29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zahrádka po ránu - packy po loket v zemi, kolem jen ptáci a veverky, ještě žádní lidé a nikdo ode mě nic nechce.
Kupodivu úklid domů - než umeju 16 pater, mám mozek jak po repasi (a na rozdíl od fitka jsou tam za hubnutí ještě korunky)
Pletení, vyšívání a pod. v kombinaci s velkým hrnkem kafe, cigárem a zajímavým sportovním přenosem v TV.
Není tady
Kiara napsal(a):
Já se nejlépe odreagovávám u háčkování, zejména když mě někdo nebo něco rozčílí
to mi ty ručičky kmitají jedna báseň
Mne zas od rozcileni pomuze udelat si hezky nehty, vyhraju si s tim, udela mi to radost...
Není tady
Kiara napsal(a):
Když mě někdo rozčílí, tak se nejlíp odreaguju, když mu jednu ubalím...
Není tady
U kafe a čokolády
Není tady
Kafe, kafe, kafe... když mám radost - kafe, když jsem smutná - kafe, když je mi bl - kafe, když čtu knížku, jsem na internetu, koukám na TV - kafe....
Není tady
Hani napsal(a):
Kiara napsal(a):
Když mě někdo rozčílí, tak se nejlíp odreaguju, když mu jednu ubalím...
No Hani...
Není tady
.Kdyz si dam teplou plnou vanu s penou.Nebo taky u BABINETU:
Není tady
Tak to je pravda Já se dnes celý den k háčkování nedostala, protože jsem byla v práci, ale dostala jsem se zato k Babinetu a plnými doušky si to užívám
Není tady
Nejvíc na svižné procházce,ale i při cvičení nebo hraní na kytaru. Nebo se na dvacet minut natáhnu (ale to je málokdy) a pak si dám kafíčko nebo zelený čaj :)
Není tady
Když píšu
Není tady
trisho, to určitě není omezování, když píšeš denní příhody apod. tohle zase nedokážu já, tže máš kus mého obdivu
Není tady
Tak úplně nejlépe se odreaguji, když si pustím nějaký pěkný film, to zapomínám na všechno. A pak ještě, když vyrazíme s manželem do nějaké příjemné restaurace na večeři.
Není tady
U patchworku
Není tady
hodím tělo na postel,dobrou kávu,pěknej filmík,,,
Není tady
Poslední dobou nějaká knížka o panovnících nebo panovnicích no a jinak vyšívání, jen nesmím zjistit, že musím párat, to mi pak nervy nespraví nic
Není tady
Zrovna včera při žehlení jsem si vzpomněla, že to někdo uváděl zde jako odreagování. Pro mě jsou to galeje.
Já se nejlépe odreaguji procházkou po pusté mořské pláži ( poněkud nepraktické pro zdejší prostředí).
Pak procházkou v lese na houbách, procházkou se psem a na diskotéce.
Není tady
Já v horký vaně u dobrý knížky
Není tady
břišní tace,potom pokec s kamoškama u vína,horká vana a nakonec sex s manželem
Není tady