29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ajka.m napsal(a):
Ahoj Faf,
mám se i vzhledem k událostem výborně, někdy si připadám jako v Bláznivé střele.
Chci jet na seminář Tantry pro ženy. Nevíte někdo o dobrém kurzu?
Rei, tak přeju tobě i Lúthien hodně štěstí u zkoušek, budu držet pěsti.
Ahojky, dobré, ale dosti drahé semináře dělá Denisa Palečková...www.tantraworld.com.
Dál se pořádají kursy Na Skalce u Doks, dělá to tam Katka Kramolišová - byla na setkání v Černošicích http://www.skalka22.cz/cz/seminare-akce/kveten-2008
Já se přihlásila na seminář Tantra jogy Lažánkách u Brna. www.tantra-joga.cz
30.5. - 1.6. KUNDALINI VÍKEND PRO ŽENY
Cvičení Mohendžodáro, Kundalini a čakrové léčení, vhodné i pro začátečnice.
Mně hlavně zajímá to cvičení Mohendžodáro....vyučuje mladá paní, která pověsila doktořinu na hřebík a začala se věnovat člověku jako celku, což je mi velmi sympatické.
Není tady
Ja som chodila na smeináre k Hanke, ktorá mi veľmi sedela osobnostne, aj svojím prístupom (bola iečo ako mestská šamanka a žiačka Johna Hawkena), ale neviem, či ešte funguje. Do Bratislavy určite prestala chodiť, ale je možné, že ešte funguje na Morave. Mala myslím kontakty
Kontaktní údaje:
Sokolská 547/42
779 00 Olomouc
Mobil: +420 608 326 439
E-mail: rzapletal-astrolog@razdva.cz
WWW: http://www.razdva.cz/rzapletal... , respektíve hana-pokorna-cajovna-u-bileho-slona.czechtrade.sk
Kontaktovat firmu - Hana Pokorná - Čajovna U Bílého slona, Olomouc, Sokolská 547/42
a tu je o nej... www.mrg.cz/index.php?option=com_content … Itemid=395 - 24k -
ale či to ešte stále platí, neviem... Je to už pár rokov nazad. Mylsím, že potom sa zamerala skôr na diagnostiku rodovej karmy... škoda. Jej semináre boli pre mňa úžasné a prínosné.
Upravil(a) Selima (2. 5. 2008 9:12)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Děvčata, trojka v termínu, který je na foru, je ohrožena, Koliba mi zrušila termín, zatím jsem nenašla jiné prostory. Uvažuji, že ji přesunu na 20. - 22.6.
Zatím ale hledám nové místo.
Pan, to by bolo priam uuuzasne!!! mne totiz ten majovy termin nesedi, v tu sobotu budem v Prahe s milacikom na jednej tanecnej akcii... cize junovy termin by bol super spica bomba.
ajka,
no chystam sa, akurat ako pisem, majovy termin urcite nemozem..ale chcem ist na hned najblizsiu, co bude.
uz by som vas, spolucarodejnice moje, velmi rada zasa uvidela.
Není tady
Ahoj Kočiny,
ze mě se stává už regulérní "čarodějnice" faf gratuluji k milačikovi
Ajko, taky se moc těším.
Červnový termín se mi hodí ale spíš až úplně na konci neb mám zkoušky
jinak já se mám moc a moc fajn, sice jsem bez milačika tedy když neberu pesana, ale za to jsem moc spokojená v práci a tak celkově
Není tady
x.caro - děkuju za tip, už jsem se na jeden kurz přihlásila i volno v práci jsem dostala
Mariko, to je faň, že se ti daří. Pokud všechno vyjde, jedu určitě.
Mějte sa všechny
Není tady
Ahoj čarodějky moje, mě by se to teda hodilo spíš týden po, takhle budu asi muset dát košem tchýni,
ale fakt nad tím budu silně přemýšlet. Už mám totiž zase trošku záblesky nějakýho trošku svrbění v prstech, jakože je čas na nějaké vzdělání. Ale zas to není nijak horký, tak se k tomu snad dokopu.
Ahoj Mariii, dakujem.
snad sa teda coskoro uvidime, ty carodejka.
tak nech sa ti tiez dari a nech sa najde aj nejaky dalsi dvojnohy milacik
Není tady
Ahojte holky,
právě jsem se vrátila z Kundalíny víkendu pro ženy. Musím říct, že to bylo super. Už dlouho jsem se tak nevyřádila. Každý den dynamické meditace, kde jsme mohly kromě tance a dalších technik i ječet či pištět K tomu krásné prostředí, skvělí lidé na podobné vlně,...
Jen tam nebylo žádné maso ani sýry a fyzicky trochu náročnější, ale dalo se to přežít.
Takže x.caro díky za tip
Není tady