Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 5. 2008 8:44

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Re: PANDOŘINA ŠKOLA 3 p o d r u h é

ajka.m napsal(a):

Ahoj Faf,

mám se i vzhledem k událostem výborně, někdy si připadám jako v Bláznivé střele. big_smile
Chci jet na seminář Tantry pro ženy. Nevíte někdo o dobrém kurzu?

Rei, tak přeju tobě i Lúthien hodně štěstí u zkoušek, budu držet pěsti. tummenupp

Ahojky, dobré, ale dosti drahé semináře dělá Denisa Palečková...www.tantraworld.com.
Dál se pořádají kursy Na Skalce u Doks, dělá to tam Katka Kramolišová - byla na setkání v Černošicích http://www.skalka22.cz/cz/seminare-akce/kveten-2008
Já se přihlásila na seminář Tantra jogy Lažánkách u Brna. www.tantra-joga.cz
30.5. - 1.6. KUNDALINI VÍKEND PRO ŽENY
Cvičení Mohendžodáro, Kundalini a čakrové léčení, vhodné i pro začátečnice.
Mně hlavně zajímá to cvičení Mohendžodáro....vyučuje mladá paní, která pověsila doktořinu na hřebík a začala se věnovat člověku jako celku, což je mi velmi sympatické.

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#52 2. 5. 2008 9:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som chodila na smeináre k Hanke, ktorá mi veľmi sedela osobnostne, aj svojím prístupom (bola iečo ako mestská šamanka a žiačka Johna Hawkena), ale neviem, či ešte funguje. Do Bratislavy určite prestala chodiť, ale je možné, že ešte funguje na Morave. Mala myslím kontakty
Kontaktní údaje:

Sokolská 547/42
779 00  Olomouc

Mobil: +420 608 326 439
E-mail: rzapletal-astrolog@razdva.cz
WWW: http://www.razdva.cz/rzapletal... , respektíve hana-pokorna-cajovna-u-bileho-slona.czechtrade.sk
Kontaktovat firmu - Hana Pokorná - Čajovna U Bílého slona, Olomouc, Sokolská 547/42
a tu je o nej... www.mrg.cz/index.php?option=com_content … Itemid=395 - 24k -
ale či to ešte stále platí, neviem... Je to už pár rokov nazad. Mylsím, že potom sa zamerala skôr na diagnostiku rodovej karmy... škoda. Jej semináre boli pre mňa úžasné a prínosné.

Upravil(a) Selima (2. 5. 2008 9:12)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 2. 5. 2008 11:31

faf
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Děvčata, trojka v termínu, který je na foru, je ohrožena, Koliba mi zrušila termín, zatím jsem nenašla jiné prostory. Uvažuji, že ji přesunu na 20. - 22.6.
Zatím ale hledám nové místo.

Pan, to by bolo priam uuuzasne!!! mne totiz ten majovy termin nesedi, v tu sobotu budem v Prahe s milacikom na jednej tanecnej akcii... cize junovy termin by bol super spica bomba. lol

ajka,

no chystam sa, akurat ako pisem, majovy termin urcite nemozem..ale chcem ist na hned najblizsiu, co bude.smile

uz by som vas, spolucarodejnice moje, velmi rada zasa uvidela. smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#54 5. 5. 2008 10:21

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Ahoj Kočiny,

ze mě se stává už regulérní "čarodějnice" dumbom faf gratuluji k milačikovi hjartapussa

Ajko, taky se moc těším.

Červnový termín se mi hodí ale spíš až úplně na konci neb mám zkoušky kapitulation

jinak já se mám moc a moc fajn, sice jsem bez milačika tongue tedy když neberu pesana, ale za to jsem moc spokojená v práci a tak celkově vissla

Není tady

#55 5. 5. 2008 11:35

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

x.caro - děkuju za tip, už jsem se na jeden kurz přihlásila i volno v práci jsem dostala tummenupp
Mariko, to je faň, že se ti daří. Pokud všechno vyjde, jedu určitě.

Mějte sa všechny

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#56 6. 5. 2008 20:09

x52658
Host

Ahoj čarodějky moje, pussa mě by se to teda hodilo spíš týden po, takhle budu asi muset dát košem tchýni, roll ale fakt nad tím budu silně přemýšlet. Už mám totiž zase trošku záblesky nějakýho trošku svrbění v prstech, jakože je čas na nějaké vzdělání. Ale zas to není nijak horký, tak se k tomu snad dokopu.

#57 7. 5. 2008 9:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Počítejte spíš s tím červnovým termínem.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#58 7. 5. 2008 21:51

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Mariii, dakujem. smile

snad sa teda coskoro uvidime, ty carodejka. big_smile

tak nech sa ti tiez dari a nech sa najde aj nejaky dalsi dvojnohy milacik smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#59 1. 6. 2008 19:14

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Ahojte holky,

právě jsem se vrátila z Kundalíny víkendu pro ženy. Musím říct, že to bylo super. Už dlouho jsem se tak nevyřádila. Každý den dynamické meditace, kde jsme mohly kromě tance a dalších technik i ječet či pištět godlike K tomu krásné prostředí, skvělí lidé na podobné vlně,... smile
Jen tam nebylo žádné maso ani sýry a fyzicky trochu náročnější, ale dalo se to přežít. styrka

Takže x.caro díky za tip tummenupp

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí