27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mátě někdo nějaký osvědčený recept, jak připravit ptrosí maso??? Zkuste poradit, díky.
Není tady
Ptrosí maso se hodně podobá srnčímu a telecímu, tedy ho upravu buď jako minutku ( steaky, čína a pod) nebo jako duené. Můe ho naloit do směsí koření a grilovat, můe ho dusit v různých omáčkách, na víně a podobně. Tedy radím, vezmi svůj osvědčený recept na srnčí nebo telecí a udělej tak ptrosa
Není tady
Já jak vidím slovo "maso", musím se zapojit do debaty .
Omlouvám se, e neporadím ohledně ptrosího, naopak bych se chtěla zeptat, jestli jste někdo zkouel připravit krokodýlí maso. Viděla jsem ho v Makru a zaujalo mě, jak je krásně světlounké, skoro jako drůbeí... Vzhledem k poměrně velkému kusu masa, vysoké ceně a neznalosti jakéhokoli receptu jsem nákupu odolala, ale prosím, máte někdo zkuenosti?
Není tady
Není tady
Jééé, Oxi, moc děkujíííí! S autorkou receptu se dokonce netově znám
Není tady