Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 11. 3. 2008 9:42

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: 14ti letý kluk a po*no

Me, nemyslím si, že je lepší od 14 souložit a od 18 smět sledovat po*no smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#52 11. 3. 2008 9:50

shiden
Host

Me napsal(a):

Dle mého názoru tohle je ovlivněné sledováním P, ti malí hošíci si pak myslí, že to, co vidí na obrazovce, vzrušuje ženy v reálu . Přitom jim nedochází, že ty orgasmy jsou hrané. Připadá mi,že chlapi, co koukají na P, jsou tím hodně deformováni a projevuje se to v partnerském sexu. Ale je fakt, že nemůžu nějak extrémně zobecňovat, přecejen jsem po sex. stránce moc mužů ještě nepoznala, ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Mám DVD s názvem Blow Job - 1 holka + 2 chlapi, jde jen o kouření a to do konce s následným pohybem v oblasti ohryzku. No nemyslím si, že by to někdo bral tak jako, že to ženy velmi vzrušuje. Mě by to určitě nenapadlo, spíš naopak. Na to většina dojde právě reálným sexem.

Jo a tak moc zdeformovaný si tím Péčkem nepřipadám a to se na to dívám hodně dlouho.

P.S. Kdyby jsi tu studii myslela vážně, tak si mě napiš do pořadníku. lol

Upravil(a) shiden (11. 3. 2008 9:51)

#53 11. 3. 2008 10:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

...ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Na mě to žádnej moc velkej vliv nemá big_smile, snad trochu jako inspirace... občas....

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#54 11. 3. 2008 11:55

Babs
♥♥♥----
Místo: Praha

Me napsal(a):

Já si třeba říkám, jak tady někdo psal, že se ve třinácti, čtrnácti formuje sexualita, tak jestli to ty kluky opravdu nedeformnuje tím způsobem, že si pak myslí, že sex je jen čistě fyzická záležitost, kde musí předvést co nejvíce poloh a mít co největší výdrž. Pokud se formují tímto, pak "God with us", protože znám chlapa, co koukal už od těch cca. 14ti denně na P, v posteli se snažil využít všechny polohy, které se tam naučil, snažil se mít co největší výdrž, aby mě co nejvíce uspokojil, přitom já jsem moc spokojená nebyla, protože mi tam právě chyběla ta něžnost, jakási lidskost, láska,souznění apod.
I když jsem se s ním předtím normálně lidsky bavila, jakmile došlo k sexu, stávala se z něho "sexuální mašina"a mě opravdu neláká a nevzrušuje představa sexu s dokonalým po*n, který umí 268 poloh, ale příjemný, lidský, klidně i trochu úchylný sex s někým, s kým mě spojuje jakési bližší pouto. Dle mého názoru tohle je ovlivněné sledováním P, ti malí hošíci si pak myslí, že to, co vidí na obrazovce, vzrušuje ženy v reálu. Přitom jim nedochází, že ty orgasmy jsou hrané. Připadá mi,že chlapi, co koukají na P, jsou tím hodně deformováni a projevuje se to v partnerském sexu. Ale je fakt, že nemůžu nějak extrémně zobecňovat, přecejen jsem po sex. stránce moc mužů ještě nepoznala, ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Tak aspoň někdo pochopil proč nejsem odvázaná z toho, že se 14ti letý kluk učí sexu sledováním p**na. Myslím, že kdyby do tohoto fóra vstoupil skutečný psycholog odborník, tak by asi čuměl.
Jinak abych uvedla některé věci na pravou míru - nešlo o obrázky nahých slečen šlo o film a poměrně tvrdé p.o.r.n.o !!!!!!!! V tom vidím dost zásadní rozdíl. Navíc jsem nevtrhla do jeho pokoje, ale vstávala jsem ráno do práce (5:30 - nejspíš nespal celou noc !!!) a přes pracovnu, kde je PC prostě projít musím, navíc jsem předpokládala, že je v posteli a chrní !!!
No a kromě toho, že se poněkud obávám, že tento způsob sexuální výchovy puberťáka, může mít skutečně vážný dopad na jeho budoucí sexualitu, tak jde skutečně o trestnou činnost. A stačí, aby se chlapec pochlubil kámošovi, ten to povyprávěl doma - velmi snadno se naše tolerantnost donese jeho matce a mně se skutečně do kriminálu nechce, jen proto, že v dnešní době je zřejmě normální (ač trestné) sledovat ve 14ti jak 3 chlapi ojíždí jednu dámu. usch usch
No naštěstí kluk nečekal s čím přijdeme my a sám přišel (ZA MNOU !!!!! - NIKOLIV ZA TÁTOU) a docela dlouho a rozumně jsme si povídali. Ujistil mě svými tak neuvěřitelně dětskými a naivními dotazy, že materiál, který ráno shlédnul se mu skutečně do ruky dostat neměl a že je dostatečně velký tak maximálně na první pusu - což jsou jeho  vlastní slova.

http://tac.families.com/ezb/1080384.png
http://tac.families.com/ezb/1080379.png

Není tady

#55 11. 3. 2008 11:56

Babs
♥♥♥----

Mikeš napsal(a):

Me napsal(a):

...ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Na mě to žádnej moc velkej vliv nemá big_smile, snad trochu jako inspirace... občas....

Mikeši Tobě je 14 ?????

Není tady

#56 11. 3. 2008 12:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Babs, koukám, že jsme ti měli všichni přitakat, jak trestuhodné je sledovat po*no ve 14 letech. To si ovšem měla říct na začátku smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#57 11. 3. 2008 12:10

Babs
♥♥♥----

To jsem rozhodně nečekala Kaliku. Ale rady typu ať se kouká na co chce mi tedy nepřijdou úplně výchovné. On je poněkud rozdíl mezi Prci prci prcičky a tvrdou p.or.n.o.g.r.a.f.i.í, ale tady to házíte do jednoho pytle a ještě se tváříte, že magor jsem já. S tím se jaksi stotožnit nemůžu, pardon.

Není tady

#58 11. 3. 2008 12:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Babs - když má kluk přístup k netu, proč nezvolíš nejjednodušší řešení a některé stránky prostě nezablokuješ? A nejen p***o. Ve 14 už není dítě, ale leccos fakt vidět nemusí.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#59 11. 3. 2008 12:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ale kdopak říkal, že si magor?
Víš co si myslím? Že pokud ten kluk bude chtít, dívat se stejně bude, ale bude to dělat víc potají. Bude se u toho cítit provinile, protože z tvého postoje dojde dojmu, že je to něco nepatřičného a bude mít z toho špatné svědomí. Jestli toto je výchovné, tak nevím wink

Není tady

#60 11. 3. 2008 12:14

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nevidím nikoho, kdo by se tvářil, jako že jsi magor wink
Zakažte mu PC!!! Určitě bude rád cool

Není tady

#61 11. 3. 2008 12:16

Sally
♥♥♥----

nj Babs, ono je to těžký, cokoli doma zakážeš, najde si jinde, cokoli nesmí dělat před tebou (tak abys věděla, že dělal) bude dělat potajmu... Pak se zeptej: A co jsi dělal? Pravdu ti neřekne a projde mu to. Chápeš? Když mu to teď vysvětlíš, ono ho to přestane zajímat ( nebo otec) za pár týdnů. Jak vidíš, všichni chlapi tu to tak mají. Jediné čeho tímhle dosáhneš je to, že bude zvědavější.... a najde si to jinde. Všichni si to našli.
Já neříkám, že je normální, spíše morální aby děti sledovaly po*no, ale mám na výběr, buď se rozhodnu dát svému dítěti najevo, že to není nic mimořádného a nebo ho naučít lhát mi.
Jinak ty zákony na které se dovoláváš... je to asi tak, že když já půjdu za tvým synem a ukážu mu po*no, je to trestné, ale když za ním přijde spolužák sejně starý a ukáže mu po*no, není to trestné. To je ta hranice. Když spolu budou souložit dva 14ti letí není to trestné, když 15 a 14 je to trestné. Zvídavé dítko si najde co hledá a to, které nezvídá je chráněno zákonem.

Není tady

#62 11. 3. 2008 12:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nechte toho. Vždyť Babs říkala, že si s ní klučík přišel pohovořit. A kdyby jí nevěřil, tak jde za tátou. Nemám děti, jsem tolerantní,ale taky trochu Babs chápu. Ona nemluví o zákazech. Je to taky blbost. Ale přikláním se k Heleně, tak nějaké stránky prostě zablokovat.
Kámoš dělá s compy a taky nějaké stránky klukům (8 a 12 let) prostě zablokoval a basta. Ono to není jen o po*n,ale i o tvrdém týrání, o stránkách skinheads a jiných skupin,kde lidi mlátí druhé lidi a řežou  je pod krkem. To nemusím ani vidět já. Natož dítě. Úlohou rodiče je děti seznámit s těmito problémy, promluvit o nich. Což Babs udělala.
Prostě každý to prožívá jinak.
Víte, ona je tolerance pěkná věc,ale rodiče prostě jsou od toho aby ty mantinely trochu nastavily. Jak moc a jak málo to už je na nich. Občas slyším už takové extrémy, že vlastně oni nemohou nic,aby náhodou nezasáhli do psychického vývoje dětem. něco jako v americe,kde děti nosí do 3 let pleny, jelikož sedání na nočník zásah do jejich přirozeného vývoje....roll

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#63 11. 3. 2008 12:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Babs - když má kluk přístup k netu, proč nezvolíš nejjednodušší řešení a některé stránky prostě nezablokuješ? A nejen p***o. Ve 14 už není dítě, ale leccos fakt vidět nemusí.

Hmmm, poznam niekolko 12 rocnych, co si to odblokuju tak, ze ani nebudes vediet (popripade este zablokuju tebe nieco tongue ) a dalsich par, ktori si vedia najst, ako to odblokovat wink (par preto, ze okruh +- pubosov, ktorych poznam, nieje zas tak velky, ale verim, ze je ich moooore)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#64 11. 3. 2008 12:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Zdar choysiiii, jaxe wede? Teba som nevidel uz snad pol zivota ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#65 11. 3. 2008 12:22

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

choysia napsal(a):

Zdar choysiiii, jaxe wede? Teba som nevidel uz snad pol zivota ...

Ahoj smile ...... já si pěkně marodím, tak to tu pročítám...jinak nemám vůbec, ale vůbec čas sad ....a tady se to tak změnilo a vyměnilo vissla

Sorry za offtopic .....odběhnutí od po*na

Upravil(a) choysia (11. 3. 2008 12:22)

Není tady

#66 11. 3. 2008 12:23

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Babs napsal(a):

Me napsal(a):

Já si třeba říkám, jak tady někdo psal, že se ve třinácti, čtrnácti formuje sexualita, tak jestli to ty kluky opravdu nedeformnuje tím způsobem, že si pak myslí, že sex je jen čistě fyzická záležitost, kde musí předvést co nejvíce poloh a mít co největší výdrž. Pokud se formují tímto, pak "God with us", protože znám chlapa, co koukal už od těch cca. 14ti denně na P, v posteli se snažil využít všechny polohy, které se tam naučil, snažil se mít co největší výdrž, aby mě co nejvíce uspokojil, přitom já jsem moc spokojená nebyla, protože mi tam právě chyběla ta něžnost, jakási lidskost, láska,souznění apod.
I když jsem se s ním předtím normálně lidsky bavila, jakmile došlo k sexu, stávala se z něho "sexuální mašina"a mě opravdu neláká a nevzrušuje představa sexu s dokonalým po*n, který umí 268 poloh, ale příjemný, lidský, klidně i trochu úchylný sex s někým, s kým mě spojuje jakési bližší pouto. Dle mého názoru tohle je ovlivněné sledováním P, ti malí hošíci si pak myslí, že to, co vidí na obrazovce, vzrušuje ženy v reálu. Přitom jim nedochází, že ty orgasmy jsou hrané. Připadá mi,že chlapi, co koukají na P, jsou tím hodně deformováni a projevuje se to v partnerském sexu. Ale je fakt, že nemůžu nějak extrémně zobecňovat, přecejen jsem po sex. stránce moc mužů ještě nepoznala, ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Tak aspoň někdo pochopil proč nejsem odvázaná z toho, že se 14ti letý kluk učí sexu sledováním p**na. Myslím, že kdyby do tohoto fóra vstoupil skutečný psycholog odborník, tak by asi čuměl.
Jinak abych uvedla některé věci na pravou míru - nešlo o obrázky nahých slečen šlo o film a poměrně tvrdé p.o.r.n.o !!!!!!!! V tom vidím dost zásadní rozdíl. Navíc jsem nevtrhla do jeho pokoje, ale vstávala jsem ráno do práce (5:30 - nejspíš nespal celou noc !!!) a přes pracovnu, kde je PC prostě projít musím, navíc jsem předpokládala, že je v posteli a chrní !!!
No a kromě toho, že se poněkud obávám, že tento způsob sexuální výchovy puberťáka, může mít skutečně vážný dopad na jeho budoucí sexualitu, tak jde skutečně o trestnou činnost. A stačí, aby se chlapec pochlubil kámošovi, ten to povyprávěl doma - velmi snadno se naše tolerantnost donese jeho matce a mně se skutečně do kriminálu nechce, jen proto, že v dnešní době je zřejmě normální (ač trestné) sledovat ve 14ti jak 3 chlapi ojíždí jednu dámu. usch usch
No naštěstí kluk nečekal s čím přijdeme my a sám přišel (ZA MNOU !!!!! - NIKOLIV ZA TÁTOU) a docela dlouho a rozumně jsme si povídali. Ujistil mě svými tak neuvěřitelně dětskými a naivními dotazy, že materiál, který ráno shlédnul se mu skutečně do ruky dostat neměl a že je dostatečně velký tak maximálně na první pusu - což jsou jeho  vlastní slova.

Tak to na mě dělá dojem, že má větší schopnost komunikovat, než ty lol

VTIP tummenupp

No každopadně, konec dobrej, všechno dobrý né ? ! tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#67 11. 3. 2008 12:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlas s Oxim, ti 14 letí jsou dneska v počítačích mnohem dále než rodiče a něco odblokovat půjde velice snadno, když nepomůže kámoš, pomůže užitečný návod na netu smile

Jak jsem vyrozuměl, tak synek se díval na skupinové po*no a to mi zas až tak úchylné nepřipadá. Spíš bych se měl na pozoru, kdyby se díval třeba na brutalitu spojenou se sexem. Tohleto mi přijde naprosto neškodné.

Není tady

#68 11. 3. 2008 12:25

Santala
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Souhlas s Oxim, ti 14 letí jsou dneska v počítačích mnohem dále než rodiče a něco odblokovat půjde velice snadno, když nepomůže kámoš, pomůže užitečný návod na netu smile

Jak jsem vyrozuměl, tak synek se díval na skupinové po*no a to mi zas až tak úchylné nepřipadá. Spíš bych se měl na pozoru, kdyby se díval třeba na brutalitu spojenou se sexem. Tohleto mi přijde naprosto neškodné.

tummenupp nebo opíjení a vraždění koček usch mad

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#69 11. 3. 2008 12:30

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Nebudu riskovat : kdybych doma 13 leteému synovi zablokovala stránky vhodnější spíše pro dospělé, mohl by mi on zablokovat babinet....a to by byla škoda.....:-((((

Není tady

#70 11. 3. 2008 12:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Babs napsal(a):

Mikeši Tobě je 14 ?????

Mně ne, synovi big_smile

Není tady

#71 11. 3. 2008 12:37

Babs
♥♥♥----

Děkuju Klubko za moudrá slova smile skutečně jsem o žádných zákazech nemluvila, můj dotaz zněl spíš jak byste postupovali  a odpovědi typu nikaj všecko je přeci OK mi ňák neuspokojili, páč OK mi to prostě nepřijde. Je to přesně jak píše Klubko, tolerance je pěkná věc, ale jako rodiče máme snad i ve 14ti nějakou funkci, né?
Jinak byste možná vy co jste tady tvrdili jak je to neškodné a normální byli dost překvapeni na dotazy, které jsem následně zodpovídala. Ptal se jak moc je to co viděl normální, jesli umí líbat sám od sebe nebo se to bude muset naučit. Jestli je sex vůbec něco hezkého, protože on z toho měl dojem, že jde o něco mezi gymnastikou a týráním žen lolvissla
A co se týká schopnosti komunikovat, ta je myslím v mém případě v pořádku, jinak by k tomu rozhovoru ani nedošlo visslawink

Není tady

#72 11. 3. 2008 12:37

Babs
♥♥♥----

Babs napsal(a):

Děkuju Klubko za moudrá slova smile skutečně jsem o žádných zákazech nemluvila, můj dotaz zněl spíš jak byste postupovali  a odpovědi typu nikaj všecko je přeci OK mi ňák neuspokojili, páč OK mi to prostě nepřijde. Je to přesně jak píše Klubko, tolerance je pěkná věc, ale jako rodiče máme snad i ve 14ti nějakou funkci, né?
Jinak byste možná vy co jste tady tvrdili jak je to neškodné a normální byli dost překvapeni na dotazy, které jsem následně zodpovídala. Ptal se jak moc je to co viděl normální, jesli umí líbat sám od sebe nebo se to bude muset naučit. Jestli je sex vůbec něco hezkého, protože on z toho měl dojem, že jde o něco mezi gymnastikou a týráním žen lolvissla
A co se týká schopnosti komunikovat, ta je myslím v mém případě v pořádku, jinak by k tomu rozhovoru ani nedošlo visslawink

Stránky jsme pochopitelně pro jistotu zablokovali lol

Není tady

#73 11. 3. 2008 12:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Jak jsem vyrozuměl, tak synek se díval na skupinové po*no a to mi zas až tak úchylné nepřipadá.

Jistěže ne, sex ve skupince je zcela normální a hezký tummenupp

Není tady

#74 11. 3. 2008 12:43

shiden
Host

Babs napsal(a):

Klubko, tolerance je pěkná věc, ale jako rodiče máme snad i ve 14ti nějakou funkci, né?

Aha, takže vy jste se předtím vůbec o sexu s ním nediskutovali?
Jinak na skupinovém sexu není nic nenormálního.

#75 11. 3. 2008 12:45

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tak s tím týráním žen mě to docela přišlo podobné. Když jsem nedopatřením našla po*n u nás doma (mohlo mi být tak 15náct), a koukla jsem na ně,tak mi bylo strašně. Přišlo mi to nechutný.Vím že jsem i potají brečela a chtělo se mi zvracet. Trochu otřes. Hned jsem to musela říci našim, co jsem našla....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí