Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Souhlasíte s tím aby měli homosexuální páry právo adoptovat děti?

#376 21. 9. 2009 0:14

Lu*
♥♥-----

Re: Souhlasíte s tím aby měli homosexuální páry právo adoptovat děti?

Kdyz si vezmu, kolik je opustenych deti na celem svete, kolik je zneuzivanych a tyranych deti, co detem dokazi udelat jejich "milovani rodice", videli jste jiste sami v TV - strcit male trilete nozicky do varici vody, useknout je sekackou, nedat na dite pozor na jezdicich schodech nebo jako vcera, rovnou diteti ustrelit hlavu. Rodice jsou nezodpovedni a nedomysleji sve ciny. I proto jsem jednoznacne pro. Dite potrebuje zejmena lasku, moc lasky, domaci prostredi, svuj maly detsky svet, ktery mu pri nejlepsi vuli detsky domov neda.

Mam takovou profesi, ze se dostanu hodne mezi lidi, do rodin. Znam takove dvojice a jejich deti jsou skvele.Proste si s nekym udelaji dite a pak ziji s partnerem treba i v neregistrovanem partnerstvi,ale stastni. Znam i "utajene" homosexualy, kteri ziji v manzelstvi, ktere v podstate neplni svoji funkci a maji bokem to, co jim veli jejich srdce. Ale maji deti, ktere miluji a vychovavaji velmi dobre.

Naopak si myslim, ze jsme vsichni deti jedne planety a neomezovala bych adopce jen na vlastni zemi, ale pomohla detem z celeho sveta.

Jsem jednoznancne pro...

Není tady

#377 21. 9. 2009 6:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Je tu tolik normalnich bezdetnych paru (muz a zena), ktere leta cekaji na adopci...
Realita je taková, že právně volných dětí je minimum, na adopci i svěření do péče se čeká roky...

Jak kde - podle mých zkušeností je čekací doba na adopci kolem 2 let - na miminko. Starší děti "k dispozici" jsou, ale ty chce málokterý manželský pár. Myslím, že pro ty větší nebo handicapované by to mohla být velká šance.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#378 21. 9. 2009 9:36

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jak kde Heleno...nehledě na to že i dva roky jsou dost, kde žiju já, zdravé bílé dítě do 2 let, což už není mimino, 4 roky. Tohle ale není diskuse o adopcích, že...

Tercilo jasně že mě v první řadě štve ten náš systém smile ale otázka vlákna zněla jinak.

Pro dítě je hlavně nejdůležitější rodina, ale situace tady není taková, že jsou ústavy plné volných dětí, které žádáná heterosexuální rodina nechce...takže tohle u mě jako argument pro adopce homosexuálních párů neobstojí.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#379 21. 9. 2009 9:50

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

Za dnešní situace v tomto státě - nesouhlasím. Realita je taková, že právně volných dětí je minimum, na adopci i svěření do péče se čeká roky, kdyby k těm čekatelům přibyly ještě homosexuální páry, celou situaci to jen zhorší. Po reformě systému, kdy by i u nás byly děcáky jen přechodným řešením před umístěním dítěte do funkční rodiny, bych byla ochotná se bavit o tom, zda některé z těchto nových rodin nemůžou představovat i homosexuální páry.

to je ono..PRÁVNĚ VOLNÉ..je bohužel smutné, že se za zájem rodiče považuje jedna pohlednice k Vánocům

nebýt toho, je volných dětí k adopci víc

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#380 21. 9. 2009 12:24

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

A už jsme zase u toho...kde je chyba...no přece v zákonech ! Probnoha, kdy se začne někdo starat také o problémy společnosti a potřeb obyvatel a nejen o své nanažrané krky, milenky, osobní prospěchy, tunelování a pod. Tato garnitura na nas - normální lidi s.re z vysoka ! Oni jsou zajištěni na generace a po nich třeba potopa...to se tu zbytečně projevujeme grater, na nás nikdo nedá......a je úplně jedno, jaký má kdo názor.

Není tady

#381 21. 9. 2009 13:23

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jedním slovem: NE!!!!

Není tady

#382 21. 9. 2009 17:11

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Káčo, a proč ne? Jedno slovo moc na diskuzi nestačí. Docela by mě zajímal tvůj názor, protože já jsem taky proti (proč, to jsem tu už napsala) a ti co jsou pro, jsou oproti nám v přesile. Takže bych ráda slyšela i podobný názor, jako mám já. Jeňýk už se tady na to asi vyprdnul.

Jinak pochybuju, že by se homosexuální páry hrnuly do adoptování postižených, černých a podobně nechtěných dětí v děcáku...Určitě by chtěli zdravé a sobě podobné dítě, jako asi skoro každý pár čekající na dítě.

Jinak na internetu jsem četla hodně názorů gayů, kteří jsou sami proti adopci homosexuálními páry. Viz rozhovor:
http://www.super.cz/svet-celebrit/rozho … tydim.html

A ještě by mě zajímalo, jestli by vám osobně nevadilo, kdyby vás vychovával homosexuální pár. Já si to teda dost nedokážu představit... I když by to třeba v té "rodině" klapalo, okolí by se nemuselo chovat moc tolerantně. Prostě adopce homosexuálním párem podle mě nese už od začátku hodně rizik, že to nebude bezproblémové.

Upravil(a) Sakura (21. 9. 2009 17:40)

Není tady

#383 21. 9. 2009 17:29

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Jedním slovem: ANO!!!!
viz.důvody, které tu byly už mnohokrát uvedeny..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#384 21. 9. 2009 18:38

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Sakura napsal(a):

A ještě by mě zajímalo, jestli by vám osobně nevadilo, kdyby vás vychovával homosexuální pár. Já si to teda dost nedokážu představit... I když by to třeba v té "rodině" klapalo, okolí by se nemuselo chovat moc tolerantně. Prostě adopce homosexuálním párem podle mě nese už od začátku hodně rizik, že to nebude bezproblémové.

Nevadilo. Milionkrát míň než nemít rodinu žádnou, být sama a žít v děcáku - nic nemůže být horšího.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#385 22. 9. 2009 8:45

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

LENNNA napsal(a):

Sakura napsal(a):

Nevadilo. Milionkrát míň než nemít rodinu žádnou, být sama a žít v děcáku - nic nemůže být horšího.

mě by to taky nevadilo, 100x lepší než dětský domov.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#386 22. 9. 2009 9:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jestli by vám osobně nevadilo, kdyby vás vychovával homosexuální pár
Horší než domov to být nemůže. Není rozdíl v tom, jestli ti říkají "parchant z děcáku" nebo "parchant od teploušů", ale v tom, že ten druhý má domov, kde mu utřou slzičky a vysvětlí situaci....

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#387 22. 9. 2009 9:38

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

No mnoho dětí z děcáku by to asi bralo, lepší než výt v děcáku, to ano, ale okolí jim to může dávat dost zežrat a to také není med. Navíc vztahy homosexuálů jsou dost nestabilní.

Upravil(a) Sakura (22. 9. 2009 9:39)

Není tady

#388 22. 9. 2009 10:03

javena
♥♥♥♥♥♥-

Vztahy jako takové jsou nestabilní, na orientaci nezáleží. Vedle v baráku bydlí lesbičky a jsou spolu dýl, než jsme to táhli my s bejvalým. big_smile
Podívej, dřív se koukalo skrz prsty na děti svobodných matek - a dnes. Půlka dětí se rodí nesezdaným párům.
Je to o toleranci.
Cokoli odlišného pryč - taková společnost mě dost děsí. sad Nechtěla bych být její součástí. Jednou můžu přijít o nohu a budu jiná...

Není tady

#389 22. 9. 2009 12:00

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Nevadilo by mi to. Mám jednoho spolužáka, který jako MUDr. pracuje ve fakultní nemocnici, vychovaly ho dvě "maminky" a myslím, že to na něm nenechalo žádné následky. Teď jeho syn má víc babiček a jsou všichni v pohodě. A podotýkám, že bydlíme v okrajové části města, prakticky na vesnici, a nikdy na ně nikdo neukazoval, neposmíval se. Já bych s tím problém neměla.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#390 22. 9. 2009 12:20

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Sakura napsal(a):

No mnoho dětí z děcáku by to asi bralo, lepší než výt v děcáku, to ano, ale okolí jim to může dávat dost zežrat a to také není med. Navíc vztahy homosexuálů jsou dost nestabilní.

Sakuro, okolí dává sežrat takových věcí i hetero lidem, že si nevybereš... to pro mě není moc argument. Okolí si najde vždy něco, když bude chtít. Anebo také nic, záleží jaké má člověk okolí.
A že jsou vztahy homosexuálů dost nestabilní? To řekni třeba Vítkovi a Sidovskému wink  Ti co hledají nebo nejsou případ jako ti dva zmíňění, tak ti asi nebudou si žádat o dítě.

Není tady

#391 22. 9. 2009 13:54

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Mám dojem, že právě "takové" páry jsou dávány za vzor,že nejsou  promiskuitní, nemám na mysli nějakého homouše z nádru, co spává pod vlakem. O takových není řeč, protože takový by dítě ani nechtěl....

Není tady

#392 23. 9. 2009 10:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ronja napsal(a):

Jak kde Heleno...nehledě na to že i dva roky jsou dost, kde žiju já, zdravé bílé dítě do 2 let, což už není mimino, 4 roky. Tohle ale není diskuse o adopcích, že...

Tercilo jasně že mě v první řadě štve ten náš systém smile ale otázka vlákna zněla jinak.

Pro dítě je hlavně nejdůležitější rodina, ale situace tady není taková, že jsou ústavy plné volných dětí, které žádáná heterosexuální rodina nechce...takže tohle u mě jako argument pro adopce homosexuálních párů neobstojí.

Sú... ale sú to deti z pohľadu potenciálnych rodičov "nežiadúce"... postihnuté, vývojovo zaostalé, rasovo nevyhovujúce... yikes Tie by boli asi vďačné za homosexuálnych rodičov - otázka je, či by bol o ne záujem.

Upravil(a) Selima (23. 9. 2009 10:14)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#393 23. 9. 2009 12:35

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jasně Seli, souhlasím, nevyjádřila jsem se přesně. Právně volné děti jsou, ale to jsou děti téměř neumístitelné. Stačí mrknout na stránky FODu. Nevím, kolik homosexuálních párů by se hrnulo do adopce dítěte s kombinovaným mentálním a tělesným postižením, s ústavní deprivací apod.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#394 23. 9. 2009 18:50

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

sakuro, tys dělala nějaký průzkum ohledně promiskuity homosexuálů? někteří jsou promiskuitní, někteří ne. kolik jich znáš osobně?

Není tady

#395 28. 9. 2009 14:36

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

mirko, ano, osobne jich znam nekolik. A vim, jaky styl zivota ziji. Jeden napriklad kazdy tyden o vikendu vyrazi obrazet gay bary a hleda nove objevy na jednu noc ci vic, i kdyz ma krom toho i staleho pritele. Rozhodne neznam zadneho homosexuala, ktery by mel dlouholety stabilni vztah, tedy vhodne prostredi pro dite. Ale verim, ze i takovi se najdou.

A ze jsou homosexualove vseobecne vice promiskuitni, nez heterosexualove, je uz dlouho provereny fakt. Take proto patri k rizikovym skupinam s vysokym vyskytem pozitivnich virem HIV.

Není tady

#396 28. 9. 2009 20:36

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Sakuro, při vší úctě k tobě, tady nemáme na mysli homosexuály - feťáky, bezdomovce, promiskuitní, co nemají domov, práci, peníze a pod. - ti zcela jistě nebudou mít zájem o adopci a výchovu dítěte. Ti často nezvládají výchovu ani tu  svoji.....

Není tady

#397 29. 9. 2009 9:20

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Aneri, ale ti homosexualove, co ja znam, preci nejsou fetaci ani bezdomovci, prosim te, skoro jsem se urazila, ze si myslis, ze se s takovymi lidmi stykam. Ten promiskutni homosexual, o kterem jsem mluvila, je vysokoskolsky profesor - zubar, tedy vzdelany clovek a od hnusnych fetaku ma teda hodne daleko. Presto ale o vikendech vyrazi hledat poteseni...

Není tady

#398 29. 9. 2009 9:50

javena
♥♥♥♥♥♥-

No ale to jistě není jediný zadaný zubař který hledá v baru potěšení. wink I když jeden vejde do gay baru a druhý do baru, kde klofne nějakou kalupinku, co mu dá zapomenout, jak blbě se oženil, nebere jim to přece právo na děti, ne? Nebo myslíš, že je zubař heterák napřed utopí, aby mu to nebylo blbý, že se vychrupne s někým jiným než s jejich matkou? Vždyť jsou tady toho plný vlákna, holky co mají děti a jejich muži, co mají milenky... Nevidím v tom rozdíl.

Není tady

#399 29. 9. 2009 18:02

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

No, je to o lidech, ne o homosexuálech. Pokud je někdo promiskuitní, je jedno, k čemu má blíž. Mě by třeba nenapadlo vymetat bary a to jsem každý večer sama. A ten zubař se mi nezdá být zcela normální, když se těší každý večer z jiných intimností a je jedno, jakou má školu. Vysoká škola a titul je jen informační, že někdo absolvoval nějakou školu, to nemá s inteligencí dle mého názoru vůbec nic společného. Já znám mnoho blbů s titulama, až je to k zoufání ! Tituk nic nezaručuje!

Není tady

#400 30. 9. 2009 4:27

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Nerikam, ze je chytry nebo inteligetni, ale zije normalni zivot jako my, ma dobrou praci. Chtela jsem uvedenim jeho povolani rict, ze se rozhodne nevali nekde na nadrazi ve spine s injekcni strikackou v ruce. Nicmene libido a inteligenci bych dohromady nedavala. To, ze nekdo ma rad sex a hodne ho potrebuje, preci neznamena, ze je hloupy.  Jenom proste potrebuje sex s hodne ruznymi lidmi, coz na druhou stranu, normalni heterosexualni muz taky. A presto patri do rizikove (promiskutni) skupiny pouze homosexualove, a ne vsichni chlapove obecne...

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Souhlasíte s tím aby měli homosexuální páry právo adoptovat děti?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí