Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 18. 3. 2008 11:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kniha pro muze

Račice dračice napsal(a):

Klubko, já myslím, že je ovládat a ovládat big_smile

Ovládat umím max. v rámci sexuálních hrátek, pokud se to po mě chce. Ale to je maximum. Přiznám, že v normálním životě to neumím. Nejsem žena, která umí potichu příst plány,aby jí to vyšlo dle jejího. Neumím tak přemýšlet. To mi naděleno nebylo. Neumím ty kličky. Možná proto to nebudu mít jednoduché. Jsem pro přímý styl.
ale možná je to i tím, že sama nemám ráda když mě někdo ovládá, mám ráda prostor. Tak to nedělám ani druhému.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#52 18. 3. 2008 11:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Obávám se, že tahle klišé jsou znouzectnost hmm Ve smyslu "když to nejde přímo, musí to jít nějak jinak". Souhlasím s tebou, Nico, že nepotřebujete číst ty hromady knih - ale velmi se bojím, že to rozhodně není kvůli tomu, že byste neměli s babama problém....kdepak. Myslím, že je to proto, že muži znají svoje práva i "práva" zcela samozřejmě, vyrůstají s nimi a nemají zapotřebí se jich jakkoli dovolávat, nebo dokonce se je snažit i jen formulovat. Ženy na druhou stranu velmi dobře znají své povinnosti smile
já například kdysi dávno formulovala tenhle problém takto: BUĎ se domluvíme, NEBO bude po mém.....a takhle k tomu dochází....tak často! grater Kolikrát jsem byla svědkem toho, že když už muži neochotně přiznají, že baby skutečně myslí jinak, dodají "ale blbě"...nebo ti sofistikovaněji uvažující - "nechápu, jak můžou takhle myslet"
Věř mi prosím; skutečně není moc mužů, kteří by měli rádi ženy takové, jaké jsou....přitom nepřátelství je to nejhorší, co muž může ženě nabídnout. Hádej, proč čteme ty tuny knih? Hledáme cestu....vy je nečtete; nemáte zapotřebí.
A ty kecy o tom, že muži nechtějí ženy ovládat? Prosímtě...to si nech pro kočénky poněkud....mladších ročníků. Většina manželských bojů je o moc - ve smyslu můžu, nebo nemůžu.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#53 18. 3. 2008 11:07

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Klubko, já myslím, že je ovládat a ovládat big_smile

Ovládat umím max. v rámci sexuálních hrátek, pokud se to po mě chce. Ale to je maximum. Přiznám, že v normálním životě to neumím. Nejsem žena, která umí potichu příst plány,aby jí to vyšlo dle jejího. Neumím tak přemýšlet. To mi naděleno nebylo. Neumím ty kličky. Možná proto to nebudu mít jednoduché. Jsem pro přímý styl.
ale možná je to i tím, že sama nemám ráda když mě někdo ovládá, mám ráda prostor. Tak to nedělám ani druhému.

A myslíš, že ženská rafinovanost není přímý styl..?  Proto jsem psala, že ovládat a ovládat jsou dvě různé věci.
A proto jsem taky napsala a za tím si stojím, že si mohou býttakhle dva v páru rovnocenní (jde přece o muže a ženu že...), protože já nespřádám plány, já hraju čistou hru.... smile Proč si myslíš, že je u toho nutné potichu příst plány ? big_smile

Ale ano, umím i klasicky manipulovat , ale věř, že tohle se mi ve vztahu vymstilo, a  vymstí každému, takže manipulaci na mysli nemám a ani ji už nepoužívám.... ale byly časy za mého mladí....se přiznám... vissla

Možná si  jen nerozumíme a já to vysvětlit jinak neumím.

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 11:10)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#54 18. 3. 2008 11:08

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Lupí,
fakt? Nemluví z Tebe citové zranění ? Nebo jen jsem tak slepá a neprohlédla jsem všechny muže, že mám ještě iluze?

Není tady

#55 18. 3. 2008 11:12

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

já například kdysi dávno formulovala tenhle problém takto: BUĎ se domluvíme, NEBO bude po mém.....a takhle k tomu dochází....tak často! grater Kolikrát jsem byla svědkem toho, že když už muži neochotně přiznají, že baby skutečně myslí jinak, dodají "ale blbě"...nebo ti sofistikovaněji uvažující - "nechápu, jak můžou takhle myslet"

Jako sorry, ale ja sama mam kolikrat problemy s typickym "zenskym" uvazovanim. Mnohokrat jem si polozla presne tuhle otazku "jak muzou takhle myslet?" Zenske proste fakt v nekterych pripadech mysli hodne blbe, predevsim ve vecech, ktere se tykaji praktickych otazek. Bohuzel i ja nejsem vyjimka a proto delam vsechno mozne, abych tuto svou nejhorsi vlastnost zredukovala na minimum.

Není tady

#56 18. 3. 2008 11:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ano....někdo se staví k věcem čelně a někdo prostě ne a vůbec se nemusí jednat o manipulaci! A někdy se hodí to a jindy to druhé.....já sama jsem "čelní" typ a mnohokrát bych raději nebyla smile Ono se to děsně vyzdvihuje a upřednostňuje, tohle "přímé a rázné" (Klubko, prosímtě, neber si to osobně pussa ) a jako vždycky je to jen o tom, KAM až člověk může a kam musí....a jak moc to chce a jak moc mu to ostatní dovolí....a metody se tomu přizpůsobují smile

Není tady

#57 18. 3. 2008 11:13

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Lupí,
fakt? Nemluví z Tebe citové zranění ? Nebo jen jsem tak slepá a neprohlédla jsem všechny muže, že mám ještě iluze?

Taky jsem asi slepá, protože o mužích asi mám taky ještě iluze big_smile....a proto se jich zastávám, neboť jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...ano jak správně uvedla Lupina - boje o moc ať už v partnerství či manželství, jsou tedy bojem o moc obou - tedy když chce skutečně ovládat jeden, snaží si své vydobít i druhý.....   Pokud nemanipulujeme v pravém slova smyslu, není pak prostor pro boje o moc.... smile

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 11:15)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#58 18. 3. 2008 11:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

Zenske proste fakt v nekterych pripadech mysli hodne blbe, predevsim ve vecech, ktere se tykaji praktickych otazek.

Tak o tom nic nevím. Mně se zdá, že LIDI prostě nekteří myslí blbě....a to se v polovině případů ještě ukáže, že jsem to jen špatně pochopila a ve druhé, že je to čistě jejich věc a mně do toho nic.

Není tady

#59 18. 3. 2008 11:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

u zenskych se mi to stava kazdopadne castejc, nez u chlapu.

Není tady

#60 18. 3. 2008 11:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Lupí,fakt? Nemluví z Tebe citové zranění ? Nebo jen jsem tak slepá a neprohlédla jsem všechny muže, že mám ještě iluze?

Ale to víš, že mluví smilepussa a nejen moje. A taky jsem nemluvila o všech mužích, neboj.

Není tady

#61 18. 3. 2008 11:29

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Chci upřímnou odpoveď:

Čtete, ženy, knihy typu "jak pochopit muže" s cílem opravdu ho pochopit - jako lidskou bytost a udělat ho štastným (například).
Anebo proto, abyste našly návod proto, aby dělal to, CO CHCETE VY...? Tzn. ovládnout ho?

Muži nepotřebují návod na ženy. Nemáme potřebu ženy ovládat.

Já si myslím (tedy budu mluvit sama za sebe) že s cílem opravdu ho pochopit jako lidskou bytost (a abych věděla jak s ním komunikovat smile ), pochopit ty rozdíly, kdy reaguje nám nepochopitelným způsobem a udělat ho šťastným, ve smyslu abychom šťastní byli oba.
Nejde o ovládnutí v pravém slova smyslu..... ale jak žena chlapa pochopí, a porozumí odlišným reakcím a chování, nemá pak ani ona, ani on, problém nalézt ve vztahu osobní svobodu, ani jeden pak nemá problém prosadit se ve vztahu, tak aby nedocházelo ke svárům, bojům o moc a nepochopení...a byli spokojeni oba....

Tak proto big_smile  A jestli se to zdá zas jako klišé, nu což, hlavně, že nám to doma tak funguje a od té doby co jsem pochopila, co jsem pochopit potřebovala, nemáme problém si vyjít vstříct, nebojujeme, prostě plujeme v pohodě big_smile

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 11:32)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#62 18. 3. 2008 11:37

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pozn ke všem diskusím o čemkoli:
Paušalizovat je nevhodné - i když to tak člověk nemyslí, vždy se najdou zrcadlící prskavky, které se toho chytí :-) Nicméně souhlas.
Nic samozřejmě neplatí na 100% u všech jednotlivých lidí na světě, ve všech dobách a ve všech budoucích dobách forever, pokud se bavíme např. o pudech, základních nastaveních či principech.
Všechny diskuse mají tendenci končit závěrem, že vše je individuální :-)

Jako příklad můžeme uvést zde často přetřásané sexuální pudy či mateřský pud. Oba jsou nezpochybnitelné ve své obecné existenci. Nicméně intenzita se liší. A jsou jedinci, kterým dokonce sex nic neříká. Stejně tak jako ženy, které z různých důvodů mateřským pudem nedisponují. Nicméně i tyto výjimky nepopírají samotný princip toho, že sexuální pud máme a že ženy jsou od přírody vybavené mateřským puzením...(mohli bychom třeba pro čistotu akademické diskuse formulovat všechny teze s uvozujícím "převážná většina") :-)

Není tady

#63 18. 3. 2008 11:41

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Nico, ve skole na socioloo nam rikali totez ;-))) nestudoval jsi to nahodou?
vsecko se musi uvadet jako "vetsina lidi" ;-))

Není tady

#64 18. 3. 2008 11:45

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

otázka: Existuje nejaka super knizka i pro muze, aby alespon trochu pochopili zeny?
odpověd: Kdo by jí kupoval smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#65 18. 3. 2008 11:54

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

otázka: Existuje nejaka super knizka i pro muze, aby alespon trochu pochopili zeny?
odpověd: Kdo by jí kupoval smile

No přece ženy..., aby se zasmály nad scifi...  lol  Neboť já si myslím, že muž ženu zcela pochopit nikdy nemůže big_smile  (a tím nemyslím nic degradujícího, ale že ty mechanismy v komunikaci a pohledu na svět prostě fungují  u obou jinak smile )  Ale naopak si myslím, že ženám to dáno do vínku bylo, jen to umět v sobě najít.
Chlapi zas mají  spoustu jiného, na co zas nedosáhne žena smile Od toho jsme muži a ženy, aspoň podle mého (a tím nemyslím, že žena si neumí přitlouct poličku nebo vyměnit kolo a chlap neumí pořádně uklidit, abych nerozvířila diskuzi o "ženských a mužských pracích" - to opravdu na mysli nemám....

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#66 18. 3. 2008 11:59

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

jezismarja, popisujete chlapy jako nejake ufony nebo jiny vyvojovy druh.  Ale da se s nima v pohode vyjit i bez knizek a zadnych prirucek. Na nektere zeny bych naopak ale manual potrebovala, treba na tu kravku z naseho kanclu, ktera furt jen mluvi o svatbe, aniz by mela zenicha ;-)))
Jak ji to mysli, mne neni vubec jasne.

Není tady

#67 18. 3. 2008 12:02

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

ale žádné ufony smile   jen s jiným pohledem na svět a s jinou komunikací, a to bezesporu tak je, jinak na co by byl pak kupříkladu Babinet a to nepochopení mezi jednotlivými pohlavími (stále omílané) v něm wink

A souhlas, já se s nima taky často lépe domluvím než s ženskýma smile

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 12:03)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#68 18. 3. 2008 12:03

shiden
Host

Tak to je dobré,alespoň ušetřím čas a námahu vynaloženou na chápání žen. lol

#69 18. 3. 2008 12:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

TAk já to upřesním; co chapi mají a ženy ne  je jakési "obrysové" myšlení. Ženám totiž dělá potíže (tedy...většině žen rodnasmile ) neutopit se v detailech čehokoli - a naopak  mužům dělá potíže ty detaily vůbec zaznamenat. (Tedy....většině mužů lol ) Problém tkví v tom, dokázat připustit, že někdy potřebujem myslet "ve velkém"  a někdy "v malém" A tam pořád ještě je dost nerovnováhy.......už to "malé" myšlení zní pejorativně, žejo? Stejně, jako "malé" dějiny.....

Není tady

#70 18. 3. 2008 12:05

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Tak to je dobré,alespoň ušetřím čas a námahu vynaloženou na chápání žen. lol

tummenupp  big_smile stačí milovat, a v rámci toho konat... (Shidene ale ne jen fyzicky...nezapomeň, že jsme na psychologické big_smile  tongue big_smile )

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#71 18. 3. 2008 12:09

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

TAk já to upřesním; co chapi mají a ženy ne  je jakési "obrysové" myšlení. Ženám totiž dělá potíže (tedy...většině žen rodnasmile ) neutopit se v detailech čehokoli - a naopak  mužům dělá potíže ty detaily vůbec zaznamenat. (Tedy....většině mužů lol ) Problém tkví v tom, dokázat připustit, že někdy potřebujem myslet "ve velkém"  a někdy "v malém" A tam pořád ještě je dost nerovnováhy.......už to "malé" myšlení zní pejorativně, žejo? Stejně, jako "malé" dějiny.....

a proč by Lupino měla být v tomhle rovnováha ? Pro mě za mě, ať si muži myslí "v malém", já si nechám ty detaily.... když přijmeš tu rozdílnost, dokážeš si i za jednoducou větou a nerozebírání v komunikaci muže pro sebe přeložit co to znamená v detailštině... a jestli toho muže máš ráda a je to znát, nebudeš na tom lpět a hlavně nebudeš chtít, aby se v tomhle stal ženou... smile

..jinak by to už byla podle mého manipulace ve smyslu dosáhnout svého wink  kde to nejde, tak to prostě nejde...

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 12:12)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#72 18. 3. 2008 12:12

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

tywe, ja vubec detailistka nejsem, ba naopak prehlednout cokoli na nejake webove strance mi nedela sebemensi potize ;-)))
zatiimco muj drahy je detailista az az....

Není tady

#73 18. 3. 2008 12:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

vlcice_samotarka napsal(a):

tywe, ja vubec detailistka nejsem, ba naopak prehlednout cokoli na nejake webove strance mi nedela sebemensi potize ;-)))
zatiimco muj drahy je detailista az az....

si změňte pohlaví lol .... (ne vážně, asi jsi žena s přehršlí mužské stránky osobnosti v sobě a on to má naopak....proto taky možná spolu jste smile )

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2008 12:14)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#74 18. 3. 2008 12:13

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

joo! ja budu chlap! ;-))) budu hezky teply chlap ;-)

Není tady

#75 18. 3. 2008 12:15

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

big_smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí