6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dovolím si otázku: Potkala někoho nějaká nehoda na svatbě? Já jsem dostala ílenou rýmu na svatební den a nebylo mi vůbec dobře. Je to skoro 20 let, ale mrzí to.
Upravil(a) luminka (6. 3. 2008 22:57)
Není tady
Celá moje svatba byla velkej průvih. Z toho publikovatelného třeba to, e svědkyně teprve na radnici zjistila, e má propadlou občanku, tak jsem musela poádat jinou kamarádku - natěstí se neurazila, e nebyla vybraná na poprvé, e je náhrada a vzala to.
No a v restauraci, kde jsme měli hostinu si manel viml, e peníze předem určené k zaplacení v restauraci jaksi nechal doma. Natěstí se na nás vichni sloili.
Není tady
nooo, tak to by mě taky zajímalo, co vechno se asi můe stát! Já doufám, e se mi vichni odci vyhnou!
Není tady
No tak chlap po ranu zjistil, e nemá boty. Tak si narychlo scháněl botky. Po cestě k moji babce asi hodinka a půl před obřadem zjistil, e se mu zlomila bankomatní karta v kapse take nemůeme vybrat peníze na hostinu. No natěstí nám rodina pujčila. Po přijezdu na uřad jse zjistila, e nemám občanku. Take mi pro ni jetě na rychlo jeli. Moje svědkyně málem přila pozdě, přestal nám fotit foták. No a při obřadu jak jsme si měli vyěnit prstýnky tak jsem se jetě dohadovala s chlapem, e patří na levou a ne na pravou. To by asi tak bylo vechno.
Upravil(a) Maya.82 (7. 3. 2008 6:45)
Průvihy a vtipné historky:
- Rodiče enicha přijeli asi o čtvrt hodiny později, ne byl plánovaný čas svatby. Oddávající na(ne)těstí počkali.
- Talíř v restauraci dopadl na zem nerozbitý, museli ho podpatkem rozdrtit.
- Z místa únosu se mi podařilo malou lstí uprchnout a naskočit do auta se enichem - take bez výkupného. :-D
- !!! V restauraci nám ve 23 hodin začali nekompromisně zhasínat - prý je zavíračka!!! Nechápali jsme.
- Pravděpodobně nás v restauraci okradli o část svatebního cukroví :-(
Upravil(a) Stelička (7. 3. 2008 9:51)
Není tady
celá svatba je jeden velký průvih
Není tady
ráno jsem zjistila, e mě čkrtí ramínko na atech - paní v půjčovně ho zabrala o 5cm víc, ne měla - take na mě aty dvě tety a sestra páraly a přeívaly, stejně tak měla jedna z druiček aty zabrané moc a vypadala jak předseda povodňovky - na té je přeívala její mamka... enich, kdy mě el "jako" hledat, si zapomněl kytku v autě, a ségra na něj ze schodů hulákala: "vole, kde má kytku" - co pohotově zachytil kameraman
do kostela se do palíru před moji mamku a manelova tátu vecpali babička s dědou (manelovi) - co je spí úsměvný, ale mě to natvalo, protoe moje mamka se často nechá odstrčit a mě to dodneka trochu mrzí...
manelův děda, kdy se mnou tancoval v kruhu sólo, se najednou ukonil a odeel a nechal mě tam stát samotnou - ty dvě vteřiny, ne přiskočil pohotový manelův bratránek (díky, Juro) - byly fakt nekonečný a neskutečně trapný... tentý děda si el po obědě s kastrůlky do jídelny, e to bylo dobrý a aby mu nabalili jetě domů - odjíděl asi ve tři...
a jinak u asi nic, celkové to byla "bezva akce" - co nemyslím ironicky ani po pěti letech, straně ráda na svou svatbu vzpomínám
Není tady
Zaila jsem svatbu, kde to po esti hodinách od slavnostního ANO vypadalo na rozvod....
Není tady
Kakulik: nooo, tak to by mě taky zajímalo, co vechno se asi můe stát! Já doufám, e se mi vichni odci vyhnou!
Kakulíčku, jestli si fakt myslí, e se Ti otci vyhnou, tak to se jetě nevdávej, protoe má málo ivotních zkueností (to myslím jako legraci!)
Nikdy jsem nebyla princeznovský typ, tudí jsem ke svatbě zvolila elegantní úzké aty v mididélce s výstřihem ála M.M. a samozřejmě klobouk. Převlékala jsem se a v domě manelovy sestry. A zapomněla jsem si vzít z domu čočky, take můj příbuzný poruil vechny dopravní předpisy, aby mi je v určitém čase ze vzdálenosti 40 km dovezl . Brýle ke klobouku nepřicházely v úvahu a na to, abych slepá řekla "někomu" závané ANO, na to jsem moc opatrná .
aty mi vadlena taky neuila podle představ, lehounké průsvitné sáčko taky ne. Prstýnek mi při focení klouzal z ruky (mám straně hubené prsty, mení průměr prstýnků tehdy nějak nebyl. Kdy jsem pak jednou jela autobusem do práce a drela se tyče, měly jsme 3 eny stojící vedle sebe stejné prstýnky .) No totáč, no....
Pak jsem před obřadem zjistila, e nemám náunice, tak mi vagrová půjčila, a podle "pověry" , e prý má nevěsta mít na svatbě něco půjčeného, aby měla s manelem těstí, to asi přece jen troku funguje.... skoro čtvrt století. (Paneboe, já u jsem tak stará????)
Přeji vem hezkou a vydařenou svatbu!
Upravil(a) Tercila (8. 3. 2008 1:02)
Není tady
Tak já jeden dost zvlátní záitek mám, natěstí to není z mé vlastní svatby.
Kamarád si bral Thajku, by to samo o sobě a tak zajímavé nebylo, ale
1/ svatba ke konala mimo Prahu (cca 2hod jízdy) a my vichni bydleli v Praze, kamárád nás na poslední chvíli poádal, a vyzvedneme překladatele do thajtiny (překladatel s ověřeným razítkem je u mezinárodní svatby nutný), s ním se mimochodem stačil pohádat, take jsme ho museli překecat a to tomu blbci ((jak se předkladatel o enichovi vyjádřil) přeloí
na pozvánce bylo, e obřad začíná ve 12hod a pak nám enich volal, a přijede dřív, protoe se spletl a začíná v 11hod. , natěstí jsme vyjeli o cca 2 hod dřív z Prahy ne bylo nutné, pro případ, e zabloudíme anebo tak , take jsme přijeli včas.
Vzhledem k tomu, e byla polovina února, tedy vude sníh a námraza, tak jsem se stačila rozplesknout po vystoupení z auta jak iroká tak dlouhá a taky si upinit aty, take jsem si nakonec půjčila kalhoty a tričko, fakt super svatební fotky se svědkyní.
enichovo auto zamrzlo a navíc zapomněl svatební prstýnky, taky dobrý trapas, kdy se otočil na svědky a poádal nás o nae prstýnky, a to zdaleko není vechno co se stalo během toho dne. Dodnes se divím, e je ten oddávající fakt oddal. NO natěstí jim to funguje a u mají i potomstvo , ale ... to bylo fakt o nervy.
Upravil(a) Paila (11. 3. 2008 21:23)
Není tady
Moje segra a vagr mají oba naprostý hudební hluch, před svatbou doma poctivě trénovali valčík na sólo nevěsty a enicha...aby neměli trapas...Jene pak jim vagroi rodiče naschvál nechali zahrát "U mi lásko není 20let" a ti dva na to tančili ten naučený valčík
Není tady
Dovedete si představit nevěstu, jak se s romantickými aty s obručí pod sukní souká do kody Rapid(třídveřák) dozadu???? Holt jsme byli chudí svatebčané a tohle auto bylo aspoň troku "k světu".
Taky u to je 16 let
No a nae "babička" , matka tchýně se nám na svatbě pěkně opila, pak se chtěla oběsit(vyhroovala),
tak se celá strana enicha starala o ni, aby si něco neudělala
Nakonec se babka vyspala z opice a dorazila znovu na hostinu, kde u já s enichem nebyla a sedla si na moje místo (nevěsty) a pokračovala v zábavě. Druhý den, kdy jsme si pustili video, tak jsem nevěřila vlastním očím
Není tady
Ja som raz zaila vo fotolabe, e prila uslzená nevesta, ktorej profesionálny fotograf zničil fotky tak, e nemala zo svadby ani jednu. Tak si so eníchom ete raz poičali tie svadobné kostýmy aj s rekvizitami (kytica), e sa vyfotia aspoň sami. No, ukazovala negatívy, nad ktorými profíci žútostivo krútili hlavami: Z tohto vám ani my nič neurobíme, nie sme Copperfield. take 2x svadobné fotenie, ani jedna fotka. A z nedávnej minulosti: Kamoka prila naastie ete v deň svadby skontrolova retiku a zistila, e im nejde voda, a teda nefungujú... neráčili jej takúto "drobnos" oznámi. Tak na poslednú chvížu zarezervovala u konkurencie, naastie to nebola svadba so 100 hosami - to by ich museli rozstrka po rôznych lokáloch.
Není tady
Nechci být karohlíd,ale já byla na svatbě, kde se tchýně nevěsty opila e nemohla chodit a po hádala se se svou dcerou. Byla to pěkná scéna, pak se opila nevěsta, e měla zkaenou svatbu, pak i enich. Nevěstu odvezli u v 6 hodin odpoledne domů úplně " na rot". enich to jetě rozjel a pak ani ze svatby nedoel domů, nali ho leet u domu naich známých.Tak nevěsta spala o svatební noci sama doma s matkou, která ji hlídala, protoe byla psychicky patná ze svatby a enich spal u známých. Nebyla ádná svatební noc.No a za rok se začali rozvádět.Ale to byla prostě svatba u od začátku odsouzená k neúspěchu.
Není tady
Panečku
mě se teda povedlo podobně "kouzlit" - celý den jsemskoro nic nejedla, take večer po pár panácích jsem byla ehm .... "roztomilá".
Skoro nic si z posledních hodin nepamatuji. Svatební noc jsem ale strávila sama se svým muem
Není tady
Jak to tady pročítám, tak nejhorí se mi zdá to s těma fotkama, i kdy ti opilí a rozhádaní příbuzní, no, nevím. S těma fotkama byl kdysi podobný případ před lety, krátce po naí svatbě, řeilo se to tehdy v Mladém Světě, ti lidé měli svatbu na Staroměstské radnici, nevěsta pak lítala kvůli těm fotkám, rozčilovala se v těhotenství a fotky se stějně nenaly. To radi mít fotky s červeným nosem a oteklýma očima, ale aspoň něco.
Není tady
Vybavuje se mi bráchova svatba, večer před obřadem se matka nevěsty opila a udělala výstup, řvala na dceru, e jí ukradla snad nějaký parfém nebo co a schovala jí nějaký kus oblečení , protoe jí údajně nepřeje, aby jí (matce nevěsty) to na svatbě sluelo... Dneska se mi to jeví, e ta paní totálně nezvládla, e u má dospělou dceru, je to ten typ, co si zakládá na tom, jak působí mladistvě - mě jako nevěstu by něco podobného večer před svatbou tedy nepotěilo
PavlaH napsal(a):
Zaila jsem svatbu, kde to po esti hodinách od slavnostního ANO vypadalo na rozvod....
Tos byla na mojí ne?
Není tady
Ja zazila to,ze tchyne se ozrala jako kr.ava a delala jenom ostudu ja s manzelem radci odesla s hostiny driv.Bylo me tak trapne.
Není tady
Moje svatba byla krásná a moc ráda na ni vzpomínám. Jediné, co byl trochu "půvih" bylo, e těsně před odjezdem na radnici mi spadly pentle od atů do WC, take jsem celý obřad cítila mokro a studeno na zadku. Ale to je spí k smíchu.
Není tady
kdy přiel pro mě enich , moje teta mu připravila "překvapení", převlíkli segru za starou babču pěkmě s břichem a kojencem v ruce a tu mu na ulici vehementně vnucovalY.
svědek se opil a el si "hrát" do přistaveného kamionu na řidiče. Turek, jemu auto patřilo si myslel, e mu ho chce ukrást. nakonec se to vysvětlilo a řidič nám jetě zaplatil pití.
Fotograf se taky zlinkoval a obtěoval vechny dotyčné eny včetně mě - nevěsty. Pak prý přiel domů a usnul ve vaně. Kdy se ho ena ptala, jestli mu tam nebyla zima, tak řekl, e si připoutěl teplou vodu. Ale fotkyx přinesl druhý den v 13hod.
Není tady
agewa napsal(a):
kdy přiel pro mě enich , moje teta mu připravila "překvapení", převlíkli segru za starou babču pěkmě s břichem a kojencem v ruce a tu mu na ulici vehementně vnucovalY.
svědek se opil a el si "hrát" do přistaveného kamionu na řidiče. Turek, jemu auto patřilo si myslel, e mu ho chce ukrást. nakonec se to vysvětlilo a řidič nám jetě zaplatil pití.
Fotograf se taky zlinkoval a obtěoval vechny dotyčné eny včetně mě - nevěsty. Pak prý přiel domů a usnul ve vaně. Kdy se ho ena ptala, jestli mu tam nebyla zima, tak řekl, e si připoutěl teplou vodu. Ale fotkyx přinesl druhý den v 13hod.
To s tou starou babčou a kojencem v ruce se běně dělá na Slovácku. , ale ten fotograf ve vaně, to fakt nemá chybu
Není tady
tak nám se natěstí ádný průvih nestal, jen jsme původně měli v úmyslu jít jen my dva a svědci, take jsme nechali na oznámení otisknout byli oddáni a přesto, e nás pak bylo 40, oznámení zůstalo původní.
V neděli 9.1. tomu bude u 18 let
Není tady
A na mé svatbě jsem pochopila, proč můj taka tak straně nesnáel svou vagrovou (mou tetu). Nue milá tetička mi připravila hned několik nemilých překvapení .....
1. nejprve nechtěla dovolit mému bratránkovi, tehdy nezletilému, aby přijel na mnou svatbu, (bydlí na druhém konci republiky), nakonec přijel i s ní, ale oblečený jako homelesák stejně jako tahle povedená tetička. On měl na sobě rifle o číslo větí, tričko a okopané tenisky (prý zapoměla jeho oblečení v hotelu, ale ve skutečnosti ho ani nevzala a 10 min před obřadem v sobotu, u bylo pozdě něco sehnat) a ona kostým, co by se nehodil ani na makarní a make-up, který nelze popsat slunými slovy. No, natěstí existuje photoshop, take jsem si fotky s nimi upravila
2. namísto, aby mi pomohla s oblečením si svatebních atů, se mi snaila svatbu vymluvit cca 30min před obřadem a na mého nastávající "kydala neskutečný hnůj"
3. v restauraci ji značně pod vlivem alkoholu pomlouvala mou matku, její vlastní sestru, natěstí má kamarádka ji včas odvedla, take tohle jsem zjistila zpětně z videa a reakce některých hostů, prý co to bylo za babu. Dodnes mi kamarádka ani nikdy jiný nechce říct, co přesně říkala, prý bych s ní u nikdy nepromluvila
4. taka s mamkou mi a po tomto incidentu řekli, e to co udělala moje teta na mé svatbě, udělala moje babička (matka mamky) na jejich, take se historie opakovala
Ale i přes tuhle nepřející tetu, se svatba povedla a já si uila, moná i proto, e se o tetičku pár přátel postaralo.
Není tady
Stelička napsal(a):
Průvihy a vtipné historky:
- Rodiče enicha přijeli asi o čtvrt hodiny později, ne byl plánovaný čas svatby. Oddávající na(ne)těstí počkali.
- Talíř v restauraci dopadl na zem nerozbitý, museli ho podpatkem rozdrtit.
- Z místa únosu se mi podařilo malou lstí uprchnout a naskočit do auta se enichem - take bez výkupného. :-D
- !!! V restauraci nám ve 23 hodin začali nekompromisně zhasínat - prý je zavíračka!!! Nechápali jsme.
- Pravděpodobně nás v restauraci okradli o část svatebního cukroví :-(
Tak nam se talir taky nerozbil napoprve, pani s nim hodila o zem dvakrat a podruhe se teda pro zmenu rozletel na snad tisic kousku no ani jednomu z nas se to nechtelo zametat, takze jsme se na to vys**li...
Z miste unosu jsem neutekla, ale jelikoz unos jsem opravdu nechtela, tak jsme byli s manzelem domluveni, ze pokud me unesou, tak pro me neprijede... nakonec teda prijel, ale rekl chlapum, ze zadne vykupne platit nebude, ze pokud chcou chlastat, tak na svatbe je chlastu dost a zadny navic platit nebude
Není tady