|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vzpomínáte co říkal president Klaus když naši homosexuální spoluobčané chtěli registrované partnerství? Tehdy tomu chtěl zabránit a tvrdil že je to jen začátek, na jehož konci bude požadavek na adopci dětí....... uplynuly necelé dva roky a pravda se opět ukazuje.
http://zpravy.idnes.cz/analyza-cesko-di … domaci_adb
Přiznávám že tehdy jsem i já neviděl nic špatnýho na tom aby si mohli homosexuálové svoje svazky úředně potvrdit. Nějak se mi nechtělo věřit že by měli tu drzost požadovat adopci dětí.........
Co vy na to? 
Není tady
Jeňýku , především aktivita ministryně Džamily je ostudná. Kurnik, do čeho rýpne, to začne zavánět. Chybí tomu zdravý rozum. Ohledně adopce. Je to složitá věc pro odborníky a já k tomu můžu říct slovo jen sama za sebe. Nesouhlasím.
Upravil(a) PavlaH (9. 3. 2008 15:58)
Není tady

Jednoznačně bych schválila homosexuálním párům adopci.
Přeji všem dětem, aby mohly vyrůstat mezi milujícími lidmi, a je jedno, jakého budou pohlaví.
Dnes už snad nikdo nepochybuje o tom, že homosexualita se nedá zdědit, ani "okoukat" ve výchově, tak proč se nad tím nějak pozastavovat?
Proč se o tom vůbec musí diskutovat? Proč by homosexuální páry NEMĚLY adoptovat nebo rodit děti? Existuje nějaký důvod?
Není tady
Vždyť máme tolik rozvedených rodin, kde je na děti chudák uštvaná matka, otec nejeví o výchovu zájem. Proč by nemohly rodiče zastat fungující páry? Jen by zatím asi děti zkusily od spolužáků.
Není tady
Taky by mě zajímal jeden jediný důvod, proč by na to právo mít neměly...
Upravil(a) surikata (7. 3. 2008 21:56)
Jednoznačně ANO, dítě potřebuje lásku, oporu a důvěru, nikde není psáno, že dítě potřebuje při výchově muže a ženu.
Paní mynistryně stála za prd už jako psychiatr 
Není tady
Damila napsal(a):
Dnes už snad nikdo nepochybuje o tom, že homosexualita se nedá zdědit, ani "okoukat" ve výchově, tak proč se nad tím nějak pozastavovat?
Damilo, to já si taky naivně myslela. Vyvedl mě nedávno z omylu kamarád, o kterém jsem si myslela, že má všech pět pohromadě. Ale poté, co zakázal synovi chodit na krasobruslení s tím, že je to tam samej "homouš" a kdoví, co by tam pochytil, jsem svoje mínění přehodnotila... 
Upravil(a) surikata (7. 3. 2008 22:06)

surikata napsal(a):
Damila napsal(a):
Damilo, to já si taky naivně myslela. Vyvedl mě nedávno z omylu kamarád, o kterém jsem si myslela, že má všech pět pohromadě. Ale poté, co zakázal synovi chodit na krasobruslení s tím, že je to tam samej "
" a kdoví, co by tam pochytil, jsem svoje mínění přehodnotila...
Ó, chudáček.
Ono to vůbec nebude o inteligenci. Je to o lidské hodnotě a toleranci, empatii...
Není tady
Damilo, máš naprostou pravdu!
Jeňýku, co je podle tebe vlastně drzost? To, že touží po dětech? Nebo to, že jsou ochotni dát domov a lásku dítěti, které by jinak prožilo dětství v ústavu? To je opravdu do nebe volající!
Ano, souhlasim. Ziji v zemi, kde mnoho takovych rodin vidim --myslim tim, 2 zeny + ditko, 2 muzi + ditko a nepripadne mi na tom nic divneho. Kolikrat mi pripadaji normalnejsi, "zdravejsi" a funkcnejsi nez nektere "normalni" rodiny.
Není tady
Damila napsal(a):
Proč se o tom vůbec musí diskutovat? Proč by homosexuální páry NEMĚLY adoptovat nebo rodit děti? Existuje nějaký důvod?
Ano, až si dva homosexuální muži SPOLU zplodí a porodí dítě nechť ho s láskou vychovávají. Velmi rád je v tom podpořím. To samý platí o dvou ženách.
surikata napsal(a):
Jeňýku, co je podle tebe vlastně drzost? To, že touží po dětech? Nebo to, že jsou ochotni dát domov a lásku dítěti, které by jinak prožilo dětství v ústavu? To je opravdu do nebe volající!
Co je podle mě drzost? Ta neustálá touha těchto a nejenom těchto lidí stále se snažit nějak předělávat přírodu a bojovat proti ní. Já jim neupírám právo na existenci nebo na registrovaný partnerství. To vše je v pořádku a pokud do těchto svazků dobrovolně vstoupí tak je to jejich volba!
Nechci se ale dožít toho aby se stalo běžnou normou to že si dva pánové usmyslí že by bylo prima si pořídit dítě, tak si ho jednoduše zajdou
"koupit" kamsi do ústavu. Jakým právem chcete dítě nutit vyrůstat s dvěma tatínkama nebo dvěma maminkama? Ano, ústavy nebo kojeňáky nic veselýho nejsou ale přesto jsou přirozenější než homosexuální rodiče.
Samozřejmě jiná situace je když někdo má děti ze svého předešlého svazku a po letech "zjistí" že mu vyhovují partneři stejného pohlaví. V tomhle případě se ale stále jedná o PRÁVOPLATNÉHO rodiče nikoliv adoptivního.
Copak by jste říkali na to kdyby pedofilové přišli s tím že chtějí uzákonit možnost pohlavního styku s dětma ve věku od tří let? Není ono to teď taky omezující tyhlety zákony který jim to zakazujou? Dítě si přece časem zvykne a třeba se mu to bude i líbit. 
Upravil(a) Jeňýk (7. 3. 2008 22:34)
Není tady
Jéňo, ty jsi vůl....skákni se do nekterého z těch ústavů podívat a možná, že tě taky napadne, že lepší jakákoli rodina, než ústav.
Máme tam umístěnejch 20 000 dětí....dost pro každého žadatele.
Anebo se zeptej Tetymámy, co ona na to - kompetentnější názor než ten její tady sotva může zaznít.
Není tady
A jakým právem bys to chtěl ty někomu zakazovat?
A co se týče pedofilů, tos krapet ujel, nezdá se ti?? Vztah homosexuála a pedofila k dítěti je (aspoň pokud já vím) diametrálně odlišný. Ale proč to nepoužít jako pádný argument, že... i když mícháš hrušky a jablkama...
A jestli si myslíš, že studenej ústavní odchov je pro dítě lepší než rodina, třeba z dvou jedinců stejného pohlaví, ale schopná vytvořit pro dítě potřebné zázemí, tak to je tvůj názor. Ale pochybuju, že děti z těch ústavů by s ním souhlasily.
Zkus si třeba představit, že tvoje dítě bude patřit k téhle menšině. Najde si partnera a prostě začne toužit po dítěti. Řekneš mu to, cos napsal tady?
Hm..., tak to, co jsem ti hlavně chtěla říct, řekla lapidárně lupina první větou. Líp to nesvedu. Dobrou noc.
Jojo dětský domovy a kojeňáky jsou prima věc......... to sem chtěl timhle tématem přesně říct. 
surikata napsal(a):
A jakým právem bys to chtěl ty někomu zakazovat?
Budeš se divit ale obyčejným právem přírody či jak to mám blbě napsat. Až bude běžné že dva jedinci stejného pohlaví budou plodit děti tak nic namítat nebudu.
surikata napsal(a):
A co se týče pedofilů, tos krapet ujel, nezdá se ti?? Vztah homosexuála a pedofila k dítěti je (aspoň pokud já vím) diametrálně odlišný. Ale proč to nepoužít jako pádný argument, že... i když mícháš hrušky a jablkama...
Proč myslíš že vztah homosexuála a pedofila k dítěti je diametrálně odlišný? Pedofilové mají z 90% velice rádi děti a jsou to ti poslední lidé kteří by jim chtěli ublížit. Divný co? Pouze u malého procenta z nich se to zvrhne v nějakou sexuální agresi.Jakej je podle tebe rozdíl mezi pedofilem a homosexuálem? Myslim že to jsou naprosto stejní lidé jako my pouze s drobnou odchylkou od takzvaného normálu. Jedněm se líbí stejnopohlavní lidé a druhým děti. V čem je rozdíl? Buď ráda že tady nedávám jako příklad třeba nekrofily..... to je vlastně taky jen drobná odchylka od normálu.
surikata napsal(a):
Zkus si třeba představit, že tvoje dítě bude patřit k téhle menšině. Najde si partnera a prostě začne toužit po dítěti. Řekneš mu to, cos napsal tady?
Tím si buď jistá. Nechápu proč bych měl svoje dítě vychovávat k tomu že lze roztočit zeměkouli na druhou stranu nebo že chlap s chlapem mohou mít děti.
lupina montana napsal(a):
Máme tam umístěnejch 20 000 dětí....dost pro každého žadatele.
Hm, takže je budeme rozdávat každýmu kdo si řekne....... jen nechápu proč ne těm pedofilům. Jakým právem na ně zapomínáte? 
Není tady
Na "obyčejný práva přírody" bych se moc neodvolávala. Měli jsme například morčí mimino, který úspěšně vychovali dva samečci - teda, nesexovali spolu, nicméně z hlediska morčat se jednalo o naprosto nestandardní situaci, protože v literatuře se uvádí, že morčecí samečci toho nejsou schopni, ba dokonce, že jsou svým dětičkám nebezpeční (tak nějak mi to cosi připomnělo ).Možná bylo dobře, že jsme je chovali u nás v terárku, protože doma v Peru by se na ně vrhli morčí konzervativci, vysvětlili by jim, že jednají absolutně proti veškeré morčecí morálce, zvyklostem i proti přírodě a mimino by umřelo.....
A když tak o tom přemítám, nemůžu si nějak vzpomenout na nic, co by nám matka příroda přiřkla jako "přirozené právo" 
Není tady

Jeňýku,
překvapuje mě, že si troufáš tvrdit, jak to příroda myslela, a co je "správné" a co nikoliv.
Píšeš o tom, že až si homosexuálové budou moci pořídit VLASTNÍ děti, pak ať si je vychovávají.
Můžu Tě ujistit, že ta doba není daleko.
Přijde Ti stejně nemorální, když heterosexuální pár vychovává nevlastní dítě?
A co děti z IVF? To je přece taky proti přírodě. To Tě nijak nepobuřuje?
A co umělé jídlo, které jíme, otrávený vzduch, který dýcháme...to vše je "nepřirozené". A mohli bychom jít do dalších absurdností.
Přirozená je jen láska. Jakékoliv činy konané z lásky a s láskou, jsou přirozené a krásné.
(To mluvím o skutečné lásce, nikoliv majetnickosti, závislosti, strachu, chtíči...které jsou s láskou často spojovány)
Upravil(a) Damila (8. 3. 2008 5:29)
Není tady
Tak jsem to přečetl, u mě je to tak 50% na 50%. Spíše mě hned napadlo co se asi bude dít, když dva hoši budou vychovávat dítko a toto dítko začne chodit do školy. Dovedu si představit to peklo, které může zažívat, až se to spolužáci dozví.
Není tady

Proč se všichni bojí, co bude říkat okolí?
Vyprdněte se na okolí.
Člověk bez ruky se taky musí vypořádat se svou odlišností, a přesto mu nikdo (tedy většina) neodmítá právo na existenci.
Není tady
souhlasím
Není tady
"Jakej je podle tebe rozdíl mezi pedofilem a homosexuálem? Myslim že to jsou naprosto stejní lidé jako my pouze s drobnou odchylkou od takzvaného normálu. Jedněm se líbí stejnopohlavní lidé a druhým děti. "
Jeňýku a není náhodou rozdíl v tom, že dva homosexuálové jsou dva dospělí svéprávní lidé, kteří se dobrovolně rozhodnou, že spolu budou žít?
Kdežto v případě pedofila tohle nikdy platit nemůže. 
Není tady
No já osobně si nikdy nezvyknu na homosexualita=normální.Normální to prostě není,je to jen jiný.Ale myslím si že pár stejného pohlaví může vychovat dítě daleko líp než "normální pár",jen by mně zajímalo komu bude říkat táto a komu mámo,jestli nebude pak mít nějaký trauma ve školce nebo škole až se mu budou ostatní děti posmívat.Když je dítko malé tak si nemůže vybrat jestli chce do homosexuální rodiny,aby té rodině to pak nakonec nevyčítalo,no nevím nevím...Ale proti registr.partnerství nic nemám.

Není tady
Damila napsal(a):
Jeňýku,
Přijde Ti stejně nemorální, když heterosexuální pár vychovává nevlastní dítě?
A co děti z IVF? To je přece taky proti přírodě. To Tě nijak nepobuřuje?
A co umělé jídlo, které jíme, otrávený vzduch, který dýcháme...to vše je "nepřirozené". A mohli bychom jít do dalších absurdností.
A víš že "pobuřuje"?
Vem si jako příklad to umělý jídlo. Takovou dobu to trvalo a spoustu peněz to stálo a stojí aby člověk vymyslel jak a co nahradit v jídle. Párky bez masa,, sýr bez mléka, mléko "bez krávy" atd. atd. Tohle všechno člověk vykoumal navzdory přírodě a kam to dospělo? Inu dospělo to tam, že dneska platíme horentní sumy za to, aby zase ty párky obsahovali maso, sýr byl opravdu z mléka a mléko bylo od krávy a ne nějaká umělá směs. Akorát tomu teď dáváme před název tři písmenka BIO.
Já vim že je to krutý když někdo nemůže mít děti ale co když to tak opravdu má bejt? Prostě proto že nás je moc, máme zkažený životní prostředí a příroda se takhle snaží regulovat náš počet? Čeho se dosáhne tím že děti se budou rodit jak na běžícím pásu ze zkumavek? Nemusíte mi tady psát že mít děti je největší štěstí a podobný fráze. Já se jen zamejšlim nad tim kam to vlastně vede, že se takhle neustále snažíme vzpírat přirozenýmu běhu věcí.
Damila napsal(a):
Píšeš o tom, že až si homosexuálové budou moci pořídit VLASTNÍ děti, pak ať si je vychovávají.
Můžu Tě ujistit, že ta doba není daleko.
Až první dva chlapi zplodí, donosí a porodí vlastní dítě, tak já se tady samozřejmě omluvím. Jen ta praktická stránka věci mě fakt děsí...... ale třeba jsem jen zaostalej. 
P.S. Vzpomínáte na tenhle film? http://www.csfd.cz/film/37898-sexmise-seksmisja/
Upravil(a) Jeňýk (8. 3. 2008 14:38)
Není tady
Takže Jeňýku:
podle tebe, když si homosexuál pořídí dítě přirozenou cestou (tedy zatne zuby, a párkrát to vydrží v posteli s jedincem opačného pohlaví), a pak to svoje vlastní dítě bude vychovávat s partnerem, to je v pořádku. Ale pokud si takový pár dítě vezme do výchovy z ústavu, tak je to proti přírodě?
Jestli ano, tak to není ani tak zaostalost, jako spíš pěkný pokrytectví...
A ještě k těm pedofilům. Pro pedofila jsou děti na rozdíl od homosexuálů objektem sexuální touhy. Takže fakt nějak nechňápu, proč je do toho pleteš...