29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
no to je jedno
Není tady
tak zase aktualita; nemůžu najít práci. I když se snažím a splním všechny požadavky, tak mě ještě nepozvali na žádný pohovor. Lidé říkají, že to je tím, že je krize a že 3x stoupl počet zájemců o místa, tak jestli berou jen ty nej ...
Není tady
lavský napsal(a):
tak zase aktualita; nemůžu najít práci. I když se snažím a splním všechny požadavky, tak mě ještě nepozvali na žádný pohovor. Lidé říkají, že to je tím, že je krize a že 3x stoupl počet zájemců o místa, tak jestli berou jen ty nej ...
A kolik životopisů DENNĚ rozesíláš? Jestli aspoň 10 denně... Tak by to byl čert, aby Tě na nějaký pohovor nepozvali
No a nebo je problém v tom, že si místa moc vybíráš... resp. odepisuješ jenom na ty "na úrovni... vezmi na přechodnou dobu i nějaké "podřadné" místo... s pocitem, že jsi zaměstnaný, se Ti bude hledat líp... a v 3-měsíční době můžeš kdykoli přestoupit na jinou práci.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
A kolik životopisů DENNĚ rozesíláš? Jestli aspoň 10 denně... Tak by to byl čert, aby Tě na nějaký pohovor nepozvali
No a nebo je problém v tom, že si místa moc vybíráš... resp. odepisuješ jenom na ty "na úrovni... vezmi na přechodnou dobu i nějaké "podřadné" místo... s pocitem, že jsi zaměstnaný, se Ti bude hledat líp... a v 3-měsíční době můžeš kdykoli přestoupit na jinou práci.
když tohle na přechodnou dobu už jsem udělal třikrát, vždy jsem tam se snažil zůstat a být tam ... no ale vždy jsem odešel a nebylo to k ničemu ...
A přitom všichni ostatní, i někteří s nižším vzděláním nebo tak, ale víc si věří a průbojnější, mají lepší místo
Není tady
Teď jen přemýšlím, jak napsat průvodní dopis jako odpověď na inzerát. POřád si říkám, že je lepší skromnost, moc se nerozepisovat, narovinu napsat
Pozdrav
mám zájem o pozici XXXX. V případě, že budu vhodným uchazečem, budu se těšit na osobní setkání.
Děkuji a s pozdravem.
ale někdo radil zase, ať rozvinu, proč tu práci chci. Tak já nevím :-(( Možná dělám neustále něco špatně
Není tady
Zkus zalistovat internetem, např. tady: http://www.zivotopis-vzor.cz/pruvodni-dopis/
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Zkus zalistovat internetem, např. tady: http://www.zivotopis-vzor.cz/pruvodni-dopis/
Děkuji martinko, ale když to je právě vzor na tištěný průvodní dopis do obálky, do emailu se to vůbec nehodí, aspoň mi přijde.
Já našel tento http://www.hledampraci.cz/poradna-zames … s-vzor.php ale ten tvůj je asi lepší, i co se týče přímo vypracovaného průvodního dopisu na téže stránce
Není tady
Chci se vás zeptat, jak hodnotíte svatbu.
Také nenávidíte sňatky z rozumu místo lásky a touhy po druhém, radosti, že jste spolu a svoji?
Není tady
Lavský to už vidím na nějaký ústav. Proboha co tě nutí nimrat se v takovýhle tématech?
ffly napsal(a):
Proboha co tě nutí nimrat se v takovýhle tématech?
Lavský, mě by to taky zajímalo....ale já bych si tipla - řešením a nimráním se v takových tématech, utíká lavský od řešení vlastních problémů.....
Není tady
lavský napsal(a):
Chci se vás zeptat, jak hodnotíte svatbu.
Také nenávidíte sňatky z rozumu místo lásky a touhy po druhém, radosti, že jste spolu a svoji?
Je nutné svatbu hodnotit?
Není tady
Nutné to nie ej, ale názor môžem mať, nie? A môže byť aj odlišný od tvojho, alebo si to nesmiem dovoliť...?
Není tady
Selima napsal(a):
Nutné to nie ej, ale názor môžem mať, nie? A môže byť aj odlišný od tvojho, alebo si to nesmiem dovoliť...?
Jestli je to reakce na mě, tak si názor samozřejmě můžeš dovolit... já jsem psala Lavskému, jestli je (pro něj) nutné svatbu hodnotit... zejména když se na ni nechystá :-)
Není tady
No, hodniť nám ju nikomu neprísluší, ale názor si asi robíme... všetci. Aj na svadby, na ktoré nejdeme(hoci možno práve preto skreslený). Nemám rada slovo hodnotiť, to je fakt, ale inak... názor je slobodné vyjadrenie.
Není tady
Jaký máte názor vzít si někoho z rozumu?
pak když se dítě dívá na to, jak jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku a tak?
Není tady
lavský napsal(a):
pak když se dítě dívá na to, jak jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku a tak?
Sňatek z vypočítavosti může vyjít - pokud výpočty byly správné :-) (Což obvykle nejsou).
Ale jinak je každého věc, proč jde do manželství.
A že jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku - tak to může dopadnout, i když se berou z lásky, ne?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
pak když se dítě dívá na to, jak jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku a tak?Sňatek z vypočítavosti může vyjít - pokud výpočty byly správné :-) (Což obvykle nejsou).
A že jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku - tak to může dopadnout, i když se berou z lásky, ne?
ty máš svůj názor. Drhnutí ve vztahu je vidět, když jsi blízko těch dvou
Není tady
Což takhle řešit sebe.
Majki, to je moc těžké, snazší je ze své neschopnosti obvinovat svoje nejbližší okolí. Dyt on za to vlastně nemůže, že....
Není tady
lavský napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
pak když se dítě dívá na to, jak jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku a tak?Sňatek z vypočítavosti může vyjít - pokud výpočty byly správné :-) (Což obvykle nejsou).
A že jeden z rodičů je submisivnější a leze druhému do zadku - tak to může dopadnout, i když se berou z lásky, ne?ty máš svůj názor. Drhnutí ve vztahu je vidět, když jsi blízko těch dvou
Mám takové tušení, že Ty píšeš o vztahu Tvých rodičů???
Do toho je Ti s prominutím h.o.v.n.o. :-)
Už jsi dávno dospělej, abys řešil svůj život a nevymlouval se na to, že když ses narodil, Tvoji rodiče se zrovna moc nemilovali
... i když i to je po*ný, kdyby se nemilovali vůbec, tak bys nebyl na světě
Není tady
Nuže, vždy "dostanu přes hlavu já" ...
Není tady
lavský napsal(a):
Nuže, vždy "dostanu přes hlavu já" ...
Kdo jinej sem píše :-)
Navíc nikdy nepojmenuješ problémy tak, jak jsou... vždycky to strašně okecáváš, že nakonec nejde poznat, o co Ti jde... to strašně unavuje, snažit se v tom vyznat a poradit Ti...
Navíc mám pocit, že za tu dobu, co sem píšeš, jsi se nikam neposunul. Nebo se pletu???
Není tady
NO jistě že dostaneš přes hlavu ty, dokud sám za svůj život nezačneš být zodpovědný. Jsi dítě...
Není tady
No jo ...
Není tady
Téma zavřeno