6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje znama se seznamila pres chat s muzem o 10 let mladsim a deli je 250 km.Pisi si 2 mesice a pres pismenka se do sebe pry silene zamilovali.Ted o vikendu on za ni prijede.Mluvili jsme s koleginemi o tom v praci a ty prohlasili,ze by takovemu vztahu pres internet neverili a kdo vi co je ten muz zac.Ze ona je blazen.
Není tady
A ty ses taky přes seznamku do někoho "zakoukala" a teď chceš vidět, jakou máš šanci, co? :-) Minimální. Obvykle takto přes písmenka "zamilovaní" neustojí pak skutečnost.
Není tady
No tak mě by spíš zarazilo (kdybych byl tou ženou), že o mě jeví zájem o 10 let mladší, 250 km vzdálenej chlap, než že jsme se seznámili právě přes internet.
Ale je fakt, že na internetových seznamkách je poměrně dost takových těch "pohlavních loudilů", jak já jim říkám....
Není tady
Ne přes internet, ale přes seznamovací agenturu vyhledávající "vhodné protějšky" .... dělilo je asi 200 km, a odstěhovali se společně úplně jinam za prací a mají spolu 10-leté dvojčata. On její dítě z předešlého partnerství si osvojil. A musím říct, že jsou opravdu "stejně postižení" a hledali se, až se našli.
Jinak dále má kámoška našla na internetu přítele. Ona ho však znala od vidění, on ji ne a kdysi po něm jako puberťačka koukala Dnes jsou pár, zálibila se i ona jemu
Není tady
A ještě něco - do mailů se dá napsat cokoliv a není problém si vytvořit virtuální identitu, která ovšem zdaleka neodpovídá skutečnosti... A naopak - iluzím se tak snadno uvěří...
Není tady
Moje kamarádka (38 let, rozvedená s děckem) si hledá chlapa přes internet už asi rok a furt nic. Teda - myslím partnera pro vztah, chlapy do postele by prej mohla přehazovat vidlema
Není tady
Už s ním nie som, ale mala som niekoľkomesančý vzťah cez internetovú zoznamku. Pekný a príjemný. A potom niekoľko kratších pokusov, ale to je už iná kategória.
Není tady
Ano.... a jeví se to navenek v mnoha ohledech jako velmi dobrý partnerský svazek dvou inteligentních lidí s EQ na úrovni.
Bylo to před 2 lety a v současné době spolu žijí ve společné domácnosti , oba ve středním věku našli se přes Seznamku.cz oba po rozvodu prvního manželství, před seznámením se osobně neznali i když bydlí ve stejném městě. Ona je moje velmi blízká přítelkyně.
Upravil(a) Somaia (12. 3. 2008 15:50)
Holky musím oponovat, přes internet se dá seznámit. Napíšu Vám svůj příběh:
Rozešla jsem se s klukem a byla dost na dně a s mojí ségrou jsme dělaly různé blbiny a mezi ně patřilo i to, že jsem si podala inzerát na seznamku. Fakt jsme se nasmály u odpovědí, těch sexuálních loudilů, zamilovaných pubescentů a tak, ale zaujala mě jedna odpověď a já odepsala, začali jsme si psát na ICQ a já každý den si začla přát, aby byl večer a mi se tam zase sešli. Bylo léto a já chodila na brigádu, kde jsem mohla být na PC on pracoval jako správce sítě. Jak jsme se seznamovali a začli se na sebe vyptávat, tak jsme zjistili, že pracuje o zatáčku dál, pozval mě na jednu firemní akci a později spolu začli chodit a teď máme spolu nádhernou holčičku, takže i vyjímky se dějou...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Moje znama se seznamila pres chat s muzem o 10 let mladsim a deli je 250 km.Pisi si 2 mesice a pres pismenka se do sebe pry silene zamilovali.Ted o vikendu on za ni prijede.Mluvili jsme s koleginemi o tom v praci a ty prohlasili,ze by takovemu vztahu pres internet neverili a kdo vi co je ten muz zac.Ze ona je blazen.
no proč blázen, dřív třeba byly jen tištěný inzeráty a dnes je to díky pokecu na netu jednodušší ... buď si sednou nebo ne, podle mě je to úžasný, že se můžou dát dohromady lidi co by se jinak nepotkali
Není tady
O ničem nejde 100% říci, že to vyjde nebo nevyjde. Čím méně tomu dáváme váhu, tím možná více budeme překvapení.
Není tady
Podle mě na internetové seznamky dnes chodí už i určité procento těch ( krom sexuálních loudilů ), kteří skutečně nemají čas a chuť někde běhat po barech nebo seznamovacích dovolených nebo jiných akcích a pod., protože jsou dost pracovně vytížení, což s sebou přináší dnešní způsob života taky absence původní společenské funkce dohazovač/ka běžné v předminulém století .
Jako ve všem to obnáší trochu štěstí a dobrou "ruku" (či intuitivní odhad) při volbě. Jinak bych to rozhodně nezavrhovala, ale taky nebyla přespříliš optimistická, vzhledem k tomu, že existují i určitá rizika, která tu už byla zmiňovaná.
Upravil(a) Somaia (12. 3. 2008 16:08)
Somaia napsal(a):
Podle mě na internetové seznamky dnes chodí už i určité procento těch ( krom sexuálních loudilů ), kteří skutečně nemají čas a chuť někde běhat po barech nebo seznamovacích dovolených...
Přesně tak, navíc je podstatně jednodušší napsat dívce (ženě) SZ, než ji oslovit z očí do očí.... zejména pro nesmělejší chlapíky Zephyrova typu.... (kdepak je mu asi konec, už se mi po jeho trefných glosách a komentářích stejská).....
Není tady
Třeba já s mým příťou. Ale bylo to přes Rande, ale to je fuk, ne? Prostě přes internet a nelituji. . Svatbu plánujeme na příští rok na léto . Je to mužský, kterého jsem dlouho hledala, až našla .
Další příklad je moje kamarádka ze střední školy. Už jsou spolu safra asi pět let? Tak nějak . A spokojení.
Upravil(a) lvice (12. 3. 2008 16:35)
Mikeš napsal(a):
Somaia napsal(a):
Podle mě na internetové seznamky dnes chodí už i určité procento těch ( krom sexuálních loudilů ), kteří skutečně nemají čas a chuť někde běhat po barech nebo seznamovacích dovolených...
Přesně tak, navíc je podstatně jednodušší napsat dívce (ženě) SZ, než ji oslovit z očí do očí.... zejména pro nesmělejší chlapíky Zephyrova typu.... (kdepak je mu asi konec, už se mi po jeho trefných glosách a komentářích stejská).....
Mě se po něm nestýská, ale bohužel je tu, že ano "Aktaione"?
Není tady
Já jsem se seznamovala na internetu asi od 13 let, ale s nikým z těch lidí jsem se nikdy nesešla (asi naštěstí), v 15 jsem se potkala s 22 letým klukem, co bydlel nedaleko našeho města a chodili jsme spolu 5 let. Nevyšlo nám to, ale určitě to nebylo tím, že by jsme se seznámili na internetu. Já myslím, že to je způsob seznámení jako každý jiný, jediný rozdíl je, že se ti pak nemusí líbit fyzicky (vzhled, vůně, hlas..), zatímco když někoho potkáš na diskotéce, tak se s pro tebe fyzicky nepřitažlivým nebudeš ani snažit dávat rande. Po první schůzce už všechno probíhá stejně jako kdybyste se seznámili kdekoli jinde.
Není tady
ja se seznamuju vyhradne pres internet, uz asi poslednich 8 let...
Není tady
Mikeš napsal(a):
No protože téměř všichni známe Zefírův v mnohých diskuzích zopakovaný názor na internetové seznamky, tak si spíš myslím, že by nám tuto debatu rozcupoval na kusy svým bezbřehým pesimismem a nic pozitivního by z toho pak nevzešlo . O trefných glosách na toto téma taky dost pochybuji....
Já jsem si našel také přes net (sorry, já vím, že už moc píši o sobě), a bylo to docela ok. Ale jen asi měsíc ... ale nelituji ... zkušenost
Není tady
Somaia napsal(a):
Mikeš napsal(a):
No protože téměř všichni známe Zefírův v mnohých diskuzích zopakovaný názor na internetové seznamky, tak si spíš myslím, že by nám tuto debatu rozcupoval na kusy svým bezbřehým pesimismem a nic pozitivního by z toho pak nevzešlo . O trefných glosách na toto téma taky dost pochybuji....
Zefírek je tady, hledej, šmudlo!
Není tady
pokud nebude prudit, at tu klidne bude. Ale no "trefne glosy" por favor
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
ja se seznamuju vyhradne pres internet, uz asi poslednich 8 let...
A tva zkusenost?
Není tady
Aktaion napsal(a):
A ty ses taky přes seznamku do někoho "zakoukala" a teď chceš vidět, jakou máš šanci, co? :-) Minimální. Obvykle takto přes písmenka "zamilovaní" neustojí pak skutečnost.
Ja se zatim nezakoukala jen zkousim asi pul roku a nic.Mozna to zkoncim driv nez to vubec zacne.
Není tady
jsem velmi spokojena, internet je stejne odrazem reality. Jsou tam jak slusni, seriozni lidi, tak i dementi, co nemaji co na praci. (Potkala jsem treba i typka velmi pdobneho Zefyrovi). A s poslednim mym internetovym objevem jsme spolu rok a ted se dokonce chystame na spolecnou dovolenou.
Zasadou je ovsem nic neocekavat, brat to trochu jako hru. Zkratka stejne jako v zivote ;-)
Není tady
No tak to je teda blazen, zamilovat se do dvou mesicu a to jeste jenom z pismenek.
Moje zkusenost je tato. Kamaradka chatovala s cizincem, ten prijel, dva roky ji soulozil, laska jako tram. Dokonce se i nastehoval k jejim rodicum. Nakecal ji ze ma firmu, ze ma penize, no proste hory doly. Nakonec prasklo to, ze je na pracaku, ze to neni Francouz, nybrz nejakej Jugoslavec ci co, ze ma v cizine rodinu, dve velky deti etc etc....
Kamaradka je uz ted stastne vdana - za cecha, se kterym se neseznamila prez chat, ceka mimco a vsechno uz je nastesti za ni.
Ale ten blb, co ja vim, porad chatuje s ceskama a bulikuje jim ty samy blbosti. Tak at si da kamaradka bacha, aby na nej nepadla!
Není tady