|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kdy: 4. - 6. 4. 08
Kde: http:// www.koliba.penzion.com
Za kolik: zatím pořád ještě 1950,-kč ( 2x nocleh, 2x plna penze, školné)
O cem: O smyslu života, čtyřech dohodách, egu, vztazích a umění žít přítomností...
A možná i o něčem jiném.
O přihlášky si napište nejpozději do 25.3.
Není tady
Joj a ja uz som sa bala, ze predsa len nebude. 
Není tady
Šmarjá a co teď??? Mi se to nějak tady sype pod rukama, ještě nevím, jak co bude.... 

Baz, toto mi nerob, aj tyyy?

Není tady
Ahoj Fafi, já ještě nevím.... Mám toho teď nad hlavu, M bude měnit práci, s našima to je pořád na
, jsem "vnitřně nespokojená", jak říká moje kolegyně a nějak mi nejde srovnat se... Na školu jsem se těšila, ale jsem utahaná jak kůň a prostě zatím nevím... ještě dám vědět... 

Zdravím absolventky "dvojky" pokud mi do toho něco nevleze, tak přijedu
Bazalko a právě proto, že jsi utahaná jako kůň potřebuješ odpočinek 
Není tady
Huraaa babulky, len tak dalej. 
sa na vas uz tesim....
Baz, chces povedat, ze s NAMI si neodpocinies? !

Není tady

Faf, samozřejmě, že s vámi jo, taky jste mooooc velké lákadlo... Já to ještě neodpískala, ale jsem prostě na vážkách. Nevím, ale mám ještě 14 dní čas na přihlášku, tak budu přemýšlet a možná si to nedělím k narozeninám... 

Zítra se podívám, jestli mám volno a ráda si 3ku zopakuji. O egu to já bych mohla asi každý měsíc..... 
Není tady
Toto sa mi nepaaaaaci...
je to tu nejake skapateee...
Pan, kolko nas musi byt, aby sa skola konala?
Ja teda urcite idem, dokonca aj odvoz uz mam zjednany, tak by mi bolo fakt luuuto, keby sa skolicka nekonala... okrem toho uz zacinam mat abstinencne priznaky z nedostatku casu straveneho v spolocnosti spolucarodejnic... 
Není tady
Máš pravdu, je to nejen tu volaké skapaté....
Za tři týdny je škola a já nemám dost přihlášek... Minimálně 6 by jich mělo být.
A přemýšlejte, vypadá to, že školu přestěhuji ještě do prázdnin, takže to bude pak bohužel dražší 
Není tady
Babulky, moc vás zdravím
a 
a nechci být jako moc ošklivá, ale mě by se i šiklo, kdyby tenhle termín nevyšel a já si na vás počkala někdy do dalšího, do léta mám kalendář už zapráskaný, takže teď s vámi fakt nemůžu...
Takže sice vám přeju, aby vám to vyšlo, když už to tak potřebujete, ale přece jen - sobě zase přeju, abych se s vámi potkala někdy později 
Není tady
Holky moje, já fakt furt nevím... 

ach jaj 
Není tady
Ahoj babulky, vypadá to s vámi bledě jak tak koukám…
Já se hlásím na stopro…a to dokonce příjdu o oslavu narozenin moji matinky…v koutečku duše doufám, že ji kvůli mně přesune…a když ne tak co? beztak bych se zase přejedla a přepila ...
Na vlákně PŠ v P č. 1 jsem se dočetla, že se budeme ve trojce učit uvolňovat stres... to jako Pan, že mně někdo nase.. a já budu v klidu? Tak to bych brala …včera jsem totálně vybouchla…přítel se naštval kvůli prkotině, přestal se se mnou bavit mlčel celou dobu ani nepípl a čuměl na tv, já samozřejmě to chtěla rozebrat a vyřešit, on pořád mlčel a já jak zvyšovala hlas tak on zvyšoval zvuk na tv, vytočil mně až tak, že jsem práskla dveřmi a musela odejít do jiné místnosti pak jsem se ještě vrátila a řekla mu že se nafukuje kvůli prkotinám jak malý šulda…(myšleno malý kluk) štve mně to, nehádáme se... ale asi musí občas přijít nějaká přeháňka, aby zase bylo líp…
Upravil(a) Lena01 (19. 3. 2008 12:54)
Není tady
Doubravko to bys mi udělala?? Ty chceš jet jindy, protože by si neměla s kým kouřit, že ano?? Já totiž od ledna nekouřím, ale asi 3x jsem zhřešila, ale to byly vypjaté situace, si to umím oddůvodnit...
a i jako spolubydlící si byla fajn 
Bazalko já se taky kroutila že na dvojku asi nepojedu, že ji ani nepotřebuji a pak buch ho!!
jen si vzpomeň na ty moje přízraky...dvojka mi zachránila troufla bych si říci i život, díky Pan
...nemělo by se myslet na minulost, ale občas si ji připomenout není snad na škodu.
Dopadne to tak jak má...
No když tak bude míň sluníčka 
A jinak jestli škola 3 bude tak se na Vás všecky moc těším i na nové tváře...
Upravil(a) Lena01 (19. 3. 2008 12:00)
Není tady
Ahoj holky, já bohužel tento termín nepojedu, tímto se moooc omlouvám 
je mi to moc líto, ale je to částečně momentálně kvůli penízkům, kvůli škole, a kvůli vůbec času
květnový termín nestíhám taktéž ale v létě či na podzim s tím počítám 

Mějte se všechny moc krásně
Není tady
Leni, dík 
.
Ale mě se připsalo další pomyslné mínus.... mi bylo včera mírně vyčteno, i když ne ve zlém, že drahouš má zrovinky v ten víkend narozeniny a já si na to ani nevzdechla... no jo, no, prostě jsem ho z toho řetězu fakt pustila se vším všudy... 
Nejlepší by bylo, kdybych se uměla rozdvojit nebo aspoň kdybych uměla astrální projekci... chjo. Pan, kdy nás něco podobnýho začneš učit? 
Upravil(a) bazalka (19. 3. 2008 16:57)
bazalka napsal(a):
Nejlepší by bylo, kdybych se uměla rozdvojit nebo aspoň kdybych uměla astrální projekci... chjo. Pan, kdy nás něco podobnýho začneš učit?
Hned, jak se to sama naučím a experimentálně si vyzkouším, že to globálně a bezpečně funguje 

Není tady
No.... konečně slovo do pranice...
A beru tě za něj, já si počkám!!!! 

a co Rei a Lúthien na "trojku" se nechystají?? Že by ji už měly za sebou??
Není tady
myslim, ze sa tiez nechystaju... no sakra, tak to naozaj vyzera dost blede. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
bazalka napsal(a):
Hned, jak se to sama naučím a experimentálně si vyzkouším, že to globálně a bezpečně funguje
Ono Pan a proč všechno musíš ty čarodějky učit Ty a zas jen Ty. To ty máš patent na rozum a nebo jsi opravdu zas ředitelkou zeměgule. Nechceš abych ti něchal vyrobit nějaký ten placatý globus?
A víš že to umím 
neměli by holky zlatý občas taky učit tebe nobody is perfect.
ano jdu se uplácat 
Není tady