29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pozo, zmenil lokalitu: Bol v UK, ale obávam sa, že púha zmena lokality vonkoncom nič nepomohla. Mal s anaučiť anglicky - a druhotne odpútať od mamičky - ale zdá sa, že účel nebol splnený. Len sa prehĺbili dôvody, prečo fňukať.
Není tady
lavský napsal(a):
mám strach, že budu vydělávat moc málo :-( a z toho to všechno plyne, že jsem blbec a nic nemám, nebudu mít ...
Hergot, tak když nejsi studovaný a nemáš na to prostě buňky, nebo je jiný zádrhel, tak jdi dělat rukama, někam do stavební firmy, třeba, co znám kluky, tak si vydělávají pěkné peníze. Začneš jako pohunek a časem se naučíš!
To musíš jen chtít, chtít něco DOOPRAVDY dokázat a ne o tom jenom mudrovat.
HAWK!!!!!
Není tady
dixina napsal(a):
lavský napsal(a):
mám strach, že budu vydělávat moc málo :-( a z toho to všechno plyne, že jsem blbec a nic nemám, nebudu mít ...
Hergot, tak když nejsi studovaný a nemáš na to prostě buňky, nebo je jiný zádrhel, tak jdi dělat rukama, někam do stavební firmy, třeba, co znám kluky, tak si vydělávají pěkné peníze. Začneš jako pohunek a časem se naučíš!
HAWK!!!!!
a to by jsi si jako pohúnek nepřipadala blbě? nic si nekoupíš, nic neuděláš, nic nemáš, nemáš ani chvíle klidu. Mě ten klid bude stát hooodně moc.
Protože vždycky jsem se po práci těšil, až přijdu a pěkně se natáhnu ... jééé. Vím, že je to prasárna. Ale co.
Chtěl jsem vždy mít denně jen jednu velkou aktivitu, a pokud mi jí "vybrala" práce, tak už jsme ten den dělal jen maličkosti, události jako diskotéka, návštěva atd. se nechává na den, dky není jiné velké události
Není tady
Lavský, jsi marný.
Já mám VŠ a dělala jsem uklízečku. Protože to bylo zapotřebí, jinak to nešlo. Člověk se cítí tak, jak si to v sobě nastaví. Žádná práce to neovlivní. A každá práce je důležitá.
Já raději prchám, potřebuju odpočnout. Ty jsi vysavač energie a manipulátor. Chudáci ti, co musí s tebou žít. Ty si v tom lebedíš.
majkafa napsal(a):
Ty jsi vysavač energie a manipulátor. Chudáci ti, co musí s tebou žít. Ty si v tom lebedíš.
Přesně tak hošíku. Já chodila uklízet když jsem dělala doktorát a blbě jsem si nepřipadala ani trochu - narozdíl od tebe jsem neměla čas ani chuť pořád frfňat a vymýšlet si proč to nejde a jak jsou na mě všichni zlí
ty žádný problémy nemáš, tak si je vymýšlíš.
Upravil(a) Ronja (29. 1. 2009 19:52)
Není tady
Lavský, Ty chceš mít všechno, ale nechceš pro to nic udělat.
Takhle ale svět nefunguje.
Tak buď budeš mít celý den volno... ale nikdo Ti za to nedá ani korunu.
Nebo budeš mít peníze... ale budeš muset chodit každý (pracovní) den do práce!!!
No a nebo si najdi bohatou starší vdovu, která si Tě bude vydržovat, no ale to bys musel bejt krásnej, oslnivej, vzdělanej a zábavnej mladej muž a bejt hodně dobrej v posteli!!! :-)
Není tady
Teda tady to furt jede vo106
lavský: Už máš, hrome, ten seznam tvých problémů a už víš, na kterým tom největším budeš makat?!!! Jestli ne, si mě nepřej, já tě ... tak teď vážně - co to tu furt píšeš za kecy, kluku? Poradila jsem ti, ať si to sepíšeš a vybereš si, co budeš řešit. A co jsi udělal? Napsal jsi pár dalších stránek blábolů... jseš asi ztracenej případ. A já taky s tím mým raděním ... se na to fakt vys...
Není tady
lavský napsal(a):
dixina napsal(a):
lavský napsal(a):
HAWK!!!!!a to by jsi si jako pohúnek nepřipadala blbě? nic si nekoupíš, nic neuděláš, nic nemáš, nemáš ani chvíle klidu. Mě ten klid bude stát hooodně moc.
Protože vždycky jsem se po práci těšil, až přijdu a pěkně se natáhnu ... jééé. Vím, že je to prasárna. Ale co.
Chtěl jsem vždy mít denně jen jednu velkou aktivitu, a pokud mi jí "vybrala" práce, tak už jsme ten den dělal jen maličkosti, události jako diskotéka, návštěva atd. se nechává na den, dky není jiné velké události
svůj klid a jednu aktivitu za den ...
Není tady
a to by jsi si jako pohúnek nepřipadala blbě?
Ne, nepřipadala!!!!
Tvé marné pokusy naučit se anglicky pravděpodobně selhaly, stále fňukáš nad tím, že někde v marketu či kde si vyděláš málo peněz a děláš podřadnou práci, tak se dej TŘEBA na tu zedničinu, ale předpokládám, že o té nemáš taky ani páru, tzn., že by jsi se musel učit, učit dělat rukama a to holt na pozici stavbyvedoucího hned nebude, to víme oba, že jo? Takže bohužel z počátku jako pomocný dělník a časem by se vidělo. Ostatně holky psaly, že třeba s VŠ uklízely apod. A já před něma smekám, protože jsou dospělé a zodpovědné, holt prachy k životu potřebujem a dělat něco musíme, byť někdy i to co nám zrovna moc nevoní. S tebou je to vážně marný, jsi zabitý případ. A tak si fňukej třeba až do smrti!!!
P.S.:zedníka jsem udala jako příklad, je spousta jiných profesí, kde můžeš začít od podlahy a třeba se časem vyšplhat, ale k tomu potřebuješ pár morálních vlastností, které já u tebe bohužel postrádám!!! Ale je to tvůj svět a tvůj život!!!
Upravil(a) dixina (30. 1. 2009 11:12)
Není tady
angličtina "nezkrachovala", jen si to pořád obnovuji, ale tak k čemu to, když to pořád nestačí na získání lepší práce? pak vás postaví před rodilého mluvčího a vy tápete. To vám nikdo nezaplatí, že znáte gramatiku.
Není tady
lavský napsal(a):
angličtina "nezkrachovala", jen si to pořád obnovuji, ale tak k čemu to, když to pořád nestačí na získání lepší práce? pak vás postaví před rodilého mluvčího a vy tápete. To vám nikdo nezaplatí, že znáte gramatiku.
My netápeme a nám zaplatí.
Proč paušalizuješ? Proč se schováváš za dav?
Mluvíš o sobě, tak se neboj a napiš - MNĚ nezaplatí, JÁ tápu. Kurnik. Ani tohle nedokážeš?
majkafa napsal(a):
lavský napsal(a):
My netápeme a nám zaplatí.
Proč paušalizuješ? Proč se schováváš za dav?
Mluvíš o sobě, tak se neboj a napiš - MNĚ nezaplatí, JÁ tápu. Kurnik. Ani tohle nedokážeš?
Majko, mně zaplatí i když tápu... K čemu mám anglický slovník :-)
To jenom Lavský má tak malý sebevědomí, že jemu by nezaplatili ani v případě, že by angličtinu uměl na úrovni toho rodilého mluvčího
Není tady
teda... "a to by jsi si".... lavský, když jseš takovej výkvět světa, možná by ses mohl naučit aspoň pravidla českýho pravopisu ... ch jo...
Není tady
Eva36 napsal(a):
teda... "a to by jsi si".... lavský, když jseš takovej výkvět světa, možná by ses mohl naučit aspoň pravidla českýho pravopisu ... ch jo...
bys ... no
a pravopis mívám náhodou dobrý ..
Upravil(a) lavský (3. 2. 2009 11:24)
Není tady
Tak jsem zase napsal na x nabídek práce a tak uvidím.
jen chci poznamenat; tady na foru se objevilo téma "psychoteror". Bohužel tam nacházím také pár bodů, co se na mě hodí. Ale také dost padne třeba na mou matku. Myslíte si, že je vhodné (a zda se to děje často) že lidé manipulují s tím, kdo je nejslabší a pokud se pořadí slabosti změní, změní se i manipulovaný člověk? myslel jsem, že manipulovaný člověk není vybrán jeho slabostí, ale láskou. Tudíž když někoho máte rádi, nemanipulujete s ním
Není tady
A abych se "nenudil", tak jsem zkoušel jeden příklad. Nevyšlo mi nic. Zkusím to sem dát, třeba to někomu z vás vyjde:
Jestliže dvojnásobek tohoto čísla zmenšíme o 27, dostaneme polovinu tohoto čísla zvětšeného o 27. Jaké je to číslo? (má to být číslo přirozené).
Není tady
Kurnik, nech už svou mámu na pokoji.
Mít Rotschildovy miliony a tvé starosti. Raději si hledej práci a choď k psychologovi. Jsi jak z jiné planety, ale nějaké divné.
Upravil(a) majkafa (4. 2. 2009 15:37)
:
lavský napsal(a):
A abych se "nenudil", tak jsem zkoušel jeden příklad. Nevyšlo mi nic. Zkusím to sem dát, třeba to někomu z vás vyjde:
Jestliže dvojnásobek tohoto čísla zmenšíme o 27, dostaneme polovinu tohoto čísla zvětšeného o 27. Jaké je to číslo? (má to být číslo přirozené).
lavský, tak teď už opravdu souhlasím s těma, kteří psali, že si z nás děláš p.r.d.e.l a to velikou....a k tvému zadání, nevím, kdo by se nedopídil zas a jen k 27
Ty se fakt nudíš co, že si tady z nás utahuješ ?
Upravil(a) Račice dračice (4. 2. 2009 15:56)
Není tady
Estela napsal(a):
36
Není tady
No jo no ... tak mi to nedošlo ... Ne, vážně, počítání s šílenými čísly s objemy válců a tak je mi milejší než tento na první pohled nic neříkající kus zadání, jehož části si musím stokrát přečíst, abych si představil, co vůbec chtějí a nemusel si pomáhat výpočtem v rovnici ... :-(
Není tady
tak neřeš složitosti, a zaměř se na banality, ve všem, i v osobním životě...
a sím.... prosím, pokud budeš mít reakci na tuhle mou větu, ušetři si tu svou máčku, kterou vždycky píšeš a která je už ohraná dík
Upravil(a) Račice dračice (5. 2. 2009 11:17)
Není tady
No jo, 36 :-)
Ale Lavský, slovní zadání rovnice se nedá vypočítat jinak než rovnicí... proč to dělat jednoduše když to jde složitě viď :-)
Upravil(a) Martinka1 (5. 2. 2009 11:33)
Není tady
Ale tohle rovnice nebyla ne? to se mělo dělat jen bez papíru. Proto mi přijde, že to je drsné. Nepsali "řešte pomocí rovnice"
// jakou máčku? znám máčku skvrnitou :-/
Není tady
lavský, parybu jsem na mysli neměla....
Ale pokud nevíš, tak jen dobře
Není tady