|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Od minulého pátku beru Fevarin. Máte s ním někdo zkušenosti? Vyvolal u Vás nějaké nežádoucí účinky? U mne kromě toho, že mi často jen tak buší srdce (a moc nespím), tak ještě nedosahuji orgasmu...takže budu asi brzy chodit jako nadržená nevím co:-) Raději se už ani sama nedělám, abych nebyla nadržená, protože konečné uvolnění nepřichází... Navíc nejsem ani vlhká (takže sex s partnerem také žádný asi nebude, i když mu to evidentně nevadí).
Upravil(a) maricka (7. 3. 2008 14:09)
Není tady
Zkus si, maricko, nechat předepsat jiná antidepresiva, všechny nemají za následek neschopnost dosažení orgasmu, což mi taky vadilo, i když v podstatě z principu, viz jiná vlákna
Beru Wallbutrin (doufám, že jsem to nezkomolila - moje paměť je výjimečná), a "blokáda" zmizela...
Není tady
No, balonku, asi jo...asi změnit, i když raději ještě počkám, jestli se to nespraví a co mi řekne doktorka... Stejně je to divné, co ta hnusná chemie všechno dokáže způsobit...
Není tady
Nejlepší bude asi opravdu je změnit, i když často nežádoucí účinky ustoupí po prvních třech měsících užívání. Mě taky antidepresiva celkem dost stěžují dosažení orgazmu, dokonce mi celkově snížili sexualní apetit, ale jelikož je beru dlouhodobě mám strach je měnit - zase od začátku hledat ty správné, čekat než mi zaberou atd........ Každopádně v tomhle všem ti poradí a pomůže tvůj psychiatr
Není tady