27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Poradíte mi ověřené recepty, jak zpracovat divočinu, daňka?
Půlku ho mám v mrazáku, u jsem dělala na česneku, na víně, pekla s divokým koření, udělala gulá, dokonce i svíčkovou ....... dochází mi inspirace ale nechci zas dělat něco " z voleje " co není ozkouené. A zacházet s tím čistě jako s hovězím a prsknout ho třeba k rajské mi zas přijde koda.....
Díky předem za nápady.
Není tady
Eri, nala jsem: Daňčí kýta duená na smetaně, Daňčí řezy pečené s bylinkovým máslem, Daňčí nudličky se ampiony, Daňčí raniči, Daňčí medajlonky po Olenicku, Chlumecké plátky s jeřabinami a jablky, Daňčí maso na koňaku, Daňčí ragú. Je to ze 3 kuchařek, pokud něco chce, polu na SZ.
Není tady
dělala jsem medailonky
lahce naklepat, potřít olivovým oejem, nechat trochu v lednici rozleet, okořenit, pak klasika jako biftek
Není tady
Holky díky
U jsem se bála, e se nikdo neozve.
Ito, za recepty budu moc ráda. Já si toti odmítám koupit nové kuchařky, mám jetě po babičce a nějak z lásky k ní na nich lpím. Jene tam je, co se daňka týče, jen na víně, pečený a na česneku - prostě to, co jsem u uvařila. Mňamka, ale nedá se pořád to samé, a já daňka opravdu dostala celou půlku. Mám ho plný mrazák. Za recepty budu moc vděčná.
Ivčo, prosím Tě, jak dlouho jsi bifoury smaila? Já to mám pořád krvavý a pak hned tvrdý.
Krvavé se bojím dětem dát a tvrdé je to tak akorát pro psy. ( neprotestujou ). Take to nakonec vdycky rozdusím a přidám houby.
Není tady