27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojda,nevíte čím by se dal odstranit tento smrad?Sousedovic kocouři mi postříkali koík a kolo u kočárku,měla jsem ho na zahradě u baráku,já to nevěděla,a doma jsem fůrt cítila smrad.Já myslela e mně klepne.Vyprala jsem to,litry aviváe ani vonavka nepomohly ten smrad přebít !Díky za rady.
Není tady
NO, tomu bude muset dát čas, zkusím se Ti mrknout po něčem na netu, ale značkování od nekastrovaných kocourů je naprosto straný.
Hlavně pokud tam ten kočár chce nechávát znovu, musí pořídit odpuzovač na kočky a postříkat to tím... Protoe jinak ti tam budou chodit na střídačku značkovat územý a kočár můe spálit na čarodějnice v dubnu...
Není tady
Tak třeba tohle, to jsem sama netuila, e u někdo konečně udělal něco universálního od koberců po záchůdky...
http://www.bioexpert.cz/index.php?catid=6
Není tady
Macex děkuju,já jsem si tak říkala e a je na zahradě uvidím tak dostanou takovej kopanec e to asi nepřeijou a ochránci zvířat si můou říkat co chtějí.To je vykastruju sama.
Není tady
Ale no tak, to je příroda.... Oni za to v podstatě nemůou, to je pud.... Ale opravdu bacha, jak jednou jeden cvrknul, jsi chodící vábnička na deset dalích....
Není tady
ochránci zvířat můou i mlčet, ty bys tím spáchala trestný čin:-) pokud chce nechávat kočár někde kde se vyskytují kocouři, prostě je třeba to chránit odpozovačem, nebo jinak...
Není tady
Hm... nejlepím řeením je nechávat kočár doma a ne na zahradě, protoe jak si ho jednou kocouři označkují, tak noc nepomůe ani odpuzovač Já bydlím na vesnici, mám vlastní kocoury vykastrované, ale stejně jsem se neubránila nájezdům nevykastrovaných halamů, kterí mi pravidelně obstřikovali vchodové dveře. A je to smrad, e by jeden pad´.
Není tady
Tak včera jsem viděla něco pro maminky s kočárky, zoufalé majitelé dvorků, sklepních kójí atd...., kteří se bojí útoků značkujících koček nebo jim chtějí event. zabránit opakované akci...
Ve Zveráku měli novinku (nevím, zda na trhu, ale tam jsem ji viděla poprvé), modrý odpuzující poltářek ca. ve velikosti pasu, který má dosah 2 metry a slouí na prostorové odpuzování koček, které funguje ca. 3 měsíce v tahu.... stačí jich koupit např. více a dát do míst, kde se kočky slejzají a pořádají reje a namlouvací rituály a nebo přímo umístit do květináče, či kočárku dolů do síky apod.... Výborná věc.... tak, a víte....
Pro ilustraci, tohle je od jiné společnosti a v troku jiném provedení a barvě... ale výsledek bude asi stejný...
http://shop.kynolog.cz/katzen-stop-zave … -6521.html
Není tady
Hani, ono to nebude tak horký
Já koupila kočkám poltářky se antou a ty pokémoni si jich ani nevimnou. Jetě e jsem byla tak eniální a koupila na zkouku jen takový malinký - hrací a ne hned velký, aby mi nelozily v noci po celý posteli a spali jen na nich
Není tady
Hani pozor, to není proti vrzání.... , to je pro ty, co jim vadí označkované kočárky atd..., moná to nezaplaí vechny, ale část určitě.... Ač kočkomil, tak potulné bestiální uřvané a rvavé kočky nemám od jisté doby ráda.... Dalí u mít na zádech připendlenou nemusím....
Kočky, a si vrzají dál, tady jde o značkování teritoria....
Jinak anta nevoní spoustě koček. Takové to, e se po ní míní utlouct a válí se po hračkách s antou apod. to platí pouze na část koček. Větině voní, ale nemají z toho ádné zvlátní poitky a pak naopak znám chovatele, e vůně anty uvádí jejich kočky do naprosté erotické agonie a tranzu.
Není tady
Tak hračky se antou nae Anča naprosto ignoruje, ale mám doma sypkou antu - tu kdy jí nasypu např. na koberec, můe se radostí zbláznit (vyjídá ji z koberce, válí se...)
Není tady
Ahojky, já na vekerý zápach pouívám deodorizer Q4, opravdu pach zlikviduje, ne e ho jen na chvíly zamaskuje. A krásně provoní byt. Zkuste kouknout na www.q4pets.cz
Není tady
Taky řeím ten smrad, prvně jsme měli otevřené wc, pak jsem teda dala narady a koupila ten uzavřený, ale bez rozdílu a stejně je to prostě straně cítit.
Není tady
Jak jsem psala, pouívám levandulový a je to opravdu rozdíl oproti tomu klasickému, který kdy se pročůral tak straně smrděl
Není tady
No jsem na to zvědavá jestli to pomůe, vzala jsem na zkouku to mení balení a podle toho jak se to osvědčí pak vezmu případně dalí.
Není tady