|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vážím si svého partnera za to, že je první, kdo mi řekl, že si se mnou dokáže představit zbytek života:-))) Kdysi jsem totiž byla tak hrozná partnerka, že se to ani slovy popsat nedá
Ale nevím, zda bych neměnila, snad ne...snad si na jisté věci zvyknu...
Není tady
Tercilo, super téma. Takové povzbudivé. Nějak podobně jsem založila téma "zážitky z dětství",aby to tady trochu postřídalo slzyčky.
Tak pište kočky, to budu ráda číst.
Není tady
Jsem ráda, že je se mnou, i když mám špatnou náladu a všechno vidím pesimisticky, vážím si toho, že se o mě bojí a stará se, když je to potřeba, vážím si toho, že mě umí rozesmát, vážím si toho, že se umí přitulit... jen tak... bez nároku na pokračování, vážím si toho, že se mnou počítá do budoucna... a takhle bych mohla psát a psát a psát
Jo... jsem ještě malá žába, ale stejně je mi hezky
A vážím si toho, že po dvou letech na něm stále nacházím nové klady a nové důvody mé úcty k němu.
Není tady
Tak my jsme oba temperamentnější povahy, takže se u nás občas konala i poněkud Itálie,ale postupem času jsme si na sebe tak nějak udělali "řidičák",takže Itálie jsou čím dál řidší a řidší, vlastně teď už ani žádné nejsou.
Teď už vím,že to vždycky byla spíš jenom taková paličatost nás obou,protože stačilo jediné nepatrné gesto a oba jsme rádi ustoupili ze svých "pozic" a zase zavládlo "slunečno".
Stále víc si uvědomuju,že mám svého muže ráda proto,že byl vždy spolehlivý a dovedl se postarat o rodinu,nikdy mě nenechal "ve štychu",je na něj absolutní spolehnutí,má prostě takovou povahu.
Není vztahovačný,když se vlivem PMS změním občas v lítou saň,za ta léta už to zná a chápe mě. Naoplátku já zase toleruju jeho občasné "brblání" kvůli pro mě nepodstatným věcem.
Děti už se pomalu staví na vlastní nohy,necháváme jim prostor,ale vědí,že ta záchranná síť tady je.
A má mě rád a říká mi to i po těch dlouhých letech.
A chemie mezi námi kupodivu stále funguje.
A není ničí ŽM.
atd...
Když občas nakouknu na Psychologickou,o to víc si uvědomím,že to vůbec není samozřejmé a tak si jen potichu říkám,ať to tak vydrží co nejdýl...
Není tady

Mně nějak dost dobře nejdou oddělit ty dobré vlastnosti od těch...méně dobrých. Ale koncekoců, třeba se nakonec ukáže, že ty jeho méně dobré vlastnosti byly pro mě vlastně nejlepší. 
Pořadí není podle důležitosti:
Můj partner je pro mě docela okouzlující člověk. Prostě se mi pořád líbí.
Je s ním někdy dost velká legrace. I po tolika letech (známe se 16 let) mě stále něčím překvapuje, a vymýšlí ty svoje kravinky, aby mě pobavil, a já ochotně s ním hraji tu jeho "hru", což ho zpětně stimuluje k tomu, aby v tom pokračoval.
Ač o dost starší ode mě, duchem stále mladý a takový akční, neustále něco podniká, někam chodí, něco zařizuje, a to mě nutí nezakrnět a stačit jeho tempu.
Je zodpovědný. Někdy. 
Má silnou vůli. A dokáže dlouho dělat tisíc nepříjemných věcí, aby nakonec dosáhl něčeho velkého příjemného nebo hezkého. To já bych chtěla všechno hned.
Je precizní.
Nechybí mu v žádném případě sebevědomí.
Když si to tak po sobě čtu, tak ta "jedna půlka pravdy", tedy jen ty kladné vlastnosti, to zní fakt hezky. Ani se nedivím, že s ním jsem.
Upravil(a) Damila (10. 3. 2008 5:37)
Není tady
ráno k MDŽ velkou pusu, sms jak na mě myslí, ráno nám oběma uvaří kafe a umyje nádobí, když jdeme spát, chce se přitulit a když se dívám na tv, masíruje mi nožky:-) a krásně hladí po vlasech:-)
Není tady
Můžu s ním mluvit o čemkoliv. Má mě rád takovou, jaká jsem. Chová se ke mně hezky a s úctou. Záleží mu na mě. Můžu mu důvěřovat. Nestydím se před ním za své slabosti 
Není tady
mia napsal(a):
Když občas nakouknu na Psychologickou,o to víc si uvědomím,že to vůbec není samozřejmé a tak si jen potichu říkám,ať to tak vydrží co nejdýl...
Přesně tak já si to říkám. Než jsem objevila Babinet, tak jsem moc věcí považovala za samozřejmost a tady zjišťuji, že to tak není. Že si musíme vztahy pěstovat a vážit si toho. Že nic není samozřejmé, ale vyžaduje to péči, toleranci a umět tomu druhému dát najevo, že ho pořád máme rádi a záleží nám na něm. 
Není tady
Zvláštní, že zde nezaznělo (nebo jen špatně čtu?) ještě něco o sexu. Když už jsme tedy u toho, co pro nás partneři dělají dobrého. 
terezka007 napsal(a):
Můžu s ním mluvit o čemkoliv. Má mě rád takovou, jaká jsem. Chová se ke mně hezky a s úctou. Záleží mu na mě. Můžu mu důvěřovat. Nestydím se před ním za své slabosti
jednoduše se připojuji, byť na něj nemám oficiální papír.
Není tady
shiden: "Zvláštní, že zde nezaznělo (nebo jen špatně čtu?) ještě něco o sexu. Když už jsme tedy u toho, co pro nás partneři dělají dobrého.
"
Aspoň vidíš, na čem ženským u partnera záleží víc
. Nebude mi nic platné, když bude chhlap v posteli mistr a v běžném životě mě bude uzurpovat.
Není tady

Já mám svého partnera prostě ráda. ne za odměnu za něco, ale proto, že je takový, jaký je. Nic víc od něj nepotřebuji, ani nechci
Není tady
shiden napsal(a):
Zvláštní, že zde nezaznělo (nebo jen špatně čtu?) ještě něco o sexu. Když už jsme tedy u toho, co pro nás partneři dělají dobrého.
Všechno souvisí se vším. Asi špatně čteš, je to tam napsáno. Pokud si partneři vyhovují a rozumějí, tak sex k tomu neodmyslitelně patří. Nedovedu si představit, že by někdo ve dne byl ohleduplný, chápal mé potřeby, byl mi oporou a v noci se z něj stal sobec a uzurpátor.
Není tady
Kukačka napsal(a):
terezka007 napsal(a):
jednoduše se připojuji, byť na něj nemám oficiální papír.
Hm, to zní, jak papíry na auto nebo psa ... 
I ked som vela krat protivna a sama si to uvedomujem,dava mi 33 rokov najavo,ze ma ma rad.Myslim,ze bez toho by so mnou ani nevydrzal.A dnes ma pozval na obed do restiky,lebo zajtra mam 52 rokov.
Není tady
shiden napsal(a):
Hm, to zní, jak papíry na auto nebo psa ...
nebo taky na hlavu

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Že se mnou vydržel to, co si myslím, že by 43256378 chlapů nevydrželo.
Není tady
MILUJU NA NĚM ŽE Z NĚJ ZÁŘÍ SLUNÍČKO I KDYŽ JE VENKU HNUSNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ 
(A že mi včera řekl "Jsi nádherná", a to po pěti dnech neumých vlasů, nenamalování, s odřeným nosem od rýmy a česnekovým dechem-to jak jsem se snažila léčit.
)
Že mi trpělivě vysvětluje cokoliv, čemu já-ženská nerozumím, od PC přes fungování termostatu v autě až po principy finanční analýzy.
Že na mě bere ohled ve všem co dělá.
Že je to mazel

ŽE SNÍDÁ (příp. svačí, obědvá či večeří) V POSTELI STEJNĚ RÁD JAKO JÁ A DROBKY JSOU MU UKRADENÉ 
ŹE JE S NÍM TAKOVÁ POHODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
..19.3., po včerejší příhodě dodávám: Že se mě dokáže bez jediného zaváhání zastat a postavit se za mě 
Upravil(a) Jiněnka (19. 3. 2008 12:09)
Není tady

Holky, dumám tady, jak to krátce zformulovat. Miluju to, jak se snaží (po veeeliké krizi a teprve na druhý pokus) zlepšit hodně věcí ve svém přístupu k našemu vztahu, ikdyž je to pro něj určitě dost těžké. Miluju to, že v tom usílí vytrvává přes veškerá úskalí, která s sebou návrat přináší. Miluju to, že mi dává najevo svoji lásku (činy ne řečmi), že má o mne zájem a starost. 
Miluji to, že má smysl pro humor a jsem šťastná, že jsme po celou dobu, co se známe, skvělí kamarádi, kteří se vždycky mají čemu zasmát. Hrozně se mi líbí, když se ve vtipkování vzájemně doplňujeme a děti nám zdatně sekundují...... 

Často je u nás fakt sranda.
Obdivuji jeho radar na lidi.
Není tady
Proto že, je takový jaký je. Je to muj milenec a zároven taky nejlepší kamarád! S nim se nikdy nenudim a hlavně jsem ráda že ho mám 
Není tady
milujem na ňom že to nikdy nevzdáva /ani so mnou/
a
a je čestný
Není tady
Za to, že je
A za to, že mé chyby nazývá slabůstkami, které si prý zamiloval spolu se mnou..... 

Není tady
Kurňa jak to ti chlapi dělaj. 
shiden napsal(a):
Já Ti to řeknu, umí dávat najevo city a nebojí se jich, nebojí se zklamání, tak jsou jim opětovány 
A proč ten smích, že by závist
......ne shidene, vše v dobrém, šak mě znáš
, vlastně neznáš 
Upravil(a) Račice dračice (19. 3. 2008 14:03)

Není tady
shiden napsal(a):
Nic dělat nemusí. Stačí jen být.
Ženy mají ten dar, že dokáží milovat muže i přes (a vlastně právě proto) jeho malé či velké nedostatky :-)))
Například stačí, abys ležel v posteli a dělal drobky... Už to chápeš? :-)
Není tady