Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 18. 3. 2008 13:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 21. 7. 2007
Příspěvky: 14631

Re: Pohlazení duše

Copak naší krásné Čarodějce došly karty? smile


Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

 

#27 18. 3. 2008 13:21

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Pohlazení duše

Psssst, Čaro se učí, aby na příštím kurzu byla dokonalá vissla
lollollol


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#28 18. 3. 2008 13:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 21. 7. 2007
Příspěvky: 14631

Re: Pohlazení duše

Andromeda napsal(a):

Psssst, Čaro se učí, aby na příštím kurzu byla dokonalá vissla
lollollol

godlike tummenupp tak to jo to raději jdu budit jinam veřejné pohoršení  gloria


Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

 

#29 18. 3. 2008 19:07

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Andromeda napsal(a):

Psssst, Čaro se učí, aby na příštím kurzu byla dokonalá vissla
lollollol

Pchááá, náááááhodou!!!! tonguetonguetongue
Náhodou pracuji a vydělávám peníze na byteček, na dovolenou, pro dcerunku a vůbec...

A taky přemýšlím...právě se mi v hlavě rodí můj projekt Masáže tantricko magické...nebo Masáže magicko tantrické??? roll Ještě nevím...každopádně to mně to děsně baví...stoltstolt


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#30 18. 3. 2008 19:21

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Ale aby Pisatel měl co číst, koukla jsem se do karet.
Ty jo, ale to dnes vyšlo krásně godlike...tuto kartu miluju, v posledni době mi padá dosti často:

Karta č.23
Královská hvězda Lva

Podle staré tradice je 23 mystickým číslem karmické odměny, hostinou plnou pokladů, připravenou pro toho, komu se dostalo tohoto požehnání. Takový člověk se smí bavit na impozantním dvoru Královské hvězdy Lva, kde na něho čekají koše plné příslibů a lásky. Vᚠpohár přetéká. Buďte si jisti, že když vládne Lev, neexistuje žádná jiný vibrace dost silná na to, aby ho mohla vyzvat k boji a vyhrát, protože síla vznešeného krále Lva je neporazitelná. Ti, kdo jsou natolik hloupí, že tuto nejmoudřejší, nejvznešenější  kočičí šelmu na souboj vyzvou, budou brzy prosit o milost. Je nejvznešenějším spojencem. Královská hvězda Lva přináší plody úspěchu s tímto královským požehnáním:Nic a nikdo nemůže odolat této nebeské vibraci.
Kartu č. 23 lze redukovat na jednociferné č.5, jemuž vládne planeta Merkur.

Divinace
Cítite se silní a neohrožení, jako by v životě neexistovalo nic nemožného. Vládne mír a štěstí a vy magneticky přitahujete vše, po čem toužíte. Natáhněte se na kouzelný koberec, tak bezpečný, útulný a teplý. Připravte se na cestu na tomto čarovném koberci. Dejte si schůzku se svými sny. Když se těšíte požehnání tohoto mystického čísla, nejsou ony vzdálené galexie ve skutečnosti tak daleko.

Reflexe
Pokud prožíváte problematickou stránku vibrace této karty, možná by nebylo na škodu, kdybyste se podívali do zrcadla, začali si pro sebe příst a při tom si položili otázku: Nechovám se poslední dobou trochu jako rozmazlený monarcha? Arogance by mohla znamenat vᚠpád, takže ji raději zanechte. Dlouze se zadívejte na svůj obraz v zrcadle a vzbuďte v sobě trochu pokory, což není vždy jednoduché pro kočku vašeho formátu. Nacházíte se na šastném místě, uvědomte si to a odložte na chvíli svůj královský postoj stranou. Rozdejte něco málo lásky.

Upravil(a) x.caro (18. 3. 2008 19:32)


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#31 21. 3. 2008 12:09

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Něco pro dnešní den. Tento text, respektive odkaz na něj mi dnes dorazil od mé starší dcery.



20. a 21.března 2008
začátek astrologického roku

Letošní jarní rovnodennost je zcela výjimečnou událostí. Významné planetární změny, jejichž sled započal v loňském roce, budou i nadále pokračovat a kulminovat. O tom všem si z astrologického pohledu povíme více v jiném, speciálním příspěvku.

V těchto dnech se nahromadilo hned několik změn naráz:

    *
      Jarní rovnodennost 20.března, v 6:49 hodin našeho času, Slunce vstupuje do Berana: nová životní energie, rašení jara, příchod světla a tepla

    *
      Úplněk 21.března, v 19:41 hodin našeho času, 1°32´Vah: příležitost provést jarní úklid v přihrádce vztahů, vyvézt zbytečnosti na skládku a doma si uspořádat čisté, útulné místo

    *
      Velikonoční Velký pátek přímo v den jarního úplňku: Výpočet data Velikonoc vychází ze zásady slavit tyto svátky po jarní rovnodennosti v neděli po prvním jarním úplňku, v rozmezí od 22. března do 25. dubna. K takové shodě v jednom dni jako letos došlo naposledy v roce 1913, a nebude se opakovat dříve než v roce 2228! Velikonoce jsou symbolem smrti a znovuzrození, příležitostí akceptovat přirozenou cestu životem od kolébky ke hrobu. O existenci počátečního i konečného bodu není pochyb, záleží na nás, jakou čarou je propojíme.

    * Mayský Nový rok: Podle mnohých pramenů se datuje 21.březnem, a znamená započetí nového cyklu.

Naléhavě se tak objevuje několik témat k zamyšlení:

    * být přítomen tady a teď

    * spoluvytvářet budoucnost planety Země

    * každý sám u sebe, ve svém nejbližším okolí hledat řešení, jak ze začarovaného kruhu ven

    * vyjasnit si cíl, kam chceme vlastně opravdu dojít

    * jakou si sestavíme do budoucna hierarchii hodnot, čemu dáme přednost, a čeho se vzdáme

Na internetu se v posledních dnech objevily výzvy využít tento mimořádný den ke společné celosvětové meditaci na podporu pozitivního globálního vědomí, k proměně disharmonické energie na Zemi a ke spontánnímu probuzení lidstva. Existuje značný počet lidí, kteří se touto cestou již vydali, a rok 2008 bude díky nim s předstihem čtyř let (oproti proslulému roku 2012) znamenat obrovskou celosvětovou změnu, s možností obratu lidstva zpátky ke světlu - viz poslední události v Tibetu.

Jarní rovnodennost je silný moment, kdy dochází k zásadnímu posunu. Slunce se Zemí jsou v naprosté harmonii a rovnováze, jelikož Slunce stojí přímo nad rovníkem. Chystá se opustit jižní polokouli protinožců a věnovat svoji přízeň naší severní polokouli. Den a noc se dělí o svou vládu nad naší planetou spravedlivě na polovic. Celoroční pou Slunce zvěrokruhem se uzavírá na posledním stupni hlubokých vod znamení Ryb a začíná na prvním stupni neohroženého, ohnivého znamení Berana. Vytváří se posvátný průsečík vzácně vyvážené energie, jež přirozeným způsobem uvádí do harmonie naši planetu a nás, její obyvatele.

V době úplňku, kdy naše planeta získává více světla než jindy, se naskýtá větší šance uvolnit sílu lásky a pochopení pro druhého.

Dnešní mimořádnou kombinací rovnodennosti a úplňku se vytváří možnost značně posílit sílu pozitivního světla na Zemi, a to do té míry, že výsledný globální posun probudí obrovské masy lidstva a transformuje vědomí lidí.

Celosvětová meditace bude probíhat 21.března 2008, po celý den, od půlnoci do půlnoci, 24 hodin. Je však možno využít letošní mimořádné kosmické situace s mnohanásobným, nebývalým účinkem v rozmezí 32 minut od 23:24 do 23:56 hodin našeho místního času.

Prosím vás všechny, abyste při té příležitosti podpořili Hanu /Hany /Hannah /Hanele, moji přítelkyni na její iniciační cestě k zasvěcení a vyléčení v peruánském pralese, kam právě teď odlétá.

Jeden moudrý muž, Saint Germaine kdysi dávno prohlásil, že posilujeme cokoli, na co zaměřujeme svoji pozornost. Nepodporujme proto všechna ta negativa, která nás všude kolem i uvnitř nás samých trápí a drásají, a soustřeďme se pouze na světlo, ke kterému chceme dojít. Ponechme všechny ty nedostatky během meditace stranou a buďme tady a teď, v přítomném okamžiku, naplněni láskou, která nezná podmínek. Pokud se nebudeme zaobírat záležitostmi, vzbuzujícími v nás strach a obavy, nenajdou ve světelné vlně žádný prostor, a přestanou nás ovládat. A když totéž udělají současně další milióny lidí, vytvoří se obrovská vlna pozitivní energie, kterou naše planeta a všechen život na ní tolik potřebuje.  hjartahjartahjarta

Pošlete, prosím, tuto pozvánku k velikonoční meditaci vašim známým a blízkým.

Máša Růžičková

Upravil(a) x.caro (21. 3. 2008 12:12)


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#32 3. 4. 2008 20:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 21. 7. 2007
Příspěvky: 14631

Re: Pohlazení duše

No jo, asi je svět naruby při jaru:(


Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

 

#33 17. 4. 2008 8:38

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

A zase hovoří Vesmír skrze karty. Dnes mi padla karta č.4 Uran:

O Uranovi, Saturnově otci, se říká, že je planetou rozvrácení a změny starého řádu. Je to revolucionář, ruší staré systémy a víry a ustanovuje nové struktury. Uran také znamená tvůrčí energii a novým výtvorům umožňuje uplatnění tak, že staré ničí. Po vše zasahujícím otřesu dochází k probuzení. Potom nastává čas přestavby, čas uvolnění, čas svobody a čas zvěstovat nové svítání. Je to planeta budoucnosti.
Karta č.4 vibruje energií planety Urana, který vládne slunečnímu znamení Vodnáře. Tato karta představuje originalitu a vynalézavost - "výzvu k probuzení".

Divinace
Tentokrát ve svém životě nevidíte žádná ograničení, pouze horizonty. Jste na misi hledání originality a změny, jde o dobu "mystického, nadpozemského štěstí". Držte se této cesty transformace i nadále, přinese vám celkovou obnovu. Představte si trávník se suchým, sluncem spáleným porostem a poté tentýž trávník po vydatném dešti. Může tam ležet pár zlomených větví, ale cítíte tu svěžest a znovuzrození, které nastalo? Kolem je nový život. Příležitostí pro vás je spousta. Očekávejte neočekávané.

Reflexe
Jestliže prožíváte problematickou stránku vibrace této karty, možná cítíte omezení a netrpělivost, která vám brání něco podniknout. Projevuje se u vás nízká úroveň tolerance a vy se chováte zvláštně. Tuto napjatou energii je třeba držet pod kontrolou. Držte si negativitu od těla. Nedávno vás značně zaskočili jisté události a vy jste se pod tlakem této vynucené změny stáhli do sebe - nenechte se však zastrašit! Když se loučíme se starým, máme obvykle strach a nový řád věcí čekáme s rozechvěním. Usmějte se a buďte rádi, neplačte a nesmutněte, jednotvárná šeď je pryč a přichází nové. smile


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#34 17. 4. 2008 8:39

Alosek
Host

Re: Pohlazení duše

X.caro, děkuju,
tak tohle sedí přesně pussa

 

#35 23. 4. 2008 8:28

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Včera jsem byla u Džoudyho, mrknout se na tibetské mísy...koketuji s tím, jednu si koupit, jen jsou příšerně drahé, takže nakonec jsem si žádnou neodnesla. Za to jsem si odnesla pár slov, které tam byly napsány na kartičce u jednoho obrazu. Jsou tak nesmírně jednoduché a při tom tak moudré a pravdivé, že jsem se rozhodla je napsat i zde:

STRACH STAVÍ ZDI, LÁSKA STAVÍ MOSTY. hjarta

Upravil(a) x.caro (23. 4. 2008 8:29)


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#36 23. 4. 2008 8:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Pohlazení duše

Od rána brečím a nemůžu to zastavit.
Na karty jsem radši ani nesáhla.
Hlavou mi běží film s úryvky mého dětství.
Vzpomněla jsem si i na příběhy dávno zapomenuté.
Je to horší, než jsem myslela, k tomu zase bojuji i se svou nemocí, která využila příležitost a zase mi ukázala, že je pořád tu. Byla jsem dokonce před chvílí i u doktora a vytáhla berodual...
Potřebuji trochu podpory.
Hlavně ve dvanáct hodin.
Člověk je nejspíš silnější, než si myslí, dnes mám zase příležitost si to v praxi ověřit.
Držte mi palce smile
Díky.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#37 23. 4. 2008 8:42

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Registrovaný: 20. 6. 2006
Příspěvky: 3425
Web

Re: Pohlazení duše

Pan, slzy pro někoho, koho jsme měli rádi, nejsou zbytečné. Až uschnou, budeš s láskou vzpomínat a těšit se na další setkání.
Posílám kousek sluníčkové energie... hjarta


Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

 

#38 23. 4. 2008 8:52

x256987
Host

Re: Pohlazení duše

pussa

 

#39 23. 4. 2008 8:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Pohlazení duše

Díky, jdu na to, snad mne to nepoloží.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#40 23. 4. 2008 9:00

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Pohlazení duše

Pan, můj kámarád vodák má takové přirovnání ke smutku a bolesti.
Bolest je jako jarní voda. Je dravá, nespoutaná, divoká.Zateče všude, převalí se přes každý kámen a bere všechno živé s sebou Ty se jí snažíš projet, bojovat s ní, zvítězit. Ale ona je silnější. Stačí, když se jí trochu podvolíš, nechᚠse jí vést a pak zjistíš, že se koryto řeky rozšíří, voda se zklidní a ty mᚠzase možnost jet klidněji a koukat kolem sebe.

Posílám pohlazení.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#41 23. 4. 2008 9:11

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Beruško, v poledne na tebe budu myslet...píšu ti to i když tu už nejsi. Ale ty to určitě ucítíš. Mám Tě ráda.


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#42 23. 4. 2008 9:19

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 681
Web

Re: Pohlazení duše

Ve vzpomínkách na naše dětsví a dospívání je ukryto úplně vše. Je to vlastně taková zrakům skrytá mapa naší současné i budoucí cesty životem.
Je moc dobře, že jsi se začala rozpomínat, že jsi znovu objevila vzpomínky zapomenuté, zasunuté do podvědomi. Teď mᚠšanci je znovu vzít, uchopit a použít pro své léčení. Vše radostné jen ještě prohloubit a s láskou použít na léčení toho, co bylo smutné a co tě zranilo. Mᚠtak jedinečnou šanci úplně si vyléčit svou duši a své tělo. Tvá přítelkyně to takto určitě chtěla a bude tě s láskou a radostí sledovat a podporovat.


Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

 

#43 23. 4. 2008 9:19

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Pohlazení duše

Pan, pussa


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#44 23. 4. 2008 9:30

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Pohlazení duše

Pan,
je dobře, že už nepláčeš dovnitř.... par
Myslím na tebe. pussa

hjarta


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#45 23. 4. 2008 9:35

petra72
Host

Re: Pohlazení duše

Pandorraa napsal(a):

Od rána brečím a nemůžu to zastavit.
Na karty jsem radši ani nesáhla.
Hlavou mi běží film s úryvky mého dětství.
Vzpomněla jsem si i na příběhy dávno zapomenuté.
Je to horší, než jsem myslela, k tomu zase bojuji i se svou nemocí, která využila příležitost a zase mi ukázala, že je pořád tu. Byla jsem dokonce před chvílí i u doktora a vytáhla berodual...
Potřebuji trochu podpory.
Hlavně ve dvanáct hodin.
Člověk je nejspíš silnější, než si myslí, dnes mám zase příležitost si to v praxi ověřit.
Držte mi palce smile
Díky.

Pan - držím palce, pěsti ... u všech svých údů.  Celý den na tebe budu myslet a posílat ti energii, lásku a sluníčko....

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

 

#46 23. 4. 2008 9:36

petra72
Host

Re: Pohlazení duše

Posílám pohlazení a pusinku........... pussa  pussa  pussa

 

#47 23. 4. 2008 9:38

Lena01
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 8. 2. 2007
Příspěvky: 526

Re: Pohlazení duše

Pan dnes v noci se mi zdálo o tvojí školičce, ujel mi na ni bus, tak jsem ti volala, že bohužel nepřijedu, ale že se určitě uvidíme na konci května na trojce, ty si byla celá smutná v telefonu, pak si povídala, že všechny školy rušíš a že začneš až v březnu příštího roku, propadla jsem beznaději...bylo mi ouzko, pak se probudila...
a cítila úlevu... že to byl jen sen...
Pan přeji ti aby i tvůj smutek se rozplynul tak jako špatný sen po probuzení... posílám pohlazení a pussa
A moc se na tebe těším při dalších školičkách smile

Není tady

 

#48 23. 4. 2008 9:48

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Pohlazení duše

Pan, Tvoje přítelkyně má štěstí na přátele.  A teď se prostě jen chvíli neuvidíte. Myslím na Tebe  pussa


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#49 23. 4. 2008 9:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Pohlazení duše

Pan, ja pri rozlúčkach vždy sebecky revem, hoci rozumovo viem - a občas aj cítim - že ten človek ide tam, kam má... a vežmi často viem, že ide na lepšie. Len mi je žúto, že tam za ním nemôžem. To sa mi občas podarí vo sne, ale nie vždy... No utešuje ma, že veci sa tým naozaj dejú tak, ako majú.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#50 23. 4. 2008 10:09

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 2669

Re: Pohlazení duše

Pan, soucítím s Tebou a posílám energii aby brzy už bylo líp hjartapussaparhjarta


Prožíváme teď období, kdy se vše zrychluje a zintenzivňuje a naše srdce tento rytmus občas nestíhá a jsme válcováni něčím, s čím si nevíme rady ač rozum ví jak na to.

Buď ráda, že v sobě mᚠtu schopnost prožívat emoce, v dnešní době přibývá lidí, kterým srdce zkameněla...

Spřízněné duše se nemusí loučit, spřízněné duše jsou spolu stále v kontaktu i když nemusí být vždy ve stejném čase na stejném místě...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů