Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 3. 2008 12:59

Olynka
♥------

Arogantní nadřízený

Dobrý den, mám problém v práci a nevím, co s tím. Máme velmi arogantního puntičkářského nadřízeného. Každý den si najde svoji oběť a vozí se pak po ní celý den. Jelikož jsem v práci pracovně nejmladší a ještě ke všemu ženská, jsem jeho neustálým terčem já. Nedokáže připustit svoji chybu a když někdo nedej bože udělá chybu, je velmi nepříjemný, arogantní a dokonce i svými slovy člověka uráží. Zákazník je pro něj Pán Bůh, který má vždycky pravdu a už se stalo, že mě několikrát za chybu zákazníka náležitě sjel. Nepřišla jsem ani na to, jak před ním obhájit svoji pravdu, protože si vždycky něco najde, aby ten druhý z toho vyšel jako totální blbec. Prosím, poraďte mi, jak takovému člověku dát jasně, ale přitom šetrně najevo (jelikož je to můj nadřízený), že se mnou bude komunikovat slušně a nebude se po mě neustále vozit. Díky za každou sebemenší radu.

Není tady

#2 9. 3. 2008 15:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Arogantní nadřízený

Šéfovi se dost špatně říká, že nemá pravdu a Ty jo...
Pokud v tý práci chceš zůstat, nauč se to pouštět jedním uchem tam a druhým ven, souhlas se vším, co řekne, ale pak se stejně zařiď podle svýho. A hlavně si to neber osobně. Šéf má nějaký problém, který ale s Tebou nesouvisí.
Tím, že se mu budeš snažit vysvětlit že nemá pravdu, toho asi moc nedosáhneš.
Když tohle nezvládneš, zřejmě budeš muset z té práce odejít.

Není tady

#3 9. 3. 2008 15:22

Olynka
♥------

Já už si v podstatě novou práci hledám, ale jde to pomalu a tak tam budu muset ještě chvíli setrvat....tak mi jde hlavně o to, to tam ještě nějakou dobu bez úhony přežít :-)

Není tady

#4 9. 3. 2008 16:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych zkusila tu svoji "nevýhodu" a tu svoji slušnost obrátit proti němu - na cokoliv bych odpovídala: "Ano, pane vedoucí"... "Jistě, pane vedoucí"....a pracovala bych podle svojeho nejlepšího svědomí. Ono by mu to asi časem docvaklo že to ve skutečnosti myslím ironicky, ale co by mohl dělat když bych byla tak slušná?

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 11. 3. 2008 14:26

IlonaN
♥♥♥----

Tvůj šéf je v podstatě slaboch, který si kompenzuje svoje komplexy na ostatních... Protože sám je doma peskovaný svojí manželkou a potřebuje se někde vybít.. bohužel může, protože i přes tenhle jeho osobní komplex je dostatečně zdatný na to, aby mohl dělat šéfa..
Je to těžký, ale zkus na sobě pracovat - ignorovat jeho výpady na tvoji osobu a jeho výroky přecházet. Sama si musíš zhodnotit, jestli tě práce baví a  tvoji kolegové jsou v pohodě na tolik, že chceš zůstat v tomto zaměstnání...
A pamatuj: pokud šéf není přístupný pro diskusi a názory druhých, je to špatný šéf - a když se o to víc budeš snažit přesvědčit ho o svých názorech, které můžou být tisíckrát lepší než ty jeho, spíš se to otočí proti tobě.
Takže si mysli o pr... a dělej práci podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí.
Jak to píše Bety....

Není tady

#6 7. 5. 2010 15:11

truhlik
♥♥-----

jo máme v práci managera ,který si myslí ,že už je bůh a může všechno ..
rád se poslouchá a na myšlení tam je on ..
má pár vyvolených ti můžou využívat lepších výhod taky více peněz ...
taky si odnáší zboží ze skladu a dovoluje i svým kamarádíčkům si taky něco vybrat a on jim to potom
vynese ven ikdyž jsou všude samé kamery a chodit se má přes rám a ostrahu ..vedení to nevadí
hlavně když si neodnášejí všichni..
potom se můžou dělat inventůry.. a stále něco chybí ..
vždy říká to co se mu zrovna hodí ..
peníze počítá on vy si výplatu nespočítáte  to rozhoduje  on..
před pár dny zvedl výkonnostní normy dost drastickým způsobem takže už bude jen minimální mzda..
asi se chce zbavit zaměstnanců a vzít nové a vycvičit si je dle svého..
prostě dělá jen dusno v práci protože nic jiného asi neumí..
tak to chodí v AT Computers  Ostrava

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí