Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 28. 3. 2008 15:46

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Re: Spolecna budoucnost??

Bubli, moc ti to prajem, dufam, ze ti to takto vydrzi. A keby priesiel zlom, PIIISSSS!!! pussa

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#402 30. 3. 2008 4:57

Bublina1
♥♥♥----

Me napsal(a):

venuše napsal(a):

To ses z te "lasky" vylecila dost brzo. Za tyden? Co bych za to dala, kdybych za tyden z toho byla venku. Ja se po rozchodu trapila pul roku, tak jsme se udobrili, ale ted je to zas na nic a ja se nedokazu rozejit, protoze vim, ze to zase neustojim...

Preju ti hodne stesti, at uz samotne nebo ve vztahu.

Víš co, každý/á to má jinak, já jsem také okamžitě po rozchodu prožívala euforii, a depka na mě přišla, až když ta počáteční euforie (radost ze svobody, klid-žádné hádky apod.) opadla. Ale Bublina třeba nebude mít depku vůbec a bude jen slavit, že se ho zbavila...

Nevim jak to popsat.. Neni to ani euforie, ze jsem konecne volna a svobodna.. Je me naopak trochu smutno ze samoty a sem tam nevim, co s volnymi vikendy, protoze vikendy jsem vzdycky travila s pritelem.. Ale neni to ani tak truchleni kvuli nemu, ale spis vseobecne..  Snazim se chodit hodne mezi kamarady a ven.. hlavne mezi lidi.. Dobry na tom je, ze nemam nejake tendence mu psat a nebo nedejboze volat.. to je dobry.

Jen tak me napadlo ze "clovek se nakonec musi naucit zit sam se sebou.. " kapitulation

Není tady

#403 30. 3. 2008 10:45

Me
♥♥♥♥♥♥-

Bublina1 napsal(a):

Nevim jak to popsat.. Neni to ani euforie, ze jsem konecne volna a svobodna.. Je me naopak trochu smutno ze samoty a sem tam nevim, co s volnymi vikendy, protoze vikendy jsem vzdycky travila s pritelem.. Ale neni to ani tak truchleni kvuli nemu, ale spis vseobecne..  Snazim se chodit hodne mezi kamarady a ven.. hlavne mezi lidi.. Dobry na tom je, ze nemam nejake tendence mu psat a nebo nedejboze volat.. to je dobry.

Tím jsem si prošla taky, hlavně co se týče těch víkendů jsem byla často úplně sama teba celý víkend, protože jsem prakticky poslední 2 roky trávila téměř každý víkend s ním a kamarádi/kamarádky mi tudíž přestali nabízet společné akce, když jsem je neustále odmítala a chtěla jsem být s ním. Teď se to už vylepšilo, obnovila jsem staré známosti, našla si pár nových a tak si o víkendu zajedu třeba zalyžovat s kámošem, na procházku s kámoškou, na kolo apod. Chce to čas, abys vyjela ze starých kolejí na najela do nových. Nejdůležitější je překonat tento "přechodný čas" po rozchodu, kdy se cítíš úplně vykořeněná, a najít si nový životní styl, který nebude závislý na partnerovi. Je dobře, že nemáš potřebu mu psát ani volat. Držím palce hjarta

Není tady

#404 30. 3. 2008 11:07

Opheliaa
♥♥♥♥---

Me napsal(a):

Tím jsem si prošla taky, hlavně co se týče těch víkendů jsem byla často úplně sama teba celý víkend, protože jsem prakticky poslední 2 roky trávila téměř každý víkend s ním a kamarádi/kamarádky mi tudíž přestali nabízet společné akce, když jsem je neustále odmítala a chtěla jsem být s ním. Teď se to už vylepšilo, obnovila jsem staré známosti, našla si pár nových a tak si o víkendu zajedu třeba zalyžovat s kámošem, na procházku s kámoškou, na kolo apod. Chce to čas, abys vyjela ze starých kolejí na najela do nových. Nejdůležitější je překonat tento "přechodný čas" po rozchodu, kdy se cítíš úplně vykořeněná, a najít si nový životní styl, který nebude závislý na partnerovi. Je dobře, že nemáš potřebu mu psát ani volat. Držím palce hjarta

Hm, to budu muset taky udělat, ač ještě stále ve vztahu jsem. Já jsem si prakticky hned po rozchodu s bejvalým našla jsoucího, a ty starý známosti jsem prostě neměla čas obnovit (taky se mnou mí staří přátelé, kterých nikdy moc nebylo, předstali počítat, když jsem o víkendech byla x let s bývalým, nejdřív jsem jezdila já za ním, pak on za mnou, pak jsem s ním dva roky bydlela na druhým konci republiky - s rozchodem jsem přišla o společné přátele - tedy původně přátele bývalého, které jsem přejala za vlastní - a s těmi starými je obtížné něco obnovovat, protože už jsme všichni v jiných životních fázích, nemáme čas, pracujeme, někteří doděláváme školu, někdo má manžela a děti, takže je opravdu nesnadný se vůbec někdy na chvilku sejít).

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#405 30. 3. 2008 13:25

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Takze. Pro vsechny holky z Brna a okoli, co nevedi, co s sebou o vikendech. Budem v kvetnu kazdy vikend delat vylety na kolech. (Cely duben jsem mimo CR). Detaily dam vedet pozdeji.

Není tady

#406 30. 3. 2008 13:38

Opheliaa
♥♥♥♥---

vlcice_samotarka napsal(a):

Takze. Pro vsechny holky z Brna a okoli, co nevedi, co s sebou o vikendech. Budem v kvetnu kazdy vikend delat vylety na kolech. (Cely duben jsem mimo CR). Detaily dam vedet pozdeji.

Jéé, Vlčice, jestli dám dohromady kolo, tak bych se ráda zúčastnila:-) (Ale kondici teda taky moc nemám..)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#407 30. 3. 2008 13:44

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

jedno kolo muzu pujcit. Kondice se ziskava casem, kdyz budes jezdit pravidelne ;-))

Není tady

#408 30. 3. 2008 13:52

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Takze zvu na pravou vlci skolu v prirode! A uplne zadara ;-)

Není tady

#409 15. 4. 2008 10:25

Bublina1
♥♥♥----

Ahojky, uz jsem tady dlouho nebyla hmm nakonec to dopadlo tak, ze jsem to zvladla.. Ted jsem fakt sama a uz jsem si trosku zvykla a nekdy vydrzim sama se sebou i pul dne.. :} ale neni to idealni.. zadny pritel na obzoru, nic na co by se clovek nejak tesil.. akorat stereotip v praci..

Není tady

#410 15. 4. 2008 10:33

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Bublina1 napsal(a):

Ahojky, uz jsem tady dlouho nebyla hmm nakonec to dopadlo tak, ze jsem to zvladla.. Ted jsem fakt sama a uz jsem si trosku zvykla a nekdy vydrzim sama se sebou i pul dne.. :} ale neni to idealni.. zadny pritel na obzoru, nic na co by se clovek nejak tesil.. akorat stereotip v praci..

Neboj Bubli, priatel sa objavi, ked bude ta spravna chvila. Tak co, vracias sa domov?

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#411 15. 4. 2008 12:06

Bublina1
♥♥♥----

tracy napsal(a):

Neboj Bubli, priatel sa objavi, ked bude ta spravna chvila. Tak co, vracias sa domov?

neutral Ja prave ani nevim, kdy se vracim domu.. hmm Premyslela jsem ze na jare a pak me napadlo odsud odjet uz ted v lete. Mam i pohovor na praci uz domluveny v CR, ale mela jsem ted tolik vydaju, ze me moc finance moc nedovoluji se vratit.. tak mam ted dylema.. vratit se ted v lete s pocitem ze jsem doma.. a nebo pockat do jara a vratit se domu s pocitem ze jsem doma a jeste s nejakym tim penizem v kapse, aby mel clovek na zacatek nez si najde praci.. Miliony do jara nenasetrim, ale aspon neco by se dalo..

Ja uz bych taky chtela nekoho potkat.. neutral Da se rict, ze ze svym ex pritelem vychazime dobre. Byla jsem u nej pro nejake veci a dokazali jsme si sednout a popit spolu kafe, pokecat, poprat peknej den a pak slusne odejit.. na zacatek super. Akorat v nedelu me volal trosku opili, ze byl nekde parit a jak se mam a ze on dobre, ze potkal plno novych lidi a zminil se pri tom trosku i o nejake zenske.. Ale to jsem vypustila protoze strizlivy by nezavolal.. cool
Jeste volal zrovna ve chvili kdyz jsem byla na navsteve u souseda, ktery se me schodou okolnosti libi, tak me to uz nesebralo.. va akorat u souseda nemam moc sanci, takze tak..

Nakonec se stejne musime naucit zit sami se sebou.. stolt ja uz vydrzim se sebou nekdy i celej den sama aniz bych si lezla na nervy... cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí