1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
dixina napsal(a):
Ahoj jitu, zkus to nějak pořeit v to pondělí.
Kdyby to nelo, tak je jetě celkem čas na změnu termínu.
BEZ TEBE NEJEDU
Ja to nějak pořeím.V praci vychazíme dobře tak snad to zkloubíme.Kdy ne tak stejně uteču Dlouho se neozvala Tracy????
Není tady
jj, Tracy se dlooouho neozvala, ale tenonen říkal, e jsou v kontaktu a e nás čte.
Nevím, co se děje!
Snad je ve OK!
Tracy, napi aspoň pár řádků a potvrdit termín setkání, zda ti vyhovuje!!!!!!!!!!!
Není tady
Dixi,děla v te praci něco??
A jak je Tobě?Kdy nad tím tak přemylím,tak je to tak fajn,e tady vdycky někdo je kdo pohladí na duičce,kdy je bolava.Jinak by se z toho jeden někdy zblaznil.A Ty nae dozvuky
!!!Raději bych se nechtěla zpětně číst
Není tady
No to je dílo se mnou, e?
Ale práci zvládám, musím, jinak bych měla padáka
Mám to dobře zorganizovaný
Jak je mně? No tak tak velijak, bylo i hůř!!! Snaím se!
Dnes mi psal ex sms, jak prý se mám. Stroze jsem mu odpověděla, e v rámci svých moností a e si uívám slunečných dnů - lhala jsem
Uívám si tak leda prd. On se má prý na h...o, ale nic nekonkretizoval, jo a jetě se zmínil, e nikoho nemá. Uboáček, asi se cítí tak sám!
Není tady
dixina napsal(a):
No to je dílo se mnou, e?
Ale práci zvládám, musím, jinak bych měla padáka![]()
Mám to dobře zorganizovaný
Jak je mně? No tak tak velijak, bylo i hůř!!! Snaím se!
Dnes mi psal ex sms, jak prý se mám. Stroze jsem mu odpověděla, e v rámci svých moností a e si uívám slunečných dnů - lhala jsem
Uívám si tak leda prd. On se má prý na h...o, ale nic nekonkretizoval, jo a jetě se zmínil, e nikoho nemá. Uboáček, asi se cítí tak sám!
To je vaně tak smutne
Muj byvaly zase volal synovi,at za nim přijde na ryby
Po pul roce asi druhy pokus -no kluk se vaně nepřetrhl,nikam neel a bylo to jeho rozhodnutí
Není tady