Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 4. 2008 10:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Pohlazení duše

Pan jsem s tebou a ... je mi to líto, nech si jí v srdci tu krásnou mladou a své dětství.
Kdyby něco volej

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 23. 4. 2008 10:40

Pag
♥♥♥♥---

hjarta Pan, zase bude dobře, uvidíš hjarta
Slzy odplaví všechnu bolest.

Není tady

#53 23. 4. 2008 10:59

majkafa
Host

Pan pussa
Myslím na tebe. Držím palečky.
Jsem tu, když budeš potřebovat. Mám spoustu energie. Posílám hjartahjartahjartahjartahjartahjarta
Mám tě ráda. Beruško. smile

Upravil(a) majkafa (23. 4. 2008 10:59)

#54 23. 4. 2008 11:04

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Pan, posílám pussa hjarta
Bude s tebou navždy v srdci

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#55 23. 4. 2008 11:06

hrosanek
Host

Pan,

posílám velikánské objetí. pussa

A budu na tebe ve dvanáct myslet.  hjarta

#56 23. 4. 2008 11:38

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Bude poledne....posílám energii a myslím na ty smutné...

Kamarádce dnes nepřišla do práce kolegyně-stala se vdovou, muž se zabil v letadle , které  včera hledali..... :+((

Není tady

#57 23. 4. 2008 11:51

Vanda
Host

Pan, taky posílám co můžu...pussa

#58 23. 4. 2008 14:18

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Dostat věci do rovnováhy a hned bude líp.

Abys mohla rozdávat sílu, je třeba i přijímat. Tak si toho přívalu energie lásky užij a vyhřej se na něm, jak kočka na sluníčku.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#59 23. 4. 2008 14:58

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pan,
i já se přidávám a posílám foukanec na bebínko...

Není tady

#60 23. 4. 2008 17:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Všem vám děkuji.
Mám to v hlavě všechno samozřejmě srovnané, ale vždycky je to stejně rána, když příjde skutečná prověrka onoho: já přece vím smile
Letos uhodilo už po třetí a tentokrát velmi blízko.
Vypadá to, že přituhuje.

Leono,
máš zvláštní schopnost snít. Nezávisle na smrti mé přítelkyně už delší dobu uvažuji o tom, že školy utlumím.
Ne proto, že bych měla chuť se na tu práci vykašlat, ale proto, že cítím, že bych se měla zase zvednout a jít se po té cestě, kudy vodím ostatní, podívat ještě o kus dál...tam, kde jsem ještě nebyla. Samo mne to tam tlačí...
Já tam nejspíš už byla, ale nepamatuji si to. Potřebuji si vzpomenout.

Je to velmi zvláštní, když se potkáte se společníky a protagonisty svých dětských her, které jste třeba 10 - 30 let neviděli.... Cizí, ale přesto tak důvěrně známí lidé....
Takže to vypadá, že abych se dostala dál, musím se nejspíš zase vrátit kus zpět.
A to už jsem se vrátila tolikrát...
Pořád málo.
Díky za "nakopnutí" přítelkyně moje milá smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#61 23. 4. 2008 19:55

Somaia
Host

Pan, pussa
Mám letos velmi velmi zvláštní pocit... zdánlivý klid, ale šílené dusno... před bouřkou, zároveň se začíná lámat chleba, je mi taky divně... ještě mi tak nikdy nebylo, nikdy.... Tento rok je úúúplně jiný něž všechny ty, které jsem doposud prožila. Necítím vůbec nic pozitivního ani nadějného. Na jedné straně vnímám šíleně zrychlený důchovní vzrůst u některých zcela spících.... myslím na to , že už začínám chápat a vnímat  , co to znamená že: "první budou poslední a poslední první..." už to přestává být jen fráze... 
ale  na druhé straně se začíná kosit.... tvrdě a bez milosti... a všude.
Zřejmě se končí doba, kdy se budeme moct podpírat a povzbuzovat  vzájemně a bude nutné víc se koncentrovat na sebe a své vlastní přežití, bohužel. usch

#62 23. 4. 2008 20:02

majkafa
Host

Já cítím něco zcela opačného. Všude. V práci i v osobním životě.
Člověk člověku nebude vlkem. To už bylo. To už je za námi. Díkybohu.  hjarta

#63 23. 4. 2008 20:10

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Holky, tak už dost té černoty a smutku!
To, že transformační energie nejsou žádná sranda, víme...a kdo to ještě neví, ten to čím dál více poznává na vlastní kůži.

Nějak tomu však nerozumím....Koncentrovat se na sebe a své přežití???? Ale co nám zůstane, když se nebudeme vzájemně podporovat a držet? Když se zaměříme jen sami na sebe? Přece toto není smysl transformace, jejím smyslem je úplný opak...to je uvědomit si, že všichni jsme ve finále jedno, že všichni chceme a toužíme po jednom a tom samém.

Ale pokud budeme mít strach, začneme si stavět zdi a né mosty ke svým srdcím! Přece jedinou naší záchranou je světlo a láska, a ne tomnota a strach. A nebo jsem já hloupá? Ničemu nerozumím a všechno je jinak?
Co mi na to řekneš, moudrá Som??????????????

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#64 23. 4. 2008 20:15

majkafa
Host

x.caro godlike
Tak to cítím.

#65 23. 4. 2008 20:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tak a už toho mám dost pořád slyším Transformační energie, transformace, atd. Vysvětlí mi někdo co to je ta transformační energie? Nějak se v tom ztrácím a nerozumím tomu sad

Není tady

#66 23. 4. 2008 20:21

x.caro
♥♥♥♥♥--
Web

majkafa napsal(a):

x.caro godlike
Tak to cítím.

Já  také, ale chápu, že je to vyčerpávající, že je to stále dokola a že někdy člověk padá na hubu a má chuť to skončit. Já to znám víc než dobře...skoro celý život to tak žiji. Ale také vím, že jedině víra a sounáležitost s ostatními mi pomohla. Ne izolace, ale přesný opak.

Není tady

#67 23. 4. 2008 20:25

majkafa
Host

x.caro krásný. A hlavně - pravdivý. Děkuji, dokážeš slovy vyjádřit, co má duše cítí. godlikepussa

#68 23. 4. 2008 20:27

x.caro
♥♥♥♥♥--
Web

Pisatel napsal(a):

Tak a už toho mám dost pořád slyším Transformační energie, transformace, atd. Vysvětlí mi někdo co to je ta transformační energie? Nějak se v tom ztrácím a nerozumím tomu sad

Transformační energie je tlak, který na nás negativně působí ze všech stran. Je to střídající se počasí, změny tlaku, katastrofy, zvláštní postavení hvězd, které způsobuje doprese, neurčité pocity zoufalství a zmaru, tragédie v rodině, rozpady partnerství, problémy v práci, úmrtí nejbližších...jsou to všechny tlaky na naši psychiku, které nás nutí něco změnit...A buďto poslechneme a změníme to, co nám už nevyhovuje, nebo se zatneme a přetlačujeme se s tím tak dlouho, až...
Některé věci nejdou změnit, tak pak musíme změnit sami sebe, svůj přístup ke skutečnostem, které by nás jinak drtily..atd..
Je to tak srozumitelné a nebo ne?

Není tady

#69 23. 4. 2008 20:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já chápu, jak to Som myslela.
Nejde o smutnění, nejde o černotu.
Jen už končí "legrace".
Kosení" je nejspíš velká milost pro ty, kteří jsou příliš unavení nebo konec mise pro ty, kterých je potřeba jinde nebo pro ty, kteří se potřebují rychle vrátit.

A my ostatní budeme jen muset ukázat, jak to vlastně myslíme...a v tom nás nikdo ani nepodepře, možná ani nepovzbudí....UŽ nepodepře a nepovzbudí.
Každý bude muset být sám za sebe, aby to tak ustál i za/pro ostatní.
Jak bylo na cvičišti, tak bude na bojišti....
Budeme jen muset předvést, co jsme se naučili.
Nevím, jak to lépe vysvětlit.....

Kurnik proto já taky tak děsně spěchám!

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#70 23. 4. 2008 20:35

majkafa
Host

Já jsem najednou zpomalila, jdu si klidně procházkou a koukám na tu krásu kolem sebe. smile

#71 23. 4. 2008 20:41

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

x.caro napsal(a):

Transformační energie je tlak, který na nás negativně působí ze všech stran. Je to střídající se počasí, změny tlaku, katastrofy, zvláštní postavení hvězd, které způsobuje doprese, neurčité pocity zoufalství a zmaru, tragédie v rodině, rozpady partnerství, problémy v práci, úmrtí nejbližších...jsou to všechny tlaky na naši psychiku, které nás nutí něco změnit...A buďto poslechneme a změníme to, co nám už nevyhovuje, nebo se zatneme a přetlačujeme se s tím tak dlouho, až...
Některé věci nejdou změnit, tak pak musíme změnit sami sebe, svůj přístup ke skutečnostem, které by nás jinak drtily..atd..

Není to negativní energie. Je to prostě energie, která v tomto období působí zesíleně a pod tímto tlakem se vyjevuje všechno - dobré i zlé. Ten, kdi chce vidět, vidí zřetelněji, ten kdo nechce, trpí ještě větší slepotou. Všechno se vyhraňuje, třídí. Rychleji se uzavírají kruhy, rychleji se projevuje zpětné působení. Nejsme ale ponecháni bez pomoci. Kdo hledá, ten pomoc najde.

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#72 23. 4. 2008 20:41

x.caro
♥♥♥♥♥--
Web

Pandorraa napsal(a):

Já chápu, jak to Som myslela.
Nejde o smutnění, nejde o černotu.
Jen už končí "legrace".
Kosení" je nejspíš velká milost pro ty, kteří jsou příliš unavení nebo konec mise pro ty, kterých je potřeba jinde nebo pro ty, kteří se potřebují rychle vrátit.

A my ostatní budeme jen muset ukázat, jak to vlastně myslíme...a v tom nás nikdo ani nepodepře, možná ani nepovzbudí....UŽ nepodepře a nepovzbudí.
Každý bude muset být sám za sebe, aby to tak ustál i za/pro ostatní.
Jak bylo na cvičišti, tak bude na bojišti....
Budeme jen muset předvést, co jsme se naučili.
Nevím, jak to lépe vysvětlit.....

Kurnik proto já taky tak děsně spěchám!

Pan,  "legrace" může končit pouze pro ty, pro koho to doteď legrace byla!

Kosení je v každém případě milost pro ty, kteří už mají svou misi hotovou, a pak nevyhnutelnost pro ty, kdo by rádi jen tu "legraci".

Je to jako jedna a jedna...jde do tuhého, svou větev jsme si už dávno podřízli...už hodně dávno...mnozí to vědí a žijí už dlouho, mnozí to vědí, ale teprve začínají pociťovat a mnozí nevědí, jen cítí. Nu a nejsem si jista zda je i skupina lidí, kteří nevědí ani necítí, prostě žijí si v blažené nevědomosti, možná že také je.

A také si myslím, že spěch není na místě, spěchem se dá hodně uspěchat a pokazit...mnohem lepší je rozumný a rozvážný postup vpřed.

Upravil(a) x.caro (23. 4. 2008 20:52)

Není tady

#73 23. 4. 2008 20:44

x.caro
♥♥♥♥♥--
Web

Koloběžka.1 napsal(a):

x.caro napsal(a):

Není to negativní energie. Je to prostě energie, která v tomto období působí zesíleně a pod tímto tlakem se vyjevuje všechno - dobré i zlé. Ten, kdi chce vidět, vidí zřetelněji, ten kdo nechce, trpí ještě větší slepotou. Všechno se vyhraňuje, třídí. Rychleji se uzavírají kruhy, rychleji se projevuje zpětné působení. Nejsme ale ponecháni bez pomoci. Kdo hledá, ten pomoc najde.

Souhlas, není to negativní energie, je to prostě tlak...jen my lidé ho vnímáme buďto negativně a nebo pozitivně.

Není tady

#74 23. 4. 2008 20:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

x.caro napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Je a děkuji za vysvětlení. Jdu měnit ale nevím co na přetlačování nemám sílu a chuť. Pěkný večer všem.

Není tady

#75 23. 4. 2008 21:09

Somaia
Host

x.caro napsal(a):

Holky, tak už dost té černoty a smutku!
To, že transformační energie nejsou žádná sranda, víme...a kdo to ještě neví, ten to čím dál více poznává na vlastní kůži.

Nějak tomu však nerozumím....Koncentrovat se na sebe a své přežití???? Ale co nám zůstane, když se nebudeme vzájemně podporovat a držet? Když se zaměříme jen sami na sebe? Přece toto není smysl transformace, jejím smyslem je úplný opak...to je uvědomit si, že všichni jsme ve finále jedno, že všichni chceme a toužíme po jednom a tom samém.

Ale pokud budeme mít strach, začneme si stavět zdi a né mosty ke svým srdcím! Přece jedinou naší záchranou je světlo a láska, a ne tomnota a strach. A nebo jsem já hloupá? Ničemu nerozumím a všechno je jinak?
Co mi na to řekneš, moudrá Som??????????????

Myslím, že se nechápeme. Nejedná se ani o smutek, ani o pesimusmus, rozhodně ne o boření mostů nebo dokonce něco takového "jako člověk člověku vlkem"...blbost.
Myslím, že však končí doba všech "guruů" a duchovních skupin, teď už bude jen každý sám za sebe.....
tento rok je rok zvratu... zdánlivě ještě ticho, ale pod pokličkou to hoooodně budlá.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí