6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
spunt: jojo, to jsem mela o vikendu.....
Není tady
Ahoj!
Mám podobnou zkušenost čerstvě za sebou. Naší Elišce je půl roku a zhruba do 3 měsíců trpěla dost na prdíky. Já třeba vůbec nejím čerstvou zeleninu. Ale ono na každé dítě funguje něco jinýho.
Osvědčily se mi zapečené těstoviny:
těstoviny uvaříš a sliješ, přidáš k nim nasekanou libovou šunku, trochu mražené zeleniny co je při ruce, rozšlehaná vajíčka (můžeš naředit trochou mléka nebo smetany) a nastrouhaný výraznější tvrdý sýr (madeland, ementál, gouda,..). Všechno to dobře promícháš a šupneš zapéct do trouby.
A pak ty rizota, ty jsou k nezaplacení Taky jsem dělala často palačinky - na sladko s marmeládou nebo jogurtem, na slano třeba s náplní z lučiny a pažitky.
Manžel je na polívky, nebylo nic jednoduššího, než koupit kuřecí krky za pár babek, přihodit zeleninu a udělat vývar. Já si k tomu dám kousek pečiva a je po hladu.
Malá je neposedný červíček, co vyžaduje maximální pozornost. Šílela jsem z každé návštěvy, že nestíhám nic nachystat Tak jsem každýmu servírovala rychlo muffiny. Všechno namixuješ v jedné míse, rozhodíš do formy a za půl hoďky je hotovo.
Není tady
ahoj,
taky jsem varivala pri kojeni a za letu
Hodne jsem bastila brambory s mlekem, testoviny, zeleninove polevky, ktere jsem si vzdycky udelala kastrol a pak zamrazila, rychle jsou hotove takove ty prirodni kureci platky treba s ryzi.
Urcite bude prakticky, kdyz varis, kdyz udelas jidla vetsi mnozstvi a pak zamrazis a kdyz opravdu neni cas, jen to hodis do mkrovlnky
Není tady
tak ja nemam pres den cas posledni dobou nikdy:(a vecer kdyz mala lehne, jsem rada ze lehnu taky:)
Není tady
Ahoj, ja jsem v 8. měsící a také právě přamýšlím, co jíst a vařit v šestinedělí. Čekám první díítě, takže si moc nedokážu představit co a jak. Že to asi nebude taková legrace mě napadlo při četbe jednoho článku na blogu --> http://puntikaty.blogspot.cz/2013/10/mu … nadno.html . Docela se toho ale bojím... Máte nějaké tipy na kvalitní zamražené hotovky?
Díky, holky :-)
Není tady