Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 3. 2008 22:56

luminka
♥♥♥♥♥--

Průšvih na svatbě

Dovolím si otázku: Potkala někoho nějaká nehoda na svatbě? Já jsem dostala šílenou rýmu na svatební den a nebylo mi vůbec dobře. Je to skoro 20 let, ale mrzí to.

Upravil(a) luminka (6. 3. 2008 22:57)

Není tady

#2 6. 3. 2008 23:41

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Re: Průšvih na svatbě

Celá moje svatba byla velkej průšvih. Z toho publikovatelného třeba to, že svědkyně teprve na radnici zjistila, že má propadlou občanku, tak jsem musela požádat jinou kamarádku - naštěstí se neurazila, že nebyla vybraná na poprvé, že je náhrada a vzala to. tummenupp
No a v restauraci, kde jsme měli hostinu si manžel všiml, že peníze předem určené k zaplacení v restauraci jaksi nechal doma. Naštěstí se na nás všichni složili. big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#3 7. 3. 2008 5:45

Kakulik
♥♥♥♥---

nooo, tak to by mě taky zajímalo, co všechno se asi může stát! Já doufám, že se mi všichni šodci vyhnou! lol

Není tady

#4 7. 3. 2008 6:44

Maya.82
Host

No tak chlap po ranu zjistil, že nemá boty. Tak si narychlo scháněl botky. Po cestě k moji babce asi hodinka a půl před obřadem zjistil, že se mu zlomila bankomatní karta v kapse takže nemůžeme vybrat peníze na hostinu. No naštěstí nám rodina pujčila. Po přijezdu na uřad jse zjistila, že nemám občanku. Takže mi pro ni ještě na rychlo jeli. Moje svědkyně málem přišla pozdě, přestal nám fotit foták. No a při obřadu jak jsme si měli vyěnit prstýnky tak jsem se ještě dohadovala s chlapem, že patří na levou a ne na pravou. To by asi tak bylo všechno.

Upravil(a) Maya.82 (7. 3. 2008 6:45)

#5 7. 3. 2008 9:49

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Průšvihy a vtipné historky:
- Rodiče ženicha přijeli asi o čtvrt hodiny později, než byl plánovaný čas svatby. Oddávající na(ne)štěstí počkali.
- Talíř v restauraci dopadl na zem nerozbitý, museli ho podpatkem rozdrtit.
- Z místa únosu se mi podařilo malou lstí uprchnout a naskočit do auta se ženichem - takže bez výkupného. :-D
- !!! V restauraci nám ve 23 hodin začali nekompromisně zhasínat - prý je zavíračka!!! Nechápali jsme.
- Pravděpodobně nás v restauraci okradli o část svatebního cukroví :-(

Upravil(a) Stelička (7. 3. 2008 9:51)

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#6 7. 3. 2008 17:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

celá svatba je jeden velký  průšvih  butter

Není tady

#7 7. 3. 2008 19:09

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

ráno jsem zjistila, že mě čkrtí ramínko na šatech - paní v půjčovně ho zabrala o 5cm víc, než měla - takže na mě šaty dvě tety a sestra páraly a přešívaly, stejně tak měla jedna z družiček šaty zabrané moc a vypadala jak předseda povodňovky - na té je přešívala její mamka... ženich, když mě šel "jako" hledat, si zapomněl kytku v autě, a ségra na něj ze schodů hulákala: "vole, kde mᚠkytku" - což pohotově zachytil kameraman smile
do kostela se do špalíru před moji mamku a manželova tátu vecpali babička s dědou (manželovi) - což je spíš úsměvný, ale mě to naštvalo, protože moje mamka se často nechá odstrčit a mě to dodneška trochu mrzí...
manželův děda, když se mnou tancoval v kruhu sólo, se najednou ukonil a odešel a nechal mě tam stát samotnou - ty dvě vteřiny, než přiskočil pohotový manželův bratránek (díky, Juro) - byly fakt nekonečný a neskutečně trapný... tentýž děda si šel po obědě s kastrůlky do jídelny, že to bylo dobrý a aby mu nabalili ještě domů - odjížděl asi ve tři...
a jinak už asi nic, celkové to byla  "bezva akce" - což nemyslím ironicky ani po pěti letech, strašně ráda na svou svatbu vzpomínám smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#8 7. 3. 2008 20:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Zažila jsem svatbu, kde to po šesti hodinách od slavnostního ANO vypadalo na rozvod....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#9 8. 3. 2008 0:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kakulik: nooo, tak to by mě taky zajímalo, co všechno se asi může stát! Já doufám, že se mi všichni šodci vyhnou! lol

Kakulíčku, jestli si fakt myslíš, že se Ti šotci vyhnou, tak to se ještě nevdávej, protože mᚠmálo životních zkušeností big_smile (to myslím jako legraci!) big_smile
Nikdy jsem nebyla princeznovský typ, tudíž jsem ke svatbě zvolila elegantní úzké šaty v mididélce s výstřihem ála M.M. a samozřejmě klobouk. Převlékala jsem se až v domě manželovy sestry. A zapomněla jsem si vzít z domu čočky, takže můj příbuzný porušil všechny dopravní předpisy, aby mi je v určitém čase ze vzdálenosti 40 km dovezl smile. Brýle ke klobouku nepřicházely v úvahu smile a na to, abych slepá řekla "někomu" závažné ANO, na to jsem moc opatrná big_smile.
Šaty mi švadlena taky neušila podle představ, lehounké průsvitné sáčko taky ne. Prstýnek mi při focení klouzal z ruky (mám strašně hubené prsty, menší průměr prstýnků tehdy nějak nebyl. Když jsem pak jednou jela autobusem do práce a držela se tyče, měly jsme 3 ženy stojící vedle sebe stejné prstýnky big_smile.) No totáč, no....
Pak jsem před obřadem zjistila, že nemám náušnice, tak mi švagrová půjčila, a podle "pověry" smile, že prý má nevěsta mít na svatbě něco půjčeného, aby měla s manželem štěstí, to asi přece jen trošku funguje.... smile skoro čtvrt století. (Panebože, já už jsem tak stará????) big_smile
Přeji všem hezkou a vydařenou svatbu!

Upravil(a) Tercila (8. 3. 2008 1:02)

Není tady

#10 11. 3. 2008 21:19

Paila
♥♥♥♥---

Tak já jeden dost zvláštní zážitek mám, naštěstí to není z mé vlastní svatby.

Kamarád si bral Thajku,  by to samo o sobě až tak zajímavé nebylo, ale
1/ svatba ke konala mimo Prahu (cca 2hod jízdy) a my všichni bydleli v Praze, kamárád nás na poslední chvíli požádal, a vyzvedneme překladatele do thajštiny (překladatel s ověřeným razítkem je u mezinárodní svatby nutný), s nímž se mimochodem stačil pohádat,  takže jsme ho museli překecat a to tomu blbci ((jak se předkladatel o ženichovi vyjádřil) přeloží dumbom
na pozvánce bylo, že obřad začíná ve 12hod a pak nám ženich volal, a přijede dřív, protože se spletl a začíná v 11hod. dumbom , naštěstí jsme vyjeli o cca 2 hod dřív z Prahy než bylo nutné, pro případ, že zabloudíme anebo tak storstark, takže jsme přijeli včas.
Vzhledem k tomu, že byla polovina února, tedy všude sníh a námraza, tak jsem se stačila rozplesknout po vystoupení z auta jak široká tak dlouhá a taky si ušpinit šaty, takže jsem si nakonec půjčila kalhoty a tričko, fakt super svatební fotky se svědkyní.
Ženichovo auto zamrzlo a navíc zapomněl svatební prstýnky, taky dobrý trapas, když se otočil na svědky a požádal nás o naše prstýnky, a to zdaleko není všechno co se stalo během toho dne. Dodnes se divím, že je ten oddávající fakt oddal.  va NO naštěstí jim to funguje a už mají i potomstvo hjarta, ale ... to bylo fakt o nervy.

Upravil(a) Paila (11. 3. 2008 21:23)

Není tady

#11 4. 4. 2008 23:50

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Moje segra a švagr mají oba naprostý hudební hluch, před svatbou doma poctivě trénovali valčík na sólo nevěsty a ženicha...aby neměli trapas...Jenže pak jim švagroi rodiče naschvál nechali zahrát "Už mi lásko není 20let" big_smile dumbom a ti dva na to tančili ten naučený valčík big_smile

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#12 16. 4. 2008 13:27

Laura.V.
♥------

Dovedete si představit nevěstu, jak se s romantickými šaty s obručí pod sukní souká do Škody Rapid(třídveřák) dozadu???? Holt jsme byli chudí svatebčané a tohle auto bylo aspoň trošku "k světu".
Taky už to je 16 let reta
No a naše "babička" , matka tchýně se nám na svatbě pěkně opila, pak se chtěla oběsit(vyhrožovala),
tak se celá strana ženicha starala o ni, aby si něco neudělala dumbom
Nakonec se babka vyspala z opice a dorazila znovu na hostinu, kde už já s ženichem nebyla a sedla si na moje místo (nevěsty) a pokračovala v zábavě. Druhý den, když jsme si pustili video, tak jsem nevěřila vlastním očím butter
fuckyou

Není tady

#13 16. 4. 2008 17:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som raz zažila vo fotolabe, že prišla uslzená nevesta, ktorej profesionálny fotograf zničil fotky tak, že nemala zo svadby ani jednu. usch Tak si so ženíchom ešte raz požičali tie svadobné kostýmy aj s rekvizitami (kytica), že sa vyfotia aspoň sami. No, ukazovala negatívy, nad ktorými profíci žútostivo krútili hlavami: Z tohto vám ani my nič neurobíme, nie sme Copperfield. grater takže 2x svadobné fotenie, ani jedna fotka. A z nedávnej minulosti: Kamoška prišla našastie ešte v deň svadby skontrolova reštiku a zistila, že im nejde voda, a teda nefungujú... usch neráčili jej takúto "drobnos" oznámi. Tak na poslednú chvížu zarezervovala u konkurencie, našastie to nebola svadba so 100 hosami - to by ich museli rozstrka po rôznych lokáloch.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 16. 4. 2008 18:05

Majla
♥♥♥♥---

Nechci být škarohlíd,ale já byla na svatbě, kde se tchýně nevěsty opila že nemohla chodit a po hádala se se svou dcerou. Byla to pěkná scéna, pak se opila nevěsta, že měla zkaženou svatbu, pak i ženich. Nevěstu odvezli už v 6 hodin odpoledne domů úplně " na šrot". Ženich to ještě rozjel a pak ani ze svatby nedošel domů, našli ho ležet u domu našich známých.Tak nevěsta spala o svatební noci sama doma s matkou, která ji hlídala, protože byla psychicky špatná ze svatby a ženich spal u známých. Nebyla žádná svatební noc.No a za rok se začali rozvádět.Ale to byla prostě svatba už od začátku odsouzená k neúspěchu.

Není tady

#15 17. 4. 2008 13:08

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Panečku va
mě se teda povedlo podobně "kouzlit" - celý den jsemskoro nic nejedla, takže večer po pár panácích jsem byla ehm .... "roztomilá".
Skoro nic si z posledních hodin nepamatuji. Svatební noc jsem ale strávila sama se svým mužem smile

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#16 11. 5. 2008 8:58

luminka
♥♥♥♥♥--

Jak to tady pročítám, tak nejhorší se mi zdá to s těma fotkama, i když ti opilí a rozhádaní příbuzní, no, nevím. S těma fotkama byl kdysi podobný případ před lety, krátce po naší svatbě, řešilo se to tehdy v Mladém Světě, ti lidé měli svatbu na Staroměstské radnici, nevěsta pak lítala kvůli těm fotkám, rozčilovala se v těhotenství a fotky se stějně nenašly. To radši mít fotky s červeným nosem a oteklýma očima, ale aspoň něco.

Není tady

#17 11. 5. 2008 18:04

x256987
Host

Vybavuje se mi bráchova svatba, večer před obřadem se matka nevěsty opila a udělala výstup, řvala na dceru, že jí ukradla snad nějaký parfém nebo co a schovala jí nějaký kus oblečení , protože jí údajně nepřeje, aby jí (matce nevěsty) to na svatbě slušelo... Dneska se mi to jeví, že ta paní totálně nezvládla, že už má dospělou dceru, je to ten typ, co si zakládá na tom, jak působí mladistvě - mě jako nevěstu by něco podobného večer před svatbou tedy nepotěšilo hmm

#18 31. 12. 2010 18:16

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Zažila jsem svatbu, kde to po šesti hodinách od slavnostního ANO vypadalo na rozvod....

Tos byla na mojí ne? lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#19 31. 12. 2010 18:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja zazila to,ze tchyne se ozrala jako kr.ava a delala jenom ostudu ja s manzelem radci odesla s hostiny driv.Bylo me tak trapne.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#20 31. 12. 2010 18:50

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Moje svatba byla krásná a moc ráda na ni vzpomínám. Jediné, co byl trochu "půšvih" bylo, že těsně před odjezdem na radnici mi spadly pentle od šatů do WC, takže jsem celý obřad cítila mokro a studeno na zadku. Ale to je spíš k smíchu.

Není tady

#21 31. 12. 2010 21:39

agewa
♥♥♥♥♥♥-

když přišel pro mě ženich , moje teta mu připravila "překvapení", převlíkli segru za starou babču pěkmě s břichem a kojencem v ruce a tu mu na ulici vehementně vnucovalY.
svědek se opil a šel si "hrát" do přistaveného kamionu na řidiče. Turek, jemuž auto patřilo si myslel, že mu ho chce ukrást. nakonec se to vysvětlilo a řidič nám ještě zaplatil pití.
Fotograf se taky zlinkoval a obtěžoval všechny dotyčné ženy včetně mě - nevěsty. Pak prý přišel domů a usnul ve vaně. Když se ho žena ptala, jestli mu tam nebyla zima, tak řekl, že si připouštěl teplou vodu. Ale fotkyx přinesl druhý den v 13hod.

Není tady

#22 4. 1. 2011 16:19

Paila
♥♥♥♥---

agewa napsal(a):

když přišel pro mě ženich , moje teta mu připravila "překvapení", převlíkli segru za starou babču pěkmě s břichem a kojencem v ruce a tu mu na ulici vehementně vnucovalY.
svědek se opil a šel si "hrát" do přistaveného kamionu na řidiče. Turek, jemuž auto patřilo si myslel, že mu ho chce ukrást. nakonec se to vysvětlilo a řidič nám ještě zaplatil pití.
Fotograf se taky zlinkoval a obtěžoval všechny dotyčné ženy včetně mě - nevěsty. Pak prý přišel domů a usnul ve vaně. Když se ho žena ptala, jestli mu tam nebyla zima, tak řekl, že si připouštěl teplou vodu. Ale fotkyx přinesl druhý den v 13hod.

To s tou starou babčou a kojencem v ruce se běžně dělá na Slovácku.  big_smile , ale ten fotograf ve vaně, to fakt nemá chybu godlike

Není tady

#23 4. 1. 2011 16:51

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

tak nám se naštěstí žádný průšvih nestal, jen jsme původně měli v úmyslu jít jen my dva a svědci, takže jsme nechali na oznámení otisknout byli oddáni a přesto, že nás pak bylo 40, oznámení zůstalo původní.
V neděli 9.1. tomu bude už 18 let

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#24 4. 1. 2011 17:26

Paila
♥♥♥♥---

Až na mé svatbě jsem pochopila, proč můj taka tak strašně nesnášel svou švagrovou (mou tetu). Nuže milá tetička mi připravila hned několik nemilých překvapení .....

1. nejprve nechtěla dovolit mému bratránkovi, tehdy nezletilému, aby přijel na mnou svatbu, (bydlí na druhém konci republiky), nakonec přijel i s ní, ale oblečený jako homelesák stejně jako tahle povedená tetička. On měl na sobě rifle o číslo větší, tričko a okopané tenisky (prý zapoměla jeho oblečení v hotelu, ale ve skutečnosti ho ani nevzala a 10 min před obřadem v sobotu, už bylo pozdě něco sehnat) a ona kostým, co by se nehodil ani na maškarní a make-up, který nelze popsat slušnými slovy.  No, naštěstí existuje photoshop, takže jsem si fotky s nimi upravila gloria

2. namísto, aby mi pomohla  s oblečením si svatebních šatů, se mi snažila svatbu vymluvit  cca 30min před obřadem a na mého nastávající "kydala neskutečný hnůj"

3. v restauraci již značně pod vlivem alkoholu pomlouvala mou matku, její vlastní sestru, naštěstí má kamarádka ji včas odvedla, takže tohle jsem zjistila zpětně z videa a reakce některých hostů, prý co to bylo za babu.  Dodnes mi kamarádka ani nikdy jiný nechce říct, co přesně říkala, prý bych s ní už nikdy nepromluvila

4. taka s mamkou mi až po tomto incidentu řekli, že to co udělala moje teta na mé svatbě, udělala moje babička (matka mamky) na jejich, takže se historie opakovala grater

Ale i přes tuhle nepřející tetu, se svatba povedla a já si užila, možná i proto, že se o tetičku pár přátel postaralo.

Není tady

#25 14. 2. 2014 18:19

Bruninka
♥------

Stelička napsal(a):

Průšvihy a vtipné historky:
- Rodiče ženicha přijeli asi o čtvrt hodiny později, než byl plánovaný čas svatby. Oddávající na(ne)štěstí počkali.
- Talíř v restauraci dopadl na zem nerozbitý, museli ho podpatkem rozdrtit.
- Z místa únosu se mi podařilo malou lstí uprchnout a naskočit do auta se ženichem - takže bez výkupného. :-D
- !!! V restauraci nám ve 23 hodin začali nekompromisně zhasínat - prý je zavíračka!!! Nechápali jsme.
- Pravděpodobně nás v restauraci okradli o část svatebního cukroví :-(

Tak nam se talir taky nerozbil napoprve, pani s nim hodila o zem dvakrat a podruhe se teda pro zmenu rozletel na snad tisic kousku big_smile no ani jednomu z nas se to nechtelo zametat, takze jsme se na to vys**li... kapitulation

Z miste unosu jsem neutekla, ale jelikoz unos jsem opravdu nechtela, tak jsme byli s manzelem domluveni, ze pokud me unesou, tak pro me neprijede... nakonec teda prijel, ale rekl chlapum, ze zadne vykupne platit nebude, ze pokud chcou chlastat, tak na svatbe je chlastu dost a zadny navic platit nebude big_smile big_smile reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí