29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně nic nepřišlo,to měl být dopis,nebo mail?Nevím vůbec o co jde.
Není tady
LOCO napsal(a):
Mně nic nepřišlo,to měl být dopis,nebo mail?Nevím vůbec o co jde.
Přišel mi mail - anonymní - souhrn vnitřní pošty mezi Humanistickým hnutím a koordinátory adopce na dálku, ze kterého vyplývá, co se děje s penězi, které zasíláme na děti - tj. na jaké aktivity jde těch 25%, které nejde přímo na děti. Zároveň tam byly popsány dost zvláštní praktiky některých afrických koordinátorů. No a dále se tam řešilo, co z toho je vhodné sdělit adoptivním rodičům a co raději ne.
A včera mi přišel mail přímo od Humanistů, ve kterém se píše, že je to celé překroucené, ale nic nevysvětluje. Nicméně je tam termín schůzky, na které by mělo být vše vysvětleno.
Jak říká kamarádka, než někdo něco překroutí, mělo by být co překroutit, že. Proto z toho mám takový zvláštní pocit. Na druhé straně od začátku vím, že na dítě jde jen 70% z toho, co platíme... zbytek jde na organizaci.
Nemám tvůj mail, Loco. když mi ho pošleš, tak ti to celé přepošlu.
Upravil(a) Míša Kulička (30. 10. 2009 7:49)
Není tady
No a je to tady
Ono by to ale bylo divný kdyby zrovna "Adopce na dálku" byla ta jediná opravdu poctivá záležitost. Zvlášť když se v tom točí docela slušný prachy........
To zas holt nějakýho zaměstnance někdo odříznul od korýtka, tak se s tím vyrovnává hezky česky anonymně.
Není tady
No ... zas tak černě bych to, Jeňýku, neviděla ... spíš mám pocit, že v době kríííze se konkurenční boj dostal aj mezi humanitární organizace.
Není tady
To je taky možný ale nevim jestli to je ta lepší varianta.........
Není tady
Jeňýk napsal(a):
To je taky možný ale nevim jestli to je ta lepší varianta.........
No, co už, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Ale když vidím, co s tím maj holky práce tady i v Africe ... řekla bych, že na tunelování je x snadnějších způsobů.
Spíš mám strach, aby díky žabomyším válkám nebyl tak rozsáhlý projekt poškozen nebo zničen.
Není tady
Právě tak nějak jsem to myslel a asi blbě napsal.
Většina slušnejch lidí kteří na tom pracujou pak "dojedou" na to že se mezi ně dostal nějakej pitomec kterej si chtěl třeba něco urvat i pro sebe. Pak už jen stačí aby se objevilo pár titulků v novinách a jde všechna práce do kytek.
Není tady