Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 17. 3. 2008 21:34

Majja
♥♥♥♥♥--

Re: Psychologická poradna v Praze (pokud možno bezplatná)

držte mě!!! dumbom

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#177 17. 3. 2008 21:49

Madis
♥♥-----

JO, taky mám na jazyku pár peprných slov...  telecí,  to je málo. Skot.

Není tady

#178 17. 3. 2008 22:34

lavský
♥♥♥♥♥--

hmm

Není tady

#179 18. 3. 2008 9:40

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lavský big_smile nemám slov ....  cool dumbom

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#180 18. 3. 2008 9:43

Pikola
♥♥♥♥♥--

:-)

Není tady

#181 18. 3. 2008 12:17

maricka
♥♥♥♥♥--

Proboha, také umírám...ten člověk to asi nemá v hlavě pořádku...škatulky, samé škatulky... Tohle je už vážně na: dumbom

Není tady

#182 18. 3. 2008 15:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Lavský, ale abys byl někdo podle svých pravidel,  tak to máš děsně jednoduché, udělej si vejšku a nauč se dva jazyky.....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#183 18. 3. 2008 18:08

lavský
♥♥♥♥♥--

no jo, lae zase se nemůžu před nikým ukázat, protože i když začínám, nic neumím a jsem jen obyčejný lunt ...

Není tady

#184 18. 3. 2008 18:24

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

výmluva na výmluvu, ty umíš skvěle, víš kolik ti to vymýšlení: proč to nejde? bere sil?

Není tady

#185 18. 3. 2008 18:28

lavský
♥♥♥♥♥--

PavlaH napsal(a):

výmluva na výmluvu, ty umíš skvěle, víš kolik ti to vymýšlení: proč to nejde? bere sil?

vím ale promeškal jsem čas ...
Te'd už ani nemohu ... a rád bych ... moc rád
Někam jel, kdybych uměl základy. jedu na měsíc pryč ... pracovně. nebude tam net, nic ...
co tam budu dělat? mohl bych se učit ... snad by to bylo dobré

Není tady

#186 18. 3. 2008 18:31

lavský
♥♥♥♥♥--

přijde mi, že někdy mám jaksi zatemněno, vidím hlavně to, na co se soustředím. ostatní moc nevnímám, co mi to může překazit a tak, nechám si rozhodit plán i myšlenky a za chvíli ani nevím, proč lvastně jsem ten plán měl ... proč to je tak a tak a mám tendenci spadnout a dělat to, protože to je třeba dělat ...
lenost? spíš útěk, když je cítit, že jsem toho tolik prošvihl ... o tomhle přemýšlím už dobré čtyři roky, od dvaceti ... a místo, abych s tím něco dělal, jsem radši zavíral oči a bavil se, jakoby se nic nedělo ....

Není tady

#187 18. 3. 2008 19:20

maricka
♥♥♥♥♥--

"a místo, abych s tím něco dělal, jsem radši zavíral oči a bavil se, jakoby se nic nedělo ...." Proč mluvíš v minulém čase? To děláš pořád, ne? Milión, sto miliónů výmluv, proč nezačít... Víš co? Tak nezačínej, Lavský, neměj holku, neměj rodinu, neměj zodpovědnost, neměj dobrou práci, nenauč se pořádně cizí jazyk, ale taky...víš co? nepiš tady...k čemu to je? Myslíš si, že jsou tu lidé zvědaví na Tvé výlevy a že mají tu trpělivost někomu pomáhat a vědět, že ty rady nevedou k ničemu? Prosím Tě, dám Ti radu, tedy se neměň, když nechceš a žij si stejným životem, jaký žiješ, ale nechtěj už po nikom vůbec nic, hlavně ne radu, když ji nepřijímáš. Opravdu mi přijde, že si tu jen chodíš vylít bol...a taky si všímám, že se ani nikde do jiných diskuzí nezapojíš. Ne, nemusíš se zapojit, ale alespoň jde vidět, že žiješ jen ze své bolesti, strachu, malého sebevědomí, asi tě baví, když se v tom všem hnusu můžeš patlat a někomu si navíc ještě stěžovat, protože Tě polituje.

Asi jsem nyní příliš rozohněná, ale opravdu nemám ráda lidi jako jsi Ty - nezodpovědní a s tendencí se neustále litovat a to samé požadovat od ostatních.

Není tady

#188 18. 3. 2008 19:48

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

lavský ty jsi příklad člověka, který má celý život před sebou. Ale už nyní je zkostnatělý stařec.

Není tady

#189 18. 3. 2008 19:51

lavský
♥♥♥♥♥--

ale já nevím, co víc udělat ...
co? co mám udělat? jsem v práci, co mě moc nebaví. Mám praxi, a stejně začínám od nuly. Nemám holku. Nemám znalost jazyků. Nic neumím. Jsem mezi ostatními jen plíva a plevel ...
A co?  co mám udělat??? co???? mám jít zítra na kurz AJ, když na měsíc jedu pryč? mám si to tu opakovat ... ale k čemu???? proč opakovat, na co?
chtěl jsem chodit do práce, večery mít volné na kurz a po dvou měsících dát výpověd ...
Pak odjet na studijní pobyt do Anglie a pak pracovat, tak dva měsíce ... a měl bych cíl ... takhle? prd ... cítím na zádech břemeno, čas běží a já nic ... budu se starat o starší babičku, nebudu mít moc času a nic ... a nikde nedám najevo, že něco umím ...

MImochodem, dřív to byla asi lenost, teď už je to beznaděj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upravil(a) lavský (18. 3. 2008 20:04)

Není tady

#190 18. 3. 2008 19:53

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

já si nemůžu pomoct, ale když to tu tak čtu, a neměla jsem teda nerva číst to celý, tak já mám pro Tebe taky diagnozu - Ty jsi jenom línej....Než bys udělal - cokoliv - tak si najdeš výmluvu, proč to nejde a tím pádem máš omluvenku, že nemusíš nic ...studovat, pracovat na sobě ...to je u mě čistá lenost .....působíš na mě jako línej chlap, kterej než by hnul zadkem .. tak se vymluví a víš co ? Když sám nechceš, bude to tak na furt ...uf usch

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#191 18. 3. 2008 20:01

lavský
♥♥♥♥♥--

Amriana napsal(a):

já si nemůžu pomoct, ale když to tu tak čtu, a neměla jsem teda nerva číst to celý, tak já mám pro Tebe taky diagnozu - Ty jsi jenom línej....Než bys udělal - cokoliv - tak si najdeš výmluvu, proč to nejde a tím pádem máš omluvenku, že nemusíš nic ...studovat, pracovat na sobě ...to je u mě čistá lenost .....působíš na mě jako línej chlap, kterej než by hnul zadkem .. tak se vymluví a víš co ? Když sám nechceš, bude to tak na furt ...uf usch

možná máš pravdu. co by mě mohlo nakopnout? co?

ALE JE MOŽNÉ, ŽE TO JE LENOST ... JAK JÍ PŘEKONAT? A nevypadat blbě při tom? že jsem si vytvořil nějaké image, a teď je to takhle ...

Není tady

#192 18. 3. 2008 20:04

Somaia
Host

Moje babička  vždycky, když jsme se nad něčím "ofrňovaly" jako děti,   staromilsky prohlásila:
...." válku na vás parchanti líný a  nevděčný..." Tak já nevím, ale nějak se mi to teď zase vybavilo na tomto vlákně ? netušíte proč? lol lol lol lol

#193 18. 3. 2008 20:07

lavský
♥♥♥♥♥--

Je to možné ... válku na nás ... člvoěk je v zákopu, bombardují a vy sedíte a klid .. a pak běžíte kamsi a střílíte ... také život ...
//
lenost to je, byla. Ale momentálně by nebyla, lae není čas a prostor, který jsem promrhal ... doslova. Šel jsem si jen za tím, co jsem chtěl ... a nic pro to dát, nikam se "naplno" nezapojit. Abych nesnížil ten vratký stav, na kterém jsem byl ... Jako že jsem někdo ... Cokoliv by to narušilo, bylo nežádoucí ...
Zakládal jsem si na tom, že jsem někdo, abych měl sebevědomí ... a díky tomu přišla i lenost, protože "jsem byl někdo a nic jsem nemusel" ....

Upravil(a) lavský (18. 3. 2008 20:08)

Není tady

#194 18. 3. 2008 20:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Amriana napsal(a):

možná máš pravdu. co by mě mohlo nakopnout? co?

ALE JE MOŽNÉ, ŽE TO JE LENOST ... JAK JÍ PŘEKONAT? A nevypadat blbě při tom? že jsem si vytvořil nějaké image, a teď je to takhle ...

Ale no táááák jaké image ... nepleť si dojmy a pojmy ...buď chci a něco udělám ...jdu cvičit, učit se...cokoliv, a nebo se mi nechce a tak nedělám nic ...nic mezitím ...a nebo je tu třetí možnost .... vím že BYCH MĚL ale se mi nechce a tak si to nepřipustím a raději si hledám omluvy výmluvy ...cokoliv ... a to seš Ty .... jednoduchý .... buď chci a nemyšlenkuju jak , ale dělám ...nebo nechci ...a je to má věc ale pak to neřeším a nevymlouvám se....
A CÍL to je nejlepší kopanec k akci ...ty ho nemáš ..

Není tady

#195 18. 3. 2008 20:12

lavský
♥♥♥♥♥--

jinak mě samotnému je blbé, když jdu s holkou, protože jí nemám jakoby čím zabezpečit, nic neumím a tak ... co jí nabídnout
// nemám cíl. chtěl jsem holku, to byl můj cíl .... jediný ... dloooooouho ...
pak vidím, že to je jen zpestření nebo "parťák" na cestě k cíli

Není tady

#196 18. 3. 2008 20:12

lavský
♥♥♥♥♥--

no vida, nic jsem neudělal, ani nehnul prstem, lae ulevilo se mi ... to je ale mizerné ... nikdy se to nezmění ...

Není tady

#197 18. 3. 2008 20:14

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

no vida, nic jsem neudělal, ani nehnul prstem, lae ulevilo se mi ... to je ale mizerné ... nikdy se to nezmění ...

Ne nezmění ... dokud nebudeš chtít a Ty nechceš ...čili se nenervuj ...

Není tady

#198 18. 3. 2008 20:15

maricka
♥♥♥♥♥--

Jaký prostor a čas? ty nemáš okolo sebe prostor, neomezené pole možností? A nemáš čas? Houby nemáš čas, nemáš odvahu... kdyby se Ti opravdu chtělo něco změnit, tak se na nic nevymlouváš. Proč nechodíš na nějaký kurz? Proč nestuduješ dálkově výšku? Jo taaak, ono by Ti to zabralo další čas...no, to máš pravdu, ale o tom to je...něco udělat, aby z Tebe bylo něco. Až kurz nebo výšku uděláš, potom čas zase bude... Víš, já také nemám moc času, celé dny jsem ve škole a když ne, tak bud něco do školy čtu, nebo píšu seminárku či referát. A nestěžuji si, navíc mne to baví a mám cíl a to je to hlavní, ty ten cíl asi nemáš, Tobě jde asi jen vážně o to, aby se Ti všichni klaněli, až budeš "někdo". Ale asi tomu nebudeš věřit, já výšku nedělám kvůli "namachrovanosti" (výšku má dneska každý de..l), já to dělám, protože chci něco vědět...

Pokud nechceš obětovat čas, tak už jsi předem všechno prohrál...tak si ten svůj čas měj pro sebe, ale smiř se prostě s tím, že budeš takový, jako jsi teď ...

Není tady

#199 18. 3. 2008 20:17

maricka
♥♥♥♥♥--

Uf, takže jsi to už konečně přiznal - "no vida, nic jsem neudělal, ani nehnul prstem, lae ulevilo se mi ... to je ale mizerné ... nikdy se to nezmění ..." Tak tedy ahoj, měj pěkný život a prosím tě už si tady nechod nikdy stěžovat, protože nikdo není zvědavý na takové lidi jako Ty. Papa... kapitulation

Upravil(a) maricka (18. 3. 2008 20:18)

Není tady

#200 18. 3. 2008 20:38

lavský
♥♥♥♥♥--

A ještě se zeptám; také jste měli, že jste žili jako mimo dění? třeba "ztráví zbytek svého života ve vězení" ... fráze. A vy si uvědomíte najednou, co všechno můžete ...
Nebo "sedíš jak pitomec pořád doma, až ti nakonec bude 50" ... to samé ... Vy si uvědomíte, že něco se může změnit ale je to jedno ... až když začne jít do tuhého a přijde na lámání chleba ... přímo. Zastihne vás to nepřipraveného a "vypudí" do světa ... prsotě snažíte si život "zododpovědnit" a vypnout a zjednodušit

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí