Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 10. 3. 2008 15:14

evonox
♥♥-----

Re: 14ti letý kluk a po*no

Muhehe, hele, Babs, ja udelal ve 14 letech dokonce prvni erotickou pocitacovou hru, kterou jsme pak distribuovali po skole.lol Myslim, ze ma akorat vek na to, aby se o tyhle veci zajimal a neznam kluka, kterej by si obrazkama s nahatejma holkama neprosel. lol Myslim, ze delas z komara velblouda dumbom

Babs napsal(a):

Obracím se na vás, protože mě zajímá jak byste to řešily doma vy. Přijel k nám na prázdniny manželův syn. A já jsem ho ráno, když jsem vstávala do práce načapala u PC jak si pouští p**no. Honem to vypnul, když viděl že jdu, tak jsem to zatím neřešila, ale jsem přesvědčena, že to řešení chtít bude - co byste udělaly(i) vy?????

Upravil(a) evonox (10. 3. 2008 15:14)

Není tady

#27 10. 3. 2008 16:20

shiden
Host

Babs napsal(a):

Obracím se na vás, protože mě zajímá jak byste to řešily doma vy. Přijel k nám na prázdniny manželův syn. A já jsem ho ráno, když jsem vstávala do práce načapala u PC jak si pouští p**no. Honem to vypnul, když viděl že jdu, tak jsem to zatím neřešila, ale jsem přesvědčena, že to řešení chtít bude - co byste udělaly(i) vy?????

No já si kupoval péčko na stánku od 15. Ještě mám svůj první po*nočasopis Leo doma, jo to byly časy, nech to být.

#28 10. 3. 2008 16:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

No, já nevím, jestli si můj syn (14) pouští přímo p.o.r.n.o., ale jedním z jeho nejoblíbenějších filmů je Prci prci prcičky big_smile a jeho hlášky z těchto filmů mě kolikrát dostanou big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 10. 3. 2008 16:30

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Babs napsal(a):

Já bych nedělala vůbec nic. Byla bych ráda, že je normální, když ho takové věci zajímají

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#30 10. 3. 2008 16:34

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Babs napsal(a):

Vám to vážně ve 14ti letech přijde normální ?????? Já v tom věku tahala kačera big_smile A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?

Nepropadej panice. Jsou věci, které žádné řešení nevyžadují a tohle je jedna z nich. Ty bys měla maximálně informovat jeho otce, jinak se tě to vlastně netýká. To je chlapská záležitost

Spíš je zvláštní, vtrhnout puberťákovi do pokoje bez zaklepání - co kdyby zrovna onanoval ?

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 10. 3. 2008 16:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Spíš je zvláštní, vtrhnout puberťákovi do pokoje bez zaklepání - co kdyby zrovna onanoval ?

Přesně tak, já ve 14 na p.o.r.n.o. rozhodně nekoukal (když mně bylo 14, tak ještě nebyly ani videa big_smile), ale už jsem "honil".... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#32 10. 3. 2008 17:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyz memu synovi bylo 13 let tak ja si myslela,ze co se tyka erotiky nevi nic.Jake bylo moje prekvapeni,kdyz me rekl,ze po*no videl ve svych 7 letech.Jako deti nalakal na video tenkrat 14 lety kluk ze sidliste.Bylo tam mozna 8 deti a i jedina holka moje dcera ktere tenkrat bylo necelych 6 let.Byla jsem doslova v soku.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#33 10. 3. 2008 21:41

Majja
♥♥♥♥♥--

myslím, že je to dost citlivá záležitost a opravdu bych nezkousla ve čtrnácti, aby moji sexualitu řešil můj nevlastní rodič, to bych se fakt styděla, bylo by mi to trapný a asi bych se slušně blokla nebo naštvala, je to fakt věc chlapů, pokud už to musíte za každou cenu řešit, tak pokec táta a syn

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#34 10. 3. 2008 21:49

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Babs napsal(a):

Ok takže všem Vám to přijde úplně v pohodě a já jako magor, který dělá z prdu kuličky. Odpoví mi tedy některá z vás na otázky:   A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?
Proč tedy určujeme nějaké zákony, co se mravní výchovy dětí týká, když je tak úplně normální a v pohodě je nedodržovat???
Netuším co to bylo za stránky, stihla jsem zaznamenat jen kousek filmu než to vypnul a prohledávat historii jsem neměla čas, letěla jsem do práce.

Vypalování CD je taky trestný čin. Neznám nikoho, kdo by to nedělal. Alkohol se pije taky až od 18. Neznám jediného člověka, který by to dodržel. Proč je tedy hranice? Ptž dát hranici na 14, sledujou po*no už v osmi tongue
Není v pohodě je nedodržovat, ale je to normální. Je to běžné. Ač smutné, tak běžné. Taky bych to řešila tím popovídáním.

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#35 10. 3. 2008 22:10

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

No, máte pravdu, opravuju, popovídání s tátou wink s chlapem a "vlastním" je to asi lepší. jak se k tomu vlastně staví manžel?
jinak co se týče toho pokuřování a chlastání v sedmnácti - tohel je ale přímo praktická záležitost a škodí to zdraví. Jo kdyby ve 14 už konkrétě sex provozoval, to ej jiná. Ale erotické představy (povzbuzené názornou ukázkou) se mi zdají docela přirozené. Jasně, pokud to bylo nějaké sado-maso, je to něco jiného. Proto snad ten rozhovor by mohl pomoct. Ale pokud jinak víš, že je to slušný kluk, zdá se mi fakt trošku přehnané to takhle hrotit. To nemyslím nikterak ve zlém, já jsem taky hodně "řešící typ". Ale tohle je jenom můj názor wink
Tak hodně štěstí wink

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#36 11. 3. 2008 7:08

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Zmínili jste tu možnost zablokování stránek a trestnost vypalování, což dělají snad všichni náctiletí. Takže zřejmě i polovina z nich přímo stahuje. A na stahovacích stránkách je takové reklamy na po*no, že člověk neví jestli to ještě je "jen " reklama. Takže pokud nemá iq tykve, tak asi nezablokuješ dost důsledně.........

Nevím Babs, já bych moc neřešila, spíš jen nějakou citlivou připomínku o soukromí, potažmo debatou s otcem. Moji rodiče si taky mysleli jak nejsem vzorná a já věci povolené od patnácti testovala od třinácti, aby i něco neuteklo, a v patnácti jsem prvně spala s klukem,  Matka když to zjistila jen polkla a za týden přinelsa sáček ochran a řekla, že doufá že tedy vím co s tím. Věděla jsem a spotřebovala do jedné. Stáli při mně všici svatí, že ten kluk z patnácti je dodnes můj muž.

A dívala jsi se s ním v poslední době na nějaký film pro "mladé" třeba na to PRci prci, nebo Panic je nanic? Myslím že jsi trochu mimo realitu i mimo dobu.
Já zase naopak řeším problém, že náš kluk o tom mluvit prostě nechce, a tak se s ním díváme na prcičky a filmy, u kterých mi sem tam zatrne,  snažíme se aspoň hovorem jakoby mezi sebou upozornit na to, že ne všechno co vidí je pak pravda a že fakt ty rady od kamarádů nikdy za nic nestály, že je lepší se poptat doma.

Důležité je aby měl ve vás možné důvěrníky a ne strašáky, po*no je lepší než drogy......

Mája

Není tady

#37 11. 3. 2008 7:11

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Ještě jsem se chtěla zeptat, vy jste všichni vypili svoji první sklenku vína až úderem osumnáctých narozenin??? Vy jste si i tu první cigaretu schovávali až budete plnoletí?
Nebo to s dětmi zásadně řešíte už při prvním náznaku že to zkusili?
Protože to že začne pít v šestnácti mně straší asi víc než že začne sexuálně žít v šestnácti...........

Mája

Není tady

#38 11. 3. 2008 7:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Ženská by se opravdu neměla plést do mužské sexuality, vlastně bych špatně nesl i "rady" od muže. Sexualita je přirozená věc už od útlého dětství a jakékoliv zákazy v této oblasti jsou kontraproduktivní. Já onanoval už před pubertou a časopisy kupoval a nemyslím si, že by to na mě nechalo nějaké následky. Jsem rád, že jsem si zjistil už tehdy, co se mi líbí, co mě vzrušuje, že jsem se dokázal sexuálně samo-vybít.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#39 11. 3. 2008 8:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ napsal(a):

Vypalování CD je taky trestný čin.

Hahaha, tak sa po ranu konecne smejem. Odkedy je vypalovanie CD trestny cin? Este mozno tak vypalovanie copyrightovanych CD za ucelom zisku ... Okrem toho ak nevies, mas pravo si urobit zaloznu kopiu nosica, ktory si si kupila (aj to je vypalovanie, nie?)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#40 11. 3. 2008 9:04

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Asi jsem divná, ale první alkohol (opravdu úplně první sklenici) jsem vypila v devatenácti, cigaretu jsem v puse neměla dosud a první p**** bylo ve 24. Praktická činnost od devatenácti. Jsem ten případ, co ve 14 tahal kačera. A rozhodně to nebylo zákazy, přísnou výchovou ani dokonalou morálkou. Prostě se to tak stalo.

Není tady

#41 11. 3. 2008 9:13

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Danielo asi taky tak. Nejsi divná. Já cigáro v 15ti poprvé a naposledy. První alkohol v 18ti a to jen díky depresím. Předtím jsem jej striktně odmítala, nechutnal mi. Sex téměř v 19ti:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#42 11. 3. 2008 9:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíte, je to silně individuální smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#43 11. 3. 2008 9:21

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Babs,
Danielo, a jiní, co se pozastavujete nad tzv. "normálností" a běžným výskytem sociologických jevů (jako například nad tím, že mládež popíjí alkohol dříve než v 18, souloží dříve než v 15 a kouří cokoli, komukoli a kdykoli také dříve než v 15).

Nejste divní. To přeci nikdo neříká.
Že jste nesledovaly po.r.no od svých 14 let a první sexuální styk jste měly od 19 či 20 není přeci divné.

Nejsmysluplnější mi přijde to co navrhuje Klubko a zároveň si fakt hlídat to, aby se neporušovalo soukromí mladého muže (viz. poznámky o onanování - tady vidím velký přinos a studnu znalostí od Kalika).

A nakonec doporučuji Babs trochu si pohlídat své názory na kriminalizaci sledování po.r.na a trvání na zákonem stanovených věkových hranicích. Trošku více vhledu a styku s realitou :-)) Jinak držím palce. Rozhovory s mládeží nejsou zrovna lehké. Zejména pro ty znás, kteří začneme argumenty "to já v tvých letech teprve tahala kačera" ...a ukazujeme tak mladému nejistému člověku jak stojíme nad ním a že si vlastně o něm mysíme, že ON je ted DIVNY. Že normální je to, co jsme s kačerem a kachničkou dělali my.

PS: sociologický průzkum pro divné holky. Kdy jste začaly onanovat?

Není tady

#44 11. 3. 2008 9:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No Nicolasi, víš, že jsi mě docela zaskočil se svým sociologickým průzkumem. Asi nevědomky jako dítě a pak možná až tak v 16ti a ne moc často. Pak naplno asi tak od 20ti. No jak říkám, prostě brzda lollol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#45 11. 3. 2008 9:30

Me
♥♥♥♥♥♥-

Já si třeba říkám, jak tady někdo psal, že se ve třinácti, čtrnácti formuje sexualita, tak jestli to ty kluky opravdu nedeformnuje tím způsobem, že si pak myslí, že sex je jen čistě fyzická záležitost, kde musí předvést co nejvíce poloh a mít co největší výdrž. Pokud se formují tímto, pak "God with us", protože znám chlapa, co koukal už od těch cca. 14ti denně na P, v posteli se snažil využít všechny polohy, které se tam naučil, snažil se mít co největší výdrž, aby mě co nejvíce uspokojil, přitom já jsem moc spokojená nebyla, protože mi tam právě chyběla ta něžnost, jakási lidskost, láska,souznění apod.
I když jsem se s ním předtím normálně lidsky bavila, jakmile došlo k sexu, stávala se z něho "sexuální mašina"a mě opravdu neláká a nevzrušuje představa sexu s dokonalým po*n, který umí 268 poloh, ale příjemný, lidský, klidně i trochu úchylný sex s někým, s kým mě spojuje jakési bližší pouto. Dle mého názoru tohle je ovlivněné sledováním P, ti malí hošíci si pak myslí, že to, co vidí na obrazovce, vzrušuje ženy v reálu. Přitom jim nedochází, že ty orgasmy jsou hrané. Připadá mi,že chlapi, co koukají na P, jsou tím hodně deformováni a projevuje se to v partnerském sexu. Ale je fakt, že nemůžu nějak extrémně zobecňovat, přecejen jsem po sex. stránce moc mužů ještě nepoznala, ve čtyřiceti možná napíšu studii na téma "Vliv p....grafie na partnerský sex" wink

Není tady

#46 11. 3. 2008 9:34

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

PS: sociologický průzkum pro divné holky. Kdy jste začaly onanovat?

asi tak v 6 letech big_smile , na doktory s klukama už hraju od druhé třídy lol  když mě strašně zajímalo, co to tam mají lol

Upravil(a) Račice dračice (11. 3. 2008 9:34)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#47 11. 3. 2008 9:36

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Me, soudný chlap pozná rozdíl mezi po*n a reálem. Myslím, že po*no není ničím vinno, vše je jen o lidech a vnímání právě třeba po*na.

Není tady

#48 11. 3. 2008 9:38

Me
♥♥♥♥♥♥-

Jo a ty věkové hranice jsou podle mě kravina, je to hrozně individuální!
Co se týče P, tak je to od 18 let právě proto, že by ti kluci měli nejdříve získat zkušenosti s reálným sexem, nejlépe spojeným se vztahem, aby věděli, o co go v realitě, ne naopak, protože pak si myslí, že to, co vidí na obrazovce, je realita, a zbytečně se to může negativně promítat do jejich pozdějšího reálného sex.života. Tož tak.
Proti masturbaci nemám vůůůbec nic, sama ji provozuji už od základky a nemůžu si stěžovat;).

Není tady

#49 11. 3. 2008 9:39

Me
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Me, soudný chlap pozná rozdíl mezi po*n a reálem. Myslím, že po*no není ničím vinno, vše je jen o lidech a vnímání právě třeba po*na.

To jo, ale kdo je ve 14 ti soudný chlap,že jo..

Není tady

#50 11. 3. 2008 9:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ty snad chceš chodit se čtrnáctiletým? Pak teda bacha na zákony...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí