29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bublina1 napsal(a):
On je moc hodny do te doby, nez zacnu resit nas vztah a kombinovat budoucnost a delat nejaky plany.. v tu chvili me to prijde, ze "je jako zajic a ja po nem siju z brokovnice"..
Kdybych nemohla ve vztahu plánovat společnou dovolenou a další společné věci, nemohla bych v tom vztahu být. Ale ne každý to má stejně.
Není tady
Bublina1 napsal(a):
Kamčatka napsal(a):
Nikdy není pozdě
Mam strach, ze si nasel nejakou jinou a z nejakyho duvodu se se mnou jeste nechce rozejit, protoze je nekdy dost odmerenej..
To jako, z toho že je někdy odměřený, plyne, že má jinou?
Bublina1 napsal(a):
majkafa napsal(a):
Bublina1, jsi Martina1980, že jo? Proč psaní pod dvěma nicky?
Nebo se mýlím a podobnost je čistě náhodná?
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=28365&p=3
Příspěvek v 10:05Jsem Martina1980. Prominte ze jsem to nerekla hned. Odlogovala jsem se z pocitace a nejde me znovu prihlasit prestoze mam nove heslo. Tak jsem si musela udelat novy nick.
Moýžný problém je: změna hesla vyždauje následnou aktivaci, jinak se ti nepovede přihlásit. Aktivovat se dá tak, že klikneš na odkaz v mailu, který ti potvrdil změnu hesla.
ale kdyz si zakladas novy nick, tak si musis taky projit registracnim mailem...
Není tady
Bublino, na Tvém dotazu jsou krásně vidět rozdíly mezi ženským a mužským uvažováním.
Ty jako žena bys měla ráda jistotu a řešila budoucnost, on jako muž má rád volnost a nehodlá věnovat čas nějakým představám a úvahám. Jeho napadne jet na přehradu v sobotu ráno, tak vezme plavky, ručník, spacák a doufá, že bude někde v chatce volno. Ty když chceš na přehradu, sleduješ počasí, píšeš mail na ubytovatele, radíš se s ním, zda si vzít teplý svetr a po deseti kilometrech řekneš...zastav, já nemám opalovací krém...!
Určitě tady taky hraje roli jeho předchozí vztah. On si to možná neuvědomuje, jistě Ti nechce svým chováním ublížit, ale Ty se prostě zamýšlíš nad každou větou, která se Ti nezdá. Bublino, Ty si vyrábíš problém, který není! Rozumíte si, vyhovíte si, trávíte spolu fajn chvíle....kde ten problém je? Že je Ti x let a že x procent Tvých vrstevnic má děcko? Že spolu chodíte x měsíců a statisticky vzato byste měli být dál než u přespávání? Mezi námi, sedm měsíců a hned se sestěhovávat? Není to docela brzo? Vždyť se vídáte, kdy chcete, k čemu hned povinnosti se společným bydlením...?
Bublino, zkus se od přítele něco naučit. Třeba to, že mu řekneš...já se Ti rozhodla najednou odjet ke kámošce, neplánovaně, no, byly jsme na oslavě, a víš, že to bylo fajn? Vždyť Ty máš pravdu, život se má brát, jak je, jaképak plánování, máme přece kupu času, je třeba si něco užít, jo, Ty jsi u mě..? Jé, já dneska nepřijedu, já se teprve teď rozhodla, že tu zůstanu do zítra...! Že Ti to nevadí, viď?
Labilnější jedinec to asi pochopí jako útok na vztah, ale to ten Tvůj zřejmě není, a samozřejmě tohle, co píšu, je poněkud za vlasy přitažené, ale varuj se stereotypu, varuj se plánování, o které druhý nestojí, přijdeš možná o bezva kluka, který jen prostě nemůže za to, že mu biologické hodiny netikají. Jak Ti moudře tady kdosi napsal, neupínej se na tenhle vztah jako na alfu a omegu Tvé existence, neplánuj si mimino jako zlepšení vztahů mezi vámi dvěma, nediskutuj o budoucnu, mohl by to být monolog, zkrátka Bublino, neřeš, nepřepínej!
Samozřejmě Tě nenabádám k tomu, abys potlačovala to, co Ty chceš, aby ses mu přizpůsobovala a chodila s ním do čtyřicítky bez potomků a čekala, až se rozhoupe. /A on Ti pak řekne..už to nestojí zato!/
Chlapům na nás asi vadí ty naše typicky ženské vlastnosti. Oni za to nemůžou. Jsou prostě jiní...!
Upravil(a) kalupinka (10. 3. 2008 21:32)
Není tady
Jsou tady 2 možnosti---
bud je opravdu velice zklamaný z předchozího vztahu...a prostě má strach budoucnost plánovat--- docela to pocituji u sebe- přítel pořád plánuje a sní o naší budoucnosti a docela často o ní mluví...., a nebo je tady druhá možnost a to je opravdu ta,že jsi prostě jen převozník...... je to kruté,ale je to tak.. osobně bych se přikláněla k druhé variantě...můj manžel taky plánoval.... ale najednou přišla doba,kdy veškeré plány byly na houby-- společný dům ??? na co ?? nepotřebujeme...atd--- bylo to v době...kdy měl už milenku..prostě mě nechtěl a plánování ho nebavilo...
Co se mě týče,tak když přítel plánuje,tak jej velice ráda poslouchám, sice se držím při zemi a beru vše s rezervou,ale rozhodně nemám pocit,že bych to nechtela poslouchat.... takže obávám se,že Tvůj přítel tak nějak zatím o společné bud.s tebou nemá chut přemýšlet,protože prostě neví......
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
Ja vim, ale z nejakyho duvodu me to heslo v mailu nefunguje... uz jsem si zazadala asi o treti.. /
Není tady
Kalupinka: Určitě tady taky hraje roli jeho předchozí vztah. On si to možná neuvědomuje, jistě Ti nechce svým chováním ublížit, ale Ty se prostě zamýšlíš nad každou větou, která se Ti nezdá. Bublino, Ty si vyrábíš problém, který není! Rozumíte si, vyhovíte si, trávíte spolu fajn chvíle....kde ten problém je? Že je Ti x let a že x procent Tvých vrstevnic má děcko? Že spolu chodíte x měsíců a statisticky vzato byste měli být dál než u přespávání? Mezi námi, sedm měsíců a hned se sestěhovávat? Není to docela brzo? Vždyť se vídáte, kdy chcete, k čemu hned povinnosti se společným bydlením...?
Vcera jsem si sedla s kamaradkou na kafe - ona bydli take s mym pritelem ve stejnem dome a zrovna vcera se rozchazela po 2.5 rocnim vztahu se svym pritelem. Hodne jsme kecali - hlavne ona.. Kazdopadne me rekla par veci. Pry byl asi pred tremi tydny s ni v kuchyni a zminil se ze jsme nekde byli kde byla i jeho byvala.. Moje kamaradka se ho na ni zeptala a on ji povidal ze byli spolecne 3 roky (bydleli) a ze "to vis, po takove dlouhe dobe uz clovek planoval svatbu a tak".. Jednou jsem se ho na ni taky ptala, jak se rozesli.. On rikal, ze se nerozesli, ze se ona odstehovala.. Je to uz dva roky zpatky..
Takze myslim, ze presne v tomhle bude ten kamen urazu. Muj pritel je jinak hodny a zrovna pred chvili jsem od nej dostala smsku ze me posila pusinu.. Asi bych mela mozna zvolnit tempo.. nechat ho proste chvili byt, cim chce byt.. /
Upravil(a) Bublina1 (11. 3. 2008 9:45)
Není tady
To, co popisuješ v prvním příspěvku, je, jako bych to psala já! /plně jsem se v tom poznávala...V těch dalších už tak moc ne.
Kolik je tvému příteli roků?
U toho mého byl problém s věkem a s tím, že já už jsem byla tam,kam on asi dorazí až za pár let - obrazně řečeno. Nemá smysl tohle "hrotit". On musí dojít k tomu plánovaní společné budoucnosti sám. Bu´d počkáš, nebo budeš muset hledat jinde. Nějakým žadoněním, vyčítáním apod. dosáhneš jen toho, že se od tebe ještě více vzdálí!
I když tvůj poslední příspěvek staví vše do jiného světla, v jeho případě to nejspíš není věkem, ale tou špatnou zkušeností s minulým vztahem...asi se bojí, že se znovu spálí, to je to,jak říkal, že nechce nic plánovat,protože to nakonec nevyjde apod. Musí se z toho dostat, je to řekla bych jeho vlastní vnitřní boj, ty ho v tom můžeš maximálně podporovat, ale dospět k určitému postoji apod.musí sám. Taky je docela možné, že ještě není úplně venku z předchozího vztahu.
Upravil(a) Me (11. 3. 2008 10:01)
Není tady
Me napsal(a):
I když tvůj poslední příspěvek staví vše do jiného světla, v jeho případě to nejspíš není věkem, ale tou špatnou zkušeností s minulým vztahem...asi se bojí, že se znovu spálí, to je to,jak říkal, že nechce nic plánovat,protože to nakonec nevyjde apod. Musí se z toho dostat, je to řekla bych jeho vlastní vnitřní boj, ty ho v tom můžeš maximálně podporovat, ale dospět k určitému postoji apod.musí sám. Taky je docela možné, že ještě není úplně venku z předchozího vztahu.
Memu priteli je 29let. Po vcerejsim rozhovoru s tou kamoskou bych asi taky rekla, ze s tim ma spis co delat byvaly vztah. Je to ted jiz vice jak 2 roky zpatky co se rozesli.. Nutno jeste podotknout, ze cely dva roky byl sam a ja jsem jeho prvni dalsi "znamost" po tom rozchodu. Taky nutno rici, ze na nej nekdy docela tlacim s tou budoucnosti..
Není tady
Po tom co jsi napsala o rozhovoru s kamarádkou si myslím, že přítel se s předchozím vztahem ještě nevyrovnal.
Upravil(a) Kamčatka (11. 3. 2008 10:16)
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Po tom co jsi napsala o rozhovoru s kamarádkou si myslím, že přítel se s předchozím vztahem ještě nevyrovnal.
Myslite, ze ji porad jeste miluje?? Co s tim mam delat?? / Je pravda ze po tech 2 letech se spolecne jeste moc nebavi, coz je zvlastni a ona se moc nebavi ani se mnou.. Co s tim??
Není tady
Nemůžeš s tím dělat nic, bohužel. Buď svá, přestaň na něj naléhat a obrň se trpělivostí nebo najdi někoho, kdo bude stejně jako ty toužit po společné budoucnosti
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Nemůžeš s tím dělat nic, bohužel. Buď svá, přestaň na něj naléhat a obrň se trpělivostí nebo najdi někoho, kdo bude stejně jako ty toužit po společné budoucnosti
Jak jsme to rozebirali s kamoskou, tak jsme usoudili ze chlapy se z nepovedenyho vztahu leci mnohem dele nez zensky.. Ale je to uz 2 roky, co se rozesli.. / Proc teda radeji misto casu travenyho se mnou netravi cas u nich a nesnazi se zpravit, co se pokazilo?? Vzdyt ona byla doposud sama - az ted par tydnu ma nejakeho pritele..
Není tady
Nemůže se ta změna u něj (jak jsi psala, že má snad jinou) týkat toho, že ta jeho bejvalka byla sama a teď najednou někoho má? nesouvisí to spolu časově?
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Nemůže se ta změna u něj (jak jsi psala, že má snad jinou) týkat toho, že ta jeho bejvalka byla sama a teď najednou někoho má? nesouvisí to spolu časově?
Ne myslim, ze ne.. Poprve, kdyz jsme ji videli s jejim pritelem tak to bylo asi 3tydny zpatky a hned par dni na to jsme tam sli kamaradovi na narozeniny. Oni se spolecne moc nebavi.. ale nepripadalo me, ze by se pritel choval divne.. My k nim dost jezdime, protoze krome ni tam jeste bydli nasi spolecni 2 kamaradi. Vlastne i ja s pritelem jsem se seznamila v jejich dome..
Mozna jednou jsem si vsimla ale to uz je dlouho, kdyz jsme byli jednou vsichni spolecne v hospode, jak ji ohleduplne kupoval pivo a na mne malem zapomnel, ale to jsme spolu byli asi mesic.. asi to jsou jen domenky.. Jinak se ke mne i pred ni chova pekne.. drzi me za ruky i kdyz ona tam je a tak..
Není tady
Akorat mozna jedna vec.. V zari si kupovat novy laptop (chvili predtim nez jsme se dali dohromady) a tutiz si vsechny programy a vse musel nahrat znova.. Jako jedny z mala fotek si tam nahral i ty z jejich spolecne dovolene pred par lety na Malorce.. mel tam i dve fotky, kde byla uplne nahata.. - tohle vim kvuli tomu, ze jsem nedavno vsechny jeho fotky (jednu po druhe) prehravala do jineho pocitace (s jeho vedomim)..
Není tady
Stále více si myslím, že se s tím vztahem nevyrovnal a možná stále doufá, že se dají zpět dohromady.
Navíc, jak jsi psala minule ti řekl, že by sis snad měla najít někoho jiného - tohle by asi milující partner neměl říkat.
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Stále více si myslím, že se s tím vztahem nevyrovnal a možná stále doufá, že se dají zpět dohromady.
Navíc, jak jsi psala minule ti řekl, že by sis snad měla najít někoho jiného - tohle by asi milující partner neměl říkat.
Ja si to zacinam myslet taky, protoze to by i vysvetlovalo, proc si se mnou nic neplanuje.. Jenze co s tim mam delat.. Prece jen od toho rozchodu jsou to dva roky.. Je tezke se s nim rozejit, kdyz tohle nemam podlozene a mam ho rada.
Není tady
Tak tohle si musíš rozhodnout sama já vím, je to těžké. Když jsem měla kdysi problém, zda s partnerem být nebo ne, udělala jsem jednoduchou věc - napsala jsem na papír proč ano a proč ne, všechny důvody, jak to vidím já, proč s ním zůstat a proč od něj odejít. A podle toho co převažovalo jsem se rozhodla.
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Tak tohle si musíš rozhodnout sama
já vím, je to těžké. Když jsem měla kdysi problém, zda s partnerem být nebo ne, udělala jsem jednoduchou věc - napsala jsem na papír proč ano a proč ne, všechny důvody, jak to vidím já, proč s ním zůstat a proč od něj odejít. A podle toho co převažovalo jsem se rozhodla.
Nemam tomu dat jeste trochu casu?
Není tady
Bublina1 napsal(a):
vlcice_samotarka napsal(a):
Ja vim, ale z nejakyho duvodu me to heslo v mailu nefunguje... uz jsem si zazadala asi o treti..
/
Martino, cetla jsi ten mail az do konce? tam je totiz takova kouzelna veta
Pro změnu hesla klikněte na odkaz: http......
Není tady
Jsi s ním šťastná???
Není tady
To Bublina1 : vždyť s ním chodíš velmi krátkou dobu, co to je 7 měsíců. Nechej mu čas a pořád něco neplánuj. A nediv se mu, že myslí na svou bývalou lásku, asi ji hodně miloval. Kolik je takových příběhů, že se dva milovali, pak se z nějakého důvodu rozešli, ale stejně na sebe nemohli zapomenout, každý si pořídil novou rodinu a někdy až po letech se znovu potkali, buď jako rozvedení nebo ovdovělí a teprve se vzali. Láska je někdy velmi silná a první nenaplněné lásky bývají obzvlášť silné a dotyčný na ni v skrytu duše často myslí. S tím nic nenaděláš, musíš to mlčky přecházet, hlavně nic nehrotit, protože pak tě bude partner stále víc a víc srovnávat se svoji bývalou a bude se utvrzovat, že ji nesaháš ani po kotníky.
Nech tomu čas, ať pozná pořádně tebe a nesrovnává tě s bývalou. A na plánování společné budoucnosti opravdu potřebujete chodit aspoň 2 - 4 roky.
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Jsi s ním šťastná???
Jsem s nim stastna jen do te doby, dokud neresim nejake svoje problemy.. at uz je to budoucnost nebo nejake domenky..
Kdyz si to tak vsechno shrnu, tak jsem uz zarlila na jednu jeho spolubydlici, o ktere tu byla i diskuze.. potom jsem diskutovala o tom, ze si me pritel moc nevazi a prisla na to ze ani ja sebe si moc nevazim..
Potom jsme doma jednou neco slavili a pili jsme tvrdy alkohol a pak prisla nesmyslna moje hystericka hadka, rozbitej laptop, kterej me pozdeji stal potom plno penez protoze jsem kupovala novej.
A nakonec tato diskuze o jeho byvale pritelkyni o ktere vim, ze ji ma rad ale nevim do jake miry a nicim se temito predtuchami.. misto abych sla a zacala se starat spis sama o sebe nez o to, do koho jineho by muj pritel byl jeste eventuelne zamilovany..
Misto toho bych se mela postarat sama o sebe. Najit si jinou praci, ktera me bude bavit a poznam novy lidi.. Za 2 mesice mam technickou na motorku, ktera je momentalne v takovym stavu, ze na tu technickou sotva dojede, natoz aby prosla..
Mozna takovej clovek jako ja se neda ani milovat, kdyz porad neco resi..
Pritel me rekl, ze mam porad neco resim, porad mam spatnou naladu a predavam to i na nej. Mozna ma pravdu. Mozna proto i mysli na svou byvalou.. protoze me jeste nevydel se poradne smat... ;/
Upravil(a) Bublina1 (11. 3. 2008 11:34)
Není tady