29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte,
chci se zeptat máte je někdo?? můj skoro manžel je alergický na zlato,tak hledáme něco jiného a na netu mají velký výběr přímo snubáků z oceli,ale bojím se je objednat,potřebovala bych je vidět a "osahat" si je,nevíte někdo kde bych ve VČ našla obchod ve kterém mají vzorky???? a co snubáky z titanu??? máte s nima někdo zkušenost??? díky za odpovědi.
Není tady
Ahoj, taky jsem koukala na netu ale taky chtěla si je osahat - nakonec jsme je koupili v HK v Hypernově ve Stříbrnictví - výborná paní, docela výber naživo i z katalogu - nechali nám vyrýt datum
Není tady
Z netu bych se bála kupovat prstýnky a taky jsem pro osahání a vidění na živo Myslím, že skoro v každém obchůdku se zlatem nebo stříbrem seženete prstýnky z chirurgické oceli....A co např. prstýnky z platiny ?? Nebo i různě kombinované...
Není tady
Tak my je máme už 2 roky i s vyrytím a dobrý.Manžel na zlato taky nebyl a hlavně sou cenově dostupný.
Ale,když jsme vybírali tak v krámě maj totiž různý tlouštky my si vybrali ty nejtenčí.Ty tlustý vypadaj dost na prstě robusně.
Není tady
http://www.nejlepsi-ocelovesperky.cz/sn … rky-1.html
na netu sem našla jen toto......
Není tady
holky díky,
holčičko,hned o víkendu tam razíme,přítel má v HK rodiče,tak to spojíme s návštěvou babičky a dědy:-)
ráčku,já bych šla i do platiny,ale fakt jsem u nás nikde nenarazila na obchod kde bych je viděla. a z oceli mají prsteny všude,ale ne přímo snubáky. V jedněch klenotech na mě dokonce prodavačka koukala jako puk,že něco takovýho dělají....
bublino,ta cena je fakt suprová a jestli budou vypadat tak pěkně jako na netu,tak do nich určo jdeme!!!
Není tady
Masule,kamarádka si nechávali dělat na zakázku ve zlatnictví v Lanškrouně
Upravil(a) Lucka 1 (13. 3. 2008 19:06)
Není tady
Je tak já mám snubák zase stříbrný pro změnu.
Já bych asi nejraději my a 2 světkové.........ale to my naši neodpustí..................
Není tady
Hezký den ,
ráda bych přidala svoji zkušenost. Snubák z oceli mám necelý rok, po celém obvodě jsou zirkony, jeden stál 2000,- Kč, bohužel jsem udělala chybu, že jsem si vybrala tmavý, kalený prsten. Na začátku byl krásně lesklý, tmavý(tmavě černo-šedý) a protože jsem chtěla něco jiného - okamžitě mi padl do oka.. Prodavačka mi řekla, že kalená ocel se nepoškrábe a prsten bude vypadat stejně i po letech... ale už asi po třech měsících denního nošení(což je snad u snubáku normální..) na něm byly vidět rýhy a škrábance a začal ztrácet barvu Dnes je dost vyšisovaný, jediné co zůstalo stejné jako na začátku jsou zirkony...
Přeji, ať jste s výběrem spokojená déle než já a hlavně šťastné manželství
Není tady
No, já jsem chtěla původně úplně hladký, jen s jedním šutýrkem. Takový bohužel momentálně neměli. A nakonec mě prodavačka přesvědčila, že si úplně hladký nemám dávat dělat, že se ošoupe. Nakonec máme celý šrafovaný - a je hezčí, než jakýkoliv hladký
Není tady
holčičko,tak z návštěvy stříbrnictví v Hypernově jsem naprosto nadšená byla tam velice ochotná a milá slečna prodavačka,která se nám tedy věnovala až jsem čuměla,ale co je hlavní měla tam vzorek (tedy jen jeden,ale naštěstí přesně to co si představuju) snubáku a že prý nové zboží přijde koncem března,tak jsme koukli i do katalogu,poměřila si hlavně přítelův prstík,protože má dost velký a silný tlapky a ty prsteny se vyrábějí jen do určité velikosti a dala nám číslo,takže budeme volat začátkem dubna a jak tam bude zboží vyrážíme vybrat a objednat
Já jsem původně nechtěla žádný šutřík,ale ten co jsem viděla ho měl a mě se to mooooc zalíbilo....jo a je to kombinace se stříbrem,uprostřed je stříbrný slabý proužek,v katalogu měla i s keramickým proužkem,vypadalo to moc pěkně,ale měla bych strach jesti se to nebude loupat....no uvidíme.
Ale určitě půjdeme do snubáků z oceli!!!! a já budu doufat,že vybereme dobře.
Není tady
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná nadšená z toho obchodu.
Po přístupu jinde jsem tu ochotu považovala skoro za zázrak
Není tady
my budeme mit taky snubaky z oceli a budeme je brat pres net,jak uz tady byl odkaz.Jedna kamaradka si odtud brala a nprosta spokojenost!!!!!!!!!!!!
Není tady
megan,původně jsem taky chtěla přes net,ale můj chlap má dost silný prst,tak jsem měla trochu strach a navíc ta slečna v obchodě říkala,že jí tam přišlo už několik lidí s tím,že jim prstýnky nesedí.....navíc u ní,když prsten nebude sedět nechá nám udělat jiný. A je fakt,že i já jsem si tam zkoušela 3prstýnky od stejné velikosti a každý mi na prstě seděl jinak,prý hodně záleží na tom jak je dělaná ta vnitřní strana. Sama jsem byla překvapená,že je v tom rozdíl. Ale vám přeji at váš výběr je dobrý a prstýnky sedí na prstíku jak mají
Není tady