|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Oxi napsal(a):
XYZ napsal(a):
Vypalování CD je taky trestný čin.
Hahaha, tak sa po ranu konecne smejem. Odkedy je vypalovanie CD trestny cin? Este mozno tak vypalovanie copyrightovanych CD za ucelom zisku ... Okrem toho ak nevies, mas pravo si urobit zaloznu kopiu nosica, ktory si si kupila (aj to je vypalovanie, nie?)
Měla jsem na mysli ty, na které jsou autorská práva. Jestli jsi to nikdy neslyšel, říká se tomu pirátství, tak buď tak laskav a nedělej ze mě idiota. Myslela jsem, že v tomhle tématu to asi každý pochopí, ale pro tebe speciálně budu příště asi o všem vypisovat definici ze zákoníku :-/
Není tady
XYZ napsal(a):
Měla jsem na mysli ty, na které jsou autorská práva. Jestli jsi to nikdy neslyšel, říká se tomu pirátství, tak buď tak laskav a nedělej ze mě idiota. Myslela jsem, že v tomhle tématu to asi každý pochopí, ale pro tebe speciálně budu příště asi o všem vypisovat definici ze zákoníku :-/
mas pravo si urobit zaloznu kopiu nosica, ktory si si kupila a to je tiez vypalovanie ...
Upravil(a) Oxi (12. 3. 2008 21:12)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
mas pravo si urobit zaloznu kopiu nosica, ktory si si kupila a to je tiez vypalovanie ...
Mohu potvrdit.... 5 let jsem dělal v počítačové firmě a toto jsme tam zákazníkům dělali zcela legálně....
Upravil(a) Mikeš (12. 3. 2008 21:41)
Není tady
ale já nemluvím o záložní kopii nosiče....mluvím o pirátství....jak říkám, nechytejte mě za slovo, v tomhle kontextu bylo snad každému jasné, o čem mluvím.
Není tady
omlouvám se Babs, že jsem
, jenom nemám ráda, když na mě někdo útočí a dělá ze mě vola.
Není tady
XYZ napsal(a):
omlouvám se Babs, že jsem
, jenom nemám ráda, když na mě někdo útočí a dělá ze mě vola.
to je OK, já myslím, že asi tak od 10. příspěvku jsme
úplně všichni

Není tady

KALIK napsal(a):
Me, soudný chlap pozná rozdíl mezi po*n a reálem. Myslím, že po*no není ničím vinno, vše je jen o lidech a vnímání právě třeba po*na.
To je fakt, ale 17-18-ročný "začiatočník" to poznať akosi nemá ako. Nie každý má v tom veku sebavedomie a guráž robiť erotický sociologický prieskum.
Není tady

Selimo, po*no je jakýkoliv jiný film prostě fikce a aspoň já podle toho postupuju
A i kdyby to soudný muž hned nepoznal, tak po pár týdnech vztahu mu to dojde 
Není tady

Babs napsal(a):
shiden napsal(a):
adra napsal(a):
ale viděla
viděly bychom skutečnost...realitu...pánové totiž mnohdy přehánějí
že
Já se nemám za co stydět
Máme prvního p.o.r.n.oherce
On to kameru některý z chlapců asistentů rád na chvíli převezme
Videla som filmík, kde si kamermana tiež trochu siahol, nechal si ho vyfajčiť, a thák... a pri tom všetkom snímal... trochu roztrasene síce
ale véééľmi autenticky. Ale celok potom pôsobil ako Home Video...
Upravil(a) Selima (13. 3. 2008 9:05)
Není tady

Tak keby sa niečo realizovalo, hlásim sa ako odborný dohľad(akože merať, poťažkávať, mejkapovať, masírovať, umývať... pripravovať materiál - mužský - na nakrúcanie) a hlasová pedagogička. Budem doezrať, aby vzdychy a všetky zvuky boli realistické...
Není tady
Ta slovenština je výtečná...nechal si ho vyfajčiť. 
hehe Sel, ty chces byt rozkurovacka? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
hehe Sel, ty chces byt rozkurovacka?

Není tady

Technická asistentka, predsa...
Není tady
Selima napsal(a):
Technická asistentka, predsa...
a to není totéž
...?