29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Žehlení
Není tady
Nafanie miminiek v kojenaku ... najma mojej Elisky ... pred chvilkou som ju uspal a citim sa ako znovuzrodeny.
No a este by som pridal sex u toho sa odreagujem uuuuuzasne
Upravil(a) Oxi (6. 3. 2008 12:50)
Není tady
jizda v aute, radio na plny pecky a plnej plyn
Není tady
rychlá procházka se psem, cca 45 minut nebo v létě ježdění se sekačkou po zahradě
Není tady
Vana plná teplé vody + časopis.
Není tady
Mně se vždycky líbil spinning, to byl dobrý relax, doma si ho nahrazuji DDR - dance dance revolution - tančení na podložce, kdo nezná... zpívání mě baví taky hooodne a kvalitni milovani
Upravil(a) trisha (6. 3. 2008 13:11)
Není tady
Jízda na kole v přírodě - tak to mi pomůže vždycky. Potom hudba. Někdy spojím jízdu na kole s prozpěvováním (tichým). Jinak klasika - nějaký ten seriálek v TV a časopis k tomu.
Není tady
Potřebuju ticho - ale naprosté - nejlépe ani hučení lednice a pěknou knížku do které se můžu úplně "ponořit"
Není tady
Jessie napsal(a):
Potřebuju ticho - ale naprosté - nejlépe ani hučení lednice a pěknou knížku do které se můžu úplně "ponořit"
Nápodobně!!!
Není tady
milování - to jednoznačně
a když "není možnost" tak hudba pěkně nahlas a k tomu čokoláda a je jedno jestli v autě nebo doma - no, vlastně spíš doma - tam nemusím být ve střehu
a pak - pro mě dosti nepopulární - úklid - ale kvuli tomu relaxu jsem se naučila uklízet
Upravil(a) adra (6. 3. 2008 14:48)
Není tady
trisha napsal(a):
Mně se vždycky líbil spinning, to byl dobrý relax, doma si ho nahrazuji DDR - dance dance revolution - tančení na podložce, kdo nezná... zpívání mě baví taky hooodne a kvalitni milovani
![]()
Taky si odpočinu a vyčistím hlavu u spinningu .
Není tady
Lehnout si,pustit si pěkný film,obložit se jídlem a pitím
Není tady
Sudino, keramiku děláš profesně přímo manufakturně, profesně kreativně umělecky, nebo jen příležitostně a pro radost?
Není tady
Vana plná vody a časopis, ( jsem ráda že ve vaně nečtu sama Helčo ), internet, a ruční práce typu keramika, ale tohle období už ´teď ustoupilo a tak je to drátkování na prvním místě.
Není tady
Když je venku hezky, tak prací kolem domu, to se mi hlava krásně vyčistí, ale to je dost málo kdy, jen, když je čas.
Není tady
Procházka v přírodě, hezká knížka, vana s pěnou + časopis, pokec s kámoškou u kafe, pěkný film v kině... je toho hodně.
Není tady
Heluška napsal(a):
Sudino, keramiku děláš profesně přímo manufakturně, profesně kreativně umělecky, nebo jen příležitostně a pro radost?
pro radost..bohužel jen pro radost..hrozně mě to baví...chodím jednou týdně na kurz....... tady jsu nějaké mé výrobky:
http://sudina.webgarden.cz/keramika
Není tady
venuše napsal(a):
jizda v aute, radio na plny pecky a plnej plyn
jako bys mi cetla z duse
a pak jeste Tango (tancit) a keltska hudba (poslouchat)
Upravil(a) Dita.L (7. 3. 2008 12:53)
Není tady
Já se nejlépe odreagovávám u háčkování, zejména když mě někdo nebo něco rozčílí to mi ty ručičky kmitají jedna báseň
Není tady