29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pikola napsal(a):
Proč by bylo pozdě jet do anglie? Copak je nějaké maximum, kdy se někam jezdí? Neblbni, život přece teprve začíná! Celý život nemůžeš jen sedět u pc a litovat se, jestli máš chu't s tím něco dělat, tak proč ne?
Mě bude letos 28. Jsem rozvedená, ale netrápí mě to, měla jsem to štětsí, mám kde bydlet, umím se sama o sebe postarat. Ale je to už jen na mě. Nikdo za tebe rozhodovat nebude.
Jestli ti psycholog pomůže, ti nikdo nepoví, ale proč to nezkusit? Není to žádná ostuda, chodí tam dneska skoro každý.
problémy přišly a já je nechal vyústit do takové míry, že mě začínají zavalovat, blbá práce, málo času ... a pořád jsem jen utíkal a užíval si, byl jen doma a říkal si, že je to dobré ...
Navíc mi přijde, že bych školu udělal, lae co to šlo, to jsme se odtahoval od ostatních, asi strach z toho, že se člověk dostane "na jednu linku" mezi ostatní ...
Už, když jsem byl na přijímačkách, připadal jsem si blbě, na vš ... Ale co, možná to bylo proto, že jsem skoro nebyl připraven a nedal jsem tomu tolik, aby ta škola, kam jsem šel, mi něco dala ... abych se necítil jako ten nejhorší ...
A pak jsem pořád utíkal, ale mrzelo mě, že tam nejsem, že se nemůžu učit a tak ...
Navíc jsem měl depku ... fakt ...
Pocit, že je to v pohodě, že pojedu tam a tam, uvidím to a to, nádech života, mě přivedl do slasti už jenom, když jsem to viděl ve filmu, krásný závan čerstvosti, který rozehnal mou rozhnilost a pomohl by mi ...
Ta anglie by mi to možná naplnila, protože si přijdu hrozně ... přijdu si, že kolem mě je černo a hniji a hniji, umocňuje to také to, že vidím, kde jsou ostatní a tak ...
Všichni studovali, jen já jsem si připadal blbě, tak jsem "pracoval a chodil domů" a tak pořád dokola, a ven jít pro mě bylo dobrodružstvím, jen na diskotéku ... třeba ... tak jsem si hrál na sebevědomého ...
Tak neví, co a jak, ale celý svět mi ujel, a já jsme doma, a když jsem "venku", tak jsem v prde*i ... protože cítím, jakou mám pro společnost a ostatní cenu ....
CELÝ ŽIVOT JSEM BYL JEN DOMA U RODIČŮ, A TÍM, ŽE TO BYLO TAK, TAK SPADLA POVINNOST MÍT ODPOVĚDNOST ZA VLASTNÍ OSUD, BYL JSEM DOMA A V KLIDU. ALE TEĎ KLIDNĚ TADY PLÁČU A FŇUKÁM, PROTOŽE MI VŠE UTEKLO ...
I STUDOVAT MI PŘIŠLO BLBÉ, KDYŽ MOHU "DO PRÁCE Z PRÁCE" ATD ... A JE TO OK. vÍM, ŽE JSEM CHYTRÝ RELATIVNĚ, TAK CO ... A OSTATNÍ AŤ SI TRHNOU ....
AŽ TEĎ VIDÍM, ŽE SE DO SPOLEČNOSTI MUSÍM ZAPOJIT ... MUSÍM. CELOU DOBU JSEM JEN KRITIZOVAL, AŤ UŽ ŽIVOTOSPRÁVU, PROSTĚ VŠECHNO. A KDYŽ NĚKDO NĚCO ŘEKL, HNED JSEM ZKRITIZOVAL, A KDYŽ OBRÁCENĚ, TAK JSEM TO ZASE "VYTÁHL" TO PŘEDCHOZÍ ....
A TO JSEM MOHL STUDOVAT SKORO KDEKOLIV, ALE NEVÍM, ZDA "ZNIČUJÍCÍ EGO", LENOST ČI KOMPLEXY MĚ K TOMUTO DOVEDLY ...
ALE HRDOST UŽ NEMÁM, JE MI FUK POMALU, ZDA SE ČLOVĚK JDE UMÝT ... LÉK NEPOMŮŽE, NECHAL JSME SI UJET VLAK !!!
Myslel jsem, že dostanu příležitost, ale tu je třeba tvořit. a já se života bál ...
Upravil(a) lavský (7. 3. 2008 18:43)
Není tady
Už jsem Ti posílala SZ, radila jsem Ti (pro mě) nejlepšího lektora na rodinný konstelace... proč to nezkusíš, když nevidíš jiný řešení? Nic za to nedáš (teda dáš, peníze za kurz a dva dny času).
Není tady
lavský napsal(a):
... protože cítím, jakou mám pro společnost a ostatní cenu ....
Pro společnost a ostatní máš přesně takovou cenu, jakou cenu máš Ty sám pro sebe!!! Tzn. že Ty sám pro sebe máš malou cenu...
Co takhle se (sám) pochválit, pohladit, říct si - tohle se mi teda povedlo?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Už jsem Ti posílala SZ, radila jsem Ti (pro mě) nejlepšího lektora na rodinný konstelace... proč to nezkusíš, když nevidíš jiný řešení? Nic za to nedáš (teda dáš, peníze za kurz a dva dny času).
chci teď tu aj martinko. děkuji ...
Piřpadá mi, že se z toho ...
// navíc jsem se snažil zapadnout mezi ostatní, dát jim najevo, že znám, aby si mě vážili. Přece o znalosti šlo hlavně, ne? ne zábavu, ale co člověk zná a jaký má přehled, toho si člověk váží (omyl, ale jak se baví a jak žije pro sebe, ne když žije pro rodiče) :-(
A to jsem mohl mít určitě takových holek hezkých poznat, na škole, všude, smát se, studovat ...
všechno ...
Ale pořád se měřím, pořád padám na hubu, nic se nenaučím, vším jen prolétnu ... nad vším mám jakoby nadhled a mám chuť tím proletět ... nevím proč ...
moc mě mrzelo, že nemám tři měsíce prázdnin, ale stejně bych je prožil na chatě s někým, abych neměl stres a tak ...
Nevím proč :-/
Teď bych klidně jel do ameriky ... studovat, pracovat ... ale nechápu, jak se někdo může smát ...
Nesměji se skoro celý život, nebo směji, ale blbinám, občas bavím ostatní, někdy na vlastní účet, i když se mi to někdy vymstí ... aspoň něco
Ale momentálně mě stresuje ta práce v tom tescu ... kde si připadám jako ...
Upravil(a) lavský (7. 3. 2008 18:50)
Není tady
Proč ti tolik záleží na tom, co si ostatní myslí? Jestli s nima jedeš v jedné lajně? Víš co je to nemít čas? Když já odejdu v uterý ráno v 7 do práce a vrátím se ve čtvrtek v 7 večer.. Proč děláš tam, když tě to nebaví? Já třeba nenám ráda lidi na osobní kontakt. Tak jsem zalezlá v kanceláři, telefonuju a je mi fajn, nenosím si starosti a práci domů. Taky svým způsobem hniju, ale já jsem na rozdíl od tebe asi šťastná. Mám maturitu, dobrou práci, od prvního doufám ještě lepší.. těším se na nové lidi, na svěží vzduch.
Kurnik usměj se, za chvíli je jaro, sluníčko, není to nádhera? :-)
Není tady
lavský napsal(a):
Stresuje Tě práce? Prací to není. Je to Tebou. To mám z vlastní zkušenosti, stresovala mě jedna práce, odešla jsem (v podstatě jsem k tomu byla "donucena" zdravotním stavem), mám jinou práci, ale taky úplně spokojená nejsem. Prostě - dokud si nevyřeším sama sebe (ohledně práce), bude mě každá práce stresovat...
Jestli myslíš vážně se sebou něco udělat, první dubnový víkend budou konstelace pro začátečníky... doufám, že Tě tam uvidím :-)
Není tady
Pikola napsal(a):
Proč ti tolik záleží na tom, co si ostatní myslí? Jestli s nima jedeš v jedné lajně? Víš co je to nemít čas? Když já odejdu v uterý ráno v 7 do práce a vrátím se ve čtvrtek v 7 večer.. Proč děláš tam, když tě to nebaví? Já třeba nenám ráda lidi na osobní kontakt. Tak jsem zalezlá v kanceláři, telefonuju a je mi fajn, nenosím si starosti a práci domů. Taky svým způsobem hniju, ale já jsem na rozdíl od tebe asi šťastná. Mám maturitu, dobrou práci, od prvního doufám ještě lepší.. těším se na nové lidi, na svěží vzduch.
Kurnik usměj se, za chvíli je jaro, sluníčko, není to nádhera? :-)
není, vždy mě to stresovalo ....
Měl jsme se učit. ale učení mi vždy šlo, když jsem si řekl "nemusím nic, seru na to" a jakmile jsem si řekl "musím se to naučit", tak se ve mě cosi zasekne .... já nevím Teď už je to fuk ....
Ale prý jsem křečovitý a neumím se odvázat ... ani jsem netančil, připadal si blbě ... pořád. nesmál se ... ale to proto, že nemám to vzdělání. Teď, kdybych byl na střední "a nebyli tam huliči a kdoví co ještě", tak bych se třeba učil (a zase se mi nechce, radši tu budu sedět, dopr, nevím, rpoč si na ten "svůj" ... dělám čas. asi chci klid) a tím pádem bych do sebe dostal takovou jakousi naplněnost ...
Nevím opravdu
třeba taková holka by se mi líbila, ale tu si nikdy nenajdu http://im.lide.cz/photo/large/51/31/128 … 005131.jpg
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Stresuje Tě práce? Prací to není. Je to Tebou. To mám z vlastní zkušenosti, stresovala mě jedna práce, odešla jsem (v podstatě jsem k tomu byla "donucena" zdravotním stavem), mám jinou práci, ale taky úplně spokojená nejsem. Prostě - dokud si nevyřeším sama sebe (ohledně práce), bude mě každá práce stresovat...
Jestli myslíš vážně se sebou něco udělat, první dubnový víkend budou konstelace pro začátečníky... doufám, že Tě tam uvidím :-)
a to je psychoterapie? nebo co to je? přečti si pořádně, co tu píšu ... i o tom učení, o tom, že mezi chytrými si připadám dobře a mezi "blbými" jako debil, při vzstupu do krámu Lacoste nebo Replay si připadám trapně, při extra levném také ... co to je?
Lepší je být proti všemu nad věcí ...
Kdybych byl student a něco "dělal", tak se ve mě něco vnitřně naplní a já se budu mít rád ... ne když jsem vše proflákal. Měl jsem se rád, ale když vidím tohle, tak nic .... nic jsem nedokázal, byl jsem pořád zalezlý ...
A všechno jsem posral a nechal si to utéct. Moji vstevníci, bývalí kamarádi, dokázali vystudovat, naučit se dva jazyky a já sedím doma, a ještě jsem naštvaný ...
Ale to je tím, že jsem doma s rodinou pořád. Ale to dvacátinové pobláznění už je pryč a táhne mi na dvacet pět ...
Upravil(a) lavský (7. 3. 2008 19:05)
Není tady
lavský napsal(a):
a to je psychoterapie? nebo co to je? přečti si pořádně, co tu píšu ... i o tom učení, o tom, že mezi chytrými si připadám dobře a mezi "blbými" jako debil, při vzstupu do krámu Lacoste nebo Replay si připadám trapně, při extra levném také ... co to je?
Lepší je být proti všemu nad věcí ...
Není to klasická psychoterapie. Ale do SZ jsem Ti posílala odkaz, no dobře, tak znovu: http://smysl.com, pokud Tě to zajímá, přečti si to.
Důležité je, že to pomáhá (aspoň mně ano).
Čtu co píšeš, ale popravdě řečeno Ti vůbec nerozumím, píšeš pro mě strašně nesrozumitelně, prostě (neuraž se) bla bla bla - ale hlavní problém se z toho jaksi vytratil.
Co vlastně chceš? Jednou větou, jednoduše, jako kdybys to vysvětloval 3-letému dítěti. No?
Není tady
Proč by sis takovou holku nenašel? To je někde napsáno?
Myslíš, že je to o ní? Ne, o tobě!
Není tady
Pikola napsal(a):
Proč by sis takovou holku nenašel? To je někde napsáno?
Myslíš, že je to o ní? Ne, o tobě!
Pravda, pravda... :-)
Není tady
Ty pořád píšeš "kdybych studoval" kdybych..
Jestli nemáš maturitu, tak si jí dodělej, nikdy není pozdě. Jetsli chceš na vysokou, běž.. lidi chodí do školy i v 70.
Ty tady pořád meleš pantem a nic..
Není tady
Pikola napsal(a):
Jestli nemáš maturitu, tak si jí dodělej, nikdy není pozdě. Jetsli chceš na vysokou, běž.. lidi chodí do školy i v 70.
Pikolo, někdo se třeba potřebuje jenom vykecat... třeba ho v reálu nikdo neposlouchá...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Pikola napsal(a):
Ty tady pořád meleš pantem a nic..Pikolo, někdo se třeba potřebuje jenom vykecat... třeba ho v reálu nikdo neposlouchá...
Já vím, ale on si stěžuje na kokrétní věci, které je myslím lehké změnit. Proč by člověk nemohl být třeba hrdý na to, že dělá v marketu? Pokud se mu tam líbí? Nelíbí? Tak zkus něco jiného!
Není tady
Jo - Lavský: jsi dobrý takový, jaký jsi. Nic víc a nic míň. Zapiš si to za uši. Jo, a ještě - vytiskni si ho, napiš svoje jméno a čti si ho... ještě jeden:
:-)
No, obrázky se vložit nepovedly, tak jako odkazy: http://smysl.com/md/objeti.htm http://smysl.com/md/objeti.htm
Upravil(a) Martinka1 (7. 3. 2008 19:14)
Není tady
Pikola napsal(a):
Jak se mám dokopat, jak mám navždy ztratit to, kam se vracím, tu rodinu a ten klid a pohodlí a teplo domova a začít "budovat svůj život"? Vítr, který mi foukal do plachet a dával mi "ochutnat svobodu" je pryč, už mohu jen a jen dřít anebo být jako blbec ...
Já nevím, proč jsem nerozhodný ... teď momentálně nejsem ani schopný najít tu školu nějakou v té anglii, kam bych rád jel ... je to mor ...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Jo - Lavský: jsi dobrý takový, jaký jsi. Nic víc a nic míň. Zapiš si to za uši. Jo, a ještě http://smysl.com/md/objeti.htm - vytiskni si ho, napiš svoje jméno a čti si ho... ještě jeden: http://smysl.com/md/objeti.htm :-)
No, obrázky se vložit nepovedly, tak jako odkazy: http://smysl.com/md/objeti.htm http://smysl.com/md/objeti.htm
http://smysl.com/md/objeti.htm
http://smysl.com/md/objeti.htm
- nejde. jak se vkládají do textu obrázky? pomoc...
Není tady
Pikola napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Pikola napsal(a):
Ty tady pořád meleš pantem a nic..Pikolo, někdo se třeba potřebuje jenom vykecat... třeba ho v reálu nikdo neposlouchá...
Já vím, ale on si stěžuje na kokrétní věci, které je myslím lehké změnit. Proč by člověk nemohl být třeba hrdý na to, že dělá v marketu? Pokud se mu tam líbí? Nelíbí? Tak zkus něco jiného!
lehké změnit ... když si člověk pořád přijde jako blbec ...
navíc se ještě musím zbavit té falečné hrdosti, abyhc si sám sebe věřil ...
Pak nemohu políbit ani holku ... nevím, čím ji zaujmout
Upravil(a) lavský (7. 3. 2008 19:19)
Není tady
.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Jo - Lavský: jsi dobrý takový, jaký jsi. Nic víc a nic míň. Zapiš si to za uši. Jo, a ještě http://smysl.com/md/chcistat.jpg - vytiskni si ho, napiš svoje jméno a čti si ho... ještě jeden: http://smysl.com/md/objeti.htm :-)
No, obrázky se vložit nepovedly, tak jako odkazy: http://smysl.com/md/chcistat.jpg http://smysl.com/md/objeti.htm
http://smysl.com/md/chcistat.jpg
http://smysl.com/md/objeti.htm- nejde. jak se vkládají do textu obrázky? pomoc...
Zmatek :-(
Není tady
asi mi ta přicházející chřipka leze na mozek...
Není tady
lavský napsal(a):
Pikola napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Pikolo, někdo se třeba potřebuje jenom vykecat... třeba ho v reálu nikdo neposlouchá...Já vím, ale on si stěžuje na kokrétní věci, které je myslím lehké změnit. Proč by člověk nemohl být třeba hrdý na to, že dělá v marketu? Pokud se mu tam líbí? Nelíbí? Tak zkus něco jiného!
lehké změnit ... když si člověk pořád přijde jako blbec ...
navíc se ještě musím zbavit té falečné hrdosti, abyhc si sám sebe věřil ...
Pak nemohu políbit ani holku ... nevím, čím ji zaujmout
V čem jako blbec?
Není tady
Neboj, všichni se občas cítíme jako blbec - jako já dneska v práci, už mi nebylo moc dobře (ta lezoucí na mě chřipka či co) a kolegyně mi něco vysvětlovala... pro ni to bylo tak jasné (dělá tu práci několik let, já dva měsíce)... bylo mi blbý se pořád ptát, že tomu nerozumím... skoro jsem se rozbrečela. Ale naštěstí měla trpělivost, tak mi radila celou dobu, až jsem to úspěšně zvládla... :-)
Není tady
Ahoj, tvé problémy má snad každý třetí v tvém věku.Netrap se. Docela dobře dokážeš popsat své vniterné pocity. Co takhle napsat povídku,básničku? Já, když mně bylo nějak divně, jsem psala fejetony. Dokonce mi jich několik vyšlo.V dnešní době psát na PC je legrace.Před třiceti lety jsem text musela několikrát přepisovat.
Alespoň jsem to vypilovala. Můžeš psát o krajině, o svých snech atd. To je na tom moc hezké,že vlastně při psaní si svobodný.
Není tady
Vladena napsal(a):
Ahoj, tvé problémy má snad každý třetí v tvém věku.Netrap se. Docela dobře dokážeš popsat své vniterné pocity. Co takhle napsat povídku,básničku? Já, když mně bylo nějak divně, jsem psala fejetony. Dokonce mi jich několik vyšlo.V dnešní době psát na PC je legrace.Před třiceti lety jsem text musela několikrát přepisovat.
Alespoň jsem to vypilovala.Můžeš psát o krajině, o svých snech atd. To je na tom moc hezké,že vlastně při psaní si svobodný.
spíš někam jet, ale když vyjdu ven, všichni už něco dokázali a já kulové ... nic
A když jsem měl čas, co oni se učili, já to proflákal .... to je to ... nebo jsem radši nic nedělal, že je to ok ... ale nevšiml jsem si, že ten čas zkončí ... a teď to doháním ...
Upravil(a) lavský (7. 3. 2008 19:42)
Není tady