|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nicolas napsal(a):
shiden napsal(a):
Například stačí, abys ležel v posteli a dělal drobky... Už to chápeš? :-)
Jasně
, když miluješ není co řešit, zvlášť když je ta ženská s těmi drobky na tom podobně
Pak ho miluje ještě o to víc 

Není tady
Račice dračice napsal(a):
shiden napsal(a):
Kurňa jak to ti chlapi dělaj.
Já Ti to řeknu, umí dávat najevo city a nebojí se jich, nebojí se zklamání, tak jsou jim opětovány
A proč ten smích, že by závist![]()
......ne shidene, vše v dobrém, šak mě znáš
, vlastně neznáš
Já se už moc nebojím
a do stádia vyjadřování citů jsem neměl možnost se ještě dostat. Prostě mě berou jen jako fajn kamaráda, ale nic víc. Na druhou stranu poučil jsem se a jsem o to lepší, než kdyby to vyšlo na poprvé. A taky se mě líbí znění Nicolasova – Pandořina zákona: není nutné štěstí doshaovat skrze partnera. Tím se budu snažit řídit.
Nicolas napsal(a):
shiden napsal(a):
Nic dělat nemusí. Stačí jen být.
Ženy mají ten dar, že dokáží milovat muže i přes (a vlastně právě proto) jeho malé či velké nedostatky :-)))
Například stačí, abys ležel v posteli a dělal drobky... Už to chápeš? :-)
Dobře jdu si lehnout, jen aby mě tam nějaká našla…ale bez těch drobků, bordel v posteli nesnáším. 
shiden napsal(a):
shiden napsal(a):
Já Ti to řeknu, umí dávat najevo city a nebojí se jich, nebojí se zklamání, tak jsou jim opětovány
, vlastně neznáš
Já se už moc nebojím
a do stádia vyjadřování citů jsem neměl možnost se ještě dostat. Prostě mě berou jen jako fajn kamaráda, ale nic víc. Na druhou stranu poučil jsem se a jsem o to lepší, než kdyby to vyšlo na poprvé. A taky se mě líbí znění Nicolasova – Pandořina zákona: není nutné štěstí doshaovat skrze partnera. Tím se budu snažit řídit.
když tam nebude to slovíčko MOC , tak to bude ještě lepší 
viz. Nico-Pan zákon.....
a hlavně je to podstatou pro to, abys uměl a mohl mít a vytvořit plnohodnotný vztah ve dvou 

Není tady
shiden napsal(a):
, vlastně neznáš
Já se už moc nebojím
když tam nebude to slovíčko MOC , tak to bude ještě lepší
viz. Nico-Pan zákon.....a hlavně je to podstatou pro to, abys uměl a mohl mít a vytvořit plnohodnotný vztah ve dvou
Když já si to moc prakticky nedovedu představit, jaké to je být partner někoho. Ale o to je to na druhou stranu napínavější. 

shiden napsal(a):
...do stádia vyjadřování citů jsem neměl možnost se ještě dostat...
Jestli Ty nebudeš citově oploštělý, Shidene (jak tady před časem jedna z dam prohlásila o mně)...
Kurňa, mně se hrozně líbí to slovo: "oploštělý".... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
shiden napsal(a):
...do stádia vyjadřování citů jsem neměl možnost se ještě dostat...
Jestli Ty nebudeš citově oploštělý, Shidene (jak tady před časem jedna z dam prohlásila o mně)...
Kurňa, mně se hrozně líbí to slovo: "oploštělý"....
Jsem to napsal špatně - když ty city vyjádřím, tak ony většinou utečou
přesněji skončím jako fajn kamarád - nevhodný pro vztah.
Která dáma to byla? To slovo je velmi zajímavé. Chtělo by etymologický rozbor. 
P.S. Dnes mám dobrou náladu - bude sem-tam. 
Upravil(a) shiden (19. 3. 2008 15:38)

shiden napsal(a):
P.S. Dnes mám dobrou náladu - bude sem-tam.
Sem - tam? Tj. rukou dopředu - dozadu? 
Není tady
vazim si ho, protoze je proste chytry. Extremne a nadprumerne. Poradi si s kazdou situaci, je vynalezavy a pohotovy. A je mega dobry v posteli ;-)))
Není tady
Hezké odpoledne, nemiluji svoji partnerku, protože pro mě dělá něco dobrého.. Miluji ji, protože se tak stalo
A čeho si na ní vážím? Je slušný, rovný člověk a moc důležité pro mě je, že mi dává svobodu, podporuje mě a respektuje mě.. což jsou věci, kterým se od ní můžu učit..
Upravil(a) D. (19. 3. 2008 18:23)
Není tady
shiden napsal(a):
Nicolas napsal(a):
shiden napsal(a):
Nic dělat nemusí. Stačí jen být.
Ženy mají ten dar, že dokáží milovat muže i přes (a vlastně právě proto) jeho malé či velké nedostatky :-)))
Například stačí, abys ležel v posteli a dělal drobky... Už to chápeš? :-)Dobře jdu si lehnout, jen aby mě tam nějaká našla…ale bez těch drobků, bordel v posteli nesnáším.
No právě, dorbky v posteli nesnáší snad každý. A když pak ženská, co ráda spojuje tři své velké vášně dohromady (=chlap+postel+jídlo) naráží v životě jen na takové pragmaticky smýšlející jedince jako jsi Ty, tak pak dokáže ocenit na tom svém i takovou -pro Tebe- banalitu, že ony 3 vášně sdílí rád s ní. (A nedělá mu pak problém stáhnout prostěradlo z postele a vytřepat ho z balkonu.) Ti dva jsou zkrtka stejně naladěni v tom, že si umí užít společnou chvilku pohody, a OBA vypnou v hlavě to kolečko, které kontroluje jestli někde zrovna nedrobíme, nekrčíme nažehlené polštářky nebo nenecháváme vlasy na pelesti... A PŘESNĚ O TOM TO JE 
Není tady