie rped nimi, za to sa natvrdo diskvalifikuje) a nemaj priveľké očakávania. Ber to ako hru, nie ako boj o prežitie. Erem, pre teba dupľom... baby, netlačte na pílu, lebo skončíte v neustálom kolotoči kratších sex. vzťahov...
Není tady
mikeši tak co mám dělat?
Není tady
lakina napsal(a):
mikeši porad co mám dělat,zamilovaná nejsem,ale nic mi zatím na něm nevadí,akorát mi vrtá hlavou,proč je svobodný,když je takový jaký je?
Lakino, já ho neznám, takže nevím - ale můj kolega z práce je taky svobodnej (tj. nerozvedenej - starý mládenec), a je mu 40.... když jsem se ho ptal, co on a ženy, tak mi odpověděl, že nějakou nezávaznou partnerku má, ale nežijí spolu....
Neřeš, proč je svobodnej - vyzkoušej si ho v posteli (furt lepší pro Tebe, než nějakej ženáč) a řešit můžeš potom - chlapa jsi už neměla, jak je rok dlouhej...
Není tady
no tal mi bude 30, ale takova jsem byla vzdy a doufam, ze budu. Nastesti muj svet nestoji a ani nepada na muzich (diky maminko za ten spravny gen ;-)))
Mimochodem misto toho vysedavani na babinetu bys uz mohla chrochtat blahem v naruci nejakeho panacka... ;-)))
Co bys tim asi tak ztratila????
Není tady
já netlačím,tlačí oni,já mu dám až budu zamilovanááááááá
Není tady
no tal mi bude 30, ale takova jsem byla vzdy a doufam, ze budu. Nastesti muj svet nestoji a ani nepada na muzich (diky maminko za ten spravny gen ;-)))
Mimochodem misto toho vysedavani na babinetu bys uz mohla chrochtat blahem v naruci nejakeho panacka... ;-)))
Co bys tim asi tak ztratila????
já byla na vrcholu ve 38,kočičko já jsem o 18 let starší než ty,chci chlapa,chci kamaráda,přítele,sex,ale nečiním si násilí,chci aby TO PŘIŠLO SAMO
Není tady
tak podle toho jednej...nechces sex, tak se s nim prozatim jen schazej, povidejte si. Ujasni si presne, co chces a zarid se podle toho..k tomu snad nepotrebujes mikese..
Není tady
jinak jsi mi svou svobodomyslností, vlčice ,hrozně sympatická a v sobotu asi na babinetu vůbec NEBUDU ale mám z toho bobky
Není tady
tak podle toho jednej...nechces sex, tak se s nim prozatim jen schazej, povidejte si. Ujasni si presne, co chces a zarid se podle toho..k tomu snad nepotrebujes mikese..
ale mikeš jako chlap snad poradí kam mám zajít,abych ho svou upejpavostí neztratila
Není tady
Upravil(a) vlcice_samotarka (12. 3. 2008 22:46)
Není tady
laki, mikes je jediny na svete zijici reprezentant muzske populace???
navic ten ti uz jasne poradil - vyspi se s nim ;-)))
Upravil(a) vlcice_samotarka (12. 3. 2008 22:45)
Není tady
laki, mikes je jediny na svete zijici reprezentant muzske populace???
navic ten ti uz jasne poradil - vyspi se s nim ;-)))
mikeš je jeden s mála chlapů tady,a tady jsou všichni jaksi upřímní,a kde mi to psal at se sním vyspím,jsem to přehlédla,já po tom roce aha už vím,já mám pocit,že jsem nikdy s žádným chlapem nesouložila,já nevím,zda bych už i smým bm mohla,ale je fakt,že když jsem přestala ty antidepresiva,že cítím to jaro
Není tady
Mikeš napsal(a):
lakina napsal(a):
mikeši porad co mám dělat,zamilovaná nejsem,ale nic mi zatím na něm nevadí,akorát mi vrtá hlavou,proč je svobodný,když je takový jaký je?
Lakino, já ho neznám, takže nevím - ale můj kolega z práce je taky svobodnej (tj. nerozvedenej - starý mládenec), a je mu 40.... když jsem se ho ptal, co on a ženy, tak mi odpověděl, že nějakou nezávaznou partnerku má, ale nežijí spolu....
Neřeš, proč je svobodnej - vyzkoušej si ho v posteli (furt lepší pro Tebe, než nějakej ženáč) a řešit můžeš potom - chlapa jsi už neměla, jak je rok dlouhej...
dobře,děcka,tak já se s ním teda v sobotu VYSPÍM,lepší než ženáč,nebo cikán,že mikši?
Není tady
vyjmenovaná slova cikánů po s.... sytý,syn,sýr,syrový,syfylys,sypyča
Není tady
Skoro jsem osobní důkaz. Měla jsem inzerát, z padesáti odpovědí jich bylo snesitelných tak 5 a pokračovalo to schůzkou se dvěma kluky. Jeden byl vážně sympaťák, oba jsme si potvrdili vzájemné sympatie a to, že by z toho mohlo být něco víc... A bum ho, najednou mě sbalil můj nynější přítel na jedné akci. Ale nebýt jeho, vážně chodím s klukem ze seznamky
Není tady
Já bych to shrnul do jedné věty - kdo má problém seznámit se bez seznamky, bude mít tentýž problém i skrz seznamku, s tím rozdílem, že tam mu to případné protějšky, kryty anonymitou internetu, dají pořádně s gustem sežrat.
Není tady
lakina napsal(a):
vyjmenovaná slova cikánů po s.... sytý,syn,sýr,syrový,syfylys,sypyča
Není tady
Tak se přidávám - také jsem se s přítelem seznámila přes internetovou seznamku. Hledala jsem předtím skoro 3/4 roku, poznala jsem spoustu zajímavejch kluků, nikdy jsem nezažila vyloženě nepříjemnou schůzku. Hodně mě to bavilo, normálně bych se s takovýma lidma nejspíš vůbec nepotkala.. Ale nikdy jsem si s nikým nijak dlouho nepsala, scházela jsem s nima poměrně brzo. Zato moje kamarádka měla pár takových, se kterýma si třeba pár měsíců intenzivně psala a volala, ale v reálu se neviděli. Nikdy to nijak dobře nedopadlo, ale třeba to někomu vyjít může, i když myslím, že je to vzácnost...
Není tady
Aktaion napsal(a):
A ty ses taky přes seznamku do někoho "zakoukala" a teď chceš vidět, jakou máš šanci, co? :-) Minimální. Obvykle takto přes písmenka "zamilovaní" neustojí pak skutečnost.
Zephyre, optimista jako vždy
.
Ahoj,
právě jsem to tu všechno poctivě pročetla, protože je to pro mě moc aktuální téma. Začínám pomalu zapomínat na trauma z rozvodu a pomalu si uvědomuji, že znát jen cestu z práce a do práce je strašně smutné....Tak jsem to taky začala zkoušet přes internet,... teprve chvilku, ale je to jako droga, začínám na tom být závislá, píšu si s několika "ikonkami", ale bohužel mě spíš oslovují ti zadaní, i když přiznávají většinou narovinu, že si chtějí jen zaflirtovat, upřímnost se cení, já si taky netroufám na nic vážnějšího, jen tak trochu pookřávám.....Je to fajn pocit, že by se třeba mohl najít "Někdo".....
Není tady
Taky hodím příspěvek se zpožděním, a proto už skoro off topic (vždyť k tématu se tu už nemluví ) Naši se seznámili přes inzerát a jsou spolu 30let... Jinak mám v okolí několik dalších párů, co se seznámili přes chat nebo jinak neosobně a jsou spolu zatím v průměru 2 - 3 roky... Takže já jsem pro
Není tady
Znám dva páry, co se seznámili přes internet a vzali se a jsou spolu dodnes. Ale také znám spoustu lidí, co na tento způsob seznamování nadávají a mají s ním špatnou zkušenost.
Není tady
lakina napsal(a):
tak mi poradte,je normální,aby mě chtěl chlap o 7 let mladší,a za druhé je normální aby byl svobodný?je mu 41 let,a je normální,ptám se chlapů,chce přijít na druhou schůzku ke mě domů s vínem
Druhou schůzku bych u mě doma nedovolila...,ale je to na osobním TVÉM pocitu.
Svobodný v 41 letech ? Tambych měla asi taky vykřičníky ...ale, ty se dají často nějak v pohodě vysvětlit..
Ten věkový rozdíl bych neřešila..
Upravil(a) Santala (13. 3. 2008 11:38)
Není tady
Druhá schůzka a s vínem v soukromí - je jasné jaký má účel. Ale být sama a líbil by se mi, těšila bych se...))))
Není tady