Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 14. 3. 2008 14:12

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zneužití výživného

aprill napsal(a):

Jája napsal(a):

april, to je zvýšení z loňského roku...

Odvolala ses?

ne, protože jsem potřebovala kvůli hypotéce (aby mi vyšel příjem) razítko na rozsudku hmm
tak doufám, že se teď nedočtu, že výživnym platim hypotéku lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#202 14. 3. 2008 14:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

pecule napsal(a):

Frigo napsal(a):

Jde tu o zneužívání výživného.  Žádná  NORMÁLNÍ ženská ho podle mně prostě nezneužije.

A umíš aspoň přiznat, že každý není stejný?? Že jsou rozdíly jak v mužích, tak i ženách? A z toho plyne, že stejně jako je "nenormální" některý chlap (totálně se na děcka vykašle), tak je "nenormální" i některá ženská? Nebo myslíš, že každá ženská (tedy ta první samozřejmě) je dokonalá a nemá ani jedna jediná chuť to BM "nandat"? Tahle diskuse je totiž o těch "nenormálních". Nebo myslíš, že takové prostě neexistujou? Psalo se tady snad tisíckrát (nejen já, ale i ostatní), že jich nebude zdaleka většina, to rady nikdo nechce tvrdit, ale umíš vůbec připustit, že prostě existujou??

Samozřejmě, myslím, že to jsem snad napsala tím slovem NORMÁLNÍ.  I když si sama nedovedu představit,
že dostanu peníze na dítě a za ty si půjdu 2x týdně  na kosmetiku.  Ale ani tak si nedovedu představit, že dítěti budu nakupovat u větnamců. 
Dokážu i celkem pochopit, že se ženská chce chlapovi pomstít a nezvolí zrovna tu správnou metodu.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#203 14. 3. 2008 14:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale když prostě budou děti něco potřebovat, tak si jasně nekoupím nic pro sebe, ale uhradím to jim.

Pokud je to milující otec tak se přeci může uskromnit, ne ?

Jasně - vše pro dítě... Ovšem v tom případě počítej s tím, že časem uslyšíš "mami, tohle je pro tebe škoda, já nutně potřebuju..." A milujícího otce budou mít jako náhradní peněženku, kdyby máma přece jen tolik nevydělala...
Sakra, vždyť přece tyhle vztahy nejsou jen o penězích. Rodič může být lakomec, potažmo mít jinou "špatnou" vlastnost - ale ta překáží převážně jen BM. Děti ho můžou mít stejně rády a teprve, když jim samým (ne naočkovaným doma) to začne vadit, brání se.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#204 14. 3. 2008 14:16

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Pecule, já ale nic takového tady nenapsala !
Prvotně jsem nadhodila, proč by otec - pokud nemá další děti, další rodinu a vydělává 20 tis. nemohl přispívat
svému jedinému dítěti desítku !

Tady je fakt šablona, že chlapi jsou prevití, kteří oškubají své děti jak jen to je možné a ženské prohejří to, co dostávají na děti. A to se mi vůbec nelíbí.

protože má třeba hypotéku (nebo má bydlet někde v azyláku, aby neměl tyhle nechtěné výdaje??

jinak tuhle šablonu třeba já nevnímám, já čtu i další diskuse a vím, že jsou ženské, které se musí sakra ohánět a chlap je kolikrát fakt prevít. Prostě na to zkouším koukat případ od případu - zkus to taky.

Není tady

#205 14. 3. 2008 14:19

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

aprill napsal(a):

Jája napsal(a):

april, to je zvýšení z loňského roku...

Odvolala ses?

ne, protože jsem potřebovala kvůli hypotéce (aby mi vyšel příjem) razítko na rozsudku hmm
tak doufám, že se teď nedočtu, že výživnym platim hypotéku lol

vzhledem k výši výživného by ti to řekl jen de.il
tady se fakt mluví o něčem trochu jiném..

Není tady

#206 14. 3. 2008 14:21

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

pecule napsal(a):

Frigo napsal(a):

Jde tu o zneužívání výživného.  Žádná  NORMÁLNÍ ženská ho podle mně prostě nezneužije.

A umíš aspoň přiznat, že každý není stejný?? Že jsou rozdíly jak v mužích, tak i ženách? A z toho plyne, že stejně jako je "nenormální" některý chlap (totálně se na děcka vykašle), tak je "nenormální" i některá ženská? Nebo myslíš, že každá ženská (tedy ta první samozřejmě) je dokonalá a nemá ani jedna jediná chuť to BM "nandat"? Tahle diskuse je totiž o těch "nenormálních". Nebo myslíš, že takové prostě neexistujou? Psalo se tady snad tisíckrát (nejen já, ale i ostatní), že jich nebude zdaleka většina, to rady nikdo nechce tvrdit, ale umíš vůbec připustit, že prostě existujou??

Samozřejmě, myslím, že to jsem snad napsala tím slovem NORMÁLNÍ.  I když si sama nedovedu představit,
že dostanu peníze na dítě a za ty si půjdu 2x týdně  na kosmetiku.  Ale ani tak si nedovedu představit, že dítěti budu nakupovat u větnamců. 
Dokážu i celkem pochopit, že se ženská chce chlapovi pomstít a nezvolí zrovna tu správnou metodu.

no super, tak se v této diskusi o těch NORMÁLNÍCH nebavme. O těch se přece bavíme na x dalších vláknech.

Není tady

#207 14. 3. 2008 14:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Lidi proboha kam jste dali rozum? Myslím, že je zde debata úplně zbytečná. Na straně jedné výživné na nezletilého a fakticky placené rodičem jedna položka a tak nějak "mimnimální" na straně druhé a to mám z vlastní zkušenosti všichni soudci/kyně se pídí po tom zda druhý rodič ještě nad tuto "dávku" dává dítěti i jiné prostředky a nebo dary. Nikde není napsáno,k že otec nad rámec výživného nemůže dát dítěti i třeba 200 000 a nebo taky jen koupit jednou za 14 dnů kdy je s dítětem toliko zmrzlinu a přispět na nějakou drobnost neboť jeho mzda, plat či sociální dávky jsou tak nízké že nemá. Odkáži na jistou zkušenost ze včerejška o které se zmiňuji v odpovědi Míše II v jiném zdejším vlákně.
Pokud se jedná o zneužívání výživného rodičem zejména matkou je to na snadě, neboť mnohdy a tato debata to jasně dle mého postřehu zanačuje je to pomstou za to že matka s otcem mnohdy neumí žít v "dobrém rozmaru" a otec se s "mamutem" odstěhoval k jiné či jen jinam a tak matka se mstí za to že nejdou věci dle jejího přání.
Mnohdy matky jdou a jsou schopny přinést soudu doklady o koupení věcí za desítky tisíc a přitom dítě je něště "kojenec" a nebo škola takové věci prostě nepotřebuje nebo jsou tak dlouhodobého užívání že přežijí i další dvě války. Mnohdy matky nejdou do toho, aby skutečně se úpřičinily o rozvoj dítěte tím, že budou ještě si přividělávat nebo vůbec pracovat v profesi. Ano je zde jistá omezení, platy či mzdy žen jsou cca o 1/3 nižšší a také díky nemocnosti dětí mnozí zaměstnavatelé neradi zaměstnávají matky s dětmi ve školním věku. Jsem si toho vědom, ale jak znám mnoho matek naopak jen skuhrá hledá v onom mateřství i mnohdy manželství onu berličku pohodlí.
Jak zde i jinde zaznívá na splození potomka jsou třeba dva. Mnohdy te to práve žena, která i zneužije svého postavení a otěhotní a pak jen jde za cílem vysekat z onoho "údělu" asi velmi krásného ale i odpovědného víc než je zdrávo.
nemusíte souhlasit, to nečekám jen bych rád, aby se o výživném na nezletilého nemluvilo jako o dalším platu a nebo obohacování matek/dnes i otců a sama podstata výživného nebyla zneužívána.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#208 14. 3. 2008 14:37

x21365
Host

Takže: napsala jsem to tak schválně a reakce mě nepřekvapily.
Klubko, já vytírala schodyy už na gymplu a byla socka taky.
Oxi dumbom , soráč ale možná nejsem průměr ale rozhodně ne nad průměrem. A bavím se teda o Praze, se na mě nezlobte, já asi žiju někde jinde ale neznám vlastně ve svém okolí / včetně prodavaček , jak tu někdo zminoval /, kdo by měl mín než 16000 hrubého. A já, já mám slušný plat, dělám po nocích doma a musím se pěkně otáčet, abych dětem ty " drahé koníčky " dopřála. MMch, rovnátka, brýle apod. se nekupují každý měsíc ani každý rok, to spíš byla ukázka toho, že se to prostě sejde. Jo, to píšu trochu ironicky, protože nechováme koně, bydlím s dětma v paneláku, splácím hypotéku , kterou mi BM naštěstí zanechal wink  a přesto si nemyslím, že když syn dělá 5 let fotbal a dcera prostě studuje na státním wink gymplu a jdou jí jazyky , tak proč by jednou za rok nejela za 12000 / což je 1000 měsíčně / na výmenný pobyt.  nepovažuju to za drahé koníčky ale za standart.
To že budu v 16:00 doma s čitou hlavou je Petře moc fajn, pak tam na 2 skoro -puboše budu čekat a kopat se do zadku, a pak skuhrat, že nemůže jet na školu v přírodě, místo toho, abych šla naproti do krámu vyrovnávat mouku.
Je to hodně nadnesené, ale je to tak. Naprosto něco jiného jsou malé děti, ve školce - tam je to samozřejmé, že s nimi trávím veškerý čas.
Pecule, já s tebou v určitých věcech souhlasím  - ale už mě taky unavuje, když BM s novou a jejíma dětma jezdí všude možně, skuhrá , chudáček malinkej , že nemá peníze, ona totiž ta jeho dělá jen na 4 hodiny a má 2 děti, kterým se musí dokoupit všechno co nemají , a platí pronájem bytu 16000 tisíc. A je to tu zas . A co je našim dětem do toho? Teda sorry, pokud si já najdu nemakačenka, nastěhuju si ho do podnájmu, který budu platit, abych ho měla blíž, je to můj problém. A jen hova.. nebo kráv... pak bude plakat, že nemá peníze, protože platí výživné na děti.
Ale jinak vám dík, já už to tak chtěla udělat dávno, zažádám si o zvýšení výživného s tím, že bude chodit rovnou na stavební spoření dětí. Dcera má celkem jasno, takže až za 5 let bude chtít vyjet do ciziny  kvůli jazyku, bude mít něco do začátku, než se postaví na vlastní nohy.
A ohledně Mchouse, znovu napíšu, že 5000 z 30000 mi přijde přiměřené. Beru to z pohledu jeho dcery.

Frigo dobrý lollollol , by mě zajímalo, já bych se s těmito dobrovolnými dárci spermatu bez špetky zodpovědnosti taky nemazala.
Pro Martinku : víš, ono když ty děti máš , tak se někdy sama divíš, z čeho se dá vyjít. To myslím v dobrém, mám to za sebou ...... a nějak to prostě vždycky jde stoltstolt , pokud se trochu přičiníš a jen o tom nemluvíš.
Jájo gratergrater , ty sis ještě nepožádala ?? Já myslela, že už jo .......

Upravil(a) Misa II (14. 3. 2008 14:49)

#209 14. 3. 2008 14:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

pecule napsal(a):

Oxi, aprill opravdu dela na socialce, cetla jsem to na jine diskusi, takze tak.. wink

smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#210 14. 3. 2008 14:41

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo, abych mohla znovu žádat, museji se změnit poměry... takže čekám na září - nástup na střední...
teda a stále se nemůžu dokopat psát ty dopisy se žádostí, aby přispěl na ... , jak dle soudkyně mám...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#211 14. 3. 2008 14:48

x21365
Host

Jájo, tě nakopu já  dumbomdumbom , ti to snad napíšu, nebo to tu budu číst za rok znova winklollol
Že se nestydíš, chtít víc peněž, aby sis mohla vzít hypotéku. lollol Jájo, poměry změníme lollollol , jsem zvědavá, kolik se jich tu zas chytne hmmgloria

Jsem to napsala schválně, Pisateli, rozum u těchto diskuzí je ,ale i s každým příběhem a zkušeností zvlášt, takže jedna větička zarezonuje jednomu, druhá druhému. Tohle je opravdu případ od případu . Že by i trocha emocí ....... wink

Tak jo , Pecule..... a co je vlastně teda NENORMÁLNÍ ?? I to asi bude u každého trochu jiné winksmile

#212 14. 3. 2008 14:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

MíšoII řeknu ti že třeba má BM má 7 000,- ve zdravotnictví. Třeba místo studia občas koukni na statistiku byť se mluví že Česko má průměrněj plat okolo 18 000,- tak ani 60% pracujících na něj nedosáhne.
Ale Míšo každý z nás má jiný příběh a tady ventilujeme jen a jen onen malinkatý výjev, který nás teď tlačí a bolí.

Není tady

#213 14. 3. 2008 14:54

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Oxi napsal(a):

PetrHl napsal(a):

dítě může spotřebovat polovinu příjmů, ale potom je jeden rodič povinen příspivat na toto 1/4 svých příjmů, protože rodiče bývají dva     smile

Nechapem hmm Preco nie tiez polovicou?

Oxi, protože 1/4 + 1/4 = 1/2 a 1/2 + 1/2 = 1 - z toho plyne že dítě by mělo v případě stejných platů rodičů jeden ten plat, a rodičům by zbyla každému jen polovina.

Není tady

#214 14. 3. 2008 14:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Jájo, tě nakopu já  dumbomdumbom , ti to snad napíšu, nebo to tu budu číst za rok znova winklollol
Že se nestydíš, chtít víc peněž, aby sis mohla vzít hypotéku. lollol Jájo, poměry změníme lollollol , jsem zvědavá, kolik se jich tu zas chytne hmmgloria

Jsem to napsala schválně, Pisateli, rozum u těchto diskuzí je ,ale i s každým příběhem a zkušeností zvlášt, takže jedna větička zarezonuje jednomu, druhá druhému. Tohle je opravdu případ od případu . Že by i trocha emocí ....... wink

Tak jo , Pecule..... a co je vlastně teda NENORMÁLNÍ ?? I to asi bude u každého trochu jiné winksmile

Míšo jedno, pokud budeme nerezonovat a jen můj příběh je oním jedinečným tak se tu upíšeme a bude to dokolečka dokola a pořád nanovo. proto píšu tady více než je snad zdrávo.
Jájo, pokud potřebuješ poradit tak pískni přes SZ

Není tady

#215 14. 3. 2008 14:59

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Já mám pocit, že jsem asi ze sociální rodiny, dle toho jak se tu říká,kolik by se mělo přispívat na děti. A co by se mělo platit. Naši i za komančů měli hodně nízké příjmy. Matka tak 600 otec 800 kč měsíčně. A můžu Vám řici, že jsem se měla hodně dobře. Je fakt, že i v té době jsem proti jiným dětem chodila hůře oblíkaná,ale mě to bylo fuk. Rodiče s námi  jezidli na víkendy, cestovli pod stanem, celé prázdniny třeba u babičky, k večeri chleba s máslem a paprikou. Na sport jen staré vybavení. Já si vůbec nepřipadala méněcená. Měla jsem hezké dětství.
Frigo, nemusíš dětem platit drahé koníčky, aby se nevrhli k drogám. Paradox je, že drogy okusí právě děti, kteří mají i nadstandart. Ono to je o tom být s tím dítětem!!!
Viděla jsem to na neteři přítele. Ona měla značkové hadry, milion hraček, plno kroužků,ale když jsem jí vzala do Prachovských skal, tak valila oči,protože ve svých 7mi letech tam ještě nikdy s maminkou nebyla.... A to bydleli asi 5 km od nich.... No comment.

Jinak polovinu platu. Hm dejme tomu, že mám ted dítě, budu samoživitelka. Můj plat je 14 000 čistého, z toho 7000 hypotéka s poplatky. Na tu druhou polovinu mám dát na dítě? A přídavky otce taky? Jo tak to nejím, nespím, nemeju se, nesvítím, nemám na kočárek ani lítačku.
A to jsem osoba, která opravdu je schopna vzít ještě plno vedlejšáku a neofrňovala bych se ani nad mytím nádobí,ale zase kdo bude hlídat dítě?

Klubko, souhlas. Říkám, že to musí být zázrak že jsme jako děti přežili a dokázali vyrůst, když dnes čtu, co všechno dítě ke svému životu a zdárnému vývoji potřebuje. smile

Není tady

#216 14. 3. 2008 15:01

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

pecule napsal(a):

A Klubko k tomu prikladu s hypotekou. Jakmile se z zenateho muze stane muz rozvedeny, tak jeho vydaje jsou jaksi na obtiz. Musis platit hypoteku? No tak sis ji mily zlaty nemel brat. Naopak - ze se ti zmenily majetkove pomery, to je dobre vedet, na to se u soudu totiz kouka. Ze platis drahy podnajem? A co, vzdyt si najdi něco jineho, levnejsiho a vubec, o tom se bavit nebudu, ja jsem BM a mám tvoje prvni!! deti, tak plat a nezajimej se kam to jde, po tom ti je totiz prdlajs.

Sakra, ty poznas moju BBM? big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#217 14. 3. 2008 15:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Simon,  a proč ne ?  Myslím, že mé náklady jsou i nižší.  Ale to nepatří sem do tohoto tématu.   

Oxi, tobě by to spravedlivé nepřišlo ?  Proč ?  Ve většině případů je to tak, že ženská vydělává méně, takže by pro dítě nedala stejnou částku, ale také 50%..

Ale sakra preco 50%? Tebe to nedochadza? To nieje fer. Preco ma mat dieta viac, ako rodicia?
Zratat platy, rozdelit na rovnake casti podla poctu ludi a potom tu sumu pre dieta ferovo rozdelit percentualne podla prijmov rodicov.
Je logicke, ze ten, co zarobi 20 nebude platit tolko, ako ten, co zarobi 60. Proste pomernu ciastku
ALE URCITE NIE 50% dumbom

Není tady

#218 14. 3. 2008 15:16

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

[
Oxi, ale já fakt neprosazovala polovinu platu vždy, ale když má dvacet, tak deset by mohl dědátku dát, ne ?
Vždyť na tom není nic špatného.   smile     Pokud je to milující otec tak se přeci může uskromnit, ne ?
lol
A když půjdu do detailu... tatínek má dvacet, maminka deset..  na dítko těch deset vyjde...
A bylo by to velmi spravedlivé ? Maminka by nedala nic.. a přesto by měli všici stejně.

Frigo, promiň, ale ty si tady z nás snad děláš pr.el. K tomuto příspěvku nemám už co dodat

Není tady

#219 14. 3. 2008 15:19

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Frigo napsal(a):

[
Oxi, ale já fakt neprosazovala polovinu platu vždy, ale když má dvacet, tak deset by mohl dědátku dát, ne ?
Vždyť na tom není nic špatného.   smile     Pokud je to milující otec tak se přeci může uskromnit, ne ?
lol
A když půjdu do detailu... tatínek má dvacet, maminka deset..  na dítko těch deset vyjde...
A bylo by to velmi spravedlivé ? Maminka by nedala nic.. a přesto by měli všici stejně.

Frigo, promiň, ale ty si tady z nás snad děláš pr.el. K tomuto příspěvku nemám už co dodat

nejen prd*** ale dokonce si znás utahuje a to mě osobně zlobí! K tomu není co dál sdělovat. On milující otec se musí uskromnit, ale milující maminka nikoli? Tatéínek deset ano zní to pěkně jen je to proti logice a věci howgh!

Není tady

#220 14. 3. 2008 15:24

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

[
nejen prd*** ale dokonce si znás utahuje a to mě osobně zlobí! K tomu není co dál sdělovat. On milující otec se musí uskromnit, ale milující maminka nikoli? Tatéínek deset ano zní to pěkně jen je to proti logice a věci howgh!

rozvodový socialismus lollollol - všichni budou mít stejně ať se zaslouží nebo nezaslouží

Upravil(a) PetrHl (14. 3. 2008 15:24)

Není tady

#221 14. 3. 2008 15:30

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Pisatel napsal(a):

[

rozvodový socialismus lollollol - všichni budou mít stejně ať se zaslouží nebo nezaslouží

Hezký  godlike  to stojí za zápis do knihy zdejších mouder tak daleko jsem nedošel.
ono jak se říká tak dlouho se se žbánem pro výživné chodí až jednou přeteče a pan soudce vrátí výši zpět na  základ.

Není tady

#222 14. 3. 2008 15:32

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

Pecule, já s tebou v určitých věcech souhlasím  - ale už mě taky unavuje, když BM s novou a jejíma dětma jezdí všude možně, skuhrá , chudáček malinkej , že nemá peníze, ona totiž ta jeho dělá jen na 4 hodiny a má 2 děti, kterým se musí dokoupit všechno co nemají , a platí pronájem bytu 16000 tisíc. A je to tu zas . A co je našim dětem do toho? Teda sorry, pokud si já najdu nemakačenka, nastěhuju si ho do podnájmu, který budu platit, abych ho měla blíž, je to můj problém. A jen hova.. nebo kráv... pak bude plakat, že nemá peníze, protože platí výživné na děti.
Ale jinak vám dík, já už to tak chtěla udělat dávno, zažádám si o zvýšení výživného s tím, že bude chodit rovnou na stavební spoření dětí. Dcera má celkem jasno, takže až za 5 let bude chtít vyjet do ciziny  kvůli jazyku, bude mít něco do začátku, než se postaví na vlastní nohy.

Miso já ale třeba s tebou souhlasím. Dokonce mě nadzvedlo jak jsi psala, že oblečení a jídlo pro děti je tvoje věc. To si teda nemyslím, to je věc i otce. Pokud jste zavedli, že se z dětma jezdilo na hory atd. tak proč by to nemělo pokračovat? A jak popisuješ, že jeho nová pracuje na 4 hoďky a tak se kupuje pro její děti, tak to by mě taky docela točilo. Já tady (vím, že se opakuju, ale připadá mi, že je to lepší říkat dokola, aby mě někdo nechytil za slovo a nepřekopal to) ale mluvím o případu mchouse (a taky "naší" BM), kdy se platí výživné na dítě, kterému stejná životní úroveň zůstala zachována a není nijak finančně poškozeno ze strany platícího a přesto vidíš, že mu z toho máma nové věci nekoupí (nebo v nich aspoň za otcem nejde), zruší mu dva kroužky, které jsou od základní školy a stojí cca 200 na půl roku (to asi není o financích, ne?), na dovolenou nebo výlet jede jen s otcem nebo jeho rodiči, když je s matkou tak sedí doma, pravidelně každý víkend! Víme to, protože volá tak 10x za den, že se nudí.. A zase může zaznít - tak třeba na to ta máma chuděra nemá. To je možné )přestože má stejný příjem jako otec), ale pak mě překvapuje, jak o víkendech, kdy s ní dcera není, tak jede na hory a trajdá po diskotékách. Bože, ať na ně chodí, proč ne, jasně, že potřebuje vypnout, ale proč s děckem sedí doma - to mi přijde děsný - chápeš?

Není tady

#223 14. 3. 2008 15:34

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

to byla pouze reakce na slovo NORMÁLNÍ od tuším Frigo, takže se budeš muset zeptat jí co je to normální.. tongue

Není tady

#224 14. 3. 2008 15:37

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

pecule napsal(a):

A Klubko k tomu prikladu s hypotekou. Jakmile se z zenateho muze stane muz rozvedeny, tak jeho vydaje jsou jaksi na obtiz. Musis platit hypoteku? No tak sis ji mily zlaty nemel brat. Naopak - ze se ti zmenily majetkove pomery, to je dobre vedet, na to se u soudu totiz kouka. Ze platis drahy podnajem? A co, vzdyt si najdi něco jineho, levnejsiho a vubec, o tom se bavit nebudu, ja jsem BM a mám tvoje prvni!! deti, tak plat a nezajimej se kam to jde, po tom ti je totiz prdlajs.

Sakra, ty poznas moju BBM? big_smile

ne, ale ona asi zná tu přítelovu.. wink

Není tady

#225 14. 3. 2008 15:41

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Ale nápad to zase tak špatný není. Proč bych makal, honil se za prací po nocích a víkendech? Najdu si job, kde budu vydělávat 7 čistého, budu mít spoustu času, zažádám o dítě do své péče, protože mám více času než BM a pak budu chtít aby ona ze svých 15 čistého dávala na dítě 7,5 a budeme mít všichni stejně  smile. To se ale tady některým moc líbit nebude

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí