|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Víš proč Pisateli?
Protože já to umím - UČIT i UČIT SE 
Umím to na rozdíl třeba od tebe, který toho určitě víš mnohem víc než já, ale je ti to k prdu, protože to ani sám použít neumíš natož někomu své vědění předat - někoho to naučit.
Jako učitel jsi nudný a nezáživný mentor.
Jako objekt učení nechápavý balvan.
Jako zdroj poznání JSI nepřeberná studnice vědění pro toho, kdo umí oddělovat zrno od plev, hledat diamanty, rýžovat zlato.....
Jo a především pro toho, kdo má nebeskou trpělivost.
A to já všechno umím, heč
))
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Víš proč Pisateli?
Umím to na rozdíl třeba od tebe, který toho určitě víš mnohem víc než já, ale je ti to k prdu, protože to ani sám použít neumíš natož někomu své vědění předat - někoho to naučit.
Jako zdroj poznání JSI nepřeberná studnice vědění pro toho, kdo umí oddělovat zrno od plev, hledat diamanty, rýžovat zlato.....
A to já všechno umím, heč))
A zasloužím si tolik chvály já se budu červenat. Ne tolik ne prosím najdi nějaké ty nedostatky to bych tady vyčníval a to mezi tolika krásnými Čarodějkami a Bohyněmi, nemohu jsme jen jejich sluha a pomocník naplnitel jejich touh a potřeb
Hele pískni jak zítra a kdy
Upravil(a) Pisatel (20. 3. 2008 14:49)
Není tady
Tak já jsem písnu, že bych jela ....jenže nevím, jestli budu moct . Jak zařídím hlídání a táák ...... a prostě ty co mě znají, vědí jak to mám nabitý.......

. Pan , uvědomuješ si , že jestli to bude o uvolnování stresu a táák - tak to bude papinák ??? Už mlčím 

Pisateli, já se teda trpělivosti učím - ale to je na jiné téma 

. Hele, nechceš jet jako " pokusný klálík " na uvolnění nabité zlosti a stresu ? Bude jeden týden po daních, jestli přežiješ tohle, tak už všechno , to mi můžeš věřit 

PS: Faf, ty netopýre, se snad nepotkáme ....nebo co 

Upravil(a) Misa II (22. 3. 2008 1:10)
Mám to v plánu ale až ten pozdější termín 
Není tady
Misicko,
a co letne Cernosice?
co ja netopier, ale jedneho naozajstneho som nedavno stretla....

Není tady
Děvčata, kdo chcete přijet, pošlete mi přihlášku, ať mám přehled, ale zatím neplaťte.
Do konce týdne dám vědt, zda se to bude konat.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Víš proč Pisateli?
A to já všechno umím, heč))
hezký 
Není tady
Pan tak japak to vypadá s naší trojkou? 
Není tady
Budu-li to brát podle přihlášek, tak zatím dorazily 2...
Takže dost blbě...
V květnu se školami končím, od září budou v nových prostorech, tedy dražší.....
Není tady
tak už dorazila 3 přihláška...ale na to že by měla být škola příští víkend málo málo...

Není tady
a kdy asik by mohla být další trojka? Opravdu až v září? to nemůžeš nám udělat...dovedeš si to představit po tak dlouhé době 
Není tady
Dobrá, v sobotu bude práce místo zábavy
Další termín by mě také zajímal, ať vím, jak moc mám šetřit.

Není tady
Podívejte se na termíny.
Pokud bude dostatečný počet žákyněk, školy budou.
Jen nevím zcela jistě kde.... ale náhradní řešení už mám 
Není tady
tak jsem koukla
a 3 bude 30.5-1.6.08 což je skvělé, ještě před prázdninama 
Není tady
Skoda, ze na tu majovu nemozem...
no nevadi, nejako sa to snad vykrystalizuje cele... kazdpadne, je mi luto babulky, ze vas tak skoro neuvidim, ale o to viac sa tesim na to buduce stretnutie. 
Není tady
Lena01 napsal(a):
tak jsem koukla
a 3 bude 30.5-1.6.08 což je skvělé, ještě před prázdninama
No tak o té právě vím zcela jistě, že už nebude na Kolibě.
Tak uvidíme.
Není tady
Ahoj holky, nechci to ani vyslovit, ale "nerozpadá" se nám tak trochu ta naše školní partička??? Já doufala, že se všechny zas uvidíme na pokračovací škole a zatím je to takové "mrtvé"
(( co s tím?
Není tady
ahojte babulky,
ja som tiez za resuscitaciu 
ako sa mate?
Není tady
Lena01 napsal(a):
a co Rei a Lúthien na "trojku" se nechystají?? Že by ji už měly za sebou??
Rei a Lúthien by rády, ale teď máme obě před absolventskýma zkouškama, bysme se taky potřebovaly rozpůlit
navíc já odjiždím 23. 6. do Skotska, takže s naší partičkou to nejspíš nezvládnu a budu doufat, že se sejdem třeba na 4
A co se týče Černošic, o těch obě vehemetně přemýšlíme, protože to je výkend práve před absolutoriem
no my to nějak vyšpejlíme 
Není tady
Rei napsal(a):
Lena01 napsal(a):
a co Rei a Lúthien na "trojku" se nechystají?? Že by ji už měly za sebou??
Rei a Lúthien by rády, ale teď máme obě před absolventskýma zkouškama, bysme se taky potřebovaly rozpůlit
navíc já odjiždím 23. 6. do Skotska, takže s naší partičkou to nejspíš nezvládnu a budu doufat, že se sejdem třeba na 4
![]()
A co se týče Černošic, o těch obě vehemetně přemýšlíme, protože to je výkend práve před absolutoriemno my to nějak vyšpejlíme
No špejlujte milostivá jak chcete a co chcete, ale hlavně na konci párečků nebo klobásek nikoli Černošice. Ty se mohou tak zatopit neboť jsem koukal Brerounka nějak podivně stoupá 
Není tady
Ahoj Faf,
mám se i vzhledem k událostem výborně, někdy si připadám jako v Bláznivé střele. 
Chci jet na seminář Tantry pro ženy. Nevíte někdo o dobrém kurzu?
Rei, tak přeju tobě i Lúthien hodně štěstí u zkoušek, budu držet pěsti. 

Není tady
Děvčata, trojka v termínu, který je na foru, je ohrožena, Koliba mi zrušila termín, zatím jsem nenašla jiné prostory. Uvažuji, že ji přesunu na 20. - 22.6.
Zatím ale hledám nové místo.
Není tady