Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 3. 2008 14:26

evonox
♥♥-----

Pi voda

Mate s tim nekdo zkusenosti?
Je lepsi Diamantova voda nebo Pi voda?
Nebo je to podvod?

Není tady

#2 7. 3. 2008 8:29

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Pi voda

Jéda, já myslela, že je to česko-rusky: pivo da lol

Jinak myslím, že stačí dodržovat pitný režim s jakoukoliv zdravou nebo aspoň nezávadnou vodou smile, ale určo se tu setkáš i s jinými názory smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#3 7. 3. 2008 8:51

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Miš, kdyby to bylo rusky, tak by se to jmenovalo vodka-da (vyslovuj s ruským přízvukem!)! big_smile

Upravil(a) Hani (7. 3. 2008 8:52)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#4 7. 3. 2008 9:27

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Nemám zkušenost, ale vyhledavač něco vyhodil, tak vím jen toto.
Jinak jsem si programovala kohoutkovou vodu. Ale je pro mně nezměřitelné, jestli moje info přijala a něco pro mé stárnoucí tělo vykonala. V danou chvíli jsem o tom byla přesvědčená, takže určitě pomohla.

Není tady

#5 7. 3. 2008 10:28

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Miš, kdyby to bylo rusky, tak by se to jmenovalo vodka-da (vyslovuj s ruským přízvukem!)! big_smile

To je fakt, pifko je na ně asi moc slabý, to by se jim kýženého efektu hned tak dosáhnout nepodařilo ... storstarkofftopicgloria

pi voda ... taky je to možná o tom, že by měl každý denně vypít 3,14 l tekutin vissla

http://www.piwater.net/
http://www.pi-voda.cz/voda.htm
http://www.piwater.name/?action=about
http://www.chem1.com/CQ/piwaterbunk.html
http://gadgets.zive.cz/?q=node/683

Upravil(a) Míša Kulička (7. 3. 2008 10:42)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#6 7. 3. 2008 19:33

evonox
♥♥-----

No dobre dobre, chapu lidi, co neumi pochopit duchovni podstatu Pi-vody nebo Diamantove vody a maji z toho srandu. To holt chce jeste nejaky cas jit po duchovni ceste. Ale ted vazne.
Zkousel jsem pusobit ReiKi na normalni vodu a Pi-vodu a dle mych pozorovani Pi-voda ma lepsi pamet na pozitivni programy nez normalni voda. Myslim, ze Pi-Voda je dobra na odbouravani karmickych zatezi. Zajimalo mne jenom jestli nekdo nezkousel nekdo i Diamantovou vodou, pripadne srovnal s Pi-vodou.

Míša Kulička napsal(a):

Hani napsal(a):

To je fakt, pifko je na ně asi moc slabý, to by se jim kýženého efektu hned tak dosáhnout nepodařilo ... storstarkofftopicgloria

pi voda ... taky je to možná o tom, že by měl každý denně vypít 3,14 l tekutin vissla

http://www.piwater.net/
http://www.pi-voda.cz/voda.htm
http://www.piwater.name/?action=about
http://www.chem1.com/CQ/piwaterbunk.html
http://gadgets.zive.cz/?q=node/683

Není tady

#7 7. 3. 2008 19:55

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

evonox napsal(a):

No dobre dobre, chapu lidi, co neumi pochopit duchovni podstatu Pi-vody nebo Diamantove vody a maji z toho srandu. To holt chce jeste nejaky cas jit po duchovni ceste.

Evonoxi, bych tak odhadovala, že nechápeš... a že toho nechápeš víc. vissla

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#8 7. 3. 2008 20:01

evonox
♥♥-----

A copak PODLE TEBE nechapu? wink

Hani napsal(a):

evonox napsal(a):

No dobre dobre, chapu lidi, co neumi pochopit duchovni podstatu Pi-vody nebo Diamantove vody a maji z toho srandu. To holt chce jeste nejaky cas jit po duchovni ceste.

Není tady

#9 7. 3. 2008 20:16

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přesně - podle mě - jinak to ani nejde. Udivilo mne, jak jsi na základě několika vět dokázal(a?) odhadnout lidi tady a usoudit, že potřebují jít ještě nějaký čas po duchovní cestě a hned vedle nějaká zmínka o duchovních nevzdělancích. Hernajs, to musíš mít opravdu hluboký vhled nebo spíš nadhled.
Mimochodem, ve svém případě s tebou souhlasím, já opravdu potřebuji jít po duchovní cestě a dlouho. No nic, tohle je téma o vodě... a já se nechci hádat, k ničemu to není a navíc jsem si teď všimla, že tohle téma je tvoje... tož já padám.

Není tady

#10 7. 3. 2008 20:26

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

evonox napsal(a):

A copak PODLE TEBE nechapu? wink

Hani napsal(a):

evonox napsal(a):

Třeba to, že voda je pořád vodou a je jen na nás, jak ji vnímáme ... Já osobně ji vnímám jako dar, bez kterého by na světě nebyl život. A protože vím, že tento dar už dnes není dán každému v takovém množství a podobě, v jakém ji potřebuje, vážím si toho, že konkrétně mně stačí otočit kohoutkem ...
Je zvláštní, že tam, kde lidé mají podobných darů dostatek, tam už jim ve své elementární podobě nestačí a musí přimýšlet různé [lepší(?), úžasnější(?), účinnější(?)] modifikace vissla

Upravil(a) Míša Kulička (7. 3. 2008 20:27)

Není tady

#11 7. 3. 2008 20:58

evonox
♥♥-----

Zkratka nemam zapotrebi, aby tu psali lide, kteri chteji Pi-vodu jenom shazovat. Ptam se lidi, co ji opravdu zkouseli a maji k tomu co rict a podelit se o zkusenosti. Trochu mne prekvapuje, ze Diamatova voda je tady znama, ale o Pi-vode tu zkratka asi nikdo zkusenosti nema. No flame.gloria

Hani napsal(a):

Přesně - podle mě - jinak to ani nejde. Udivilo mne, jak jsi na základě několika vět dokázal(a?) odhadnout lidi tady a usoudit, že potřebují jít ještě nějaký čas po duchovní cestě a hned vedle nějaká zmínka o duchovních nevzdělancích. Hernajs, to musíš mít opravdu hluboký vhled nebo spíš nadhled.
Mimochodem, ve svém případě s tebou souhlasím, já opravdu potřebuji jít po duchovní cestě a dlouho. No nic, tohle je téma o vodě... a já se nechci hádat, k ničemu to není a navíc jsem si teď všimla, že tohle téma je tvoje... tož já padám.

Není tady

#12 7. 3. 2008 21:27

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Proč Tě to překvapuje?
Podívej se, po jak dlouhé době na mém vlákně o DV vůbec někdo zareagoval, než se to trochu rozběhlo a následně utichlo.
Podle jiných příspěvků jsou to prima  osůbky, mají právo mít vlastní názor na cokoliv.
O Pí vodě vím dost dlouho, ale mě to nezaujalo a nikdo v okolí o tom taky nemluvil. O DV čtu už delší dobu v Médiu, však jsem to už psala vedle.
Někde v knize o DV se to srovnání vyskytuje.  Dv si může množit každý doma před použitím si do každého pohárku, nebo hrníčku vložíš svůj osobní úmysl či program , možná i dva, ale nesmí být protichůdné.
Na vlákně o DV je i odkaz na nějaké  w. stránky a je tam toho o DV fakt dost

Není tady

#13 7. 3. 2008 22:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ani s jednou nemám žádné zkušenosti, ale pokud vím, voda obecně je jako Německý ovčák - snadno si zapamatuje a stejně snadno zapomene. Možná skutečně existuje nějaký postup, který jí tu paměť nějak prodlouží - ale o kolik, a jestli to má nějaký praktický význam....roll
Co se napravování karmy týče, jsem hluboce přesvědčena, že je to výhradně věc vědomí a následného chování a činů.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#14 8. 3. 2008 11:34

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Čus všichni rock Ze svého ryze skeptického pohledu wink chci říct, že pokud už bych měla něco poměřovat, tak Pí vodě bych dala přednost před diamantovou. Hlavně  proto, že nevím, co kdo do té původní diamantové vložil. Tudíž netuším, co se mnou udělá. Můžu věřit, že nic špatného, ale co když to „dobré“ je jenom zástěrkou pro to, aby tam bylo skryto to „špatné“  A tím myslím třeba nějaké kejkle s naší DNA, které nejsou pouhým okem viditelné. Oproti  tomu je ale viditelné to, že je ta voda účinná třeba proti mšicím či něčemu jinému.... Nevím, netuším, ale mám hlubokou nedůvěru něco takového pít. A „oslavné“ články ve všelijkých časopisech mě o tom nepřesvědčí. Naopak. Článkům v časopisech nevěřím. A mám k tomu své důvody. Ne, vše co se jako zlato třpytí, tím zlatem opravdu je. MOhla bych vyprávět wink ....Takže důvěřuj, ale prověřuj.
Pí voda se  „vyrábí“ pomocí technického zařízení, které jsem na vlastní oči viděla. Není zahalena ničím tajemným, tudíž ve mně nevzbuzuje nedůvěru. Už jsem ji kdysi zkoušela, ale nic zvláštního jsem necítila. Ale možná jsem jí nedala šanci, aby na mě působila dostatečně  dlouho. wink
A souhlasím s Lupinou, že záležitosti s karmou nebo naším osobním vývojem se musí „odpracovat“ a ne, že mi v tom pomůže pití nějaké "upravené" vody. ....Toť můj názor  smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí