|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Obracím se na vás, protože mě zajímá jak byste to řešily doma vy. Přijel k nám na prázdniny manželův syn. A já jsem ho ráno, když jsem vstávala do práce načapala u PC jak si pouští p**no. Honem to vypnul, když viděl že jdu, tak jsem to zatím neřešila, ale jsem přesvědčena, že to řešení chtít bude - co byste udělaly(i) vy?????
Není tady
Souhlasím s Kukačkou, normální vývoj... Co řešit? Zakazovat? To bych nedělala, ba naopak, zeptala bych se, jestli není něco, o čem by si chtěl popovídat, ať už s ženskou nebo chlapem...

Není tady
Vysvětlit, že tohle je soukromá záležitost, nezakazovat ale vzhledem k věku bych radila pohlídat si kam chodí. Tvrdé po*no a různé úchylky (chybí mi to správné slovo) bych blokovala.
Nebude -li to doma, bude to u kamarádů.
Není tady
Vám to vážně ve 14ti letech přijde normální ?????? Já v tom věku tahala kačera
A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?
Není tady
Vlastní zkušenost - ani jsem se nepokusila zakazovat, jen jsem mu vysvětlila, že takhle to ve skutečnosti nevypadá a neprobíhá.
wafula napsal(a):
Vlastní zkušenost - ani jsem se nepokusila zakazovat, jen jsem mu vysvětlila, že takhle to ve skutečnosti nevypadá a neprobíhá.
No to je další věc, nemyslím si, že by měl svůj první zážitek za sebou a že by zrovna p**no bylo tou pravou školou sexu pro 14ti letého školáka 
Není tady
zeptám s emožná hloupě, ale jaké stránky si prohlížel? Ono na netu není po*no jako po*no.
Je mu 14, to jistě má už poluce, myslíš že se mu zdá o motýlkách?
Ono vůbec nejde o školu sexu, jde o to, že tyhle stránky si ti kluci prohlížejí, vůbec tomu nerozumí, ale jsou hustý, tak proč se nepodívat. Právě, když by k němu táta sedl a popovídal si s ním, tak ho to za čas samo přejde, teď je zvědavý.
Mám dva syny, oba byli v tomto stejní, jeden čas období, kdy jsem z dálky už jen z výrazu v tvářích poznala na co koukaj a pak to prostě přešlo. Jen bylo třeba vysvětlit, že je to jak ve filmu... Penisy běžně nedorůstají takových rozměrů a prsa jsou taky spíš silikonová. Je to prostě pohádka aby se nám mělo o čem zdát 
Není tady
Babs napsal(a):
wafula napsal(a):
No to je další věc, nemyslím si, že by měl svůj první zážitek za sebou a že by zrovna p**no bylo tou pravou školou sexu pro 14ti letého školáka
Ty máš hodně zkreslené představy, jak fungují dnešní 14ti letí kluci
Máma je učí a vsaď se, že tohle je úplná pohoda a brnkačka
Hlavně mu kvůli tomu nedělej pakárnu,ale normálně v klidu si s ním o tom pokecej 
Upravil(a) Santala (10. 3. 2008 13:54)
)Není tady
Ok takže všem Vám to přijde úplně v pohodě a já jako magor, který dělá z prdu kuličky. Odpoví mi tedy některá z vás na otázky: A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?
Proč tedy určujeme nějaké zákony, co se mravní výchovy dětí týká, když je tak úplně normální a v pohodě je nedodržovat???
Netuším co to bylo za stránky, stihla jsem zaznamenat jen kousek filmu než to vypnul a prohledávat historii jsem neměla čas, letěla jsem do práce.
Není tady
Babs, ony je nějaké zákony moc neberou. Hele, tohle jsem četla jinde - prý kousek z blogu jedné patnáctky:
Hošíčci dneska předvedli zajímavou show. O velké přestávce uspořádali soutěž o nejdelší penis. Soutěž uspořádali Baďura, Udržal, Drobný a Duna - budoucí kuchař, číšník, truhlář a nezaměstnaný (pořadí profesí nemusí odpovídat pořadí jmen, ale takhle to nějak vyjde zhruba stejně jistě jako že pět v českých na stůl znamená pět českých ministrů, kteří se dostaví na jednání...).
Postavili se čelem k tabuli a měřili si je pravítkem. Holky dělaly jako že si ničeho nevšímaj, ale přitom se dívaly všechny. Neměření chlapečkové dělali jako že je to vůbec nezajímá, tahle hrstka primitivů, co si sahá na penisy. "Ste bez péra nebo je máte tak malý, že se stydíte?" lákal Baďura další soutěžící. Kráva Doskočilová začala pištět. "No tak, kluci, nestyďte se! Bartoši, nastup!" pobízela Doskočilová třídního otloukánka (Bartoš je jediný kluk ve třídě, který má vyznamenání, ostatní mají obykle jedničky jen z tělocviku).
Bartoš zrudl. K tabuli se mu chtělo jak mému pradědečkovi kulakovi do jézetdé. "Ti ho vyhoním, chceš?" kráva Doskočilová prožívala orgasmus. "Nejdelší péro má tady Drobný. Je to šestnáct centimetrů, holky, co tomu říkáte?" "Otočit, otočit!" kráva Doskočilová řvala nadšením. Drobný se otočil. Fakt se jmenuje úplně nevhodně. Tohle by se do mě někdy mělo vejít? Doufám, že ho ostatní maj menšího.
"Co má znamenat tenhle řev?" dozor na chodbě měla Daňková. To je ta družinářka. Brzy zjistila příčiny řevu. Zatímco Baďura, Udržal a Duna si zapínali zipy u džín, Drobný, fascinován vítězstvím v soutěži, po stupínku poskakoval snožmo a všem předváděl, jak se mu jeho chlouba vlní. Většina dívek nebyla schopna Daňkovou vůbec vnímat. Už se nikdo nesnažil předstírat, že ho show nezajímá.
Drobný zaregistroval Daňkovou až v okamžiku, kdy mu vytrhla z ruky pravítko, kterým nestále dokazoval své míry. "Okamžitě se ustroj!" "Vám se nelíbí?" zeptal se Drobný sebejistě. Daňková jen zalapala po dechu... Zmizela ze třídy, jako by jí hnala tsunami.
Na matyku nikdo nepřišel. "Asi čeká v kabinetu, jestli ji přijdu přefiknout," glosoval to Drobný s velkým.
Devátá třída - to je něco úžasného...
Není tady
Babs napsal(a):
Ok takže všem Vám to přijde úplně v pohodě a já jako magor, který dělá z prdu kuličky. Odpoví mi tedy některá z vás na otázky: A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?
Proč tedy určujeme nějaké zákony, co se mravní výchovy dětí týká, když je tak úplně normální a v pohodě je nedodržovat???
Netuším co to bylo za stránky, stihla jsem zaznamenat jen kousek filmu než to vypnul a prohledávat historii jsem neměla čas, letěla jsem do práce.
Správně jsi napsala - " máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu " - vždyť je mu 14 let ! ne, 10
Myslím si,že z toho děláš zbytečně tragedii..
Mám 15 ti letého bratrance - jediný co na něj funguje je dialog. Pak se zajde zeptat i na věci, na které by se ostatních styděl 
PS: Jooo, a já jsem první po*no viděla ve 13 ti letech a je ze mě celkem slušná holka

)Není tady
Babs,
víš, ono se nám to vždy bude zdát, že to je brzy. Já jsem taky tahala kačera. v 15 jsem se pořádně líbala na táboře a málem to se mnou švihlo, protože jsem si myslela, bůh ví, co jsem nezažila. První milování až v 18ti, možná mezi posledními ve třídě....
Jenže dnešní děti jsou jiné. Píši záměrně děti, jelikož pro me na sex to děti ve 14ti jsou. Ale ono je to tak láká. Když se o tom dnes všude mluví. po*nočasopisy jsou vystavené na každém stánku. Skutečně není povyk na místě. Ano dialog. Říci, jak to ve skutečnosti je. Ať první zkušenosti nezískává od kamarádu. U nás otázka sexu nebyla doma nikdy tabu. Jednou si nás mamka s tátou posadili před sebe a lidskou formou vysvětlili co a jak. Prostě že sex je něco jinéhom, než ty zmítající se páry na obrazovce. My jsme taky doma našly se segrou po*no asi v 15ti a vím, že to pro mě bylo spíše něco nechutného.
Hranice je nějaká,ale věř, že některá mládež sexuálně žije už před patnáctým rokem. I když tělesně dorůstají, myšlením to jsou skutečně spíše děti....
Není tady
Babs napsal(a):
Vám to vážně ve 14ti letech přijde normální ?????? Já v tom věku tahala kačera
A proč tedy máme věkovou hranici 18ti let pro tento druh zábavy a proč máme věkovou hranici 15ti let pro sexuální hrátky všeho druhu ??? Vždyť kdyby se nedejbože někde pochlubil a někdo se tím chtěl zabývat, tak je to trestné, ne?
Ale Babs, časy se mění ... kromě toho tomu klukovi musí být dost trapný, že jsi ho přistihla, být tebou, tak to s ním nepitvám. Aspoń teda když se vžiju do toho kluka a představím si, že partnerka mýho táty to se mnou chce řešit, tak mě úplně polila hrůza ... může si o tom pokecat s tátou.
no edituju, i pokec s tátou mi přijde hroznej ... puberťáci jsou docela citlivý na tohle vrtání do soukromí
Upravil(a) Majja (10. 3. 2008 14:21)
Není tady
Klubko napsal(a):
Babs,
víš, ono se nám to vždy bude zdát, že to je brzy. Já jsem taky tahala kačera. v 15 jsem se pořádně líbala na táboře a málem to se mnou švihlo, protože jsem si myslela, bůh ví, co jsem nezažila. První milování až v 18ti, možná mezi posledními ve třídě....
Jenže dnešní děti jsou jiné. Píši záměrně děti, jelikož pro me na sex to děti ve 14ti jsou. Ale ono je to tak láká. Když se o tom dnes všude mluví. po*nočasopisy jsou vystavené na každém stánku. Skutečně není povyk na místě. Ano dialog. Říci, jak to ve skutečnosti je. Ať první zkušenosti nezískává od kamarádu. U nás otázka sexu nebyla doma nikdy tabu. Jednou si nás mamka s tátou posadili před sebe a lidskou formou vysvětlili co a jak. Prostě že sex je něco jinéhom, než ty zmítající se páry na obrazovce. My jsme taky doma našly se segrou po*no asi v 15ti a vím, že to pro mě bylo spíše něco nechutného.
Hranice je nějaká,ale věř, že některá mládež sexuálně žije už před patnáctým rokem. I když tělesně dorůstají, myšlením to jsou skutečně spíše děti....
Souhlas
jsem líná psát, ještě, že tady jsi Klubko 
)Není tady
Ale no tak milé dámy. Jisté jsou dvě věci. Je zde litera zákona hovořící, že tento druh "zábavy" je osobám mladším 15 let zapovězen a ten kdo také osobě zpřístupní umožní atd. dostává se do křížku se zákonem přímo trestním, pokud mě mé klasické vzdělání práva obojího církevního i světského neklame, jest to nějaké šíření po*na, ohrožování mravní výchovy. A celkem slušné sazby. Je tu však druhá stránka věci, kdy a hlavně co je to po*no, neboť výklad kdysi, že jest to osoba ženského či mužského pohlaví obnažena tedy nahá, v jisté pozici a kontaktu s druhou, je dnes nějak překonána. A to i tím, že skoro na kdejakém rohu v trafice se takové časopisy dají nejen sehnat, ale jsou veřejně vystaveny. Kéžby tady začalo platit prudérní ustanovení z USA o černé obálce 
Osobně si myslím, že je třeba s tímto "holomkem"
jemuž se právě probudili hormony vést debatu a velké poučení, jak s tím a co se tím ... Jinak držím palečky při oné dospělé debatě. 
Upravil(a) Pisatel (10. 3. 2008 14:23)
Není tady
Babs napsal(a):
Obracím se na vás, protože mě zajímá jak byste to řešily doma vy. Přijel k nám na prázdniny manželův syn. A já jsem ho ráno, když jsem vstávala do práce načapala u PC jak si pouští p**no. Honem to vypnul, když viděl že jdu, tak jsem to zatím neřešila, ale jsem přesvědčena, že to řešení chtít bude - co byste udělaly(i) vy?????
Ahoj ... ptala ses, co bychom udělaly(i).pokud bych tedy objevila svého synka, že má spuštěné péčko ... přemýšlím o tom ... víš asi chápu tu tvou paniku .. taky by mi připadal strašně mladej, nezralej, měla bych strach, jestli to na něm nenechá nějaký "stopy"...čili co s tím... No asi bych s ním promluvila něco jako hele tuhle jsi se díval na film, tak se tě chci zeptat, proč...byls jen zvědavej ? mluvili o tom kluci ?víš vůbec jak je tohle ve skutečnosti ?chceš o tom se mnou mluvit ? na něco se zeptat ? ....Asi bych i přiznala, že mě to zaskočilo, že už takovýhle stránky sleduje, a že nevím jak reagovat....možná bych mu navrhla, ať si o tom promluví s tátou jako "chlap s chlapem" pokud by se přede mnou styděl...podle mě jsou děti v tomhle věku prostě zvědavý a senzacechtivý....oči navrch hlavy, když to povídá spolužákům .. je to jen objevování ... tak bych mu poskytla dost informací, aby je nemusel hledat jinde...Ty máš situaci komplikovanou tím, že se jedná o nevlastního syna ...záleží, jak tě bere, jestli jako kámošku, neměl by bejt problém mu říct názor.Nebo bych to fakt"přehrála" na mužskýho....nebo na mamku biologičku :-)
Upravil(a) Amriana (10. 3. 2008 14:28)
Není tady
Klubko děkuju, už jsem si začínala připadat jako blázen. Já své první po*no shlédla ve 20ti letech a přišlo mi to tak nechutné a tak znevažující sex, ke kterému mám jinak více než kladný vztah, že se opravdu nejsem s to stotožnit s názorem, pouštěj si co cheš, ale o samotě. 

Santalo ta hranice je 15 let nikoli 14 a ňáký důvod to jistě má.
Docela by mě zajímalo, kdyby si Tvůj chlapec v patnáti pokuřoval před barákem a od 17ti chodil domů sem tam namazanej (no co vždyť jde jen o rok, ne? a není mu přeci už 10) jestli bys taky byla tak tolerantní.
Vystudovala jsem jen základy psychologie, ale i z nich si pamatuju, že mezi 12 a 15 rokem se formuje sexualita a sexuální chování dítěte. A formovat ho po*ní mně tedy normální nepřijde.
S klukem samozřejmě mluvit budeme, ale čekala jsem spíš rady jakým způsobem vést dialog, než rady hoď to za hlavu, to je přece normálka.
Heleno ta historka z blogu mi přijde dost děsivá, i když, když tady vidím reakce matek na sledování po*na ve 14ti letech, tak se snad ani nedivím 
Upravil(a) Babs (10. 3. 2008 14:33)
Není tady
Babs,
určitě bych v tomto případě sázela na taťku. Přeci jen je to jeho "krev". Ale třeba se mýlím, můžete mít bezva vztah i vy,tak to pak bude na tobě a on se překvapivě půjde zeptat tebe.
A jakýkoliv zákaz v těchto citlivých věcech bych viděla jako nejhorší řešení.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ale no tak milé dámy. Jisté jsou dvě věci. Je zde litera zákona hovořící, že tento druh "zábavy" je osobám mladším 15 let zapovězen a ten kdo také osobě zpřístupní umožní atd. dostává se do křížku se zákonem přímo trestním, pokud mě mé klasické vzdělání práva obojího církevního i světského neklame, jest to nějaké šíření po*na, ohrožování mravní výchovy. A celkem slušné sazby. Je tu však druhá stránka věci, kdy a hlavně co je to po*no, neboť výklad kdysi, že jest to osoba ženského či mužského pohlaví obnažena tedy nahá, v jisté pozici a kontaktu s druhou, je dnes nějak překonána. A to i tím, že skoro na kdejakém rohu v trafice se takové časopisy dají nejen sehnat, ale jsou veřejně vystaveny. Kéžby tady začalo platit prudérní ustanovení z USA o černé obálce
Osobně si myslím, že je třeba s tímto "holomkem"jemuž se právě probudili hormony vést debatu a velké poučení, jak s tím a co se tím ... Jinak držím palečky při oné dospělé debatě.
Děkuji za reakci. Ujišťuju Tě Pisateli, že kvůli nahé ženštině bych takové haló nedělala
Tady šlo skutečně o po*no a docela drsného ražení - co jsem aspoň z těch pár sekund stihla zachytit.
Do té debaty se rozhodně zapojovat nebudu, nebudu-li o to (synem) požádána o čemž silně pochybuju 
Upravil(a) Babs (10. 3. 2008 14:38)
Není tady
Ještě k tomu kouření 
mě táta načapal, jak jsem zkoušela kouřit za rohem baráku. Tehdá mi vlepil facku a řekl, že jestli mě uvidí s cigárem v hubě,tak mě zmydlí tak, že si nesednu.
Ale proboha, to neříkám, jak výchovný prostředek,který by platil u všech. Mě to tenkrát stačilo, fakt jsem věděla, že by mi dal. Tak to bylo poprvé a naposledy a jsem ráda. 
Já si trochu tenkrát pamatuji ten rozhovor s našim na téma sex. A nejvíce mi utkvěla věta táty "budu moc rád,když si nebudete s něčím vědět rady a zeptáte se mě nebo mamky, a ne nějakých kamošek,jejichž rady by vás mohly přivést do průseru." Prostě pohoda.
Já jsem ještě nedávno na toto téma mluvila s neteří bývalého přítele, která chodí do 3 třídy a našla nějaký časopis erotických pomůcek. Byl to takový příjemný pocit, když přišla za "tetou", aby se zeptala co to je.
Daly jsme půlhodiny řeč a byl pokoj.
Nejvíce mě uchváila její věta" Ježiš, teto vždyť by se mi to tam ani nevešlo, fuj to musí bolet, to nikdy dělat nebudu! "
Není tady
Amriana napsal(a):
Babs napsal(a):
Ahoj ... ptala ses, co bychom udělaly(i).pokud bych tedy objevila svého synka, že má spuštěné péčko ... přemýšlím o tom ... víš asi chápu tu tvou paniku .. taky by mi připadal strašně mladej, nezralej, měla bych strach, jestli to na něm nenechá nějaký "stopy"...čili co s tím... No asi bych s ním promluvila něco jako hele tuhle jsi se díval na film, tak se tě chci zeptat, proč...byls jen zvědavej ? mluvili o tom kluci ?víš vůbec jak je tohle ve skutečnosti ?chceš o tom se mnou mluvit ? na něco se zeptat ? ....Asi bych i přiznala, že mě to zaskočilo, že už takovýhle stránky sleduje, a že nevím jak reagovat....možná bych mu navrhla, ať si o tom promluví s tátou jako "chlap s chlapem" pokud by se přede mnou styděl...podle mě jsou děti v tomhle věku prostě zvědavý a senzacechtivý....oči navrch hlavy, když to povídá spolužákům .. je to jen objevování ... tak bych mu poskytla dost informací, aby je nemusel hledat jinde...Ty máš situaci komplikovanou tím, že se jedná o nevlastního syna ...záleží, jak tě bere, jestli jako kámošku, neměl by bejt problém mu říct názor.Nebo bych to fakt"přehrála" na mužskýho....nebo na mamku biologičku :-)
Amri, díky moc, konečně nějaká použitelná reakce
No asi navrhnu taťkovi, ať to takhle nějak jak píšeš zkusí probrat. Jeho mamce se rozhodně zmiňovat nemíním, ta je schopná nás zažalovat. A rozhodně mám v plánu, ne zakazovat kluvi ale zakázat v PC prohlížení jakýchkoliv stránek tohoto druhu.
Není tady
Babs napsal(a):
Amriana napsal(a):
Babs napsal(a):
Amri, díky moc, konečně nějaká použitelná reakce
No asi navrhnu taťkovi, ať to takhle nějak jak píšeš zkusí probrat. Jeho mamce se rozhodně zmiňovat nemíním, ta je schopná nás zažalovat. A rozhodně mám v plánu, ne zakazovat kluvi ale zakázat v PC prohlížení jakýchkoliv stránek tohoto druhu.
To Ti schvaluju ... tu blokaci stránek ... jasně, že potřebuje objevovat, ale proč mu to usnadňovat něčím na co není zralej ? Tak ať to má aspoň obtížnější 
Není tady
Já si trochu tenkrát pamatuji ten rozhovor s našim na téma sex. A nejvíce mi utkvěla věta táty "budu moc rád,když si nebudete s něčím vědět rady a zeptáte se mě nebo mamky, a ne nějakých kamošek,jejichž rady by vás mohly přivést do průseru." Prostě pohoda.
Bomba, Klubko, dík
to je myslím přesně ta věta, kterou vezme i ode mě. Jestli se taťka nechytne, zkusím to takhle :-)
Není tady
Tak ti držím palce 
Není tady