27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dnes jsem koupila kilo masa na gulá a chci ho dělat a v neděli odpoledne, aby byl na pondělí a úterý. Chci si nějak navařit dopředu, protoe jdu na operaci a aby bylo aspoň něco navařeno.
Mám dilema, jestli čerstvé hovězí maso mám dát do neděle do mraáku anebo nějak naloit(olej+cibule) a nechat v lednici v misce. Poraďte mi.
Není tady
Kadé maso je lepí, kdy neprojde mraákem, ne e by ho mraák zničil, to ne, ale přeci jen je to druh konzervace.
Ale jde jen o gulá, tak to udělej tak, aby ti to vyhovovalo
nebo uvař gulá a dej zmrazit ten
Není tady
Přispěji trokou do mlýna . Já bych ho klidně na 2 dny naloila,potom klidně v sobotu odpoledne uvařila a on i uvařený v ledničce do úterka vydrí...stejně je nejlepí,kdy se řádně rozleí. Do mraáku bych ho ani nedávala.
Není tady
Mně právě z mraáku hotová jídla moc nechutnají. Mám ale maso prosolit a mírně polít olejem?
Není tady
nesol, stačí ten olej a třeba koření
taky nerada jídla z mraáku
Není tady
Nebo ho můe, dle rad naich babiček, obalit utěrkou namočenou v octě. Vydrí bez problémů 2 dny (v lednici). V sobotu ho můe obdělat a v neděli dodělat.
Není tady