Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 9. 2008 12:23

deni
♥------

Re: Materska deprese?

Ahoj, smile
Take jsem se vice ci mene uspesne potykam s "poporodni" depresi. Malemu je 14 mesicu a od zacatku to bylo narocne, tesne pred porodem stehovani, prodej bytu - manzel je cizinec takze vetsina veci byla zcela v me reziji (pravda, jako tehotna mamina jsem mela pred stavebniky nalezity respekt lol). Tyden po tezkem porodu mel maly zastavu dechu (do te doby vim ze vystresovana matka zvladne i resuscitaci ¨...). Sotva jsem se stacila vzpamatovat zacalo rocni leceni maleho na orthopedii, sadra a temer rok probdenych noci kdyz maly musel nosit ortopedicke botky - materskou jsem si tudiz zacala "uzivat" az s rocnim zpozdenim. Nicmene maly je v poradku a zacina behat.  A jak se mi dari bojovat s depresi? Hlavne praci (dokud to slo pracovala jsem z domova pro byvaleho zamestnavatele), sportem (chodim s manzelem tancovat a vice ci mene pravidelne plavat) a hlavne hodne ctu, snazim se varit specialitky pro radost sobe i malemu a cas od casu prichystat vylet ci prekvapeni pro vsechny.
Samozrejme bez obrovske podpory manzela a babicek bych to nikdy nezvladla. Cas o casu se mi sice deprese vraci, ale dokud se mam alespon jednou tydne na co tesit dari se mi je zvladnout. godlike tak preju  hodne odvahy a at se ti dari !!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí