29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TAK VÁM VŠEM DĚKUJI.PŘIJELA JSEM VČERA Z HOR A BYLO TO SUPER A ZA TO VDĚČÍM VÁM,TAKŽE DÍKY:)
Není tady
Anetko, mám z tebe velikou radost. Jupíí!
No, vidíš, holka. Zvládla jsi to. A co bylo super? Jaké byly lyžovačky a co třída? Jak jsi trávila večery a co tě obohatilo? Vidíš. Člověk nemá vzdávat ani to, co se mu zdá předem ztracené. Jen tak dál! Věř si, troufej si. Neustupuj před svým strachem z lidí. Jsou i fajn lidi a mohou na první pohled budit strach. Nejsou všichni spolužáci a spolužačky zlí, viď?
Není tady
Nakonec mi všichni až do jednoho řekli, že mě neměli rádi, protože jsem byla na všechny moc hodná.
Není tady
Jo? Štvalo je, že jsi lepší a rozumnější? Zajímavé...
Není tady
Lepší? Kalupinko, děje se něco?
Ona se už předtím vnímala, než odjela, že je jiná, než spolužáci. Ona asi je rozumově vyspělejší. Neumí se zabývat hloupostmi, nehihňá se s holkama na WC, ona je kapku jiná. Ty děti to umějí vrátit i s úroky. Pomalu se bála do školy chodit. Cítila se sama. Musela najít hodně síly, než na hory vyjela. A našla ji. To je moc dobře. Kdyby se kupříkladu schovala za nemoc, teď by se jí vrátila vysmátá třída a ona by se jim ani o píď nepřiblížila a očekávala by je se strachem.
Díky majkafo, jsem na tom vpodstatě stejně.
Není tady
Kalupi, souhlasím, myslím, že Anetka je rozumově vyspělejší. Ale je proto lepší? Horší? "Jenom" jiná. My jiní to halt máme v životě těžší.
Já jsem taky ráda, žes to krásně zvládla a dokázala spolužákům ukázat i jinou Anetu.
Napíšeš něco i konkrétněji?:
Není tady
Děkuji za pochhvaly.Moc si toho cením.
Není tady