29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamčatka napsal(a):
Tak zkus změnu nejdříve u sebe. Buď milá, úsměvavá, trošku nad věcí, přestaň ten vztah řešit a uvidíš. Běž do kina nebo na skleničku s kamarádkou, ukaž mu, že dokážeš trávit volný čas i bez něj.
Tohle jsem ti napsala včera a dnes bych to jen mohla zopakovat.
Začni uvažovat pozitivně, najdi si i novou práci, jak píšeš, začni si více užívat života a vážit sebe sama.
A ještě k tomu, že se neusmíváš, začni koukat kolem sebe, lidi, kteří se usmívají, působí na ostatní úplně jinak, pohodově, šťastně a přitom úsměv je zcela zadarmo . Usmívej se jen tak, třeba jen proto, že venku svítí sluníčko. Důvod se vždycky najde
Není tady
Mozna prave proto se mnou pritel nechce bydlet a nic planovat. Ma me urcite rad, ale asi se mu nelibi ze jsem porad tak zadumana.. Clovek se pres to premysleni vecny nemuze ani bavit. Nez jsme se dali dohromady, tak jsme chodili jeste s nasimi prateli ven a kolikrat byla sranda, ze me z toho az pak bolelo bricho, jak se clovek nasmal.. Od te doby co jsme spolu, tak porad jenom neco vymyslim a dumam proc je to tak a ne jinak, ze se clovek uz ani nezabavi.. Muj pritel zustal porad stejny.. stejne vysmaty jako byl predtim.. to spis ja ne...
Není tady
Nedumej a usmívej se. Dej tomu ještě nějaký čas a pokud nedojde k žádné změně, tak potom to začni řešit. Měj se hezky a nezapomeň
Není tady
Me napsal(a):
U toho mého byl problém s věkem a s tím, že já už jsem byla tam,kam on asi dorazí až za pár let - obrazně řečeno. Nemá smysl tohle "hrotit". On musí dojít k tomu plánovaní společné budoucnosti sám.
Jj, Me, u mého přítele a mě je to to samé, on věčnej kluk, co nikdy s nikým pořádně nechodil, já po dlouhodobým vztahu… já jsem zvyklá myslet párově, on je zvyklý myslet jen sám na sebe … mému příteli je 30, ale stále se cítí jako mladej kluk a k plánování společnýho života taky ještě nedospěl, nechce ani děti, já ano, ale k tomu jsem dospěla teprve před měsícem, že jsem si jistá, že děti chci, ale nemyslím hned, myslím jako vůbec někdy… já přemýšlím nad tím, kde a jak bychom mohli společně bydlet, on přemýšlí nad tím, jak by si koupil rychlý auto nebo namakanou motorku… vím to, ačkoli spolu o tom naplno nemluvíme, jenom se vždycky jeden z nás tak trošku zmíní … já mu (zatím) dávám ještě trošku čas dospět, nehrotím to, chci společný bydlení a děti, ale ne ihned, ale prostě někdy v životě, zatím mi nic netiká :-D … po čase si s ním o tom otevřeně pohovořím a když se naše plány budou hodně lišit a nepůjde to nijak dát dohromady, půjdeme od sebe… zatím to řešit nebudu, tahle fáze chození je taky pěkná, zatím se mi to tak, jak to je, dost líbí…
Bublino1, no bejvalka v tom může taky hrát určitou roli… můj přítel se s bývalou rozešel před 5 lety, tedy asi ona s ním, vím, že z toho byl dost nešťastnej ještě další dva roky potom, ona chtěla zůstat kamarádka, tak asi o to to bylo horší, to hojení té bolístky. Jeho bejvalka zůstala v partě jeho kamarádů, já ji moc ráda nemám a řešit to nehodlám, moje bývalka ani moje kamarádka to není, kdysi chodila na stejnou základku jako já, jen o třídu vejš, a už tehdy mi byla nesympatická, ale to už je jiný povídání do jiné diskuse.
Není tady
Bublino, já taky až moc všechno řeším Znám to až moc dobře, navíc mám ulpívavé myšlení, takže když už se něčím začnu zaobírat, tak nevím, kdy přestat a nemůžu se těch myšlenek zbavit, i když už chci myslet na něco jinýho :-(
Já zas řeším kromě přítele i partu lidí kolem přítele ... asi bych se s nima měla skamarádit, ale nesednou mi a ani o mě nestojí, aspoň se zdá :-(
Není tady
Něco, co mi připomnělo tohle vlákno:
http://www.magazin.cz/laska-a-sex/1191- … zbytek?SID
Není tady
Ano, v našem případě tohle jeho chování bylo způsobeno stoprocentně nezralostí a nízkým věkem. Také jsem měla možnost počkat, ale vzdala jsem to a rozešli jsme se, i když je fakt, že se teď pořád vídáme a možná, pokud trochu dozraje... ale nevím, opravdu tomu nechávám volný průběh, také je možné, že si za měsíc najdu úplně skvělého partnera (nebo on partnerku) a začneme vztah s tím, kdo bude na stejné "úrovni" té psychické vyspělosti. Ale v Bublinině případě si myslím, že to není otázkou věku, ale opravdu spíše toho, že ten kluk je ještě jednou nohou v tom starém vztahu (ani není divu, pokud se s tou bývalou stále potkává). Ale lék je myslím v obou případech stejný: netlačit na pilu a dát tomu (jemu) ČAS.
Není tady
Bublino, mám to také tak, jsem hodně náladová, pořád hledám nějaký problémy, občas si zažárlim... Před časem to bylo fakt hodně špatný, byla jsem psychicky už úplně vydeptaná, pamatuju si, jak jsem nemohla ani usnout, pořád mě přepadaly hrozný úzkosti z toho, jak to všechno s přítelem špatně dopadne, jak mě určitě nemá rád, myslí na jiné apod.. Už to bylo tak blbý, že jsem s tím musela něco dělat a připadá mi, že ty by ses taky kvůli sobě mohla pokusit trochu změnit.. Mě pomohlo si prostě programově opakovat různý věci - prostě takový ty fráze jakože přítel je se mnou protože chce, s bejvalkou maj normální vztah, není žádnej důvod si myslet, že by se k sobě chtěli vrátit apod.. Chce to začít uvažovat jinak, neutápět se v těch úvahách, nerozvíjet teorie o možnejch problémech a tak.. S tím souvisí i to pozitivní myšlení, hezky se usmívat a být spokojená, jak píšou holky.. Na začátku to chce se k tomu trochu dokopat, nečekat, že taková nálada přijde sama... Jo a taky mi vždycky dost pomohlo, když jsem si o těch problémovejch věcech otevřeně popovídala s přítelem, vždycky mi k tomu řekl svý takovým způsobem, že jsem se uklidnila a věděla, že není co řešit.. a i to co mi řekl jsem si pak opakovala, když mě zase přepadl splín...
Není tady
zuzík22 napsal(a):
Bublino, mám to také tak, jsem hodně náladová, pořád hledám nějaký problémy, občas si zažárlim... Před časem to bylo fakt hodně špatný, byla jsem psychicky už úplně vydeptaná, pamatuju si, jak jsem nemohla ani usnout, pořád mě přepadaly hrozný úzkosti z toho, jak to všechno s přítelem špatně dopadne, jak mě určitě nemá rád, myslí na jiné apod.. Už to bylo tak blbý, že jsem s tím musela něco dělat a připadá mi, že ty by ses taky kvůli sobě mohla pokusit trochu změnit.. Mě pomohlo si prostě programově opakovat různý věci - prostě takový ty fráze jakože přítel je se mnou protože chce, s bejvalkou maj normální vztah, není žádnej důvod si myslet, že by se k sobě chtěli vrátit apod.. Chce to začít uvažovat jinak, neutápět se v těch úvahách, nerozvíjet teorie o možnejch problémech a tak.. S tím souvisí i to pozitivní myšlení, hezky se usmívat a být spokojená, jak píšou holky.. Na začátku to chce se k tomu trochu dokopat, nečekat, že taková nálada přijde sama... Jo a taky mi vždycky dost pomohlo, když jsem si o těch problémovejch věcech otevřeně popovídala s přítelem, vždycky mi k tomu řekl svý takovým způsobem, že jsem se uklidnila a věděla, že není co řešit.. a i to co mi řekl jsem si pak opakovala, když mě zase přepadl splín...
To je presne neco hodne podobneho co mam i ja. Prepadaji me takovy myslenky nejvic dopoledne v praci a pak priteli zbytecne volam a snazim se to s nim resit, co stejne nevyresim..
Nejvice resim nasi budoucnost. Vadi me ze je takovej soukromnik.. Treba dneska jsem se zminila, ze bych potrebovala nove repraky k pocitaci a muj pritel me rekl, ze on si taky bude kupovat nove tak jestli chci tak me proda ty jeho.. Prijde me to ze se na mne snazi vydelavat... ja bych nikdy neprodavala svemu priteli stary repraky..
Upravil(a) Bublina1 (12. 3. 2008 9:52)
Není tady
Bublina1 napsal(a):
Nejvice resim nasi budoucnost. Vadi me ze je takovej soukromnik.. Treba dneska jsem se zminila, ze bych potrebovala nove repraky k pocitaci a muj pritel me rekl, ze on si taky bude kupovat nove tak jestli chci tak me proda ty jeho.. Prijde me to ze se na mne snazi vydelavat... ja bych nikdy neprodavala svemu priteli stary repraky..
On ti je chce prodat??? tak to je teda drsné
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Bublina1 napsal(a):
On ti je chce prodat??? tak to je teda drsné
Jo rikal ze by me je prodal. A kdyz jsem se odmlcela, tak povida, ze je lepsi asi koupit novy repraky nez stary..
a takhle je to se vsim. Strasne me to trapi...
Není tady
mám jedny nepoužívané repráky k Pc, značky hyundai, kdyby jsi chtěla, jsou tvoje
kdyby mi přítel řekl, že mi něco prodá, tak bych mu to asi hodila na hlavu
Není tady
Kamčatka napsal(a):
mám jedny nepoužívané repráky k Pc, značky hyundai, kdyby jsi chtěla, jsou tvoje
kdyby mi přítel řekl, že mi něco prodá, tak bych mu to asi hodila na hlavu
Nevim, jak to mam resit. Ja vim, ze je to blby kdyz ti vlastni chlap chce prodavat veci..
Není tady
Nejde mi to do hlavy, celý ten váš vztah, jak ho popisuješ. Ale ten prodej mě opravdu dorazil, já bych ho kopla do zadku, promiň, že jsem tak drsná. Určitě máš na to, mít lepšího partnera
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Nejde mi to do hlavy, celý ten váš vztah, jak ho popisuješ. Ale ten prodej mě opravdu dorazil, já bych ho kopla do zadku, promiň, že jsem tak drsná. Určitě máš na to, mít lepšího partnera
Nevim jak na to vsechno reagovat. Byla jsem pres noc u nej a zapomnela jsem si u nej telefon. Ted jsem mu volala z pracovniho telefonu a on jeste kromne tech repraku si ze mne dela srandu ze prej me napise dneska smsku a jestli mu neodepisu, tak bude plakat.. proste si ze mne dela srandu..
Není tady
kalupinka má úplnou pravdu
Není tady
Najdi si partnera, ketrý tě bude milovat a vážit si tě. Ne takového, kterému jsi pro legraci.
Není tady
KALIK napsal(a):
kalupinka má úplnou pravdu
Kalik, co tim presne myslis??
Není tady
Jak jsi napsala, že ti chtěl prodat repráky, úplně mi to připomnělo mého bývalého přítele. Já už jsem si taky plánovala nějakou možnou budoucnost (ne že bych mu to říkala) ale on pravidelně říkal "ještě si chci hodně užívat" a občas udělal něco jako "nabídka prodeje starých repráků". Pak mě začal podvádět (no pak.. spíš jsem to po nějaké době zjistila). Prostě do mě nebyl zamilovaný tak jako já do něj (nebyl asi vůbec), ale rozejít se nechtěl, asi mu vyhovoval sex kdykoli se mu zachtělo. Naštěstí jsem se nakonec sebrala já a ukončila to. Teď už asi do někoho zamilovaný je, protože mi zrovna nedávno psal, že už by chtěl rodinu. Nevím, ale nějak si myslím, že když chlap nechce plánovat vůbec budoucnost, tak nechce plánovat s tebou, ale s někým jiným možná bude.
Není tady
Bublinko, neřeš a užívej si.
Jakmile chlap vidí nátlak, stahuje se. Nech ho, ať sám chce. Ty mu ani nedáš šanci chtít, páč ho tlačíš někam. Nech, aby společné bydlení bylo jeho rozhodnutí. Dělej přesně to co on, udělej se mu vzácnou, že okolo něho se ten svět netočí a že on dneska chce být s tebou? Prostě chceš jít za kamarádkou, dyk jste se tak už dlouho neviděli
Není tady
henrietta napsal(a):
Jak jsi napsala, že ti chtěl prodat repráky, úplně mi to připomnělo mého bývalého přítele. Já už jsem si taky plánovala nějakou možnou budoucnost (ne že bych mu to říkala) ale on pravidelně říkal "ještě si chci hodně užívat" a občas udělal něco jako "nabídka prodeje starých repráků". Pak mě začal podvádět (no pak.. spíš jsem to po nějaké době zjistila). Prostě do mě nebyl zamilovaný tak jako já do něj (nebyl asi vůbec), ale rozejít se nechtěl, asi mu vyhovoval sex kdykoli se mu zachtělo. Naštěstí jsem se nakonec sebrala já a ukončila to. Teď už asi do někoho zamilovaný je, protože mi zrovna nedávno psal, že už by chtěl rodinu. Nevím, ale nějak si myslím, že když chlap nechce plánovat vůbec budoucnost, tak nechce plánovat s tebou, ale s někým jiným možná bude.
To mi taky něco připomíná... Můj bejvalej mi zase nejdřív chtěl koupit mobil, aby mi mohl volat (to mohl i tak, pevnou jsme měli, ale on mě chtěl neustále kontrolovat a dennodenně mi vymývat mozek, jak jsem zjistila později, ale to je jiná věc. Byli jsme spolu v obchodě, kde mi jakože kupoval mobil, ó, jaké bylo mé překvapení, když jsme vyšli ven z obchodu a on řekl, že mi dá svůj starej a tenhle že je jeho... to bych i pochopila, kdyby to řekl na rovinu, ale nepochopila jsem, proč mě tak vodil za nos... byl to narcis a nesmírný egoista, vadilo mu dokonce i to, když mi máma koupila pěkný šaty, taky vybavení na sport kupoval nejdříve jakože nám oběma společně (nechtěla jsem to po něm), pak začal tvrdit, že já určitě tolik nebudu sportovat jako on a že mi koupí to nejlevnější a sobě to nejdražší ... všechno musel mít z principu dražší a lepší a když jsem já si náhodou pořídila něco pěknýho, tak byl viditelně naštvanej ... Bublino1, dej si na toho svýho bacha, já jsem v minulým vztahu prozřela až po několika letech... nemyslím si, že je normální prodávat partnerovi starou věc, kterou už nepotřebuji...
Není tady
Přesně jak píše Kalik, souhlasím s tím.. S těma reprákama - prostě ví, že si to k tobě může dovolit.. Přestaň ho tolik řešit, snaž se vtlouc si do hlavy, že tvůj život přece nestojí jenom na tomhle vztahu, pěstuj si kamarády, zájmy, práci a hlavně dobrou náladu... když se dostaneš do pohody a budeš vyrovnanější, myslím, že se tím hodně věcí změní.. Třeba i zjistíš, že ti tenhle člověk za to ani nestojí..
Není tady
zuzík22 napsal(a):
Přesně jak píše Kalik, souhlasím s tím.. S těma reprákama - prostě ví, že si to k tobě může dovolit.. Přestaň ho tolik řešit, snaž se vtlouc si do hlavy, že tvůj život přece nestojí jenom na tomhle vztahu, pěstuj si kamarády, zájmy, práci a hlavně dobrou náladu... když se dostaneš do pohody a budeš vyrovnanější, myslím, že se tím hodně věcí změní.. Třeba i zjistíš, že ti tenhle člověk za to ani nestojí..
Ja jsem s nim mluvila o tech reprakach a on rikal, ze si delal srandu a ze nemam vsechno brat tak vazne. Proste si zacal myslet, ze vsechno se toci jenom kvuli nemu.. a ze se taky kolem neho tocim.. je to spatny..
Není tady
Mam pocit, ze jsem uz prekrocila nejakou pomyslnou mez co se tyce doprosovani o neco a v lezeni do zadku.. Pritel me ted prerostl pres hlavu a nevim co ted s tim..
Není tady
Dyk už si dostala návod
Není tady